beste slaappillen zonder recept

Beste slaappillen zonder recept: TOP 5 van 2024

Laatste update: 11 december, 2023 | 5 reacties

Opzoek naar de beste slaappillen zonder recept? Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van slaapproblemen. Dit kan te maken hebben met verschillende oorzaken zoals stress, een te volle agenda persoonlijke problemen etc.

Hoewel het een veel voorkomend probleem is, kan te weinig slaap gevolgen hebben voor de gezondheid. Te weinig slaap zorgt voor minder energie, en verhoogt het risico op ziekten zoals diabetes en een te hoge bloeddruk (1).

TIP:
Wil je direct de beste slaappillen zodat je sneller slaap en zonder recept? Klik hier

Slaappillen zonder recept, kan dat?

Tegenwoordig zijn er een hoop slaappillen verkrijgbaar. Maar wat zijn nou de allerbeste? Daarnaast is er ook een hoop troep op de markt en daar wil je liever vanaf blijven!

Waarschijnlijk heb je al hier en daar onderzoek gedaan en blijft het lastig om te kunnen kiezen. Deze TOP 5 bevat alleen de beste slaappillen. Zo weet je zeker dat je een goede nachtrust tegemoet gaat.

Wat zijn slaappillen?

beste slaappillen zonder recept

Slaappillen zijn bedoeld om makkelijker en sneller in slaap te vallen. De natuurlijke slaappillen bestaan uit ingrediënten die geen negatieve bijwerkingen hebben.

TIP: Geen tijd om het hele artikel te lezen? Bekijk hier welke pillen je nodig hebt zodat je sneller in slaap valt >>

Je kunt er niet verslaafd aan raken en dat maakt deze pillen veilig in gebruik. Hieronder lees je welke stoffen en ingrediënten worden gebruikt, voor het maken van slaappillen.

– Melatonine
– 5 HTP
– Tryptofaan
– Magnesium

Wanneer je slaappillen neemt van de beste kwaliteit, beschikken ze over een van de bovenstaande stoffen. Je valt niet alleen sneller in slaap, ook slaap je vaster waardoor de nacht niet gebroken wordt.

Zijn slaappillen gevaarlijk?

De natuurlijke slaappillen met onder andere de stof melatonine kunnen geen kwaad. Melatonine helpt tevens bij het reguleren van je lichaamstemperatuur, hormoonspiegels en bloeddruk (2), (3).

Is er voor jou geen andere uitweg dan slaappillen, dan is er waarschijnlijk meer aan de hand. Je kunt dat het beste contact opnemen met je huisarts.

Later in dit artikel lees je een aantal tips, die de slaapkwaliteit kunnen verbeteren. De kans is groot dat je weer een prettige en goede nachtrust ervaart! Lees daarom het hele artikel aandachtig door.

TOP 5 Beste slaappillen zonder recept

Dan is het nu tijd om de beste slaappillen zonder recept met je te delen. Tevens lees je bij elk supplement ervaringen van andere gebruikers.

Daarnaast deel ik ook een link waar je de slaappillen het goedkoopst kunt bestellen. Mocht je nog vragen hebben stel deze dan onderaan in dit artikel. Dan kom ik er zo snel mogelijk op terug!

#1. Melatonine Vitalize

Vitalize is enorm bekend op gebied van gezondheid. Zo hebben ze ook een melatonine supplement ontwikkelt waarvan de werking TOP is! Melatonine is een lichaamseigen stof ( ook wel de slaapstof genoemd). Door deze stof te verhogen val je sneller en dieper in slaap. De smelttabletjes zijn natuurlijk en je kunt er niet verslaafd aan raken! Lees hier 10 ervaringen van andere Melatonine Vitalize gebruikers >>>

Voordelen:

Werkt zeer snel
Ook te gebruiken bij jetlag
Geschikt voor vegetariers
Goed prijs kwaliteit verhouding

beste slaappillen zonder recept

Bestel 30 smelttabletten voor €8,95 bij Vitstore.com >>>

#2. 5-HTP 200 mg

5-HTP is een plantaardig product en wordt gewonnen uit de Griffonia Simplicifolia plant. De capsules zijn vegatarisch en bevatten 200 mg 5-HTP. Je neemt voor het slapen gaan 1 capsule in met als resultaat een snellere en diepe slaap. De 5-HTP van Body en Fit is nieuw en bevat de hoogste puurheid die je kunt aanschaffen. Lees hier 25 ervaringen van andere 5-HTP gebruikers >>>

Voordelen:

Valt sneller in slaap
Diepere slaap
Wordt uitgerust wakker
Geschikt voor vegetariërs

beste slaappillen zonder recept

Bestel 180 capsules voor €19,90 bij Body en Fitshop >>>

#3. SLEEP-X

Sleep X is een natuurlijk slaapmiddel en heeft een gedeelde eerste plek! Het voordeel van Sleep X is dat je zowel lichamelijk als geestelijk ontspant. De kruiden en aminozuren die worden gebruik zijn gericht specifieke onderdelen van het slaapproces. Uiteraard zijn deze pillen niet verslavend maar wel enorm effectief. Ook geschikt voor vegetariërs. Lees hier 12 ervaringen van andere SLEEP-X gebruikers >>>

Voordelen:

Sneller in slaap vallen
Werkt ontspannend
Uitgerust wakker worden
Helpt ook bij een jetlagbeste slaappillen zonder receptBestel 30 capsules voor €22,50 bij vitamineman.nl >>>

4. 5-HTP Herbs

De 5-HTP van Herbs verbetert niet alleen je slaap maar ook je humeur. Het is een plantaardig stemmingsverbeterend product! De kwaliteit van slaap wordt aanzienlijk verbetert waardoor je geen gebroken nachten zult hebben. Deze 100% natuurlijke pillen behoren absoluut tot de TOP 5  beste slaappillen zonder recept! Ook deze pillen bevatten GEEN vulstoffen, GEEN antiklontermiddelen, GEEN allergene en GEEN dierlijke producten. Lees hier 11 ervaringen van andere 5-HTP Herbs gebruikers >>>

Voordelen:

Ondersteunt de gemoedstoestand
Sneller in slaap vallen
Een diepere slaap
Vermindert de trek in zoetigheid

beste slaappillen zonder recept

Bestel 60 capsules voor €19,95 bij Vitamineman.nl >>>

#5. ZEN+

Zen+ bevat de kruiden die je slaapkwaliteit op korte termijn verbeteren. Het voordeel is dat je niet slaperig of suf wordt gedurende dag. De focus en concentratie wordt verbetert en ook vermindert het onrust en zorgen. Zodra je naar bed gaat ervaar je een prettige nachtrust! Zen+ bevat geen allergenen en kan gebruikt worden door vegetariërs. Lees hier 5 ervaringen van andere Zen+ gebruikers >>>

Voordelen:

Verbetert de focus
Verbetert de concentratie
Verminder onrust
Valst sneller in slaap

beste slaappillen zonder recept

Bestel 30 capsules voor €18,95 bij Vitamineman.nl >>>

Makkelijker in slaap vallen tips

Zojuist heb je kennis mogen maken met de beste slaappillen zonder recept. Naar het delen van de TOP 5 wil ik ook nog een aantal tips met je delen!

Wanneer je deze tips opvolgt is de kans groot dat je nog sneller in slaap valt. Ze zijn makkelijk toe te passen en helpen wel degelijk!

1. Een opgeruimde slaapkamer

Een drukke slaapkamer heeft gevolgen voor een goede nachtrust. Het geeft je een onrustig gevoel waardoor je moeilijk in slaap valt.

Slapen betekent tot rust komen en daar hoort een te drukke en rommelige kamer niet bij. Vaak is het zo gedaan en je zult zien dat je veel lekkerder in bed ligt.

2. Verduister je kamer

Hoe donkerder hoe beter! Licht heeft een grote invloed op je slaapkwaliteit. Zo wordt het lichaamseigen stofje melatonine geremd wanneer er te veel licht aanwezig is.

Het verduisteren kun je doen met gordijnen en of rolluiken. Vooral tijdens de zomerdagen is het belangrijk dat slaapkamer niet teveel lichtinval heeft. Zo wordt je niet te vroeg wakker.

3. Zet elektronische apparaten uit

beste slaappillen zonder recept

Elektrische golven hebben invloed op de slaap. Ook de standby lampjes van je tv of radio kun je beter uit zetten. Deze ”onschuldige” lampjes remmen de melatonine (4), (5).

Uiteraard is het ook geen goed idee om met je telefoon in bed te gaan liggen. Het is lastig om het niet te doen maar je zult zien dat je veel sneller en lekker slaapt, als je dat ding weg legt.

S’Nachts elektronische apparaten gebruiken is dus zeer slecht voor de slaap!

4. Lig niet te lang wakker in bed

Te lang wakker liggen in bed is frustrerend en zorgt ervoor dat je niet makkelijk in slaap valt. Je kunt daarom beter uit bed stappen en even iets ontspannends gaan doen.

Loop even rond of ga een boek lezen. Ook yoga en mediteren werken goed! Hierdoor raak je ontspannen en kun je makkelijker in slaap vallen zodra je terug naar bed gaat.

5. Een goed bed!

Je kunt beter in een goed bed investeren dan een bed kopen waar je last van hebt. Slaap is enorm belangrijk en een goed bed doet wonderen!

Niet alleen het bed maar ook kussens en deken zijn belangrijk. Ga hiervoor de naar betere slaapzaken en laat je informeren naar goede bedden en overige slaap benodigdheden.

Tot slot

Je bent nu veel meer te weten gekomen over de beste slaappillen zonder recept! De TOP 5 bevat alleen de allerbeste supplementen die je op een veilige manier kunt gebruiken.

Blijven slaapproblemen aanhouden, raadpleeg dan je huisarts. Er wordt dan samen gekeken naar een oplossing! Overschrijd de gebruiksaanwijzing van een supplement niet tenzij de huisarts anders voorschrijft.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel slaap plezier toe met het gebruik van slaappillen!

(Bron)

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 5 november, 2019

Auteur

Timo

Tags

5 reacties op "Beste slaappillen zonder recept: TOP 5 van 2024"

 1. Saadia schreef:

  Ik heb alle info gelezen van alle supplementen en vraag me af welke de beste bij mij gaan aansluiten?
  Ik neem nu Sleepzz Melatonine, 1 tablet 1 a 2 uur voor het slapen.
  Ik slaap wel in maar ik slaap niet door. Ik ben wakker na enkele uren en val niet terug in slaap. Ik gebruik ook een slaap ontspanning luchtspray wanneer ik wakker word, maar helaas het helpt niet.
  Kan u mij iets aanraden wat mij snel doet inslapen en ook DOOR KAN SLAPEN?
  Alvast bedankt.

  1. Bella schreef:

   Ik hetzelfde heb laatst flurazapam gekocht val je helemaal niet van in slaap

   1. Rozemarijn schreef:

    Hallo Bella,

    Jammer om te horen dat het slapen niet goed lukt! Wellicht is er een ander middel waarvan je wel beter in slaap kan komen. Daarnaast is het ook handig om te kijken naar andere factoren die meespelen. Ervaar je veel stress of piekeren in het dagelijks leven? Of zijn er mogelijk dingen in je slaapkamer die de slaap kunnen verstoren, zoals licht of geluid? Helaas is er geen één perfect middel voor iedereen en moet je soms verschillende dingen uitproberen voordat je er een vindt die echt werkt.

    Zelf werkt valeriaan bij mij niet om door te slapen, maar wanneer ik thee neem met kamille, valeriaan en bijvoet slaap ik juist als een roos. Flurazepam is vrij sterk, maar mogelijk activeert het net de stoffen die je niet extra nodig hebt. Heb je al melatonine of valeriaan geprobeerd?

    Groetjes, Rozemarijn (Team BGreat)

  2. jtonkens schreef:

   ik gebruiktemazepam maar die werken ook niet bij me mijn

   1. jtonkens schreef:

    wat is daar dan aan te doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies