beste vitamines

Beste vitamines van 2024 | De TOP 5 van dit jaar!

Laatste update: 11 december, 2023 | Geen reacties

Ben je opzoek naar de beste vitamines? Dan zit je hier helemaal goed! In deze blog deel ik namelijk de TOP 5 beste vitamines van 2024! Ik heb gekozen voor de meest goede multivitamines die er verkrijgbaar zijn. Ben je naar een specifieke vitamine opzoek? Gebruik dan deze zoekbalk en je krijgt direct antwoord op jouw vraag! Ik wens je veel plezier met lezen.

Beste vitamines

Tegenwoordig zijn er onwijs veel vitamines verkrijgbaar. Niet gek dat je de klust kwijt raakt als je het mij vraagt. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring met supplement. Zo weet ik ondertussen wat er wel en niet werkt. Wanneer je een vitamine supplement uit onderstaande TOP 5 kiest, weet je zeker dat je het allerbeste in huis haalt!

 1. Vitalize Multivitamine Compleet
 2. Total Health Body en Fit
 3. Daily Multi-Vitamine & Mineral
 4. MultiGold Compleet Vitalize
 5. Multivitamine Vitaminecompleet

De TOP 5 beste vitamines zijn samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de producten zodat je makkelijk een keuze kunt maken.

TOP 5 meest goede vitamines ↓

1. Vitalize Multivitamine Compleet

Multivitamine Compleet van Vitalize behoort absoluut tot de beste vitamines. Compleet van A t/m Z en bevat alle vitamine, mineralen en antioxidanten om gezond te blijven. Geeft immuunsysteem en weerstaand een ongelooflijke boost en helpt bij soepele en sterke spieren. Lees hier 523 ervaringen van andere Multivitamine Compleet gebruikers >>

Voordelen:

 • Zeer krachtig
 • Werkt snel
 • Uniek samengesteld
 • Makkelijk in gebruik

beste vitamines

Dit supplement bevat geen gist, gluten, lactose, suiker, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. Ook geschikt voor vegetariërs.

Bestel hier 60, 120 of 240 tabletten vanaf €14,95 bij Vitstore >>

2. Total Health

Total Health is voor iedereen! Voor de fanatieke sporter, harde werker en mensen met een actieve levensstijl. Daarnaast is dit supplement ook geschikt voor de moeilijke eter. Je komt namelijk geen belangrijke voedingsstoffen tekort wanneer je kiest om met Total Health aan de slag te gaan. Lees hier 206 ervaringen van andere Total Health gebruikers >>

Voordelen:

 • Werkt snel
 • Betrouwbaar
 • Geeft energie
 • Goede prijs/kwaliteit

beste vitamines

Completer dan dit is bijna niet mogelijk, vitamines en OMEGA 3, zonder oprispingen die naar vis smaken. Een geweldig goede vitamine die voldoet aan jouw verwachtingen.

Bestel hier 60 capsules voor €7,90 bij Body en Fitshop >>

3. Daily Multi-Vitamine & Mineral

Ook de multivitamine van het merk Swanson is een absolute topper. Beschikt over alle belangrijke vitamine en mineralen die het lichaam dagelijks nodig heeft. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en hebben geen nare nasmaak. Maar liefst 100 capsules per verpakking! Lees hier 27 ervaringen van andere Daily Multi Vitamine gebruikers >>

Voordelen:

 • Geen nasmaak
 • 100 capsules
 • Compleet
 • Makkelijk in gebruik

goede vitamines

Een goede dagelijks aanvulling voor vitamines en mineralen. De capsules zijn prettig van formaat en geven achteraf geen oprispingen. Zeer fijn supplement!

Bestel hier 100 capsules voor €9,90 bij Body en Fitshop >>

4. MultiGold Compleet

Vitalize gaat nog een stap verder. Zo is er namelijk ook een MultiGold! Dit is de allerbeste multivitamine uit het Vitalize assortiment. Bevat een evenwichtige samenstelling van alle vitaminen, waaronder veel B-vitaminen in actieve vorm, mineralen, spoorelementen en bio-actieve stoffen. De creme de la creme onder de multivitamines! Lees hier 160 ervaringen van andere MultiGold gebruikers >>

Voordelen:

 • Werkt zeer snel
 • Onwijs compleet
 • Makkelijk in gebruik
 • Geschikt voor vegetariërs

allerbeste vitamines

De perfecte aanvulling voor iemand die veel van zijn lichaam vraagt! Sport je vaak of heb je intensief werk, dan is MultiGold de oplossing om vitamine en mineralen aan te vullen.

Bestel hier 60, 120 of 240 tabletten vanaf €29,95 bij Vitstore >>

5. Multivitamine Vitaminecompleet

Behoort absoluut tot de beste vitamines en is compleet van A t/m Z! Met maar liefst 38 organische vitamine en mineraalvarianten in optimale doseringen. Behoort al jaren tot de top en dat ervaar je direct vanaf het eerste gebruik! Lees hier ervaringen van andere vitaminecompleet gebruikers >>

Voordelen:

 • Makkelijk in gebruik
 • Organisch samengesteld
 • Werkt snel
 • Goede prijs/kwaliteit

beste vitamines

Een goed in te nemen tablet zonder nasmaak. Wordt makkelijk en snel opgenomen door het lichaam en helpt je gezond de dag door te komen.

Bestel hier 90 tabletten voor €39,95 bij vitaminecompleet >>

Zijn vitamine pillen gezond?

Laten we voorop stellen dat vitamine pillen geen vervanging zijn voor gezonde en gevarieerde voeding! Het blijft ten alle tijden belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Een supplement is ter ondersteuning. Twijfel je over het gebruik van vitamine pillen, raadpleeg dat vooraf je huisarts of deskundige. Heb je een actieve baan of leefstijl? Vind je het lastig om iedere dag voldoende groente en fruit te eten? Wellicht is het dan verstandig om vitamines supplementen te gebruiken zodat je lichaam niets tekort komt.

Ook interessant!

Op BGreat.nl deel ik wekelijks interessante reviews over verschillende soorten supplementen. Waarschijnlijk vind je de volgende artikelen ook interessant. Beste visolie, TOP 5 beste magnesium supplementen, beste vitamine B complex en de meest goede vitamine C van 2024. Een compleet overzicht van alle supplementen die ik beoordeel vind je hier.

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 6 augustus, 2019

Auteur

Timo

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies