beste melatonine

Beste melatonine? Een TOP 5 die werkt!

Laatste update: 11 december, 2023 | 1 reactie

Wat zijn nu de beste melatonine pillen? Voordat ik de TOP 5 met je deel, vertel ik je eerst wat melatonine precies inhoud. Is het een schadelijke stof en kun je er verslaafd aan raken? Lees snel verder zodat je antwoord krijgt op al jouw vragen!

TOP 5 meest goede melatonine

De TOP 5 die ik met je deel is veilig en heeft een gegarandeerde werking. Daarnaast moet de plek zijn waar je deze supplementen besteld, ook veilig zijn. Daarom heb ik gekozen voor de beste webshops van Nederland.

1. Melatonine Slaap van Vitalize

Deze melatonine tabletjes zijn middelhoog gedoseerd. Hierdoor kun je zelf afstemmen op hoeveel tabletjes je het beste reageert. Begin met 1 tabletje voor het slapen gaan. Ze zijn ideaal voor de gene die niet van grote pillen houd. Daarnaast ontvang je maar liefst 60, 90 of 180 tabletjes. De absolute nummer 1 als het gaat om Melatonine supplementen! Bekijk hier 128 ervaringen van andere gebruikers >>>

beste melatonine

Bestel 60, 120 of 180 tabletten bij vitastore >>

2. Melatonine 3 mg – Optimum Nutrition

Optimum Nutrition is voorloper als het gaat om supplementen. Dit supplement bevat hoog gedoseerde tabletten waar je de werking binnen enkele minuten van ervaart. Deze supplement is populair onder de sporters. Je komt snel in een diepe slaap terecht waardoor je spieren kunnen herstellen. Lees hier de 24 ervaringen van andere gebruikers >>

beste melatonine

Bestel 100 tabletten voor €3,90 bij Body en Fitshop >>

3. Melatonine 5 mg Forte – Sleepzz

Het topmerk betreft slaap supplementen sleepzz heeft een 5 mg variant. De buitenlaag van deze pil bevat 2 mg melatonine en wordt snel opgenomen. De binnenste laag bevat 3 mg en wordt geleidelijk afgegeven de gedurende nacht. Hierdoor ontstaat een constante nachtrust en is de kans zeer klein dat jouw nachtrustig onnodig wordt onderbroken. Bekijk hier beoordelingen van andere gebruikers >>

beste melatonine

Bestel 25 tabletten voor €14,99 bij De Online Drogist >>

4. Melatonine 3 Mg van Body en Fit

Melatonine van het eigen merk Body en Fit heeft zeer positieve ervaringen en daar zijn goede redenen voor. De formule is tevens 100% en is verwerkt in snel opneembare tabletjes. De tijd om in slaap te kunnen vallen wordt aanzienlijk korter en dat levert een gezonde nachtrust op. Lees hier de 15 ervaringen van andere gebruikers >>

beste melatonine

Bestel 60 tabletten voor €4,90 bij Body en Fitshop >>

5. Bio-melatonine zuigtabletten van Pharma Nord

Melatonine tabletjes zijn zeer klein en het kan voorkomen dat je geen fan bent van pillen slikken. Je kunt dan beter voor de zuigtabletten kiezen. Daarnaast worden deze zuigtabletten 10x sneller opgenomen. De fabrikant Pharma Nord staat tevens bekend om de hoogwaardige biologische supplementen. Bekijk hier beoordelingen van andere gebruikers >>

beste melatonine

Bestel 120 zuigtabletten voor €11,86 bij De Online Drogist >>

Melatonine voor kinderen

Er zijn melatonine supplementen voor kinderen. Het is belangrijk dat de kwaliteit puur is en laag gedoseerd. Ook hier geldt dat je beter je huisarts kunt raadplegen bij twijfel.

Wanneer je het graag voor je kinderen wilt aanschaffen kies dan de zuigtabletjes van lucovitaal KIDS. Deze zuigtabletten gebruik je voor het slapen gaan zodat je makkelijker en sneller in slaap valt. Bekijk hier de beoordelingen van andere gebruikers >>

beste melatonine

Bestel 30 zuigtabletjes voor 1,98 bij De Online Drogist >>

Kun je moeilijk in slaap komen, dan is dit wellicht ook iets voor jou. Straks vertel ik je meer over de samenstelling en wat melatonine is.

Voldoende slaap is van levensbelang en wanneer je niet goed slaapt, ontstaat er verschillende klachten. Zonder zware medicatie zijn er natuurlijke hulpmiddelen zoals melatonine.

Het is belangrijk dat je weet wat melatonine is en waar het goed voor is. Zo kun je met een vertrouwd gevoel melatonine uitproberen zodat je slaapprestaties verbeteren.

Wat is melatonine?

beste melatonine

Melatonine is een lichaamseigen hormoon en wordt aangemaakt in de pijnappelklier in de hersenen. Het is de slaapstof van je lichaam.

Wanneer het einde van de dag nadert maakt je lichaam melatonine aan. Het speelt een grote in rol in het slaap-waakritme. Dit gebeurt automatisch maar kan door verschillende factoren verstoord worden.

Is het schadelijk?

Doordat melatonine een lichaamseigen stof is, richt het geen schade aan. Wanneer je melatonine supplementen gebruikt kun je er niet aan verslaafd raken.

Het is wel belangrijk om met een lichte dosering te beginnen. Neem nooit een extreme hoeveelheid, ook niet als melatonine weinig verschil maakt in je slaapprestaties.

Raadpleeg altijd een huisarts! Er kunnen namelijke andere oorzaken aan de gang zijn. Een arts kan je verder helpen en ondersteunen bij slaapproblemen.

Waar is melatonine goed voor?

Wanneer je een melatonine supplement inneemt, wordt de stof in je lichaam verhoogt. Val je lastig in slaap en lig je te lang wakker, dan kan dit supplement helpen!

Het wordt tevens gebruikt door mensen met een jetlag of ploegendienst. Vaak is het slaapritme verstoord en melatonine helpt je bij het in slaap vallen.

Daarnaast helpt het je energie levels te verhogen. Je slaapt niet alleen langer maar ook dieper.

De voordelen

beste melatonine

Wanneer je de beste melatonine supplementen gebruikt, ontstaan er een aantal voordelen. Hieronder lees je wat je kunt verwachten:

  • Sneller in slaap vallen
  • Dieper slapen
  • Energie verhogend
  • Makkelijker opstaan
  • Positief gestemd

De nadelen

Gebruik supplement volgens de aanwijzingen op de verpakking. Raadpleeg altijd je huisarts bij twijfel of als je zware slaapproblemen hebt. Enkele nadelen komen voor bij overdosering zoals slaperigheid, hoofdpijn en kan de rijvaardigheid beïnvloeden.

Hoeveel mg melatonine mag je gebruiken?

Wanneer je melatonine voor het eerst gebruikt, neem dan een laag gedoseerd melatonine supplement. Je kunt de hoeveelheid langzaam opvoeren (afstemmen) op de dosering waar je het beste op reageert.

Gebruik niet meer dan 5 mg. Ook als het in slaap vallen niet verbetert heeft een hogere dosering weinig zin. Je kunt dan beter contact opnemen met je huisarts.

Melatonine ervaringen

De TOP 5 bevat verschillende supplementen waarin ik ook de mogelijkheid deel, om ervaringen van anderen te lezen.

Daarnaast deel ik ook graag mijn eigen ervaring. Ik reageer het beste op 3 mg melatonine. Voor het slapen gaan neem ik een tabletje in met water.

Je merkt binnen een paar minuten dat je slaperig wordt. Ik val sneller in slaap dan normaal en wordt met name uitgerust wakker.

Hierdoor heb je veel meer energie gedurende dag. Het fijne hieraan is dat je niet verslaafd kunt raken. Je kunt er mee stoppen wanneer je wilt.

Ik heb het standaard in huis voor het geval dat ik lastig in slaap kan vallen. De pilletjes hebben een langdurige houdbaarheidsdatum en kun je donker en koel bewaren.

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over dit supplement. Waar is het goed voor en wat kan het betekenen voor je nachtrust.

Ook heb je kennis kunnen maken met de TOP 5. De supplementen die ik hierin benoem zijn veilig en betrouwbaar om in te nemen.

Heb je moeite met in slaap komen dan raad ik je melatonine van harte aan. Je zult zien dat in slaap vallen makkelijker gaat en er een hoop extra energie voor terug krijgt.

Ook interessant

Ik raad je ook zeker aan om de volgende TOP 5 reviews te lezen:

Beste Vitamine C Supplement

TOP 5 Meest Goede Multivitamines

Deze Maca Kun Je Het Beste Kiezen

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 19 december, 2021

Auteur

Timo

Categorie

Supplementen

Tags

1 reactie op "Beste melatonine? Een TOP 5 die werkt!"

  1. Everft Smit schreef:

    Ik ben op zoek naar een fabrikant van zuivere melatonine, mijn partner heeft jaren zuivere melatonine gehad en geen enkel probleem gehad, de fabriek is gestopt met de nieuwe melatonine, nu veel klachten, heb gelezen dat er fabrikanten zijn die een slaapmiddel toevoegen.

    Zou heel graag weten welke fabrikant of leverancier nog zuivere melatonine levert, zij krijgt levering op dokters advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies