BESTE Eiwitrepen? TOP 5 VERANTWOORDE Eiwitrepen! (LET OP)

Laatste update: 17 september, 2019 | Geen reacties

Wat zijn nou de beste eiwitrepen? In dit artikel deel ik een TOP 5 Proteïne repen waar je alleen maar voordelen van ervaart. Deze eiwitrepen hebben een verantwoorde samenstellingen en zijn erg lekker van smaak. Laten we snel beginnen!

Beste eiwitrepen

Er zijn een hoop eiwitrepen op de markt. Helaas bevatten de meeste repen te veel suikers. Je spieren hebben hier niks aan en dat is natuurlijk zonde.

Daarom deel ik alleen de allerbeste eiwitrepen die ik zelf in de afgelopen weken heb uitgeprobeerd. Niet alleen ik maar ook vele anderen zijn zeer enthousiast over deze eiwitrepen.

Voordat ik de TOP 5 met je deel leg ik je eerst uit wat eiwitrepen zijn en waarom je er wel degelijk baat bij kunt hebben!

Wat zijn eiwitrepen?

beste eiwitrepen

Een eiwitreep bevat een hoog gehalte aan eiwitten. Het is de ideale snack en beter dan de meeste andere tussendoortjes. Je hebt namelijk eiwitten nodig om spiergroei te stimuleren.

Eiwitten zijn de bouwstenen van je spieren en onmisbaar voor het menselijke lichaam! De repen zijn vaak in verschillende smaken zoals chocolade, aardbei, vanille, cookies & cream en ga zo maar door.

Aangezien de eiwitrepen van tegenwoordig als marketing worden ingezet, is het lastig om de juiste eiwitreep (laag suikergehalte) te vinden. Ik help je er graag bij zodat je de juiste keuze maakt!

Hoe gezond zijn eiwitrepen?

Dagelijks heeft je lichaam eiwitten nodig! Ook al zou je niet aan sport doen, eiwitten zijn van levensbelang. Het zorgt namelijk voor het behoud van je spieren, spierherstel en stimuleert spiergroei.

Wanneer een eiwitreep de juiste ingrediënten bevat, is het verantwoord voor je lichaam en ervaar je alleen maar voordelen.

Onthoud wel dat eiwitrepen geen vervanging zijn voor gezonde en gevarieerde voeding. Het is een hulpmiddel om dagelijks aan je hoeveelheid eiwitten te komen. Eet daarom gezond en gevarieerd!

De beste eiwitrepen TOP 5

Dan is het nu tijd om de TOP 5 Beste Eiwitrepen met je te delen. De onderstaande eiwitrepen bevat een hoog proteïne gehalte (eiwitgehalte).

#1. Eat Clean Bar van Bodylab

De Eat Clean Bar bevat maar liefst 20 gram eiwitten per reep. De soort eiwitten die worden gebruikt zijn de melkeiwit en dit zorgt voor een langdurige eiwitafgifte. Daarnaast zijn deze repen zeer laag in suikers en hebben een lekkere smaak. Lees hier 29 ervaringen van andere gebruikers >>

Voordelen Eat Clean Bar:

 • 20 Gram eiwitten per reep
 • Subtiele samenstelling (niet droog of hard)
 • Lekkere smaak
 • Laag in suikers
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste eiwitrepen

Niet alleen ik maar ook vele anderen vinden dit de nummer 1 eiwitreep. Wil je graag een eiwitreep die je zeker weten helemaal op eet, kies dan de Eat Clean Bar!

Bestel 12 repen voor €15,90 bij Bodylab >>

#2. Clean Protein Bar van Body En Fitshop

De Clean Protein Bar is een zeer gewaardeerde eiwittenreep. Per reep zit er slechts 1,6 gram suikers in en het aantal eiwitten bedraagt 20 gram. Daarnaast kun je kiezen uit maar liefst 11 smaken. Lees hier maar liefst 1588 ervaringen van andere gebruikers >>

Voordelen Clean Protein Bar:

 • Zeer laag in suikers
 • Bevat vezels
 • Kwaliteit eiwitten
 • Slechts 179 calorieën per reep

beste eiwitrepen

Met deze eiwitreep kun je niets fout doen. De voedingswaarde is perfect en je kunt kiezen uit maar liefst 11 smaken. Persoonlijk vind ik de nummer 1 uit de lijst een iets fijne samenstelling hebben betreft bit. Anders was het een gedeelde eerste plek geweest.

Bestel 12 repen voor €15,90 bij Body en Fitshop >>

#3. Delicious Protein Bar van XXL Nutrition

Deze eiwitrepen zijn niet alleen lekker maar hebben ook een hoogwaardige samenstelling. XXL Nutrition staat bekend om de goede kwaliteit eigen merk producten en daar is de Delicious Protein Bar er een van. Het ideale tussendoortje voor onderweg of voordat je training begint! Lees hier de 228 ervaringen van andere gebruikers >>

Voordelen Delicious Protein Bar:

 • Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken
 • 20 gram eiwitten per reep
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste eiwitrepen

Persoonlijk vind ik de smaak heel lekker maar je proeft wel dat er meer suiker in zit tegenover de nummer 1. Als het suikergehalte iets minder zou zijn verdiende deze eiwitreep een gedeelde tweede plek.

Bestel 18 repen voor €23,95 bij XXL Nutrition >>

 #4. Quest bar van Quest Nutrition

Deze eiwitreep mag niet ontbreken in de TOP 5 beste eiwitrepen. Er zijn namelijk de beste ingredienten gebruikt en dat proef je! Naast de nummer 1 van deze TOP 5 wissel ik deze eiwitrepen regelmatig met elkaar af. Er zitten tevens geen gluten in en het suikergehalte is 1,0 gram per reep! Bekijk hier 642 ervaringen van andere gebruikers >>

Voordelen Quest Bar:

 • Glutenvrij
 • 20 Gram eiwitten per reep
 • Laag caloriegehalte
 • Vezelrijk
 • 15 Heerlijke smaken

beste eiwitrepen

Deze eiwitrepen worden ook gebruik door professionele sporters. Vooral in Amerika is deze eiwitreep niet meer weg te denken. Wil je zeker zijn van smaakvolle maar verantwoorde eiwitreep, ga dan voor de Quest Bar!

Bestel 12 repen voor €21,50 bij Body en Fitshop >>

 #5. Oh Yeah Bars van Oh Yeah Bars

Wil je het gevoel en de smaak van een echt candy bar, dan is Oh Yeah de uitkomst. Een razend populaire eiwittenreep waar je dagelijks naar uit zult kijken. Per reep krijg je 30 gram eiwitten binnen! Lees hier die 107 ervaringen van andere gebruikers >>

Voorden Oh Yeah:

 • 30 Gram eiwitten
 • Zachte caramel
 • 6 heerlijke smaken

beste eiwitrepen

Deze eiwitreep is zeer smaakvol maar bevat wel 8 gram suiker. Het is nog altijd een stuk minder dan de populaire Mars of Snicker. Een ding is in ieder geval zeker en dat is dat je zult genieten van deze eiwitrepen!

Bestel 12 repen voor €24,90 bij Body en Fitshop >>

Hoeveel eiwitrepen mag je eten per dag?

Een eiwitreep hoef je niet iedere dag te eten maar mag wel. Eet er niet meer dan twee. Het is belangrijk om de gevarieerd en gezond te eten.

Neem daarom voldoende eiwitrijke voeding zoals zuivel, noten, vlees, vis en eieren. Daarnaast kun je uiteraard ook gebruik maken van eiwitten. Bekijk hier de TOP 5 Beste Eiwitshake >>

Persoonlijk raad ik je aan om zodra je de deur uit gaat, een eiwitreep mee te nemen. Zo kun je op elk moment van de dag een verantwoorde en eiwitrijke snack eten, wat ten goede komt voor je spieren!

Eiwitrepen goedkoop

Er zijn een hoop eiwitrepen te koop via het internet. Let wel op dat dozen eiwitrepen voor bedragen als €5,00 te veel suikers en andere ongezonde toevoeging bevatten.

Ga daarom niet altijd voor het goedkoopste. De juiste ingrediënten zijn nu eenmaal duurder maar tevens veel gezonder voor je lichaam.

De TOP 5 beste eiwitrepen van hierboven is ook samengesteld betreft prijs/kwaliteit verhouding. Uiteraard kun je het zo gek maken als je zelf wilt betreft de prijs.

Een doos eiwitrepen tussen de 12 en 25 euro is schappelijk betreft prijs. Wanneer je een reep per dag neemt kom je er gemiddeld 12 dagen mee uit.

Welke kortingscodes zijn actief?

Zoals je weet zoek ik op het internet naar kortingscodes! De kortingscodes zijn afkomstig van de grotere webshops. Hier worden namelijk kwaliteitsproducten verkocht.

Wil je graag korting ontvangen op eiwitrepen dan is nu de meest gunstige korting actief van Bodylab. Met de code T18 ontvang je 10% korting. Niet alleen op eiwitrepen maar op alle supplementen die je wilt aanschaffen.

Wat is de beste eiwitreep tot slot

Je bent nu veel meer te weten gekomen over eiwitrepen. Ik heb een TOP 5 beste eiwitrepen met je gedeeld waar je daadwerkelijk voordelen van zult ervaren.

Deze eiwitrepen bevatten weinig suikers en veel eiwitten! Ook de overige voedingsstoffen die worden gebruikt zijn belangrijk en van goede kwaliteit.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier/genot met het gebruik van de beste eiwitrepen!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 8 maart, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Supplementen

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2021 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies