afvalpillen

Afvalpillen – De Beste Afslankpillen Die WEL Werken!

Laatste update: september 2018 | 15 reacties
Er duiken steeds meer nieuwe supplementen op, die je helpen bij het afvallen. Met name de afvalpillen zijn niet meer weg te denken. Maar wat zijn nou goede en verantwoorde afvalpillen? Met ruim 9 jaar ervaring met supplemeten leg ik je graag uit, welke afslankpillen het allerbeste werken!

TIP: Geen tijd om het hele artikel te lezen? Ga hier direct naar de beste afvalpillen van 2018 >>

Afvalpillen

Ik kan me voorstellen dat je de bomen door het bos niet meer ziet betreft supplementen. Er zijn enorm veel afslank producten verkrijgbaar en helaas werkt meer dan helft NIET! Om te voorkomen dat je een miskoop doet, deel ik de beste afvalpillen.

Onthoud wel dat elk lichaam anders is! Wat voor de een werkt kan voor de ander minder goed werken. Toch zijn er een aantal supplementen verkrijgbaar die voor ”iedereen” werken. Hier heb ik een selectie uitgemaakt zodat je exact weet, uit welke afslankpillen je je voordeel kunt halen.

Inderdaad je leest het goed! Het gaat er met name om dat je er extra voordelen uithaalt. Er bestaat namelijk geen wonderpil die jouw laat afvallen, zonder je er iets voor hoeft te doen. Afvalpillen zijn een toevoeging om je dieet en leefstijl te versterken.

Graag vertel ik je meer over afvalpillen en beantwoord ik de meeste gestelde vragen zoals:

– Wat zijn goede afvalpillen?

– Zijn afvalpillen veilig?

– Beste afslankpillen 2018

– Voordelen van afslankpillen

– Nadelen van afslankpillen

– Ervaringen met Afslankpillen

Het is namelijk belangrijk om exact te weten wat je in je lichaam stopt. Daarnaast is niet alleen het korte termijn belangrijk maar ook het langer termijn zoals wat gebeurt er als je stopt met afvalpillen?

afvalpillen

Wat zijn goede afvalpillen?

Goede afvalpillen bestaan maar een wonderpil helaas niet. Afvallen heeft namelijk te maken met verschillende factoren. Zo is je voeding enorm belangrijk en ook het aantal uren dat je beweegt. Afvalpillen ondersteunen je en zorgen vooral voor een boost aan motivatie.

”Wanneer je opzoek bent naar afslankpillen is het belangrijk, dat er geen overdreven claims worden gedaan. (Val met een simpele pil 5 kg per week af) is complete onzin en kun je beter met je handen vanaf blijven!”.

Ook de samenstelling van afvalpillen is belangrijk. Zo mogen er geen verboden stoffen inzitten. Daarnaast is het niet prettig als je een onrustig en nerveus gevoel hebt, zodra je een afslankpil hebt genomen. Goede afvalpillen hebben de volgende eigenschappen:

 • De samenstelling ontstaat uit natuurlijke stoffen
 • Bevat lichaamseigen stoffen
 • Draagt bij aan vetverbranding
 • Geen negatieve bijwerkingen
 • Sporten is niet noodzakelijk
 • Werkt effectief en doeltreffen

Daarnaast is de verpakking van de afvalpillen ook belangrijk. Er moet namelijk een voedingswaarde tabel opstaan met de aanwezige ingrediënten.

Zijn afvalpillen veilig?

Om er zeker van te zijn dat je veilige pillen aanschaft, kun je dit het beste doen via de bekende sportzaken en Nederlandse online webshops. De producten die vanuit hier worden verkocht, zijn gecontroleerd door de voedsel en warenautoriteit.

Zowel in een fysieke winkel of online webshop komen controleurs de magazijnen met supplementen controleren. Waar je dit met name aan kunt herkennen is de sticker die geplakt moet worden op supplementen, die worden inkocht uit het buitenland.

Zie de afbeelding hieronder voor het voorbeeld. Zoals je ziet is dit een Amerikaans merk en heb ik deze Multivitamine aangeschaft via de Nederlandse site bodyenfitshop.nl. Op afbeelding twee staat een sticker geplakt in het Nederlands met alle aanwezige ingrediënten.

afvalpillen

afvalpillen

Dat de afslankpillen die je koopt veilig moeten zijn is natuurlijk extreem belangrijk. Ook kun je makkelijker contact opnemen voor vragen en klachten, mocht er iets niet in orde zijn.

De werking van afvalpillen

Er zijn verschillende soorten afvalpillen. Wat ze bijna allemaal gemeen hebben is de onderdrukking van honger. Je hebt minder honger waardoor je de kans op onnodige snackmomenten verkleint.

LET OP: Zorg er wel voor dat je de belangrijke maaltijden zoals ontbijt, lunch, middageten en avondeten niet overslaat. Je hebt voeding nodig om te kunnen functioneren en daarnaast zorgt voeding ervoor dat je sneller afvalt dan wanneer je te weinig eet.

Afvalpillen geven je extra energie waardoor je makkelijker en meer kunt bewegen. Ook hier zit verschil zijn. Zo zijn er afslankpillen waar je meer energie van krijgt zonder bijwerkingen en er zijn afslankpillen waar je een onrustig gevoel van krijgt.

Toch kan dit voor sommige gebruikers als prettig worden ervaren. Je voelt namelijk dat het werkt en dit zorgt voor motivatie, mist het niet schadelijk is voor je gezondheid!

Een betere stoelgang met afvalpillen

Afslankpillen stimuleren de spijsvertering. Ook hebben de pillen een reinigende functie voor je darmen. Hierdoor ontstaat een betere stoelgang.

Doordat je spijsvertering versneld wordt, ontstaat er meer vetverbranding. Houd je wel altijd aan de voorgeschreven dagelijks dosis van de afvalpillen die je gebruikt. Het betekend namelijk niet dat een dubbele dosis ervoor zorgt dat je sneller afvalt!

Afvalpillen combineren met dieet

Afvalpillen zijn een toevoeging aan je dieet. Zoals eerder besproken zijn afvalpillen geen wondermiddel. Daarom kun je dit het beste combineren met een dieet dat je volgt. Hierdoor vertsterk je de werking en de voordelen van de afslankpillen.

Je stimuleert je lichaam tot meer vetverbranding dat sneller zal plaatsvinden door deze combinatie. Met name de eiwitrijke en koolhydraatarme diëten zijn waardevol voor het gebruik van afvalpillen.

Mocht je nog geen gebruik maken van een dieet en hier meer over willen weten? Bekijk dan later in dit artikel welk dieet ik zelf gebruik en hoe jij hier ook gebruik van kunt maken!

Beste afslankpillen 2018

De beste afslankpillen van 2018 zijn 7 Day Diet. Ik gebruik deze afvalpillen regelmatig en ook dan is de werking aanwezig.

Het komt namelijk voor dat wanneer je lichaam eraan is gewend, de werking minder kan worden op ten duur. Met 7 Day Diet val je binnen 7 dagen, op een gezonde en verantwoorde manier af!

Dit 7 daagse pakket bevat afvalpillen, shakes, repen, pannekoeken en vitamines. Je ervaart voordelen zoals meer energie en een snellere vetverbranding!

Wil je op een makkelijke en snelle manier afvallen, dan raad ik je 7 Day Diet van harte aan! Bekijk hier de 191 ervaringen van andere gebruikers >>

afvalpillen

Bestel 7 Day Diet voor €24,95 bij Body en Fitshop >>

Smart Protein beste afslankshake 2017 (5 jaar op rij)

Naast afvalpillen zijn er ook afslankshakes. Deze shakes zorgen voor hetzelfde effect en het verschil is dat je dit moet opdrinken. Ideaal voor je als je geen fan bent van tabletten.

Ruim 5 jaar op rij is Smart Protein de beste afslankshake van Nederland en België. Deze shake neem je om je calorie en koolhydraat inname te beperken. Een Smart Protein shake bestaat met name uit eiwitten. Eiwitten zorgen voor het behoud en herstel van de spieren!

Als je namelijk aan het afvallen bent, wil je dat spiermassa behouden blijft. Als je hier geen rekening mee houd val je niet af in vetmassa maar in spiermassa en dat is niet verantwoord.

Deze Smart Protein shake is ideaal voor een koolhydraat-arm dieet aangezien er 1,1 gram suikers inzitten per shake. Wanneer je meer informatie wilt over de Smart Protein shake, klik dan op de afbeelding op op de link hiernaast. Lees hier 5188 ervaringen van andere Smart Protein gebruikers >>

afvalpillen

Bestel 14 shakes voor €8,25 bij Body en Fitshop >>

Bestel 26 shakes voor €14,90 bij Body en Fitshop >>

Bestel 35 shakes voor €19,90 bij Body en Fitshop >>

Voordelen van afvalpillen

De voordelen van afslankpillen zijn met name de versterking tijdens een dieet. Je gaat makkelijker en sneller afvallen en ook blijft je motivatie aanwezig. Daarnaast speelt het placebo effect ook een rol.

Doordat je afslankpillen neemt ontstaat er meer wilskracht en doorzettingsvermogen. Je hersenen geven namelijk een signaal af dat je aan het diëten bent en door afslankpillen te gebruiken versterk je dit gevoel.

Ook het placebo-effect is een groot voordeel! Want je behaalt er namelijk meer succes mee. Uiteindelijk draait het om de eindstreep. Werkt het voor jou en val jij er makkelijker en meer door af, dan heb je je doel bereikt. Of dit nu met of zonder placebo efffect is geweest, Wat Werkt Dat Werkt!

Wat zijn de nadelen van afvalpillen

Er kunnen eventuele nadelen ontstaan bij het gebruik van afvalpillen. Ook hier geldt weer dat iedereen het anders kan ervaren. Zo zijn er afslankpillen waar je enorm onrustig van wordt en er een tintelende huid van krijgt.

Er zijn zelfs afvalpillen met een te hoog cafeïne gehalte waardoor je je moeilijk kunt concentreren en niet makkelijk in slaap komt. Let daarom altijd op de ingrediënten in een tablet. Bij twijfel is het zelfs verstandig om je arts te raadplegen.

Afvalpillen met cafeïne

Waar ik het graag ook over willen hebben zijn de afvalpillen met cafeïne. Nu kan er cafeïne voorkomen maar een hoop afslankpillen zijn te hoog gedoseerd. Hierdoor ontstaan nare bijwerkingen en daarom raad ik je aan om deze pillen niet te gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen van hoog gedoseerde cafeïne afvalpillen zijn:

 • Slapeloosheid
 • Angstaanvallen
 • Misselijkheid
 • Hoofdpijn
 • Hogere bloeddruk

Daarnaast werken deze pillen op korte duur. Je lichaam went snel aan deze stoffen waardoor je er meer van nodig moet hebben. Dit is natuurlijk onverantwoord en versterkt de klachten van hierboven. Kies voor de veilige afslankpillen en bekijk het etiket voor de aanwezige ingrediënten.

Sporten met afvalpillen

afvalpillen

Afvalpillen combineren met sport is een goede keuze. Hierdoor kom je de energie kwijt die vrijkomt en versnel je het afslankproces. Daarnaast werk je aan een gezond lichaam en bouw je meer conditie op. Dit betekent dat de voedingstoffen beter worden opgenomen uit je lichaam. Dit zorgt voor meer resultaat, ook op het langere termijn.

Sporten met afvalpillen kan ook door te wandelen. Jezelf suf sporten is niet nodig om extra vetverbranding te creëren. Minimaal 30 minuten wandelen op een normaal tempo is voldoende om meer succes te boeken!

Ervaringen met afslankpillen

Er zijn verschillende ervaringen mogelijk over afvalpillen. De afvalpillen die ik hierboven benoemd hebt 7 Day Diet, hebben de meest positieve ervaringen van andere gebruikers. Ik kan natuurlijk een hele lijst afslankpillen benoemen maar uiteindelijk weet je nog steeds niet waar je moet beginnen.

Ga daarom voor zekerheid zodat je geen tijd en geld verspilt. De afslankpillen van 7 Day Diet kun je bekijken op de volgende pagina: => Meer informatie en ruim 190 ervaringen van 7 Day Diet >>  

Afvallen met afslankpillen dankzij het 30 Dagen Menu

Afvalpillen kun je het beste combineren met een eiwitrijk/koolhydraat-arm dieet. Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is hier geschikt voor.

Het 30 Dagen Menu is op het moment een van de populairste online afslank programma’s van Nederland. En met online bedoel ik dat je dit 30 Dagen Menu als een e-book ontvangt.

Dat wilt zeggen dat je vanaf je telefoon, laptop en tablet kunt zien welke stappen je moet volgen. Daarnaast ontvang je wekelijks nieuwe tips en recepten.

Wanneer je ook met een eiwitrijk/koolhydraatarm dieet wilt beginnen, raad ik je het 50 dagen programma aan. Hieronder lees je hoe het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is samengesteld.

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Wil je graag gezonde koolhydraatarme recepten, dan raad ik je het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu aan. Dit programma bevat 30 complete dagmenu’s met ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. De Recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden.

Het voordeel van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is dat je anders gaat eten en niet minder! Geen honger lijden dus!!

Daarnaast kun je het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu met 100% afslank garantie gebruiken. Val je namelijk niet af, krijg je gewoon je geld terug.   Open hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu >>>

Heb je nog vragen over het recept of het dieet programma dat ik met je deel, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

havermout banaan koekjes

Afvalpillen tot slot

Je hebt zojuist alle belangrijke informatie over afslankpillen gelezen. Je weet exact wat je wel en niet moet doen. Neem het gebruik van afvalpillen ten alle tijden serieus. Er zijn namelijk een hoop pillen die nauwelijks werken en ongezond zijn voor je lichaam.

Als je voor zekerheid wilt gaan betreft verantwoorde en werkende afvalpillen, neem dan de 7 Day Diet pillen die ik in het artikel benoemd hebt. Dan weet je zeker dat je geen rotzooi inneemt en je goed op weg bent om ”makkelijker af te vallen.

Wil je dit combineren met een afvalshake kies dan voor Smart Protein! Zo kun je op elk moment van de dag een verantwoorde shake nemen en voorkom je de kans dat je onnodig gaat snacken.

Ik hoop dat dit artikel je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wat zijn goede afvalpillen?
 • Zijn afvalpillen veilig?
 • De voordelen van afvalpillen
 • Beste afslankpillen 2017
 • Ervaringen met afvalpillen

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Je leest hier ook vragen en ervaringen van anderen. Ik help je graag bij het maken van je keuze!

9 augustus, 2017 - 16 reacties

Auteur

Timo

Categorie

Supplementen

Tags

16 reacties op "Afvalpillen – De Beste Afslankpillen Die WEL Werken!"

 1. Astrid schreef:

  Ik maak gebruik van de smart proteïne shakes die je ook aanraad. Werkt inderdaad erg goed en ik ben in 2 weken tijd 3 kilo afgevallen. Hoelang kan ik dit eigenlijk blijven gebruiken? Groeten Astrid

  1. timo schreef:

   Hoi Astrid,

   Bedankt voor je bericht!
   Goed bezig zeg. In 2 weken tijd 3 kilo afgevallen is super goed!!

   Je kunt de shakes blijven gebruiken. Eiwitten heb je namelijk nodig. Wel kun
   je bijvoorbeeld nog een ander afslanksupplement gebruiken zodat je lichaam
   een nieuwe stof ervaart.

   Als je er meer over wilt weten, hoor ik het graag :).

   Groeten Timo

 2. Ronald schreef:

  Hoelang kun je met zo een shakes doen?

  1. timo schreef:

   Hoi Ronald,

   De shakes zijn voor 30 dagen. Je komt hier een maand mee uit.

   Groeten Timo

 3. Thirza schreef:

  Ik gebruik de smart protein en is ideaal om
  te gebruiken als tussendoortje. Ook neem
  ik een shake gelijk na mijn training. De 24Hr kon ik nog niet
  en heb ik bij deze ook besteld. Ben benieuwd wat ik van deze
  combinatie kan gaan verwachten. Over een tijdje laat ik weten
  of het verschil heeft gemaakt.

  1. timo schreef:

   Hoi Thirza,

   Het is inderdaad een fijne shake, ook voor na de training.
   Zodra je de 24Hr hiermee gaat combineren ervaar je zeker verschil.
   Ben benieuwd welke ervaring je hiermee gaat hebben :).

   Groeten Timo

 4. Yara schreef:

  Hi Timo, ik ben begin januari begonnen met shake en afvalpillen die je hebt aangeraden. Bij deze wil ik je laten weten dat ik inmiddels 5 kilo afgevallen. Ik combineer dit met 2 dagen per week fitness en voel me goed. Bedankt voor de tip en ik ga ervoor om mijn streefgewicht te bereiken! Mvg Yara

  1. timo schreef:

   Hoi Yara,

   Dat heb je goed gedaan zeg! Wees er trots op!!
   Dat je erbij beweegt is een slimme keuze en 2 dagen in de week
   is netjes. Je hoeft je echt niet suf te sporten om resultaten te zien.
   Je doet het goed :).
   Succes met het behalen van je doelen en als je zo door gaat lukt het je!
   Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag.

   Groeten Timo

 5. Mike schreef:

  Hoi Timo, ik ben van plan om de smart protein te bestellen. Weet je toevallig welke smaak het lekkerst is. Ben best moeilijk hiermee en als je toevallig weet welke smaak lekker is bestel ik die. Hoor graag van je.

  1. timo schreef:

   Hoi Mike,

   Je kunt het beste voor de vanille of chocolade smaak kiezen. Deze smaken
   zijn altijd goed en het meest neutraal van smaak. Bij een bestelling
   ontvang ik ook vaak een proefzakje met een andere smaak. Ook dat smaakt goed.
   Maar omdat je aangeeft dat je best moeilijk bent met een smaak zou ik
   voor de ”veilige” keuze gaan :).

   Groeten Timo

 6. Femke schreef:

  Heb zowel de smart proteïne als 24HR fatburn besteld. Ben enorm benieuwd naar de resultaten over een tijdje.

 7. Nadia schreef:

  Ben er heel erg blij mee en gebruik sinds deze week ook de smart protein naast de 24 HR. Met de 24 HR heb ik goede ervaringen en ik combineer dit met fitness. Nu ik ook de eiwitten besteld heb kan ik niet wacht wat de resultaten gaan zijn. Hoop klaar te zijn voor de zomer.

  1. timo schreef:

   Hoi Nadia,

   Goed bezig! Zo te lezen ga je er helemaal voor :-).
   Als je zo door gaat ga je je doelen bereiken!
   Je hebt in ieder geval goede supplementen in huis gehaald.
   Blijf gemotiveerd en mocht je hulp kunnen gebruiken hoor ik het graag!

   Groeten Timo

 8. Mirna schreef:

  Heb door jouw artikel gekozen voor 7 day diet en ben er heel erg blij mee. binnen 1 week 2,3 kilo afgevallen om precies te zijn. Was heel benieuwd voordat ik ermee begon en blij dat ik de stap heb gezet. Heb nog een keer dit pakket besteld en nu ga ik er ook meer bij bewegen. Bedankt voor de tip!

  Groetjes Mirna

 9. Kelsey schreef:

  Wat een resultaat na 7 dagen! Heb dit pakket weer opnieuw besteld!

  1. timo schreef:

   Goed om te lezen Kelsey!
   Ga er voor :-).

   Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 20016 - 2018 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies