beste supplementen voor duursport

Beste Supplementen Voor Duursport – Werking Gegarandeerd!

Laatste update: 19 oktober, 2018 | Geen reacties

Opzoek naar de beste supplementen voor duursport? Kun je extra energie gebruiken zodat je jouw grenzen kunt verleggen? In dit artikel deel ik de TOP 5 Beste Duursport Supplementen waarvan de werking voelbaar is!

Beste supplementen voor duursport

Wanneer het om duursport gaat zijn er verschillende supplementen verkrijgbaar. Ik kan me voorstellen dat je de bomen door het bos niet meer ziet.

Het ene drankje lijkt nog beter te zijn dan de andere. Uiteraard zit er ook veel marketing in verwerkt en zijn lang niet alle duursport supplementen goed.

De TOP 5 die ik vandaag met je deel, hebben een voelbare werken. Zo ervaar je meer energie, uithoudingsvermogen en herstel je sneller na een training.

Wat betekent duursport nou eigenlijk?

Duursport is een ander woord voor cardiotraining. Met duursport werk je met name aan je uithoudingsvermogen. Je verbrand veel calorieën en bouwt een betere conditie op.

Tegenwoordig maken ook veel krachtsporters, gebruik van duursport. Je ontwikkelt hierdoor meer spierkracht waardoor je zwaarder kunt trainen.

Wanneer zijn duursport supplementen ideaal?

De beste supplementen voor duursport kun je gebruiken bij hardlopen, marathon, wielrennen, fietsen, zwemmen, voetballen, basketbal, tennissen en ga zo maar door.

Je kunt langer door gaan en tevens voed je je spieren met belangrijke voedingsstoffen. Daarnaast zijn er verschillende soorten supplementen. Denk aan drankjes, repen, gels en tabletten.

TOP 5 beste supplementen voor duursport

Dan is het nu tijd om de beste supplementen voor duursport met je te delen. Alle supplementen zijn legaal en bevatten geen verboden middelen.

Tevens lees je honderden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt! Laten we snel beginnen.

1. Isotone Sportdrank

Isotone is ideaal tijdens duursport. Je voegt een maatschepje poeder toe aan je bidon en ervaart gedurende training boordevol energie. De aanwezige mineralen ondersteunen je spieren en je vochtbalans blijft op peil. Isotone wordt snel opgenomen door het lichaam en is verkrijgbaar in 2 verfrissende smaken. Lees hier 155 ervaringen van andere Isotone Sportdrank gebruikers >>>

Voordelen:

Snelle opname
Bevat mineralen
Geschikt voor iedereen
Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste supplementen voor duursport

Bestel 1050 gram voor €9,90 bij Body En Fitshop >>>


2. Protein & Oats Bar

De Protein & Oats Bar van Body en Fit leveren niet alleen energie maar beschermen de spieren tegen spierafbraak. 1 reep bevat maar liefst 17 gram eiwitten. Ideaal voor op elk moment van de dag en de smaak is onwijs lekker. Lees hier 243 ervaringen van andere Protein & Oats Bar gebruikers >>>

Voordelen:

17 gram eiwitten per reep
Energieverhogend
Spierbeschermend
In 4 heerlijke smaken

beste supplementen voor duursport

Bestel 12 repen voor 14,90 bij Body en Fitshop >>>


3. Rocket Fuel Energy Gel

Deze uitgebalanceerde energy gel helpt je bij het verleggen van grenzen. Per gel krijg je 24 gram koolhydraten binnen die ervoor zorgen, dat je er weer tegenaan kunt gaan. De verpakking is handig in gebruik zodat je ook tijdens het sporten niet hoeft te stoppen. Bevat cafeïne en vitamine B12. Lees hier 25 ervaringen van andere Rocket Fuel Energy Gel gebruikers >>>

Voordelen:

Werkt snel
Energieverhogend
Gebruiksvriendelijke verpakking
In 4 smaken

beste supplementen voor duursport

Bestel 12 Energy Gels voor 12,90 bij Body en Fitshop >>>


4. Burner L-Carnitine

Burner is een verfrissende en dorstlessende drank waarvan je extra energie krijg. Ideaal tijdens het sporten en makkelijk mee te nemen. Volledig vrij van suiker en per flesjes slechts 6 calorieën. Tevens is Burner vrij van aspartaam en kunstmatige kleurstoffen. Verkrijgbaar in 3 smaken. Lees hier 46 ervaringen van andere Burner L-Carnitine gebruikers >>>

Voordelen:

Energieverhogend
Suikervrij
Geen aspartaam
Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste supplementen voor duursport

Bestel 6 flesjes van 500 ML voor 4,95 bij XXL Nutrition >>>


5. Whey Perfection

Eiwitten zijn enorm belangrijk voor het herstel van je spieren. Whey Perfection is een shake met maar liefst 23 gram hoogwaardige eiwitten per dosering. Tevens bestaat Whey Perfection uit BCAA’s, glutamine en EAA’s. Slechts 1,4 gram koolhydraten per shake en de smaken zijn onweerstaanbaar lekker! Lees hier 10.000 ervaringen van andere Whey Perfection gebruikers >>>

Voordelen:

23 gram eiwit per shake
Bevat BCAA’s en EAA’s
110 calorieën per shake
In 19 smaken!

beste supplementen voor duursport

Bestel 12 shakes voor €6,90 bij Body en Fitshop >>>

Bestel 26 shakes voor €12,90 bij Body en Fitshop >>>

81 shakes voor €34,90 bij Body en Fitshop >>>


Meer beste supplementen voor duursport

Deze TOP 5 beste supplementen voor duursport helpt je bij het behalen van je doelen. Naar de TOP 5 zijn er uiteraard meerdere top producten.

De volgende link stuurt je naar een compleet overzicht van duursport supplementen: Ga Naar Het Totale Assortiment Van De Beste Duursport Supplementen >>>

Onthoud wel dat supplementen geen vervanging zijn voor gevarieerde en gezonde voeding. Supplementen zijn een hulpmiddel die je NAAST je dagelijks voedselinname gebruikt.

Zijn de beste supplementen voor duursport legaal?

Ja, supplementen die ik in dit artikel met je deel zijn legaal en vrij van doping. Ben je een professioneel sporter en zijn er bepaalde regels waar je je aan moet houden, raadpleeg dan eerst je trainer.

De supplementen bevatten geen verboden middelen en werken niet verslavend. Let er op dat je bij het kopen van supplementen de bekende Nederlandse webshops gebruikt zoals [bodyenfitshop.nl] en [xxlnutrtion.nl]

Wanneer eet je tijdens het sporten?

Een vraag die ik regelmatig voorbij zie komen is wanneer je eet tijdens het sporten. In het begin had ik er ook moeite mee en uiteindelijk at ik te laat en was de timing niet goed.

Energie repen, gels of drankjes kun je het beste om de 30 minuten innemen. Neem vooral kleine beetjes en doseer het gedurende training.

Zo vul je continue je energievoorraad aan en ben je niet te laat. Fietsers daarin tegen hoeven niet om de 30 minuten te eten en kunnen beter om de 60 minuten een hapje of slokje energie nuttigen.

Hoeveel supplementen mag je gebruiken per dag?

Lees altijd zorgvuldig de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Neem niet meer dan nodig is! Daarnaast is het verstandig om niet meer dan 1 reep of gel tijdens je trainingen in te nemen.

Na je training heb je namelijk ook belangrijke voedingsstoffen nodig. Je kunt daarom beter de supplementen die je neemt, verdelen over de dag dan alles binnen een bepaald aantal uur.

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over de beste supplementen voor duursport. De TOP 5 heeft een voelbare werking waardoor je jouw grenzen kunt verleggen.

Duursport supplementen uit dit artikel zijn legaal en bevatten geen verboden middelen. Gebruik de supplementen met gezonde en gevarieerde voeding.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van de beste supplementen voor duursport!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 22 juni, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Supplementen

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2021 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies