beste ventilator

Beste ventilator van 2019

Laatste update: 26 maart, 2019 | Geen reacties

Weet jij ook niet waar je het moet zoeken met deze hitte? Ik heb onderzoek gedaan naar de beste ventilator. Het is namelijk hoog tijd om deze hitte te verslaan zodat je makkelijker kunt functioneren. In dit artikel ontdek je de TOP 5 beste ventilators!

TIP: Geen tijd om het hele artikel te lezen? Bekijk hier direct de beste ventilator van 2019 >>

Beste ventilator

Langzamerhand smelten we finaal weg met deze hitte golf. Dit kan gelukkig anders! Er zijn tegenwoordig wel degelijk ventilatoren die voor extra verkoeling zorgen.

Vandaag heb ik mijn ventilator binnen gekregen en ik dacht, dit moet ik direct even delen! Het verschil is namelijk enorm en ook jij kunt vanaf nu ervaren wat een goede ventilator kan betekenen voor je woonkamer en/of slaapkamer.

Hoe werkt een ventilator?

beste ventilator

De luchtsnelheid die een ventilator produceert zorgt voor de verkoeling. Zo zijn er verschillende soorten snelheden mogelijk en ook de luchtverdeling speelt een belangrijke rol.

Bij het samenstellen van de TOP 5 heb ik gelet op al deze belangrijke functies. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt!

Welke soorten ventilatoren zijn er?

Hieronder lees je welke ventilatoren het meest gebruikt worden:

  • Tafelventilator
  • statiefventilator
  • torenventilator
  • vloerventilator

Zoals je kunt zien zijn er verschillende soorten ventilatoren. Afhankelijk van de ruimte kun je kiezen welk apparaat het beste bij je past.

Ik heb gekozen voor een tafelventilator en vloerventilator. Zo creëer ik extra verkoeling op mijn werktafel en woonkamer/slaapkamer.

TOP 5 beste ventilator

Dan is het nu tijd om de beste ventilators met je te delen. Bij het samenstellen heb ik gelet op eigen ervaring, prijs/kwaliteit verhouding en het energieverbruik.

Tevens lees je ook honderden ervaringen van andere gebruikers. Laten we snel beginnen zodat je kunt gaan genieten van de ventilator die je gekozen hebt.

1. Bestron DFA30 (vloerenventilator)

De Bestron DFA30 verplaats 100% meer lucht dan standaard ventilatoren. De aerodynamische ventilatorbladen zorgen voor een krachtige luchtstroom! Deze vloerventilator heb ik zelf in gebruik en kan niet meer zonder. Je ontvangt ook nog eens 5 jaar garantie! Lees hier 149 ervaringen van andere Bestron DFA30 gebruikers >>>

Voordelen:

Snelheidsschakelaar
Krachtige luchstroom
5 jaar garantie
Verplaats 100% meer lucht

beste ventilator

Bestel hier Bestron DFA30 het goedkoopst bij Bol.com >>>

2. Honeywell HS21 6 E (statiefventilator)

Deze Honeywell beschikt over 3 krachtige standen. De perfect oplossing tegen deze snikhete dagen! Maakt nauwelijks geluid en dat zorgt ervoor dat je er totaal geen last van zult hebben. Een ander bijkomend voordeel is dat de muggen wegblijven door de wind. Lees hier 90 ervaringen van andere Honeywell HS21 gebruikers >>>

Voordelen:

Makkelijk in gebruik
Groot bereik
Duurzaam
Maakt nauwelijks geluid

beste ventilator

Bestel hier Honeywell HS21 het goedkoopst bij Bol.com >>>

3. Bestron DFT 430 (torenventilator)

Deze Bestron torenventilator heeft een zwenkfunctie van 65 graden. Voorzien van een modern design en koelt krachtig en snel. De ventilator is geruisarm waardoor je er geen last van zult hebben. Het apparaat neemt weinig ruimte in beslag en is 107 centimeter hoog. Lees hier 92 ervaringen van andere Bestron DFT 430 gebruikers >>>

Voordelen:

Geruisarm
5 jaar garantie
Modern design
Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste ventilator

Bestel hier Bestron DFT 430 het goedkoopst bij Bol.com >>>

4. Honeywell HT900E (vloerenventilator)

Met deze Honeywell ventilator is werkelijk alles mogelijk. De aanwezige Turbo Force Air zorgt voor een krachtige en snelle verkoeling. Werkt perfect tijdens benauwd weer! De verstelbare ventilatorkop is volledig zwenkbaar tot een hoek van 90 graden. Lees hier 105 ervaringen van andere Honeywell HT900E gebruikers >>>

Voordelen:

Energiebesparend
Turbo Force Air optie
Maakt nauwelijks geluid
Ideaal voor thuis en op kantoor

beste ventilator

Bestel hier Honeywell HT900E het goedkoopst bij Bol.com >>>

5. Trotec USB ventilator

De Trotec USB ventilator kun je eenvoudig aansluiten aan je laptop. Deze ventilator heeft geen stroom of batterijen nodig. De flexibele kop kan tot 360 graden gedraaid worden. Het apparaat is geruisloos waardoor je er tijdens het werken geen last van zult hebben. Deze tafelventilator heb ik zelf in gebruik en zorgt voor meer productiviteit tijdens het werken. Lees hier 12 ervaringen van andere Trotec USB gebruikers >>>

Voordelen:

Geruisloos
Geen batterijen nodig
Hoge luchtdoorlaat
4 ventilatorvleugels

beste ventilator

Beste hier Trotec USB het goedkoopst bij Bol.com >>>

Waarom je er beter vandaag nog eentje kunt aanschaffen?!

Sinds ik een ventilator heb aangeschaft (nummer 1 en 5 uit deze TOP 5) kom ik veel makkelijker de dag door. Ik ben productiever en zie minder op tegen de hitte.

Ook val ik sneller in slaap en wordt ik uitgerust wakker. Het is echt een groot verschil dan wanneer je er helemaal niets tegen doet.

Bovendien heb je recht op 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg het volledige aankoop bedrag terug gestort.

Op deze manier loop je geen enkel risico op een miskoop en heb je niets te verliezen… alleen maar te winnen!

Tot slot

Je bent nu alles te weten gekomen over de TOP 5 beste ventilator. Zoals je kunt zien zijn er genoeg mogelijkheden om deze hitte tegen te gaan.

Ik ben ieder geval super blij met de keuze die ik heb gemaakt. Bovendien is het altijd makkelijk om een ventilator in huis te hebben aangezien de warme dagen toenemen.

Mocht je nog vragen hebben stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere ventilatoren gebruikers.

Ik wens je veel plezier met je aankoop!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 2 maart, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies