afvalpillen

Afvalpillen gebruiken? Dit zijn de meest effectieve!

Laatste update: 11 december, 2023 | 18 reacties

Er duiken steeds meer nieuwe supplementen op, die je helpen bij het afvallen. Met name de afvalpillen zijn niet meer weg te denken. Maar wat zijn nou goede en verantwoorde afvalpillen? En werken deze pillen wel echt?

Volgens een onderzoek werken afvalpillen minimaal. Ongeveer 3-9% ondersteunen afvalpillen gewichtsverlies in combinatie met gezonde voeding. Ze zijn op zichzelf niet de oplossing tegen obesitas.

Om deze 3-9% te bereiken heb je uiteraard de juiste afvalpillen nodig. Welke dat zijn lees je in dit artikel!

Zijn afslankpillen gevaarlijk?

Gelukkig zijn de meeste voedingssupplementen onschadelijk. Sommige kunnen zelfs effectief zijn voor het verbranden van vet, het creeren van een volg gevoel of het stimuleren van je metabolisme. Toch zijn er nog altijd supplementen met ingredienten verkrijgbaar die verboden zijn waardoor er de volgende bijwerkingen kunnen optreden:

 • Hoge bloeddruk
 • Verhoogde hartslag
 • Diarree
 • Slapeloosheid
 • Nierproblemen

Het is namelijk belangrijk om exact te weten wat je in je lichaam stopt. Daarnaast is niet alleen het korte termijn belangrijk maar ook het langer termijn zoals wat gebeurt er als je stopt met afvalpillen?

Wat zijn veilige en goede afslankpillen?

Goede afvalpillen bestaan maar een wonderpil helaas niet. Afvallen heeft namelijk te maken met verschillende factoren. Zo is je voeding enorm belangrijk en ook het aantal uren dat je beweegt. Afvalpillen ondersteunen je en zorgen vooral voor een boost aan motivatie.

”Wanneer je opzoek bent naar afslankpillen is het belangrijk, dat er geen overdreven claims worden gedaan. (Val met een simpele pil 5 kg per week af) is complete onzin en kun je beter met je handen vanaf blijven!”.

Ook de samenstelling van afvalpillen is belangrijk. Zo mogen er geen verboden stoffen inzitten. Daarnaast is het niet prettig als je een onrustig en nerveus gevoel hebt, zodra je een afslankpil hebt genomen. Goede afvalpillen hebben de volgende eigenschappen:

 • De samenstelling ontstaat uit natuurlijke stoffen
 • Bevat lichaamseigen stoffen
 • Draagt bij aan vetverbranding
 • Geen negatieve bijwerkingen
 • Werkt effectief en doeltreffend

Daarnaast is de verpakking van de afvalpillen ook belangrijk. Er moet namelijk een voedingswaarde tabel opstaan met de aanwezige ingrediënten.

Waar moet je op letten?

Om er zeker van te zijn dat je veilige pillen aanschaft, kun je dit het beste doen via de bekende sportzaken en Nederlandse online webshops. De producten die vanuit hier worden verkocht, zijn gecontroleerd door de voedsel en warenautoriteit.

Zowel in een fysieke winkel of online webshop komen controleurs de magazijnen met supplementen controleren. Waar je dit met name aan kunt herkennen is de sticker die geplakt moet worden op supplementen, die worden inkocht uit het buitenland.

Zie de afbeelding hieronder voor het voorbeeld. Zoals je ziet is dit een Amerikaans merk en heb ik deze Multivitamine aangeschaft via de Nederlandse site bodyenfitshop.nl. Op afbeelding twee staat een sticker geplakt in het Nederlands met alle aanwezige ingrediënten.

afvalpillen

afvalpillen

Dat de afslankpillen die je koopt veilig moeten zijn is natuurlijk extreem belangrijk. Ook kun je makkelijker contact opnemen voor vragen en klachten, mocht er iets niet in orde zijn.

De beste afslankpillen van 2024 op een rij:

#1. 24HR

De naam zegt genoeg! 24HR is een van de meest gebruikte afslankpillen. Ideaal om af te rekenen met lichaamsvet. Deze pillen bevatte een krachtige samenstelling met zorgvuldige en veilige ingrediënten. Lees hier 252 ervaringen van andere 24HR gebruikers >>

Voordelen:

 • Krachtig en legale afslankpillen
 • Unieke samenstelling
 • Zeer snelle werking
 • Goede prijs/kwaliteit

goede fatburner

Wil je makkelijk en verantwoord vet verbranden dan kun je hier niet omheen!

Bestel 60 tabletten voor €26,90 bij Body en Fitshop >>

#2. Stacker 4

Stacker 4 is al jaren een betrouwbaar en veilig supplement. Zelfs in de bodybuild wereld wordt vaak voor dit supplement gekozen. Deze makkelijk in te nemen capsules bevatten een mix aan ingrediënten die het lichaamsvet verminderen. 100% natuurlijk, 100% legaal! Lees hier 49 ervaringen van andere Stacker 4 gebruikers >>

Voordelen:

 • 100 capsules per verpakking
 • 1 capsule per dag
 • Makkelijk in gebruik
 • Werkt snel

beste fatburners

Een sterke afslankpil die direct vanaf het eerste moment werkt!

Bestel 100 capsules voor €24,90 bij Body En Fitshop >>

#3. Ripped

Ripped is ontworpen door Body En Fitshop en populair in Nederland En België. Dit supplement bevat een unieke en vrij nieuwe samenstelling. Persoonlijk maak ik een paar keer per jaar gebruik van deze fatburner vanwege de iets rustigere werking tegenover de afslankpillen van hierboven. Lees hier 650 ervaringen van andere Ripped gebruikers >>

Voordelen:

 • 2 maanden verpakking
 • 1 capsule per dag
 • Toename in energie

beste fatburners

 

Een ideaal supplement voor wanneer je kennis wilt maken met afslankpillen!

Bestel 60 capsules voor €14,90 bij Body en Fit >>

De werking van afvalpillen

Er zijn verschillende soorten afvalpillen. Wat ze bijna allemaal gemeen hebben is de onderdrukking van honger. Je hebt minder honger waardoor je de kans op onnodige snackmomenten verkleint.

LET OP: Zorg er wel voor dat je de belangrijke maaltijden zoals ontbijt, lunch, middageten en avondeten niet overslaat. Je hebt voeding nodig om te kunnen functioneren en daarnaast zorgt voeding ervoor dat je sneller afvalt dan wanneer je te weinig eet.

Afvalpillen geven je extra energie waardoor je makkelijker en meer kunt bewegen. Ook hier zit verschil zijn. Zo zijn er afslankpillen waar je meer energie van krijgt zonder bijwerkingen en er zijn afslankpillen waar je een onrustig gevoel van krijgt.

Toch kan dit voor sommige gebruikers als prettig worden ervaren. Je voelt namelijk dat het werkt en dit zorgt voor motivatie, mist het niet schadelijk is voor je gezondheid!

Afvalpillen combineren met dieet

Afvalpillen zijn een toevoeging aan je dieet. Zoals eerder besproken zijn afvalpillen geen wondermiddel. Daarom kun je dit het beste combineren met een dieet dat je volgt. Hierdoor vertsterk je de werking en de voordelen van de afslankpillen.

Je stimuleert je lichaam tot meer vetverbranding dat sneller zal plaatsvinden door deze combinatie. Je kunt hiervoor een koolhydraatarm dieet gebruiken.

Mocht je nog geen gebruik maken van een dieet en hier meer over willen weten? Bekijk dan later in dit artikel welk dieet ik zelf gebruik en hoe jij hier ook gebruik van kunt maken!

Voordelen van afvalpillen

De voordelen van afslankpillen zijn met name de versterking tijdens een dieet. Je gaat makkelijker en sneller afvallen en ook blijft je motivatie aanwezig. Daarnaast speelt het placebo effect ook een rol.

Doordat je afslankpillen neemt ontstaat er meer wilskracht en doorzettingsvermogen. Je hersenen geven namelijk een signaal af dat je aan het diëten bent en door afslankpillen te gebruiken versterk je dit gevoel.

Ook het placebo-effect is een groot voordeel! Want je behaalt er namelijk meer succes mee. Uiteindelijk draait het om de eindstreep. Werkt het voor jou en val jij er makkelijker en meer door af, dan heb je je doel bereikt. Of dit nu met of zonder placebo efffect is geweest, Wat Werkt Dat Werkt!

Afvalpillen met cafeïne

Waar ik het graag ook over willen hebben zijn de afvalpillen met cafeïne. Nu kan er cafeïne voorkomen maar een hoop afslankpillen zijn te hoog gedoseerd. Hierdoor ontstaan nare bijwerkingen en daarom raad ik je aan om deze pillen niet te gebruiken. Mogelijke bijwerkingen van hoog gedoseerde cafeïne afvalpillen zijn:

 • Slapeloosheid
 • Angstaanvallen
 • Misselijkheid
 • Hoofdpijn
 • Hogere bloeddruk

Daarnaast werken deze pillen op korte duur. Je lichaam went snel aan deze stoffen waardoor je er meer van nodig moet hebben. Dit is natuurlijk onverantwoord en versterkt de klachten van hierboven. Kies voor de veilige afslankpillen en bekijk het etiket voor de aanwezige ingrediënten.

Sporten met afvalpillen

Afvalpillen combineren met sport is een goede keuze. Hierdoor kom je de energie kwijt die vrijkomt en versnel je het afslankproces. Daarnaast werk je aan een gezond lichaam en bouw je meer conditie op. Dit betekent dat de voedingstoffen beter worden opgenomen uit je lichaam. Dit zorgt voor meer resultaat, ook op het langere termijn.

Sporten met afvalpillen kan ook door te wandelen. Jezelf suf sporten is niet nodig om extra vetverbranding te creëren. Minimaal 30 minuten wandelen op een normaal tempo is voldoende om meer succes te boeken!

Tot slot

Je hebt zojuist alle belangrijke informatie over afslankpillen gelezen. Je weet exact wat je wel en niet moet doen. Neem het gebruik van afvalpillen ten alle tijden serieus. Er zijn namelijk een hoop pillen die nauwelijks werken en ongezond zijn voor je lichaam.

Ik hoop dat dit artikel je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wat zijn goede afvalpillen?
 • Zijn afvalpillen veilig?
 • De voordelen van afvalpillen
 • Beste afslankpillen 2017
 • Ervaringen met afvalpillen

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Je leest hier ook vragen en ervaringen van anderen. Ik help je graag bij het maken van je keuze!

 

Bronnen:

https://www.livestrong.com/article/539627-can-fat-burner-pills-cause-diarrhea/

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 9 oktober, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Supplementen

Tags

18 reacties op "Afvalpillen gebruiken? Dit zijn de meest effectieve!"

 1. Astrid schreef:

  Ik maak gebruik van de smart proteïne shakes die je ook aanraad. Werkt inderdaad erg goed en ik ben in 2 weken tijd 3 kilo afgevallen. Hoelang kan ik dit eigenlijk blijven gebruiken? Groeten Astrid

  1. timo schreef:

   Hoi Astrid,

   Bedankt voor je bericht!
   Goed bezig zeg. In 2 weken tijd 3 kilo afgevallen is super goed!!

   Je kunt de shakes blijven gebruiken. Eiwitten heb je namelijk nodig. Wel kun
   je bijvoorbeeld nog een ander afslanksupplement gebruiken zodat je lichaam
   een nieuwe stof ervaart.

   Als je er meer over wilt weten, hoor ik het graag :).

   Groeten Timo

 2. Ronald schreef:

  Hoelang kun je met zo een shakes doen?

  1. timo schreef:

   Hoi Ronald,

   De shakes zijn voor 30 dagen. Je komt hier een maand mee uit.

   Groeten Timo

 3. Thirza schreef:

  Ik gebruik de smart protein en is ideaal om
  te gebruiken als tussendoortje. Ook neem
  ik een shake gelijk na mijn training. De 24Hr kon ik nog niet
  en heb ik bij deze ook besteld. Ben benieuwd wat ik van deze
  combinatie kan gaan verwachten. Over een tijdje laat ik weten
  of het verschil heeft gemaakt.

  1. timo schreef:

   Hoi Thirza,

   Het is inderdaad een fijne shake, ook voor na de training.
   Zodra je de 24Hr hiermee gaat combineren ervaar je zeker verschil.
   Ben benieuwd welke ervaring je hiermee gaat hebben :).

   Groeten Timo

 4. Yara schreef:

  Hi Timo, ik ben begin januari begonnen met shake en afvalpillen die je hebt aangeraden. Bij deze wil ik je laten weten dat ik inmiddels 5 kilo afgevallen. Ik combineer dit met 2 dagen per week fitness en voel me goed. Bedankt voor de tip en ik ga ervoor om mijn streefgewicht te bereiken! Mvg Yara

  1. timo schreef:

   Hoi Yara,

   Dat heb je goed gedaan zeg! Wees er trots op!!
   Dat je erbij beweegt is een slimme keuze en 2 dagen in de week
   is netjes. Je hoeft je echt niet suf te sporten om resultaten te zien.
   Je doet het goed :).
   Succes met het behalen van je doelen en als je zo door gaat lukt het je!
   Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag.

   Groeten Timo

 5. Mike schreef:

  Hoi Timo, ik ben van plan om de smart protein te bestellen. Weet je toevallig welke smaak het lekkerst is. Ben best moeilijk hiermee en als je toevallig weet welke smaak lekker is bestel ik die. Hoor graag van je.

  1. timo schreef:

   Hoi Mike,

   Je kunt het beste voor de vanille of chocolade smaak kiezen. Deze smaken
   zijn altijd goed en het meest neutraal van smaak. Bij een bestelling
   ontvang ik ook vaak een proefzakje met een andere smaak. Ook dat smaakt goed.
   Maar omdat je aangeeft dat je best moeilijk bent met een smaak zou ik
   voor de ”veilige” keuze gaan :).

   Groeten Timo

 6. Femke schreef:

  Heb zowel de smart proteïne als 24HR fatburn besteld. Ben enorm benieuwd naar de resultaten over een tijdje.

 7. Nadia schreef:

  Ben er heel erg blij mee en gebruik sinds deze week ook de smart protein naast de 24 HR. Met de 24 HR heb ik goede ervaringen en ik combineer dit met fitness. Nu ik ook de eiwitten besteld heb kan ik niet wacht wat de resultaten gaan zijn. Hoop klaar te zijn voor de zomer.

  1. timo schreef:

   Hoi Nadia,

   Goed bezig! Zo te lezen ga je er helemaal voor :-).
   Als je zo door gaat ga je je doelen bereiken!
   Je hebt in ieder geval goede supplementen in huis gehaald.
   Blijf gemotiveerd en mocht je hulp kunnen gebruiken hoor ik het graag!

   Groeten Timo

 8. Mirna schreef:

  Heb door jouw artikel gekozen voor 7 day diet en ben er heel erg blij mee. binnen 1 week 2,3 kilo afgevallen om precies te zijn. Was heel benieuwd voordat ik ermee begon en blij dat ik de stap heb gezet. Heb nog een keer dit pakket besteld en nu ga ik er ook meer bij bewegen. Bedankt voor de tip!

  Groetjes Mirna

 9. Kelsey schreef:

  Wat een resultaat na 7 dagen! Heb dit pakket weer opnieuw besteld!

  1. timo schreef:

   Goed om te lezen Kelsey!
   Ga er voor :-).

   Groeten Timo

 10. Hildedaemers schreef:

  Welke shakes zijn het best om af te vallen ,de whey perfection of smart protein.
  Gr Hilde

  1. Timo schreef:

   Ik gebruik het meest Whey Perfection. Ga hier heel erg goed op :-).
   Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies