Beste BCAA? TOP 5 ALLERBESTE BCAA Supplementen!

Laatste update: 21 december, 2020 | Geen reacties

Wat zijn nou de beste BCAA supplementen? Wat beteken ze voor je lichaam en wanneer kun je ze het beste innemen. In dit artikel kom je alles te weten over BCAA. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt!

Beste BCAA

Waarschijnlijk wil je meer resultaat uit je trainingen halen. Het is een goede zet om meer informatie op te zoeken over BCAA’s.

In dit artikel leer je namelijk wat BCAA’s zijn en wanneer je ze nodig hebt. Uiteraard deel ik later de TOP 5 Beste BCAA supplementen van 2018!

Wat zijn BCAA’s?

BCAA staat voor branched chain amino acids. Ze bestaan uit 3 essentiële aminozuren namelijk leucine, isoleucine en valine.

Klinkt misschien allemaal wat ingewikkeld maar ze spelen een belangrijke rol van het spiereiwit. Bij een actieve levensstijl stimuleren BCAA’s het spierherstel.

Wat doen BCAA’s?

beste bcaa

BCAA’s ondersteunen het herstel van je spieren na een work-out. Je glycogeen voorraden zijn namelijk uitgeput na een training.

Daarnaast stimuleren BCAA’s de eiwitsynthese. Een eiwitsynthese is nodig voor het repareren van de spieren. Hierdoor groeien de spiervezels met als resultaat meer spiermassa.

Welke effecten ontstaan er?

Het gebruik van BCAA kent een aantal positieve effecten. Zo kun je jouw spiermassa vergroten (mits je vlodende eiwitrijke voeding tot je neemt) en ook neemt je uithoudingsvermogen toe.

Daarnaast stimuleren BCAA’s de vetverbranding. Onthoud wel dat elk lichaam anders is. De een ervaart sterker deze effecten dan de ander.

LET OP: BCAA supplementen zijn GEEN vervanging voor gezonde en gevarieerde voeding! Een supplement is een hulpmiddel en dien je naast je voeding te gebruiken.

TOP 5 Beste BCAA Supplementen 2020

Dan is het nu tijd om de TOP 5 beste BCAA supplementen met je te delen! De supplementen zijn veilig in gebruik en hebben geen verslavende werking!

Ook lees je bij elk supplement ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt!

#1. Muscle Protect

Muscle Protect bevat alle belangrijke BCAA / aminozuren die je lichaam nodig heeft voor optimale spierontwikkeling. De aanwezige ingrediënten worden snel opgenomen door het lichaam. Muscle Protect drink je tijdens en na de training. Het BCCA supplement dat ook door professionele sporters wordt gebruikt! Lees hier 697 ervaringen van andere Muscle Protect gebruikers >>>

Voordelen:

Professionele formule
Werkt snel
Geschikt tijdens een dieet
Goede prijs/kwaliteitsverhouding

beste bcaa

Bestel 38 doseringen voor €19,90 bij Body En Fitshop >>>

#2. Amino X

Amino X is ontwikkeld door het Amerikaanse top merk BSN. Dit BCAA supplement bevat de juiste verhoudingen en hoeveelheid. Heerlijk voor tijdens de training en je spieren zullen je dankbaar zijn! Dit krachtige BCAA supplement bevat maar liefst 10 gram micro aminozuren per dosering! Tevens is de smaak waanzinnig lekker. Lees hier 526 ervaringen van andere Amino X gebruikers >>>

Voordelen:

Remt spierafbraak
Sneller herstel
Minder spiervermoeiheid
Suikervrij!

beste bcaa

Bestel 435 gram Amino X voor €14,90 bij Body En Fitshop >>>

1015 gram Amino X voor €29,90 bij Body En Fitshop >>>

#3. Mutant BCAA 9.7

Mutant beschikt over een professionele BCAA supplement. Maar liefst 9.7 gram BCAA blend per serving. Niet alleen goed voor je spieren ook ervaar je meer energie. Gebruik het tijdens en na de training zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. In 9 heerlijke smaken verkrijgbaar! Lees hier 107 ervaringen van andere Mutant BCAA 9.7 gebruikers >>>

Voordelen:

Zeer snelle opname
Meer spieropbouw
Vollere spieren
In 9 heerlijke smaken

beste bcaa

Bestel 30 doseringen voor €19,90 bij Body En Fitshop >>>

#4. Essential Amino Stack

Essential Amino bevat 8 essentiele aminozuren in een optimale verhouding. De focus van dit product is uitgegaan naar zuiverste grondstoffen. Je kunt deze BCAA’s nemen op elk moment van de dag. Voorkeur is uiteraard tijdens en na de training. Dit product wordt tevens zeer gewaardeerd door bodybuilders! Lees hier 201 ervaringen van andere Essential Amino Stack gebruikers >>>

Voordelen:

Sneller spierherstel
Geschikt voor vegetariërs
Essentiële aminozuren
Goede prijs/kwaliteitsverhouding

beste bcaa

Bestel 500 gram voor €24,95 bij XXL Nutrition >>>

#5. Modern BCAA+

Modern BCAA+ van USP labs heeft een unieke ratio verhouding betreft leucine, isoleucine en valine. 15 gram BCAA per dosering en bevat geen kunstmatige kleur of smaakstoffen. In 11 heerlijke smaken verkrijgbaar. Lees hier 72 ervaringen van andere gebruikers >>>

Voordelen:

Werkt zeer snel
Spieropbouwend
Eiwitsynthese
Meer uithoudingsvermogen

beste bcaa

Bestel 535 gram voor €26,90 bij Body en Fitshop >>>

Beste vloeibare BCAA / Amino Liquid

De TOP 5 beste BCAA supplementen van hierboven zijn op poederbasis. Je hebt er alleen water bij nodig om de drank klaar te maken.

Daarnaast zijn er ook BCAA capsules en Amino liquid. Laat ik eerst beginnen met de vloeibare BCAA / Amino Liquid. De BCAA’s zijn vloeibaar verwerkt in een fles waardoor je deze direct kunt drinken.

Mijn voorkeur gaat uit naar de TOP 5 beste BCAA in poedervorm. Deze vloeibare variant is voor erbij en om bijvoorbeeld mee te nemen naar de sportschool.

Amino Direct

Deze handige meeneem fles levert je per dosering maar liefs 10.000 mg aminozuren. Geschikt voor op elk moment van de dag. De dop van de fles is tevens de maatdop. Zo krijg je exact de juiste hoeveelheid binnen! Lees hier 323 ervaringen van andere Amino Direct gebruikers >>>

beste bcaa

Bestel 1 liter Amino Direct voor €9,90 bij Body en Fitshop >>>

Beste BCAA capsules

Mocht je liever geen drankjes willen drinken, neem dan BCAA capsules. Je kunt ze overal mee naar toenemen en op elk moment van de dag innemen.

Hieronder lees je BCAA capsules met de beste werking en meeste ervaringen van andere gebruikers!

BCAA capsules Body en Fit

De BCAA capsules van Body en Fit zijn samengesteld uit een plantaardige bron. Tevens zijn de capsules vrij van kunstmatige toevoegingen en hulpstoffen. Ideaal voor kracht en duur sporters. Je spieren herstellen sneller en je ervaart meer kracht tijdens het sporten. Lees hier 95 ervaringen van andere gebruikers >>>

beste bcaa

Bestel 180 capsules voor €9,90 bij Body en Fitshop >>>

Bestel 360 capsules voor €15,90 bij Body en Fitshop >>>

BCAA bijwerkingen

Het nemen van BCAA supplementen is over het algemeen veilig en kan geen kwaad. Voor de meeste mensen ontstaan er dan ook geen bijwerkingen.

Wel is het af te raden om BCAA supplementen te gebruiken wanneer je lijd aan neuromusculaire aandoening ALS of de stofwisselingsziekte MSUD.

Waarom je in beide gevallen beter geen BCAA’s kunt nemen heeft te maken met het afbreken van de aminozuren. Het lichaam is namelijk niet in staat om dit optimaal te kunnen verwerken.

In welke voeding zit BCAA?

Je weet dat een supplement geen vervanging is voor gevarieerde voeding. Er zijn namelijk ook een hele hoop voedingsmiddelen die rijk zijn aan BCAA’s. Welke dat zijn lees je hieronder:

⇒ Vlees, vis en gevogelte
⇒ Kaas
⇒ Eieren
⇒ Noten
⇒ Bonen
⇒ Linzen
⇒ Tofoe en Tempé

Wanneer je bovenstaande voedingsmiddelen eet, krijg je de nodige BCAA’s binnen. In combinatie met supplementen komt je lichaam na een zware inspanning niets tekort!

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over de beste BCAA. Wat zijn BCAA’s en waar dienen ze voor. De TOP 5 helpt bij het maken van een keuze.

Zo weet je zeker dat je alleen de allerbeste BCAA supplementen in huis haalt!

mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van BCAA’s!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 31 mei, 2018

Auteur

Timo

Categorie

BCAA's Supplementen

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2021 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies