bol masterclass review

Bol Masterclass Review Jia Ruan: Let goed op!

Laatste update: 16 januari, 2020 | 15 reacties

Laatste update: januari 2020 / 16 reacties

Wat goed dat je eerst op onderzoek uit gaat! Ik deel namelijk een interessante Bol Masterclass Review van Jia Ruan. Jia is ontzettend populair in ons land en je ziet hem dan ook online overal voorbij komen.

Niet alleen jij maar ook duizenden anderen zoeken naar ervaringen met Jia Ruan oftewel Jia Ruan en de Bol.com Masterclass. Ik raad je aan om het volledige artikel te lezen want er worden indrukwekkende onthullingen gedaan. Daarnaast deel ik wat er mogelijk is zodra je deel uit gaat maken van de Bol Masterclass! Laten we snel beginnen.

TIP:
er is een geheime kortingspagina van de Bol Masterclass! Hier betaal je veel minder voor de cursus >>

Jia Ruan (belangrijke informatie)

De vraag is Jia Ruan betrouwbaar kan ik alvast beantwoorden met een dikke JA! Maar wie is hij nou eigenlijk? Allereerst is Jia de oprichter en eigenaar van de Bol.com Masterclass.

Jaren geleden was Jia nog werk zoekende en deed hij verschillende bijbaantjes. Dat moest en kon anders en zodoende heeft hij zicht verdiept in ecommerce. Daar heeft Jia enorm veel succes mee geboekt!

Jia RuanJian Ruan Interview krant

Maar hij ontdekt al gauw dat het moeilijk is om mensen te vinden die begrijpen wat hij nou eigenlijk doet. Het leek hem daarom een toffe missie om meerdere het succes te laten ervaren van ecommerce.

Je raad het al, hij heeft de cursus gemaakt Bol.com Masterclass. Hij legt exact uit hoe je geld kunt verdienen door middel van ecommerce en Bol.com. Maar er is meer.. Naast de Bol.com Materclass heeft hij ook op nummer in gestaan in de Podcast iTunes! Hierin deelt hij verschillende trainingen die enorm waardevol zijn. Ook op social media gaat het goed zo heeft Jia inmiddels 20.000 volgers op Instagram.

Naast de Bol.com Masterclass heeft Jia ook een nummer 1 Podcast in iTunes gehad, en heeft hij ook verschillende mindset trainigen en video’s. Hij heeft een populair YouTube kanaal en ook een Instagram account waar hij op moment van schrijven zo’n 20K volgers heeft.

Bol Masterclass ervaringen

Ik hoop dat deze Bol Materclass Review jou tot nu toe bevalt. Het wordt nog spannender. Ik ga namelijk ervaringen delen zodat je erachter kunt komen of de Bol Masterclass scam is of niet?!

In de Bol Masterclass leer je om producten vanuit China in te kopen en via Bol.com te verkopen. Dit is in grote lijnen hoe het werkt. Klinkt makkelijk en dat is het over het algemeen ook. Dit neemt natuurlijk niet weg dat je vanaf 0 moet beginnen en het in begin even wat tijd kost. Maar de aanhouder wint wel degelijk!

Jia heeft een complete training ontwikkeld hoe je vanaf het begin tot eind dit kunt realiseren. Op een begrijpelijke manier leer je van A tot Z te knepen van het vak.

Zo zegt Jia: ”Je hebt absoluut geen voorkennis of technische kennis nodig betreft het internet. Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Daarnaast staan ik en mijn team klaar om je te helpen met vragen”.

Je leert onder andere wat goede producten zijn en waar de kansen liggen op in te kopen. Ook waar je op moet letten en hoe je zoveel mogelijk winst behaalt.

De missie van Jia is om met jou een zo goed mogelijk bedrijf op te zetten waar je van kunt leven. Dat is dan ook een heleboel mensen gelukt waaronder ik zelf. Daar vertel ik je straks nog wat meer over.
Jia Ruan Recensie van andere personen (SCHOKKEND)

Weet je wat ik zo te gek vind, dat Jia regelmatig resultaten deelt van zijn deelnemers! Zo weet je wat je kunt verwachten en neemt de betrouwbaarheid van Jia alleen maar toe.

De Bol Masterclass heeft een ledengedeelte en hier worden SCHOKKEND VEEL resultaten en recensies gedeeld van echte personen. Op het forum kwam ik de volgende Bol Masterclass recensies tegen:

”Ik heb inmiddels 30 bestellingen per dag wat neer komt op 250 euro. Dit is inclusief belastingen en btw en ik hou enorm veel over. Wat een toffe wereld de ecommerce en wat ben ik Jia dankbaar”!

”Ik ben nog geen twee maanden bezig en verdien nu al 2200 euro per maand”.

”Gisteren mijn baan opgezegd. Ik wil dat mijn bedrijf x10 gaat aangezien ik nu al kan leven van ecommerce. Hier wil ik dan ook al mijn tijd in kunnen steken. Bye Bye werken voor een baas!

Dit zijn allemaal ervaringen die op het leden gedeelte worden gedeeld. Enorm motiverend en tegelijkertijd het bewijs dat het wel degelijk kan!

Bol Masterclass kopen?

Ik begrijp je helemaal! In deze Bol Masterclass Review heb je ontdekt dat Jia Ruan wel degelijk te vertrouwen is. Je wilt dan ook graag starten met zijn cursus. Ik raad je aan om dat te doen via de onderstaande kortingspagina. Je bespaart hiermee een heleboel geld!

Kortingspagina Bol Masterclass >> // graag gedaan 🙂 \\

Conclusie

Zoals je kunt zien ben ik enorm te spreken over de Bol Masterclass van Jia Ruan. Niet alleen ik maar ook honderden anderen mensen verdienen geld met ecommerce! Dit dankzij de cursus van Jia.

Onthoud wel dat het niet van de een op de andere dag gebeurd. Je komt er genoeg voor aan het doen. Het is vooral heel erg makkelijk en dat zorgt ervoor dat je het misschien uitstelt.

Doet dat vooral niet! Want hoe eerder je begint, hoe sneller je geld verdient.. veel geld! Ik hoop dat deze Bol Masterclass Review je antwoord gaf op de vragen die je had.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan op de website. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere personen. Ik wens je succes en vooral veel plezier met de Bol Masterclass!

Groetjes Timo – BGreat.nl

PS: wees alsjeblieft geen dief van je eigen portemonnee! Maak snel gebruik van de kortingspagina >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 2 november, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Reviews

Tags

15 reacties op "Bol Masterclass Review Jia Ruan: Let goed op!"

 1. Rowena schreef:

  Hoi Timo, ik zit toch nog met de volgende vraag? Ben je hier toch nog maanden mee bezig voordat je geld verdient of kan het ook echt snel gaan? Ben zo benieuwd
  Mvg Rowena

  1. Timo schreef:

   Hoi Rowena, bedankt voor je vraag. Hoelang je bezig bent ligt echt aan jezelf. Steek je er wekelijks tijd in dan ga je sneller geld verdienen dan wanneer je zo af en toe er iets aan doet. Mijn eigen ervaring en die van anderen is dat je binnen 2 maanden geld kunt verdienen mits je er regelmatig wat voor doet. En geloof me het is echt super leuk en verslavend. Groeten Timo

 2. Renzo schreef:

  Ik ben overtuigd en wat een flinke korting. Scheelt inderdaad een hoop want na de webinar krijg ik de korting van Jia via jouw site. Bedankt hoor en ik ga snel met deze cursus beginnen!

  1. Timo schreef:

   Graag gedaan Renzo! Veel plezier met de cursus en zet hem op :-).

 3. L. Bulders schreef:

  Wow dit is wel next level! Gaaf hoor. Ben gisteren lid geworden en heb nu al door hoe het werkt. Gelukkig ben ik 2 dagen vrij en wil zo veel mogelijk stappen maken in deze dagen! Thanks voor je review!!

  1. Timo schreef:

   Geen dank! Zet hem op en ik weet zeker dat je verstelt zult staan van de mogelijkheden en hoe simpel je online geld kunt verdienen!

 4. Jomaro schreef:

  Respect voor Jia! Hij deelt serieus alle informatie en stappen die je nodig hebt om succesvol te worden. In het begin dacht ik echt nep als maar kan maar dat is dus niet zo! Ben al een heel eind en Nice!

  1. Timo schreef:

   Goed om te lezen Jomaro. Zo te lezen ben je al een heel eind en als je door gaat kun je alleen maar nog meer succes gaan boeken. Veel plezier! Groeten Timo

 5. V schreef:

  Ik heb echt totaal geen verstand van websites en internet. Is het echt zo makkelijk? Hoop op een eerlijk antwoord.

  1. Timo schreef:

   Bedankt voor je bericht! Het is niet moeilijk om te doen maar je moet het wel opbouwen. Het is niet zo dat je binnen een paar dagen onwijs veel geld verdiend. Daarnaast is het een hele zoektocht als je het op eigen houtje wilt gaan proberen. De Bol Masterclaas helpt je stap voor stap zodat je direct de juiste dingen doet waardoor je veel sneller online geld verdiend. Je hoort dan ook vaker dat ”iedereen het kan” en dat is in dit geval zeker waar mits je wilt leren en je best doet. Als je nog vragen hebt hoor ik het graag en ik wens je veel plezier toe mocht je van start gaan. Groeten Timo

 6. Thirza schreef:

  Jouw review heeft me het meest doen overtuigen en ben ook begonnen met de masterclass. Ik kan het nog steeds niet geloven maar inmiddels verdien ik 1000+ per maand bovenop mijn salaris en ben dan ook naar de KVK moeten gaan. Ben echt super dankbaar want hierdoor ervaar ik veel meer vrijheid. Mijn doel is dan ook om mijn huidige baan volledig op te zeggen en dat zit eraan te komen want ik geef niet op. Dit wilde ik graag even met je delen want mijn omgeving snapt het niet zo hoe ik dit gedaan heb. Ook Jia bedankt! Groetjes Thirza

  1. Timo schreef:

   Wat onwijs gaaf om dit te mogen lezen Thirza! Ga zo door en je zult verstelt staan van wat er nog meer mogelijk is. Betreft omgeving snap ik helemaal. Mensen kunnen er raar om doen maar daar moet je niets van aantrekken. Er komt een dag dat ze juist gaan vragen hoe je dit allemaal zo gedaan hebt. Wens je veel plezier en succes. Groeten Timo

 7. Marieke schreef:

  Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Als dit zo door gaat kan ik mijn huidige baan opzeggen!

 8. Devano schreef:

  Damn! Bedankt voor de flinke korting man. Ik heb mijn gegevens ingevuld voor de training en dit bespaarde mij echt een hoop. Ben gisteren begonnen en als het iets zou zijn had ik me voorgenomen om je te bedanken kerel. Fijne dag man.

  1. Timo schreef:

   Graag gedaan Devano! Super om te lezen dat je het geweldig vindt. Voor mij heeft dit programma ook echt een wereld doen openen. Ga zo door!! Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2023 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies