beste vitamine b complex

Beste Vitamine B Complex? De TOP 5 krachtigste van 2024

Laatste update: 14 december, 2023 | Geen reacties

Je herkent het vast wel. Je energieniveau is ver te zoeken en je kunt slecht focussen op je werk. Niet alleen tijdens werk maar ook in je privé leven kun je energie tekort hebben. Tijd om hier wat aan te doen! Ik deel namelijk de beste vitamine B complex. Deze vitamine en mineralen verhogen je energieniveau waardoor je er weer tegenaan kunt gaan. Straks ga ik er dieper op in. Eerst deel ik de TOP 5 beste vitamine b complex van 2024!

Beste vitamine B complex

 1. Complete B – Puritan’s Pride
 2. Vitamine B complex Liquid
 3. B-complex – Perfect Body
 4. B complex B12 – Puritan’s Pride
 5. B-complex van Vitalize

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, smaak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste vitamine B complex. Laten we beginnen!

TOP 5 beste vitamine B complex

1. Complete B – Puritan’s Pride

Zojuist heb je al kunnen lezen dat vitamine B je energie verhoogt. Wanneer je kiest voor Complete B ben je verzekerd van 7 belangrijke B vitamines. Een ander groot voordeel is dat deze tabletten geen zetmeel, suiker, kleur-, en smaakstoffen bevatten. Daarnaast werkt dit vitamine B supplement ook goed samen met andere vitamines. Werkt zeer snel en geeft je voelbaar meer energie. Lees hier 23 ervaringen van andere Complete B gebruikers >>

Voordelen:

 • Werkt snel
 • Makkelijk in te nemen
 • 100 tabletten
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste vitamine b complex

Puritan’s Pride staat bekend om een groot assortiment aan supplementen waarvan de kwaliteit hoog is. Wil je graag kennis maken met een vitamine B complex, probeer dan de Complete B.

Bestel 100 tabletten voor €7,50 bij Body en Fitshop >>

2. Vitamine B complex Liquid – Puritan’s Pride

Oplosbare vitamine B druppels werken snel en geven je binnen no-time extra energie. De druppels hebben een neutrale smaak en kun je eenvoudig doseren onder de tong. Ook met de liquid variant van Puritan’s Pride komt je lichaam niets tekort als het gaat om vitamine B. Lees hier 6 ervaringen van andere gebruikers >>

Voordelen:

 • Makkelijk in gebruik
 • Sneller werking
 • Neutrale smaak
 • 59 doseringen

beste vitamine B complex

De vitamine B complex liquid is ideaal voor wanneer je niet van tabletten of capsules houdt. Met slechts 1 druppel onder de tong ben je voorzien van voldoende vitamine B.

Bestel hier 59 druppels voor €4,90 bij Body en Fitshop >>

3. B-complex – Perfect Body

Vitamine B Complex van Perfect Body is een plantaardig product in capsulevorm. Daarnaast is er ook foliumzuur en vitamine C aanwezig. Hierdoor krijg je een extra sterke en snelle werking waardoor de energie toeneemt. Dit redelijke nieuwe product heb ik persoonlijk getest en beviel mij erg goed. Lees hier 17 ervaringen van andere B-complex gebruikers >>

Voordelen:

 • Plantaardig
 • Werkt snel
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Makkelijk in gebruik

beste vitamine b complex

Een zeer fijn vitamine B-complex supplementen voor een scherpe prijs. Met slechts 1 capsule per dag kun je er 2 maanden gebruik van maken.

Bestel hier 60 tabletten voor €14,90 bij Perfect Body >>

4. B complex B12 – Puritan’s Pride

Opnieuw weer een topper van Puritan’s Pride. Deze B complex variant bevat een extra dosering B12. Tevens zorgen de enzymen voor een direct en makkelijke opname door het lichaam. Vermoeidheid en moeheid neemt af en dat ervaar je na de eerste inname. Neem bij voorkeur 2 capusles per dag en ervaar wat dit supplement voor jou kan betekenen. Lees hier 22 ervaringen van andere B Complex 12 gebruikers >>

Voordelen:

 • 90 capsules
 • Makkelijk in gebruik
 • Bevat protease

beste vitamine b complex

Zoals je kunt zien heeft Puritan’s Pride een groot assortiment in Vitamine B complex supplementen. Wanneer je kies voor dit merk ben je verzekerd van zeer goede kwaliteit. Daardoor lees je dit merk vaker terug in de TOP 5 beste vitamine B complex van 2024.

Bestel hier 90 capsules voor €7,50 bij Body en Fitshop >>

5. B-complex van Vitalize

Vitalize is bekend van TV en heeft hoogwaardige kwaliteit supplementen. Ook deze B-complex beschikt over de meest actieve vorm in de juiste verhoudingen. Bevat naast vitamine B ook vitamine C, inositol, choline en paba. Lees hier 54 ervaringen van andere B-complex vitalize gebruikers >>

Voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Bevat choline
 • Werkt snel

beste vitamine b complex

Vitalize heeft zich enorm bewezen in de loop der jaren. De uitgebreide lijn aan supplementen zorgt ervoor dat je 100% kwaliteit in huis haalt. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en worden snel opgenomen door je lichaam.

Bestel hier 60 tabletten voor €21,95 bij vitstore >>

Wat is de beste vitamine B complex 2024?

Zojuist ben je alles te weten gekomen over de TOP 5 beste vitamine B complex van 2024. Wanneer je weinig energie ervaart en regelmatig vroegtijdig moe bent, doe je er goed aan om een vitamine B complex te gebruiken.

Daarnaast raad ik jou ook aan om op tijd naar bed te gaan. Voldoende slaap is namelijk onwijs belangrijk om je fit en krachtig te voelen. Bezuinig dus nooit op je slaap.

Het resultaat van vitamine B is meer energie, extra focus en een beter humeur. Onthoud wel dat gezonde voeding belangrijk blijft om voldoende vitamine en mineralen binnen te krijgen.

Welke B vitamines zijn er?

Misschien vraag je jezelf toch nog af welke vitamine B vitamines er zijn. Vroeger dacht men dat er maar een vitamine B bestond maar dat klopt niet. Er zijn maar liefst 8 verschillende soorten B-vitamines namelijk: thiamine B1, riboflavine B2, Niacine B3, Pantotheenzuur B5, pyridoxine B6, Biotine B8, foliumzuur B11 en cobalamine B12 (bron).

Onthoud dat een voedingssupplement geen vervanging is voor gevarieerde voeding. Twijfel je of vitamine B complex supplement ook iets voor jou is? Raadpleeg dan van te voren je huisarts.

De best geteste supplementen

Ruim 12 jaar maak ik gebruik van supplementen. Hierdoor weet ik exact wat er wel en niet werkt. Op BGreat.nl deel ik alleen de allerbeste supplementen die je online kunt bestellen. Hierbij let ik op smaak, kwaliteit, prijs, oplosbaarheid en werking. Ik nodig je graag uit om ook mijn andere Top 5 beste supplementen te bekijken!

Beste vitamine C supplement
Beste magnesium supplement
TOP 5 Beste Vitamine D3 Supplementen
TOP 5 Beste visolie

 

Bronnen:

Healthline.com

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 11 februari, 2019

Auteur

Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies