beste caseine shake

Beste Caseine Shake? De TOP 5 Die Werkt (2024)

Laatste update: 11 december, 2023 | Geen reacties

Eiwitten zijn onmisbaar voor ons lichaam. Iedere dag heb je eiwitten nodig aangezien je lichaam deze niet kan opslaan. Sport je regelmatig, dan zijn eiwitshakes onmisbaar! Je herstelt sneller en ook neemt je spiermassa toe. Een caseine shake drink je vlak voordat je gaat slapen. Zo ben je de hele nacht voorzien van eiwitten. In deze blog deel ik de TOP 5 beste caseine shake van 2024! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Beste caseine shake 2024

 1. Micellar Casein Perfection – Body & Fitshop
 2. 100% Caseine – Optimum Nutrition
 3. Fushion Pro – Dedicated Nutrition
 4. Elite Casein – Dymatize
 5. Miccelar Casein – ESN

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, smaak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste caseine shake. Laten we beginnen!

TOP 5 beste caseine eiwitshakes

1. Micellar Casein Perfection

Deze caseine shake is verreweg de nummer 1 van Nederland en Belgie! Perfect bij fitness en bodybuilding. Met maar liefst 25 gram eiwitten per dosering komt jouw lichaam niets tekort. De hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een trage afgifte waardoor je de hele nacht bent voorzien van eiwitten. Arm aan vet en koolhydraten. Lees hier 2010 ervaringen van andere Micellar Casein Perfection gebruikers >>

Voordelen:

 • makkelijk oplosbaar
 • in 9 heerlijke smaken
 • vrij van aspartaam
 • goede prijs/kwaliteit verhouding

beste caseine shakeDe ideale shake als je alles uit je lichaam wilt halen. De beste caseine shake van 2018 en 2024. De 2010 ervaringen zeggen genoeg en dit is ook mijn persoonlijke favoriet. Alleen al de smaak zorgt ervoor dat je niets anders wilt.

Bestel 30 shakes voor €12,90 bij Body en Fitshop >>

Bestel 80 shakes voor €29,90 bij Body en Fitshop >>

2. 100% caseine

100% caseine van optimum nutrition staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Enorm geliefd bij professionele sporters en een enorm groot merk in Amerika. Bevat 10 gram BCAA”s en maar liefst 27 gram eiwitten per dosering. Wanneer je deze shake voor slapen gaan drink ben je verzekerd van spierherstel en spiergroei. Lees hier 240 ervaringen van andere 100% caseine gebruikers >>

Voordelen:

 • geen klonters
 • 10 gram BCAA’s
 • Werkt 7 uur lang
 • Amerikaans top merk

beste caseine shakeEen heerlijke caseine shake met alleen maar voordelen. Daarnaast zijn de smaken die Optimum Nutrition ontwikkeld heeft enorm lekker en dat maakt het prettig om deze shake voor het slapen gaan te drinken. Een aanrader als je kwaliteit super belangrijk vindt.

Bestel 28 shakes voor €32,90 bij Body en Fitshop >>

Bestel 55 shakes voor €52,bij bij Body en Fitshop >>

3. Fusion Pro – Dedicated Nutrition

Deze unieke caseine shake bevat een 50/50 combinatie. Namelijk 50% caseine en 50% whey. Dedicated Nutrition staat bekend om de meest haalbare hoge kwaliteit. Dat proef je en dat merk je aan je lichaam. Voor het snelste resultaat neem je deze shake 2 x per dag. Na de training en voor het slapen gaan. Fushion Pro is een shake die geprobeerd moet hebben. Lees hier 444 ervaringen van andere Fushion Pro gebruikers >>

Voordelen:

 • Aspartaam vrij
 • In 8 smaken
 • Hoog BCAA gehalte
 • Laag in vet

beste caseine shake

Ieder keer opnieuw is het een verwenmoment zodra je deze shake nuttigt. Makkelijk om te maken en mijn voorkeur gaat uit naar een mix met halfvolle melk. Dit maak de shake luchtig en romig.

Bestel hier 16 shakes voor €26,90 bij Body en Fitshop >>

Bestel hier 56 shakes voor €41,90 bij Bpdy en Fitshop >>

4. Elite Casein – Dymatize

Dymatize Caseine is speciaal gemaakt van eiwitbronnen met een PDCAAS (eiwitverteerbaarheid gecorrigeerde aminozuur score) van 1,0 (perfect score) of hoger. Klink ingewikkeld maar dit betekent wel dat Dymatize voor enorm hoge kwaliteit gaat. Met maar liefst 24 gram caseine, 10 gram BCAA’s en Glutamine komt je lichaam niets tekort tijdens de nachtrust. Lees hier 37 ervaringen van andere Elite Casein gebruikers >>

Voordelen:

 • Bevat 0 suikers
 • Geen aspartaam
 • 10 gram BCAA’s
 • Top kwaliteit

beste caseine shake

Dymatize wordt niet alleen gebruikt in de wereld van fitness maar ook bij verschillende soorten vechtsporten. Als atleet kom je werkelijk niets tekort met deze caseine shake!

Bestel hier 39 shakes voor €52,50 bij Body en Fitshop >>

5. Micellar Casein – ESN

Micellar Casein is een langzaam eiwit en is van melk. Wordt langzaam opgenomen door de maag waardoor er een langdurige afgifte van eiwitten ontstaat. Hierdoor ontstaat er ook voor een langere periode het gewenste resultaat. Je kunt de shake drinken overdag dan en met name voordat je slapen gaat. Zo krijg je tijdens het slapen gaan alsnog voedingstoffen binnen. Lees hier 32 ervaringen van andere Micellar Casein gebruikers >>

Voordelen:

 • Heerlijk van smaak
 • Laag in vet
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Langzame afgite

beste caseine shake

Als je graag wilt ontdekken wat een caseine shake voor jou kan betekenen is de Micellar Casein een prima optie. Neem deze shake voor het slapen gaan en voel je de dag erna fit en hersteld.

Bestel 28 shakes voor €26,90 bij Body en Fitshop >>

Wat is de beste micellar eiwitshake?

Zojuist ben je alles te weten gekomen over de TOP 5 beste caseïne eiwitshakes van 2024. Je kunt een micellar casein eiwitshake gebruiken voordat je gaat slapen. Mocht je een keer wat anders willen proberen, maak dan een schaaltje met 300 gram Franse kwark.

Franse kwark bevat namelijk dezelfde trage eiwitten. Hierdoor ben tijdens de nachtrust verzekerd van voedingstoffen die jouw lichaam laten herstellen.

Het resultaat is meer spiermassa en minder last van spierpijn. Het eten of binnen krijgen van voldoende eiwitten is een serieuze zaak als je voorruit ging wilt boeken met de sport die je beoefent. De Top 5 van hierboven helpt je bij het maken van een keuze.

Is een caseine shake wel zo gezond?

Het drinken van een caseine shake kan geen kwaad! Ik raad je aan om maximaal 2 tot 3 shakes per dag te drinken. Het is namelijk van belang om ook gezonde en vaste voeding te eten.

Daarnaast is een caseine shake een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding. Twijfel je of een caseine shake ook iets voor jou is? Raadpleeg dan van te voren je huisarts.

De best geteste supplementen

Ruim 12 jaar maak ik gebruik van supplementen. Hierdoor weet ik exact wat er wel en niet werkt. Op BGreat.nl deel ik alleen de allerbeste supplementen die je online kunt bestellen. Hierbij let ik op smaak, kwaliteit, prijs, oplosbaarheid en werking. Ik nodig je graag uit om ook mijn andere Top 5 beste supplementen te bekijken!

Top 5 beste testosteron booster
Top 5 beste eiwit shakes
De Top 5 beste creatine
De Top 5 beste bodybuilding stacks
Top 5 beste pre workout boosters
Top 5 beste vitamine C supplement

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 31 januari, 2019

Auteur

Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies