carpaccio salade

Carpaccio salade: Makkelijk, snel en lekker!

Als je dol bent op salades mag deze carpaccio salade zeker niet ontbreken aan je verzameling recepten. De smaak is lekker fris en daarnaast is deze maaltijd koolhydraatarm. Wat ik ook zo geweldig vind is dat je al binnen 10 minuten kunt genieten. Soms heb je simpelweg geen zin om lang in de keuken te staan. Deze salade is dus ook ideaal wanneer je weinig tijd hebt. Benieuwd hoe je dit recept maakt? Lees dan snel verder!

TIP:
Wil je graag wekelijks afvallen met overheerlijke recepten? Gebruik dan deze eenvoudige weekmenu’s! Direct ontvangen

Ingrediënten

Voor vier porties heb je nodig:

  • 1 komkommer
  • 240 g carpaccio
  • 150 g rucola
  • 200 g cherrytomaatjes
  • zwarte peper
  • 40 g pijnboompitten
  • 4 el pesto
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • snufje chilipoeder
  • 1 tl citroensap

Bereidingswijze:

1. Snijd de komkommer in plakjes en de cherrytomaatjes door de helft. In een koekenpan rooster je de pijnboompitten kort (ongeveer 1 minuut en gebruik geen olie).

2. De rucola verdeel je over 4 borden en besprenkel je met de dressing die bij de carpaccio zit. De carpaccio snijd je in kleine stukken.

3. Aan het bord met de rucola voeg je de komkommer, tomaatjes, kappertjes en carpaccio toe. Garneer met Parmezaanse kaas, citroensap en pesto. Geniet van je eigengemaakte carpaccio salade!

De Voedingswaarden

Per portie 1/4
270 calorieën
17.1g vet
6.9g koolhydraten
2.1g vezels
20.2g eiwitten

TIP van Timo:
Weet je welke salade ook lekker snel op tafel staat? Deze Andijviesalade met spek en ei

6 maart, 2020 - Geen reacties

Auteur

Timo

Categorie

Lunch Recepten

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2020 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies