beste visolie

Beste Visolie? TOP 5 Beste Visolie Supplementen!

Laatste update: 2 september, 2019 | Geen reacties

Ben je opzoek naar de beste visolie supplementen? Heb jij ook al ontdekt waar visolie allemaal goed voor is? In dit artikel kom je alles te weten over visolie en waarom het menselijk lichaam dit nou zo hard nodig heeft!

Beste visolie

Al een aantal jaren ervaar ik iedere dag opnieuw, hoe belangrijk visolie voor mijn lichaam is. Aangezien er dagelijks wel een vraag binnenkomt die over visolie gaat, werd het hoog tijd om iedereen hiermee te kunnen helpen.

Er zijn namelijk een heleboel visolie supplementen verkrijgbaar. Niet gek dat je de bomen door het bos niet meer ziet. Daarnaast zit er wel degelijk verschil tussen de supplementen waar je uit kunt kiezen!

Om ervoor te zorgen dat je het beste in huis haalt, deel ik een TOP 5 visolie supplementen. Zo weet je zeker dat je hoge kwaliteit supplementen inneemt waar je dan ook echt iets aan hebt!

Wat is visolie? (lees dit eerst)

beste visolie

Het is belangrijk om erachter te komen wat visolie nou eigenlijk is. Laten we voorop stellen dat visolie een voedingssupplement is.

De werkzame stoffen in visolie zijn de essentiële vetzuren EPA en DHA. Deze vetzuren maken deel uit van de Omega-3 vetzurengroep. Hier heb je vast al eens over gehoord.

De omega-3 vetzuren worden niet voor niets essentieel genoemd. Het menselijk lichaam heeft deze stoffen namelijk nodig en kan deze niet zelf aanmaken.

Wanneer je een langdurig tekort hebt aan Omega-3 vetzuren kan dit leiden tot gezondheidsproblemen. Maar hoe kom je er nou precies achter of je een omega-3 tekort hebt?

Hoe herken ik een omega 3 tekort?

Je kunt op verschillende manieren ervaren dat je een omega 3 tekort hebt. Zowel fysieke symptomen als mentale symptomen.

Fysieke symptomen:

Ontstekingen
Vermoeidheid
Slaapproblemen
Vaak Plassen
Broze nagels
Gewichtstoename
Verminder gezichtsvermogen
Erg veel dorts
Hart en vaatziekten
Futloos haar

Mentale symptomen:

Angstig
Stemmingswisselingen
Slechte concentratie
Moeilijk kunnen leren
Geheugenverlies

TOP 5 beste visolie supplementen

Wanneer je kiest voor de beste visolie supplementen ben je verzekerd van kwaliteit. Dit betekent dat de juiste verhouding tussen EPA en DHA aanwezig is.

De TOP 5 is samengesteld op eigen ervaringen. Daarnaast lees je ook duizenden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt!

1. Marinol Omega 3

Omega 3 Marinol staat voor zuiverheid en hoogwaardige kwaliteit visolie. Marinol kun je niet vergelijken met het standaard omega-3 supplement uit de supermarkt. Dit kwaliteitskenmerk is de eerste in Nederland die door professoren is samengesteld. De beste productieproces en opname voor het menselijke lichaam dat gebaseerd is op een natuurlijke samenstelling. Tevens ligt het DHA en EPA gehalte veel hoger tegenover andere visolie supplementen. Lees hier 736 ervaringen van andere Marinol Omega 3 gebruikers >>

Voordelen:

– Zuiver kwaliteit
– Hoog DHA en EPA gehalte
– 1000 mg per capsule
– Geschikt voor iedereen

marinol omega 3

Bestel 30 Marinol capsules voor €3,90 bij Body en Fitshop >>

Bestel 60 Marinol capsules voor €6,90 bij Body en Fitshop >>

180 Marinol capsules voor €11,50 bij Body en Fitshop >>

2. Tested Omega 3-6-9

Deze visolie bevat 100% gecontroleerde EPA en DHA vetten. De aanwezige lijnzaad is een meervoudige bron van onverzadigde vetzuren zoals omega-3, omega-6 en omega-9. Hierdoor wordt de opname versterkt waardoor het lichaam eerder herstelt bij een visolie tekort. Tested Omega 3-6-9 is geschikt voor jong en oud, sporters en de niet sporter. Lees hier 46 ervaringen van andere Tested Omega gebruikers >>

Voordelen:

– Verbetert het gezichtsvermogen
– Snelle werking
– Bevat lijnzaad olie
– Geschikt voor iedereen

beste visolie

Bestel 180 capsules Tested Omega voor €12,90 bij Body en Fitshop >>

3. High Quality Omega 3

Deze omega 3 van Body en Fit staat bekend om de betrouwbare werking. Door dagelijks 2 capsules in te nemen ondersteun je je hersenen, hart, gezichtsvermogen en hou je je cholesterol op een gezond niveau. De essentiele vetzuren zijn van hoge kwaliteit en dat merk je. Lees hier 450 ervaringen van andere High Quality Omega 3 gebruikers >>

Voordelen:

– Makkelijk in te nemen
– Zuivere kwaliteit
– Snelle werking
– Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste visolie

Bestel hier 180 capsules voor €11,90 bij Body en Fitshop >>

4. Now Omega-3 Basis

Het merk Now Foods scoort niet voor niets het beste op elk vlak. Het is de hoogst gedoseerde en hoogst geconentreerde omega-3 van Now Foods. Het is dan ook logisch dat dit supplement tot een van de beste visolie soorten hoor! Bevat maar liefst 1000 mg visolieconcentraat, 180 mg EPA en 120 mg DHA per softgel. De softgels zijn overigens zeer makkelijk om in te nemen. Lees hier 253 reviews van andere Now Omega-3 gebruikers >>

Voordelen:

– Topmerk
– 1000 mg visolieconcentraat
– Vrij van zware metalen
– Bevat geen PCB’s

beste visolie

Bestel hier 100 softgels voor €13,90 bij Body en Fitshop >>

5. Fish Oil

Ook Fish Oil van Optimum Nutrition mag niet ontbreken als het gaat om beste visolie. Dit top supplementen merk uit Amerika heeft namelijk een waanzinnig sterke omega-3 ontwikkeld. Bevat alle essentiele vetzuren die je nodig hebt en ondersteunen je lichamelijk en mentaal. Met slechts 1 0f 2 capsules per dag krijg geef je je lichaam wat het iedere dag nodig heeft. Lees ook de 100 ervaringen van andere Fish Oil gebruikers >>

Voordelen:

– Bevat alle vetzuren
– 1000 mg  per capsule
– 100% natuurlijk
– Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste visolie

Bestel 100 softgels voor €12,90 bij Body en Fitshop >>

Beste visolie omega-3

Je bent nu meer te weten gekomen over de beste visolie ook wel omega-3 genoemd. De TOP 5 van hierboven bevat een complete samenstelling waar het lichaam direct me aan de slag kan.

Graag help ik je verder met een aantal vragen die je eventueel over omega-3 kunt hebben. laten we beginnen!

Hoe kan ik visolie het beste innemen?

Visolie capsules of softgels neem je in na een maaltijd. Zo kan je maag de stoffen makkelijker en zorgvuldiger opnemen.

Ook raad ik je aan om de gebruiksaanwijzing van een supplement nauwkeurig te lezen. Raadpleeg bij twijfel een arts en onthoud dat een visolie supplement niet vervangen mag worden voor gezonde en gevarieerde voeding.

De hoeveelheid softgels die je inneemt is afhankelijk van de gebruiksaanwijzing. Meestal gaat het om 1 tot 2 visolie softgels per dag.

Is visolie gezond?

Ja! visolie is absoluut gezond. Helaas lukt het niet om iedere dag uit voeding visolie binnen te krijgen. Het nemen van een visolie supplement is dan ideaal.

Probeer toch om wekelijks vis te eten en met name vette vis zoals tonijn, haring, zalm, maatjes en rolmopsen. Ook andere vis uiteraard gezond alleen het percentage aan vetzuren iets minder.

Tevens wordt visolie vaker gecombineerd met andere supplementen zoals vitamine D3. Dit versterkt de werking van beide supplementen.

Tot slot

Ik hoop dat je voldoende te weten bent gekomen over de beste visolie. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel.

Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers. Ik wens je in ieder geval succes en plezier met het gebruik van visolie!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 4 oktober, 2018

Auteur

Timo

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2021 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies