beste buikspiertrainer

Beste Buikspiertrainer? Dit is gegarandeerd de beste

Laatste update: 17 januari, 2024 | Geen reacties

Wil je graag een buiktrainer kopen? Ik deel de TOP 5 beste buikspiertrainer! Met deze apparaten ontwikkel je makkelijker en sneller een sixpack. Of je nu een buikspierbank of buikspierroller wilt gebruiken, er is voor ieder wat wils. Ik begrijp goed dat je het lastig vind om een keuze te maken aangezien er op het internet enorm veel apparaten worden aangeboden. Top dat je op deze blog bent beland want ik heb namelijk al het voorwerk voor je gedaan. Laten we beginnen!

Beste buikspiertrainer

Een buiktrainer kopen is absoluut niet makkelijk. Want begin maar eens te zoeken tussen alle apparaten die er zijn. Daarnaast heb je een tal van mogelijkheden. Allereerst is het belangrijk om jezelf af te vragen wat je precies wilt bereiken. In deze TOP 5 vind je buikspiertrainers die bedoeld zijn om een compleet sixpack te ontwikkelen.

 1. Vinz Ab Builder Pro
 2. Tunturi Double Trainingswiel
 3. Hammer Ab Roller
 4. Total Crunch
 5. Iron Gym Speed Abs

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste buikspiertrainer zodat je makkelijk een keuze kunt maken.

1. Vinz Ab Builder Pro

De Vinz Ab Builder Pro is een 6 in 1 fitnessapparaat. Naast het creëren van een sixpack kun je ook werken aan grotere arm en beenspieren. Door de kussens en massage ondersteuning ontstaat er geen kans op rugklachten. Je kunt de kussens verstellen op 3 verschillende niveau’s. Daarnaast is er nagedacht over de trainingen die je vanuit verschillende hoeken kunt uitvoeren. Daarnaast is deze buikspierbank inklapbaar. Lees hier 14 ervaringen van andere Vinz Ab Builder Pro gebruikers >>

Voordelen:

 • 6 in 1 buikspierbank
 • Inklapbaar
 • Goede ondersteuning
 • Zeer stabiel

beste buikspiertrainer

Bestel hier de Vinz Pro het goedkoopst >>

2. Tunturi Dubbele Trainingswiel

Een andere zeer effectieve manier om de sixpack te ontwikkelen is door middel van een dubbele trainingswiel! Hiermee bouw je spierkracht op in combinatie met balans. Je traint al je spieren in je bovenlichaam waardoor er een sterkere core wordt ontwikkeld. Het dubbele wiel en de foam anti-slip handgrepen zorgen ervoor dat je de techniek snel onder controle hebt. Het bijgeleverde kniematje zorgt ervoor dat je je knieen niet bezeert. Lees hier 99 ervaringen van andere Tunturi Trainingswiel gebruikers >>

Voordelen:

 • Inclusief kniematje
 • Anti-slip handgrepen
 • Stabiel
 • Goede prijs/kwaliteit

beste buikspiertrainer

Bestel hier de Tunturi Trainingswiel het goedkoopst >>

3. Hammer Ab Roller

De Hammer Ab Roller geeft je maximale ondersteuning bij het uitvoeren van buikspieroefeningen. Je kunt zowel de bovenkant, onderkant en zijkant trainen. Een ander groot voordeel is dat er onwijs veel trainingen mogelijk zijn met dit apparaat. Je kunt ze eenvoudig via youtube bekijken en thuis uitvoeren. Naar de sportschool gaan om je buik te kunnen trainen is met dit apparaat niet meer nodig. De ondersteuning is gemaakt van zacht foam materiaal. Lees hier 12 ervaringen van andere Hammer Roller gebruikers >>

Voordelen:

 • Effectief
 • Stabiel
 • Foam ondersteuning
 • Goede prijs/kwaliteit

beste buikspiertrainers

Bestel hier de Hammer Roller het goedkoopst >>

4. Total Crunch Bodybuilding Machine

Thuis trainen met Total Crunch Bodybuilding Machine is een van de beste keuzes die je kunt maken. Dit buikspierapparaat behoort absoluut tot de beste buikspiertrainers. Je kunt namelijk je hele lichaam trainen en de weerstand verhogen. Posities zo als onderhands of overhands zijn geen probleem. Deze buikspierbank is geschikt voor de beginnende en professionele atleten. Makkelijk in gebruik en opklapbaar. Lees hier 16 ervaringen van andere Total Crunch gebruikers >>

Voordelen:

 • Total work-out
 • Opklapbaar
 • Stabiel
 • Zeer effectief

beste buikspiertrainer

Bestel hier de Total Crunch het goedkoopst >>

5. Iron Gym Speed Abs

Een onwijs goed trainingswiel die ontworpen is om het allerbeste uit je buikspieren te halen. De handvaten zijn van ergonomisch design waardoor je de juiste ondersteuning ervaart. Hierdoor wordt de vermoeidheid in je handen beperkt en voer je de oefeningen uit in een natuurlijke positie. De Speed Abs is zo gemaakt dat het trainingswiel bij het uitrollen weerstand biedt. Bij het uitrollen ervaar je minder weerstand. Hierdoor kun je langere sets maken. Neem de Gym Speed overal mee naar toe! Lees hier 26 ervaringen van andere Iron Speed gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • Stabiel
 • Ergonomisch
 • Maximaal resultaat

beste buikspiertrainer

Bestel hier de Iron Gym Speed het goedkoopst >>

Buikspierbank ( LET OP )

De TOP 5 van hierboven is samengesteld door middel van de beste buikspiertrainer die je kunt aanschaffen. Mijn advies is om een buikspierbank aan te schaffen en daarnaast (mocht je dat prettig vinden) een trainingswiel. Met een buikspierplank kun je namelijk extra oefeningen doen voor je buik maar ook voor je borst, arm en beenspieren. Op deze manier ontwikkel je een zeer sterk en fit lichaam.

Extra buikspier tips

Let op je ademhaling

Tijdens het trainen van de buik span je je buikspieren aan. Het is belangrijk om de juiste ademhaling toe te passen. Wanneer je je spieren aanspant houd je je adem even in. Adem uit wanneer je de buikspieren weer loslaat. Adem krachtig in door je neus en blaas uit door je mond. Een goede ademhaling is het halve werk!

Doe het gecontroleerd

Je leest vaak dat je zo veel mogelijk herhalingen moet doen. van 500 tot 100 sit-ups. Dat is absoluut niet nodig! Je kunt beter de oefening gecontroleerd en goed uitvoeren dan dat je met pijn en moeite herhalingen doet. Je lichaam moet namelijk wennen en bouwt geleidelijk conditie op. Span je buikspieren aan en voer de oefening netjes uit. Dan heb je veel sneller een sixpack.

Train alle buikspieren

Er zijn genoeg oefeningen als het gaat om het trainen van de buik. Train daarom niet alleen de boven kant maar ook de onderkant en de zijkant van je buik. Op het internet staan genoeg oefening inclusief uitleg zodat je alles uit de kast kunt halen. Met bovenstaande tips ben je er helemaal klaar voor!

De best geteste producten

Ruim 3 jaar schrijf ik reviews van producten en supplementen. Hierdoor weet ik exact wat er wel en niet werkt. Op BGreat.nl deel ik alleen de allerbeste producten die je online kunt bestellen. Hierbij let ik op kwaliteit, prijs, duurzaamheid, gebruiksgemak en werking. Ik nodig je graag uit om ook mijn andere Top 5 beste producten te bekijken!

Top 5 Beste Fitness Handschoenen

Beste Eiwitshake

Top 5 Beste Fietscomputer

Beste Roeimachine

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 7 mei, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Fitness Gezondheid

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies