beste saffraan

Beste saffraan van 2019

Opzoek naar de beste saffraan? In deze blog laat ik jou zien waar je saffraan capsules kunt kopen waarvan de werking gegarandeerd is. Ook leg ik je uit wat dit ‘rode goud’ nou precies is en wat de gezondheidsvoordelen zijn.

Beste saffraan

Saffraan kent sterke eigenschappen die de algemene gezondheid verbeteren. Er zijn een hoop fabrikanten die hierop inspelen. Daarom zie je steeds meer supplementen hiervan.

Omdat er ook een hoop minder goede saffraan verkrijgbaar is, deel ik vandaag de TOP 3 beste saffraan supplementen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Beste saffraan 2019

 1. Saffraan Complex – Vitalize
 2. Saffraan – Vitakruid
 3. AOV 830 Saffraan

De TOP 3 is samengesteld aan de hand van werking, smaak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 3 beste saffraan. Laten we beginnen!

1. Saffraan Complex – Vitalize

Saffraan wordt gewonnen uit de stampers van de saffraankrokus. Dit super kruid zorgt voor een betere gemoedstoestand en vergroot het concentratievermogen.

Tevens bevat Saffraan Complex vitamine B6, B11, en B12. Deze vitamines ondersteunen je tijdens stress en zijn van belang voor een goed functionerend zenuwstelsel. Lees hier 91 ervaringen van andere Saffraan Complex gebruikers >>

Voordelen:

 • Werkt snel
 • Geschikt voor vegetariërs
 • 28 mg per capsule
 • Betrouwbaar merk

beste saffraan

Bestel hier 60 capsules voor €24,95 bij Vitstore >>

2. Saffraan – Vitakruid

Saffraan van Vitakruid is samengesteld uit 100% echt saffraan. Deze van gecontroleerde Spaanse teelt wordt onderbouwd door DNA testen. De capsules zijn makkelijk in te nemen en lossen in de maag snel op.

Hierdoor ontstaat er een snelle werking en ervaar je op korte termijn de voordelen van dit kruid. Slechts 1 capsule per dag is voldoende bij voorkeur tijdens de maaltijd. Lees hier ervaringen van andere Vitakruid gebruikers >>

Voordelen:

 • 28 mg per capsule
 • 1 capsule per dag
 • Hoogwaardig extract
 • Werkt snel

beste saffraan

Bestel hier 30 capsules voor €20,13 bij Drogisterij >>

3. AOV 830 Saffraan

Saffraan van AOV is betrouwbaar en bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit samenstelling. Een sterk supplement waar je de werking op korte termijn van zult ervaren.

De capsules zijn vegetariërs en neem je in tijdens de maaltijd tenzij anders wordt voorgeschreven. Geef je geheugen en concentratie een gezonde boost! Lees hier ervaringen van andere AOV 830 gebruikers >>

Voordelen:

 • Sterk
 • Werkt snel
 • Betrouwbaar
 • Makkelijk in gebruik

beste saffraan

Bestel hier 30 capsules voor €17,93 bij onlinedrogist >>

Hieronder vertel ik je graag meer over Saffraan..

Wat is saffraan?

Saffraan is een kruid dat afkomstig is van de Crocus Sativus. De plant wordt 25 tot 30 centimeter hoog en heeft 4 lavendelkleurige bloemen. De bloemen zijn voorzien van 3 gele meeldraden en 3 felrode stampers.

Saffraan wordt na het plukken gedroogd in droogkasten waar warme lucht door heen stroomt. Een andere methode is het laten drogen in de zon.

Dit super kruid wordt gebruikt om verschillende medische redenen maar ook als smaakversterker tijdens het koken. De smaak wordt omschreven als bitter met een lichte aroma van honing.

Wat kost saffraan?

Saffraan is een duurder supplement tegenover andere supplementen. Daar zijn dan ook goede redenen voor. De bloem groeit namelijk maar 8 dagen per jaar.

Het plukken van de saffraandraadjes gebeurd met de hand. Er zijn dus een hele hoop mensen nodig om deze bloemen te plukken. Want voor 1 kilo gedroogd saffraan zijn 150.000 bloemen nodig.

De bijnaam ‘rode goud’ heeft dit kruid te danken aan de voorbereidingen en de werkzaamheden die nodig zijn om saffraan uiteindelijk in de winkel te krijgen.

Waar is saffraan goed voor? (LET OP)

Sterk immuunsysteem

Dit kruid bevat een hoge hoeveelheid van vitamines. Deze vitamines zijn essentieel om je immuunsysteem sterk te houden. Daarnaast krijg je er energie van.

Gezonde cholesterolwaarden

Het rode goud helpt je om je cholesterol te verlagen. Dit zorgt ervoor dat je lichamelijke problemen zoals hartklachten kunt voorkomen. In landen waar dit kruid wordt toegevoegd aan gerechten komen minder hart en vaataandoeningen voor.

Verminderd depressies

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat depressiviteit kan worden tegen gegaan. Na ongeveer 4 weken ervaar je de effecten. Uiteraard is een natuurlijk middel als deze beter dan medicatie.

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over saffraan en welke supplementen je het beste kunt gebruiken. Onthoud wel dat supplementen geen vervanging zijn voor gevarieerde en gezonde voeding.

Bij twijfel raadpleeg je ten alle tijden je huisarts. Neem nooit meer dan er wordt aangegeven op de verpakking tenzij anders wordt voorgeschreven.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan op de website. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde dag nog op terug. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van saffraan supplementen.

De best geteste supplementen

Ruim 12 jaar maak ik gebruik van supplementen. Hierdoor weet ik exact wat er wel en niet werkt. Op BGreat.nl deel ik alleen de allerbeste supplementen die je online kunt bestellen. Hierbij let ik op smaak, kwaliteit, prijs, oplosbaarheid en werking. Ik nodig je graag uit om ook mijn andere Top 5 beste supplementen te bekijken!

Beste pillen tegen stress

TOP 5 pillen voor meer energie

Beste slaappillen zonder recept

TOP 5 beste vitamine c supplementen

 

14 maart, 2019 - Geen reacties

Auteur

Timo

Categorie

Supplementen

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 20016 - 2018 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies