beste zwembril

Beste zwembril? TOP 5 beste zwembril!

Laatste update: 17 januari, 2024 | Geen reacties

Ben je van plan om te gaan zwemmen? Misschien ga je wel op vakantie? Een goede zwembril is een must! Je hebt namelijk veel beter zicht en ook kun je het langer volhouden om te kijken onder water. Aangezien er overal zwembrillen te koop zijn, wil het niet zeggen dat deze ook goed zijn. Daarom deel ik de TOP 5 beste zwembril! Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ook deel ik nog een aantal tips waardoor je nog meer voordeel uit het zwemmen haalt!

Beste zwembril

Zonder een zwembril kun je eigenlijk niet, tenminste als je echt van zwemmen houd er nog meer plezier uit wilt halen. In dit artikel deel ik een aantal belangrijke tips waar je op moet letten bij het kopen van een zwembril. Uiteraard bevat deze TOP 5 beste zwembril de allerbeste brillen voor een betaalbare prijs!

 1. Speedo Futura
 2. Aqua Sphere Kaiman
 3. Waimea Zwembril Racing
 4. Arena Zwembril Phyton Mirror
 5. Aqua Sphere Kayenne Lady

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste zwembril zodat je makkelijk een keuze kunt maken.

1. Speedo Futura Biofuse Flexiseal

De Speedo zwembril is een makkelijk verstelbare bril die je op twee plaatsten kunt verstellen. Hierdoor heb je altijd de perfecte pasvorm. De bril is geschikt voor volwassenen en heeft een flexibel frame met UV-lens die tevens anti-condens is samengesteld. De Biofuse technologie zorgt voor een zachte silicone afdichting. Een bril waar je onwijs veel plezier van zult hebben. Lees hier 47 ervaringen van andere Speedo Futura gebruikers >>

Voordelen:

 • UV-lens
 • Silicone afdichting
 • Pefecte pasvorm
 • Goede prijs/kwaliteit

beste zwembril

Bestel hier de Speedo Futura het goedkoopst >>

2. Aqua Sphere Kaiman

Onwijs heldere glazen met 100% Softeril afdichting met regular-fit pasvorm. Dit zorgt voor een lekbestendige afdichting. Met een zichtveld van 180 graden zonder dat het zicht vervormt. Daarnaast zijn de heldere Plexisol glazen voorzien van een kras-bestendige coating en hebben ze een voorbehandeling gehad met anti-fog om condens te voorkomen. Het adjust gespsysteem zorgt voor een snelle en ideale pasvorm. Een onwijs goede zwembril voor een scherpe prijs! Lees hier 32 ervaringen van andere Aqua Sphere gebruikers >>

Voordelen:

 • Makkelijk in gebruik
 • Plexisol glazen
 • Anti-fog condens
 • Lekbestendig

beste zwembril

Bestel hier de Aqua Sphere Kaiman het goedkoopst >>

3. Waimea Zwembril Racing

De Waimea is een zeer comfortabele bril waarbij je geen last krijgt van rode ogen. De bril is gemaakt van zacht silicone en heeft een makkelijke pasvorm. Tevens is de zwembril voorzien van een verwisselbare neusbrug. De lichtgetinte polycarbonaat lenzen hebben een anti-condens en UV protectie. Let wel even op, deze bril is met name geschikt aan het oppervlak van het water en niet in dieper water vanwege het drukverschil dat kan ontstaan. Lees hier 24 ervaringen van andere Waimea Zwembril Racing >>

Voordelen:

 • Polycarbonaat lenzen
 • UV Protectie
 • Makkelijke pasvorm
 • Stopt oogirritatie

beste zwembril

Bestel hier de Waimea het goedkoopst >>

4. Arena Zwembril Phyton Mirror

Zeg nou zelf, is dit niet een onwijs gave bril?! De Phyton glazen zijn enorm stoer en geven je een onoverwinnelijk gevoel in het water. De pasvorm kun je eenvoudig afstellen op de juiste maat. Sportief ontwerp en geschikt voor alle activiteiten in het water. Met name in de buitenlucht is deze zwembril ideaal. Wil je graag de show stelen op vakantie, koop dan vandaag nog deze unieke zwembril. Lees hier 6 ervaringen van andere Arena Phyton gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • Goede kwaliteit
 • Bijzonder uniek
 • Werkt super goed

beste zwembril

Bestel hier de Arena Python het goedkoopst >>

5. Aqua Sphere Kayenne Lady

De Aqua Sphere Kayenne zwembril heeft een sparkle frame met lavender accenten. De glazen zijn helder en voorzien van grote Plexisol glazen. Een zichtveld van maar liefst 180 graden die op 4 punten zijn vergroot voor nog meer zicht. De kras-bestendige coating en anti-fog condens glazen geef jou een ervaring om nooit meer te vergeten! Lees hier 19 ervaringen van andere Aqua Sphere Kayenne gebruikers >>

Voordelen:

 • Exclusief materiaal
 • Duurzaam
 • 100% UV-bescherming
 • Anti-fog

beste zwembril

Bestel hier de Aqua Sphere het goedkoopst >>

Waar je absoluut op moet letten!

Een goede zwembril moet stevig om je hoofd heen zitten. Je wilt tenslotte de beste bescherming tegen het water en de zon. De TOP 5 beste zwembril die ik hierboven heb samengesteld, kun je makkelijk aanpassen op de juiste pasvorm. Wanneer de bril niet goed past, is de kans groot dat de glazen bedampen. Dat wil je uiteraard niet. Maar een zwembril die te straks zit, is ook een goede keuze. Meestal voel je heel goed aan hoe de bril past. Het is aan jou om de juiste maat af te stemmen zodat het je meeste uit de zwembril haalt.

Daarnaast raad ik je aan om een bril te kiezen met UV-bescherming. Dit geeft de schadelijke stralen van de zon geen kans! Mocht je zwemmen in chloorwater, zet dan zeker een zwembril op. Dit voorkomt geïrriteerde ogen.

Belangrijke tips

Wanneer je een zwembril hebt gekocht, ga je er waarschijnlijk druk mee in de weer. Hieronder deel ik een aantal belangrijke tips om langer en beter te kunnen genieten van je aankoop.

– Vermijd baby-olie of vaseline als je jouw zwembril wilt aanraken. De glazen worden anders vettig waardoor je niets meer ziet. Makkelijk afwassen zit er helaas niet bij.

– Mocht je de bril voor watersport willen gebruiken, doe dan de badmuts over je bril. Op deze manier is de kans een stuk kleiner dat de bril af gaat.

– Zwem je lange afstanden, verwissel dan elk uur van brilletje met een beetje andere pasvorm. Dit is goed voor de ogen en ook heb je nauwelijks tot geen last van vermoeide ogen.

Mocht je zelf nog goede tips hebben, laat dan onderaan de website een reactie achter. Ik wens je in ieder geval veel plezier met de keuze die je maakt!

De best geteste producten

Ruim 3 jaar schrijf ik reviews van producten en supplementen. Hierdoor weet ik exact wat er wel en niet werkt. Op BGreat.nl deel ik alleen de allerbeste producten die je online kunt bestellen. Hierbij let ik op kwaliteit, prijs, duurzaamheid, gebruiksgemak en werking. Ik nodig je graag uit om ook mijn andere Top 5 beste producten te bekijken!

TOP 5 Allerbeste Zonnebrandcreme (TIP)

Beste roeimachine van 2020

TOP 5 Beste Fitbit

Beste vet verbranden pillen 2020

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 1 november, 2023

Auteur

Timo

Categorie

Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies