beste fitness handschoenen

Beste Fitness Handschoenen? TOP 5 ALLERBESTE Kwaliteit!

Laatste update: 19 oktober, 2018 | Geen reacties

Wat zijn nou de beste fitness handschoenen? Kun jij meer grip, ondersteuning en comfort tijdens het trainen gebruiken, dan is deze TOP 5 beste fitness handschoenen de uitkomst! Ook voorkom je die nare eeltplekken op je handen. Vanaf nu kun je jouw gym records verbreken!

Beste fitness handschoenen

Fitness handschoenen zijn ideaal tijdens het sporten. Persoonlijk gebruik ik ze al jaren en ervaar enorm veel voordelen.

Vooral wanneer je met zware gewichten traint, heb je meer grip en comfort. Je kunt makkelijker je grenzen verleggen zodat je betere resultaten behaalt.

Welke soorten fitness handschoenen zijn er?

beste fitness handschoenen

Er zijn zijn verschillende soorten fitness handschoenen verkrijgbaar. Naast de normale handschoen heb je er ook een met band voor om de pols.

Dit ondersteunt de polsen waardoor je zwaar en zonder pijn in de pols-gewrichten kunt trainen. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit lederen, synthetische of stoffen handschoenen.

Welke voordelen ervaar je?

De grootste voordelen die je ervaar zijn meer grip tijdens het trainen, comfort tijdens druk/trek oefeningen en bescherming tegen eelt.

Met name wanneer je gaat zweten is de kans groot dat je grip verliest. Fitness handschoenen gaan dit tegen zodat je alles uit je training kunt halen.

TOP 5 Beste Fitness Handschoenen

Hieronder deel ik de TOP 5 beste fitness handschoenen. In de afgelopen 15 jaar heb ik heel wat handschoenen versleten. Ondertussen weet ik welke er wel en niet aan alle eisen voldoen.

De TOP 5 is samengesteld op grip, bescherming, comfort en look. Tevens lees je ook ervaringen van andere gebruikers. De handschoenen kunnen gebruik worden door dames en heren. (let bij het bestellen op de maat)

1. Fitness Handschoenen Deluxe

Grip verliezen door zweet is met deze handschoenen deluxe van Body en Fit verleden tijd! Ze hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Deze fitness handschoenen kunnen gebruikt worden door ervaren en beginnende sporters. Lees hier 323 ervaringen van andere gebruikers >>>

Voordelen:

Comfort dankzij zachte padding
Lange levensduur
Hoogwaardig leder
Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste fitness handschoenen

Bestel 1 paar fitness handschoenen voor €9,90 bij Body En Fitshop >>>


2. Reeva Sporthandschoenen (enorm populair)

De sporthandschoenen van Reeva zijn niet meer weg te denken. Ze zijn ideaal voor fitness en crossfit. De handschoenen zijn samengesteld uit hoogwaardig materiaal. Tevens beschikken ze een elastisch wrist wrap (polsband) voor optimale ondersteuning aan de polsen. De silicone grippad zorgt voor enorm veel grip en stabiliteit tijdens het trainen. Lees hier 41 ervaringen van andere Reeva Sporthandschoenen gebruikers >>>

Voordelen:

Bied ondersteuning van de pols
Extra grip dankzij silicone grippad
Hoogwaardige kwaliteit
Voor fitness en crossfit

beste fitness handschoenen

Bestel 1 paar Reeva Sporthandschoenen voor €29,97 bij Bol.com >>>


3. Tunturi Fitness Gloves

De Tunturi Fitness Gloves zijn gemaakt van hoogwaardig leer die perfect om de hand passen. De eerste trainingen zorgen ervoor dat de handschoenen exact zo gaan zitten, als jij wil (het leer gaat naar je hand staan). De handschoenen zijn geschikt voor ervaren en beginnende sporters. Lees hier 39 ervaringen van andere Tunturi Fitness Gloves gebruikers >>>

Voordelen:

Makkelijk in gebruik
Van hoogwaardig leer
Comfortabel
Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste fitness handschoenen

Bestel hier 1 paar Tunturi Fitness Gloves voor €9,13 bij Bol.com >>>


4. Dames trainingshandschoenen (ideaal voor vrouwen)

De trainingshandschoenen van XXl Nutrition zijn ideaal voor de vrouwelijk hand. De extra versteviging rond de handpalm zorgt voor meer grip waardoor je zwaarder kunt trainen. De handschoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Lees hier 18 ervaringen van andere vrouwelijke gebruikers >>>

Voordelen:

Ideaal voor vrouwen
Extra ondersteuning
Meer grip
Hoogwaardige kwaliteit

beste fitness handschoenen

Bestel 1 paar Dames Trainingshandschoenen voor €14,95 bij XXL Nutrition >>>


5. Under Armour Coolswitch

Under Armour komt met de allernieuwste technologie namelijk UA Coolswitch. Deze speciale coating aan de binnenzijde van de handschoen, voert lichaamswarmte af waardoor je koel blijft en langer door kunt gaan. De siliconenlaag in de handpalm zorgt voor ongekende grip tijdens het gewichtheffen. Tevens is de polsband verstelbaar voor ideale pasvorm. Lees hier 3 ervaringen van andere Under Armour Coolswitch gebruikers >>>

Voordelen:

Zweet afvoerend
Maximale grip
Verstelbare polsband
Badstof duim voor wegvegen zweet

beste fitness handschoenen

Bestel 1 paar Under Armour Coolswitch voor €25,99 bij Bol.com >>>


Voor welke oefeningen kun je fitness handschoenen gebruiken?

Je kunt fitness handschoenen voor alle oefeningen gebruiken. Met name de trek en duw oefeningen kunnen vaak extra grip en ondersteuning gebruiken.

Doe je bijvoorbeeld cardio oefeningen in de sportschool zoals fietsen, steppen of hardlopen (loopband) is het luchtiger om je fitness handschoenen uit te doen.

In de TOP 5 beste fitness handschoenen heb je ook handschoenen voorbij zien komen met polsband. Trainen met een polsband is ideaal voor de volgende oefeningen:

  • Rug
  • Borst
  • Triceps
  • Biceps

Ken je het gevoel van pijnlijke polsgewrichten tijdens het sporten? Dit ontstaat door de druk van het gewicht. Handschoenen met polsband voorkomt deze pijn waardoor je zwaarder kunt trainen.

Tot slot

Je bent nu veel meer te weten gekomen over de beste fitness handschoenen. Zo weet je waar een fitness handschoen aan moet voldoen en welke keuzes je hebt.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de fitness handschoen met polsband. Hierdoor kun je net wat meer kracht zetten tijdens het sporten.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met je toekomstige fitness handschoenen!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 23 mei, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Fitness Gezondheid

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies