beste post workout

BESTE Post Workout? Een TOP 5 Die WEL Werkt 2024!

Laatste update: 14 december, 2023 | Geen reacties

Ben je opzoek naar de beste post workout? Een post workout zorgt ervoor dat je na je training de juiste bouwstoffen binnen krijgt. Dit kan je prestaties bevorderen. Helaas zijn er een hoop post workouts actief waarvan de samenstelling niet goed is. In dit artikel deel ik de TOP 5 beste post workout waarvan de werking gegarandeerd is!

Beste post workout 2024

 1. Magnificent – Body en Fitshop
 2. Cell Tech – Muscletech
 3. Cocktail – Body en Fitshop
 4. BCAA Amino – Body en Fitshop
 5. Post Workout – Bodylab

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, smaak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste post workouts. Laten we beginnen!

Wat is de beste post workout? Een TOP 5 die werkt!

Dan is het nu tijd om de beste post workout met je te delen. De TOP 5 van hieronder is veilig in gebruik en levert de voordelen waar je na opzoek bent.

1. Magnificent – Body en Fitshop

Body en Fitshop staat bekend om de hoge kwaliteit eigen merk producten. Ook Magnificent is een ware topper en bevat alleen maar de beste ingrediënten. De combinatie aan glutamine, BCAA’s, creatines en pepto pro zorgt voor een snelle opname! Lees hier 836 ervaringen van andere Magnificent gebruikers >>

Voordelen:

 • Stimuleert spierherstel en spiergroei
 • Perfecte mix aan koolhydraten
 • Hoge kwaliteit ingrediënten
 • Scherpe prijs

beste post workout

Wil je graag de werking van een post workout ervaren voor een scherpe prijs, dan is magnificent een aanrader. Er zijn 5 verschillende smaken waar je uit kunt kiezen. Een post workout waar alles in zit!

Bestel 30 doseringen voor €17,90 bij Body en Fitshop >>

#2. Cell Tech – Muscletech

Cell Tech is een wereldberoemde post workout. De samenstelling is uniek en bevat 3,5 gram HPLC- creatine en 1,5 gram creatine HCL. Je kunt er op korte termijn, extra spiermassa mee opbouwen. Niet ontstaat niet alleen sneller spierherstel, ook je spierkracht gaat erop voorruit. De aanwezige voedingsstoffen zijn van hoge kwaliteit en niet voor niets is dit een van de top merken uit Amerika. Bekijk hier 208 ervaringen van andere gebruikers >>

Voordelen:

 • 2000 mg BCAA per dosering
 • Toegevoegde vitamines en mineralen
 • 5 gram creatine per scoop
 • Goede smaak
 • Stimuleert spiergroei

beste pre workout

Cell Tech behoort absoluut tot de beste post workout. De werking is snel waardoor de voordelen niet uitblijven. Je kunt Cell Tech iedere dag nemen of alleen na afloop van je training. De smaak is lekker en dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt.

Bestel 2720 gram voor €39,90 bij Body en Fitshop >>

 #3. Cocktail – Body en Fitshop

Cocktail is een super product en hoort in principe bij elke sporter in huis te staan. De hoogwaarde samenstelling aan glutamine, BCAA’s, creatines en pepto pro zorgen ervoor dat je lichaam niets tekort komt. Bekijk hier de 369 ervaringen van andere Cocktail gebruikers >>

Voordelen:

 • Stimuleert spierherstel en spiergroei
 • Perfecte mix aan koolhydraten
 • Hoge kwaliteit ingrediënten
 • Scherpe prijs

beste post workout

Met cocktail ga je jezelf verstelt laten staan. De pure ingredienten geven je na elke training een boost. Je herstel sneller en dat zie je terug in de spiegel.

Bestel 2100 gram voor €19,90 bij Body en Fitshop >>

#4. BCCA Amino – Body en Fit

Body en fit heeft nog een topper namelijk BCAA Amino! Ook deze post workout bevat een essentiële samenstelling en hoor daarom thuis in de TOP 5 beste post workout. Een groot voordeel is dat er een complete mix aan vitamine en mineralen aanwezig zijn. Lees hier 343 ervaringen van andere BCAA Amino gebruikers >>

Voordelen:

 • Toename aan energie
 • Stimuleert spiergroei
 • 40 doseringen per verpakking
 • In 4 heerlijke smaken

beste postworkout

De samenstelling aan ingrediënten zorgt voor een snel herstel van je spieren. Daarnaast ervaar je geen crash na het gebruik van een pre workout. Zo kun je na je training met genoeg energie de dag doorkomen. Mijn persoonlijke ervaring heb ik gehad met de smaak kers en dat was een lekkere smaak.

Bestel hier 40 doseringen voor €13,50 bij Body en Fitshop >>

 #5. Post workout van Bodylab

Post workout van Bodylab heeft een goede samenstelling voor een zeer scherpe prijs. Wanneer je binnen 45 minuten na je training deze post workout inneemt, herstelt je lichaam optimaal na een zware training. Lees hier de ervaringen van andere gebruikers >>

Voordelen:

 • Energieverhogend
 • Draagt bij tot de groei van spiermassa
 • Bevordert de weerstand (vitamine C)
 • Zeer scherpe prijs

beste post workout

Een zeer toegankelijk post workout waar je met plezier gebruik van zult maken. Persoonlijk vind ik de forest fruit lekkerder dan de tropical smaak.

Bestel 960 gram voor €16,90 bij Bodylab >>

Wat is een post workout?

beste post workout

Een post workout neem je na de training. De samenstelling aan ingrediënten zorgt voor het herstel van je spieren. Niet alleen een post workout is belangrijk, ook heb je eiwitten nodig (zie beste eiwit shake van 2024 >>)

Hieronder deel ik een aantal belangrijke ingrediënten, die in een post workout aanwezig moeten zijn.

 • Complexe koolhydraten
 • Enkelvoudige koolhydraten
 • Glutamine
 • Creatines
 • BCAA’s
 • Taurine
 • L-carnitine

Het kan uiteraard per supplement verschillen, hoeveel er van deze ingrediënten in zit. Ook beweren sommige merken bij hun eigen unieke mix.

Met ruim 10 jaar ervaringen met supplementen, weet ik ondertussen wat er wel en niet werkt. De TOP 5 van hieronder heb ik allemaal persoonlijk uitgeprobeerd. Daarnaast lees je ook honderden ervaringen van andere gebruiker. Zo weet je exact wat je in huis haalt!

Voor wie is een post workout?

Mannen en vrouwen kunnen gebruik maken van een post workout. Of je nu aan hardlopen, krachttraining, voetbal of tennis doet, ieder lichaam heeft belangrijke bouwstoffen nodig om optimaal te kunnen herstellen.

Wil je sneller resultaat en herstel dan is een post workout een goede keuze. Onthoud wel dat het om een supplement gaat en dat geen vervanging is voor gevarieerde voeding!

Gezond en gevarieerd eten blijft nummer 1, om zo goed mogelijk je doelen te bereiken. Een supplement ondersteunt je waarmee je belangrijke bouwstoffen kunt aanvullen.

Post workout werking

Je bent nu meer te weten gekomen over de TOP 5 Beste Post workouts. Daarnaast is je meer duidelijk geworden over de werking en wat een post workout voor jou kan betekenen.

Het beste kun je een post workout zo snel mogelijk innemen na je training. Zorg ervoor dat je niet langer dan 45 minuten wacht met het innemen.

Je spieren hebben deze bouwstoffen hard nodig voor optimaal herstel. De TOP 5 van hierboven helpt je bij het behalen van je doelen!

Tot slot

Om de beste post workout te worden moet een supplement aan een aantal eisen voldoen. De TOP 5 van hierboven is door mij persoonlijk getest. Ook lees je bij elke post workout ervaringen van andere gebruikers.

Wil je meer voorruitgang boeken in de sport die je beoefent, dan is een post workout wellicht ook iets voor jou!

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in het artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van post workouts!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 19 maart, 2018

Auteur

Timo

Categorie

BCAA's Supplementen

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies