beste plantaardige eiwitpoeder

Beste Plantaardige Eiwitpoeder? TOP 5 Beste Vegan Eiwitpoeder!

Laatste update: 11 december, 2023 | Geen reacties

Wat is de beste plantaardige eiwitpoeder? Een vraag die ik regelmatig voorbij zie komen! Hoog tijd om je te helpen tussen al die poeders waar je tegenwoordig uit kunt kiezen. Deze TOP 5 bevat alleen de allerbeste plantaardige eiwitten zodat je niets tekort komt!

Beste plantaardige eiwitpoeder

De populariteit van plantaardige eiwitten neemt steeds meer toe. Met name vegetariërs en krachtsporters maken gebruik van eiwitpoeders.

Ook wanneer je aan gewichtsverlies werkt is het nemen van eiwitpoeders ideaal. Je behoud namelijk je spiermassa en valt af in vetmassa.

Waarom heb je eiwitten nodig?

Waarom zijn eiwitten onmisbaar? Waarschijnlijk heb je al het een ander gehoord over het eten en drinken van voldoende eiwitten.

Iedere dag heeft je lichaam bepaalde voedingsstoffen nodig. Een van de belangrijkste is eiwitten. Eiwitten zijn de bouwstenen van je spieren.

Ze zorgen voor het herstel van beschadigde spierweefsel, de aanmaak van hormonen en de groei van nieuwe cellen. Je lichaam kan eiwitten niet opslaan en daarom heb je iedere dag een nieuwe hoeveelheid eiwitten nodig.

Wat zijn plantaardige eiwitpoeders?

Voor het maken van plantaardige eiwitpoeders worden plantaardige bronnen gebruikt zoals soja, erwten, bruine rijs of hennep.

Er worden dus GEEN dierlijke producten gebruikt! Daarnaast zijn plantaardige eiwitpoeders ook geschikt voor mensen die lactose-intolerant zijn (gevoelig voor zuivelproducten).

De voordelen van plantaardige eiwitpoeders

Plantaardige eiwitpoeders hebben een hoog eiwitgehalte. Naast je dagelijkse voedselinname is een plantaardige eiwitshake ideaal om je eiwitten aan te vullen.

Tevens ervaar je een verzadigd gevoel en dat zorgt voor minder onnodige snack momenten. Een plantaardige eiwitshake kan op elk moment van de dag en heeft een milde smaak.

TOP 5 beste plantaardige eiwitpoeder

Dan is het nu tijd om de beste plantaardige eiwitpoeder met je te delen. Deze TOP 5 bevat alleen de allerbeste eiwitsupplementen.

Ook lees je honderden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt. Als toetje deel ik ook nog de beste plantaardige eiwit reep en vegetarische pannenkoeken.

1. Soja Eiwit Isolaat

Soja eiwit wordt geïsoleerd uit de sojaboon. Van nature bevat soja aminozuren en onverzadigde vetten. Ideaal voor de fantatieke sporter, vegatariers en veganisten. Deze plantaardige eiwitshake is maar verkrijgbaar in maar liefst 4 lekker smaken. Bevat 25 gram eiwitten per shake! Lees hier 241 ervaringen van andere Soja Eiwit Isolaat gebruikers >>>

Voordelen:

Hoogst mogelijk eiwitgehalte
Bevat glutamine
100% plantaardig
Scherpe prijs

beste plantaardige eiwitpoeder

Bestel 2000 gram (66 shakes) voor €24,90 bij Body En Fitshop.nl >>>

2. Soy Protein Isolate

Soy Protein van Bodylab is een zeer geschikte plantaardige eiwitshake. Bevat maar liefst 90% eiwit! Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Verkrijgbaar in chocolade en vanille. Persoonlijk vind ik chocolade het lekkerst. Lees hier 6 ervaringen van andere Soy Protein Isolate gebruikers >>>

Voordelen:

100% plantaardig
GMO vrij
Suikeram
Vetarm

beste plantaardige eiwitpoeder

Bestel 1000 gram voor €12,95 bij Bodylab.nl >>>

3. Vegan Smart Shake

Vegan Smart is meer dan alleen een shake. Er zitten namelijk 22 vitamines en mineralen in verwerkt. 100% natuurlijk en 0 kunstmatige toevoegingen. Bevat per shake maar liefst 20 gram eiwit, 6 gram vezels, vitamines, mineralen, prebiotics, plantaardig omega 3 en enzymen. Lees hier 16 ervaringen van andere Vegan Smart Shake gebruikers >>>

Voordelen:

Vitamines & mineralen
20 gram eiwitten per shake
Heerlijk van smaak
100% natuurlijk

vegan eiwitpoeder

Bestel Vegan Perfection vanaf €12,90 bij Body en Fitshop >>

5. Organic Raw Protein

De eiwitten zijn afkomstig uit 13 eiwitrijke bronnen. Een goed alternatief voor soja en dierlijke eiwitpoeder. Bevat per shake 16 gram eiwitten. Organic Raw Protein staat bekend om de natuurlijke maar lekkere smaak. Bevat tevens alle essentiële aminozuren. Lees hier 20 ervaringen van andere Organic Raw Protein gebruikers >>>

Voordelen:

Bevat Vitamine D
Biologische eiwitten
Plantenvezels
Bevat Probiotica

beste plantaardige eiwitpoeder

Bestel 27 doseringen voor €31,90 bij Body en Fitshop.nl >>>

Beste vegetarische eiwitrepen

Deze heerlijke repen bevatten maar liefst 20 gram eiwit, per reep! Het ideale tussendoortje of snack bij de koffie. Wordt enorm gewaardeerd door de fanatieke sporter en is geschikt voor vegetariërs. Bevat geen toegevoegde suikers en laag in calorieën. Lees hier 406 ervaringen van andere gebruikers >>>

beste plantaardige eiwitpoeder

Bestel 12 eiwitrepen voor €14,90 bij Body en Fitshop.nl >>>

Beste vegetarische pannenkoeken

De Vegan Protein Pancakes zijn suikervrij en een bron van vezels. 20 gram eiwit per 2-3 pannenkoeken. Geschikt voor vegetariërs en fanatieke sporters. Ben je dol op pannenkoeken dan zijn dit dé pannekoeken die je geprobeerd moet hebben. Lees hier 93 ervaringen van andere gebruikers >>>

beste plantaardige eiwitpoeder

Bestel hier 400 gram voor €5,90 bij Body en Fitshop.nl >>>

Meer plantaardige eiwitrijke producten kopen?

Je bent nu meer te weten gekomen over de beste plantaardige eiwitpoeder. Uiteraard zijn er ook nog een heleboel andere producten verkrijgbaar.

Een compleet overzicht vind je op de link hiernaast: Alle Plantaardige Eiwitrijke Producten (vitamines, snacks, spread enz) >>>

Wie kan profiteren van plantaardige eiwitten?

In principe kan iedereen gebruik maken van plantaardige eiwitten. Er wordt dan ook steeds vaker gekozen voor plantaardig in plaats van dierlijk.

Om iets specifieker te zijn lees je hieronder wanneer je extra baat hebt, bij het nemen van plantaardige eiwitten.

  • Vegetariërs
  • Veganisten
  • Atleten
  • Dieters
  • Gezondheidsbewuste mensen

Zijn er bijwerkingen mogelijk?

Over het algemeen komen er geen bijwerkingen voor bij het nemen van plantaardige eiwitten. Mocht je ergens allergisch voor zijn, controleer dan altijd het etiket.

Neem niet meer dan nodig is. Daarnaast is een plantaardig eiwitrijk supplementen een toevoeging en geen vervanging voor gezonde en gevarieerde voeding.

Tot slot

Nu je alles te weten gekomen bent over plantaardige eiwitpoeders kun je makkelijker een keuze maken. Persoonlijk gebruik ik deze poeders na de training.

Eiwitten herstellen de spieren en stimuleren spiergroei. Ook is het ideaal om een shake klaar te maken als tussendoortje.

Combineer deze supplementen met voeding zodat je het beste resultaat behaald. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan op de website.

Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van plantaardige eiwitpoeders!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 25 juni, 2018

Auteur

Timo

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies