beste snijplank

Beste snijplank van 2019!

Laatste update: 3 juni, 2019 | Geen reacties

Het hebben van een goede snijplanken set is heel veel waard! Koken wordt namelijk nog makkelijker, leuker en veiliger. Zo kun je verschillende voedingsmiddelen gebruiken voor aparte plankjes. Daarnaast beschadig je het aanrecht niet. Nu zit er wel degelijk verschil in een snijplank. Daarom deel ik vandaag de TOP 5 beste snijplank / snijplanken set van 2019! Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Laten we beginnen.

TOP 5 Beste Snijplank

Zodra je met goede snijplanken te werk gaat, wil je nooit meer iets anders. Het neemt namelijk een hoop werk uit handen. Wat ik persoonlijk heel prettig vind is de veiligheid van het voedsel. De kans op kruisbesmetting is veel minder wanneer je aparte plankjes gebruikt voor de voeding die je klaar maakt. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in en ik weet zeker dat je na het lezen van deze TOP 5 een keuze hebt kunnen maken.

 1. Joseph Index Snijplankenset
 2. Maoo Snijplanken
 3. BK Universele Snijplank
 4. Joseph Index Advance
 5. Butler Snijplank

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste snijplank zodat je makkelijk een keuze kunt maken.

1. Joseph Index Snijplankenset

De Joseph Index is wereldwijd een fenomeen. De handige kleurcode geeft aan voor welk voedingsmiddel je de plank gebruikt. Dit verminderd de kans op kruisbesmetting. Daarnaast is de bijgeleverde houder ideaal. Zo heb je al jouw snijplanken netjes opgeborgen en altijd binnen handbereik! De snijplanken hebben een openstaande rand om vocht en kruimels op te vangen. Lees hier 74 ervaringen van andere Joseph Snijplanken set >>

Voordelen:

 • Hygiënisch
 • Inclusief houder
 • Anti-slip
 • Licht van gewicht

beste snijplank

Een hele goede snijplank voorzien van verschillende kleuren en voedingsmiddelen icoontjes. Ligt goed op het aanrecht en is makkelijk schoon te maken.

Bestel hier de Joseph Index het goedkoopst >>

2. Maoo Snijplanken Anti Slip

Maoo staat bekend om producten met goede garantie voorwaarden en een allerbeste prijs/kwaliteit verhouding. Tevens ontvang je ook een gratis E-Book (kookboek) en 3 exclusieve snijplanken die voorzien zijn van anti slip. Verschillende maten van hoogwaardige kwaliteit. De luxe uitstraling zorgt ervoor dat de snijplank nog meer dimensie geeft aan het koken. Ga voor optimale veiligheid tijdens het koken met de snijplanken van Maoo! Lees hier 62 ervaringen van andere Maoo Snijplank gebruikers >>

Voordelen:

 • Makkelijk op te bergen
 • Anti slip
 • Makkelijk schoon te maken
 • Vaatwasser bestendig

beste snijplanken

Zoals je kunt zien zijn dit zeer mooie snijplanken waar je alleen maar plezier van zult hebben. Makkelijk schoon te maken en vaatwasser bestendig.

Bestel hier de Maoo Snijplank het goedkoopst >>

3. BK Universele snijplank

BK heeft handige en universele snijplanken ontworpen voor het bereiden van elk voedingsmiddel. Deze set bestaat uit 3 delen en hebben alle 3 een andere kleur. De groene is voor groente, rode is voor vlies en de blauwe voor vis. Handig van formaat en makkelijk op te bergen. De snijplanken zijn geschikt voor de vaatwasser en kunnen tegen een stootje. Lees hier 36 ervaringen van andere BK Snijplank gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • Sterk materiaal
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Handige kleurverdeling

beste snijplank

Ook deze snijplanken behoren absoluut tot de beste snijplank set van 2019! De kleuren zijn ideaal en zorgen ervoor dat je ten alle tijde de juiste gebruikt.

Bestel hier de BK Snijplank set het goedkoopst >>

4. Joseph Index Advance

De Index serie van Joseph Joseph zijn makkelijk te onderscheiden aangezien de kleuren van de snijplanken overheen komen met de hygiene code. De snijplanken hebben antislip voetjes en zijn vaatwasser bestendig. Daarnaast zijn er messen bij deze set die gemerkt zijn met kleur en code. Zo voorkom je kruisbesmetting en werk je uiterst veilig. De 4 snijplanken en 4 messen worden geleverd in een houder. Lees hier 14 ervaringen van andere Joseph Index gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • Inclusief 4 messen
 • Fraai design
 • Goede prijs/kwaliteit

Beste snijplank

Ideale snijplankenset met 4 passende messen. De messen zijn van zeer goede kwaliteit en zorgen ervoor dat de kans op kruisbesmetting nihil is.

Bestel hier de Joseph Index het goedkoopst >>

5. Butler Snijplank

Een mooie maar ook zeker praktische snijplank! Geschikt voor het dagelijkse snijwerk en perfect voor het mooi presenteren van hapjes en stokbrood. Gemaakt van de hoogste kwaliteit bamboe met een harde en dichte structuur. Hierdoor wordt er nauwelijks vocht opgenomen. De zachte maar moderne vormgeving zorgt ervoor dat deze snijplank zowel in de klassieke en moderne keuken past. Lees hier 7 ervaringen van andere Butler Snijplank gebruikers >>

Voordelen:

 • Makkelijk in gebruik
 • Fraai design
 • Degelijk
 • Sterk materiaal

beste snijplank

Ook deze houten snijplank behoort absoluut tot de beste snijplank TOP 5. Mooi van structuur en ook zeker een blikvanger. Geschikt voor grof en fijn snijwerk.

Bestel hier de Butler Snijplank het goedkoopst >>

Kruisbesmetting – LET OP –

Kruisbesmetting houd in dat er ziekmakende bacteriën op verschillende producten komen. Hier kun je dan ook flink ziek van worden. Het is belangrijk om kruisbesmetting te voorkomen. Met name rauw voedsel zoals kip, vlees en vis hebben druipvocht. In dit druipvocht kunnen deze slechte bacteriën zitten. Houd daarom rauw en bereid voedsel van elkaar gescheiden. Dit doe je door middel van een verschillende snijplanken en messen. Uiteraard moet het materiaal dat je gebruikt ook schoon zijn!

De best geteste producten

Ruim 3 jaar schrijf ik reviews van producten en supplementen. Hierdoor weet ik exact wat er wel en niet werkt. Op BGreat.nl deel ik alleen de allerbeste producten die je online kunt bestellen. Hierbij let ik op kwaliteit, prijs, duurzaamheid, gebruiksgemak en werking. Ik nodig je graag uit om ook mijn andere Top 5 beste producten te bekijken!

TOP 5 beste keukenmachine

De beste waterkoker van 2019

Beste Koekenpan van 2019

TOP 5 beste airfryer

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 3 juni, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2021 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies