De Beste Eiwitshakes Voor VROUWEN | Alleen TOP Kwaliteit!

Laatste update: 11 december, 2023 | 2 reacties

Wat zijn de beste eiwitshakes voor vrouwen? In dit artikel vertel ik je er alles over. Je hoeft vanaf nu niet meer te twijfelen tussen de ontelbare shakes die verkrijgbaar zijn. Ook leg ik je uit wat eiwitten zijn en waarom je ze zo hard nodig hebt!

De beste eiwitshakes voor vrouwen

Eiwitshake zijn razend populair. Daar zijn dan ook goede redenen voor! Met name mannen gebruiken het om extra spiermassa te stimuleren.

Tegenwoordig zijn er ook steeds meer vrouwen die een strak en gespierd lichaam willen creëren. Daarnaast bieden eiwitshakes ondersteuning tijdens het afvallen.

Je wilt namelijk afvallen in vetmassa en niet niet spiermassa. Door het gebruik van eiwitshakes bescherm je je spiermassa en dat is zeer belangrijk!

Inhoud van dit artikel:

 • Wat zijn eiwitten?
 • Waarom hebben we eiwitten nodig?
 • Zijn eiwitten shakes gezond?
 • De beste eiwitshakes voor vrouwen

Wat zijn eiwitten?

Eiwitten bestaan uit aminozuren en komen met name voor in dierlijke voedingsmiddelen zoals eieren, vis en vlees. Ook plantaardige producten zijn eiwitrijk (groente, peulvruchten en zaden).

In het menselijke lichaam komen 20 verschillende aminozuren voor. 12 Daarvan kunnen we zelf aanmaken. Dit zijn de zogenoemde niet-essentiële aminozuren.

De overige 8 zijn wel essentieel en die moeten we halen uit voeding. Dierlijke voedingsmiddelen bevatten in de meeste gevallen de 8 aminozuren die je nodig hebt.

De plantaardige voedingsmiddelen beschikken ook over de 8 essentiële aminozuren alleen in een lager gehalte. Of je nu kiest voor dierlijk of plantaardig, de kwaliteit is hetzelfde en worden beide door het menselijke lichaam optimaal opgenomen.

Waarom hebben we eiwitten nodig?

de beste eiwitshakes voor vrouwen

Eiwitten zijn onmisbaar voor een goede gezondheid! Ze spelen een grote rol bij de aanmaak van hormonen, enzymen, weefsels, antilichamen, en transporteiwitten.

Als je te weinig eiwitten binnen krijgt kunnen verschillende functies van je lichaam, minder goed gaan werken. Dit heeft nadelige gevolgen voor je gezondheid!

Het menselijke lichaam kan eiwitten niet opslaan en daarom heb je dagelijks ”nieuwe” eiwitten nodig. Deze eiwitten haal je uit voedingsmiddelen zoals eieren, vis, vlees, groente, peulvruchten, zuivel, noten en supplementen.

Zijn eiwitten shakes gezond?

Er zijn ontelbaar veel shakes verkrijgbaar. De mooiste potten met veel belovende teksten. Ik kan me voorstellen dat je aardig de weg kwijt raakt bij het kiezen van een eiwitshake.

Of een eiwitshake gezond is ligt puur aan de samenstelling van het supplement. Welk soort eiwit is gebruikt en hoeveel gram suiker krijg je binnen per shake.

De meeste eiwitshakes bevatten whey als belangrijkste ingrediënt. Whey is een bijproduct van uit de kaasindustrie namelijk het vocht dat eruit wordt geperst.

Whey heeft een zeer hoge voedingswaarde en is enorm eiwitrijk. Het bevat geen vetten en alle aminozuren die het menselijke lichaam nodig heeft.

Het is ideaal en onmisbaar voor sporters. Door het gebruik van Whey herstellen je spieren sneller en je spiermassa neemt toe.

Dit zijn de beste eiwitshakes voor vrouwen!

Dan is het nu tijd om je te laten zien, wat de beste eiwitshakes voor vrouwen zijn. Tevens lees je bij elk supplement duizenden ervaringen van andere gebruikers.

Zo weet je exact wat je ervan kunt verwachten. Mocht je nog ergens vragen over hebben, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ik help je graag verder!

#1. Whey Perfection

Whey Perfection heeft de hoogste klantwaardering in Europa! Met 23 gram whey eiwit per shake is dit het beste wat je je lichaam kunt geven. Voor de samenstelling zijn alleen de allerbeste ingrediënten gebruikt. Verkrijgbaar in maar liefst 36 smaken! Bekijk hier 9944 ervaringen van andere Whey Perfection gebruikers >>>

Voordelen:

– 23 gram eiwit per shake
– Slechts 1,4 gram koolhydraten per shake
– In 36 smaken verkrijgbaar
– Goede prijs kwaliteit verhouding

de beste eiwitshakes voor vrouwen

Bestel 12 shakes voor €6,90 bij Body en Fitshop >>>

Bestel 26 shakes voor €12,90 bij Body en Fitshop >>>

81 Shakes voor €34,90 bij Body en Fitshop >>>

162 Shakes voor €59,90 bij Body en Fitshop >>>


#2. Whey Delicious

Whey Delicious is een shake waar je niet omheen kunt. Volgens gebruikers dé lekkerste shake die er verkrijgbaar is. Ruim 28 gram eiwit per dosering en slechts 2 gram suiker. Dit whey supplement is met name bekend bij professionele atleten. Lees hier 1001 ervaringen van andere Whey Delicious gebruikers >>>

Voordelen:

– 28 Gram eiwit per shake
– Laag in suikers
– In 19 smaken
– Verslavend lekker

de beste eiwitshakes voor vrouwenBestel een Sample Pack voor €14,95 bij XXL Nutrition >>>

Bestel 1000 gram voor €22,95 bij XXL Nutrition >>>

2500 gram voor €44,95 bij XXL Nutrition >>>


#3. Whey Perfection Special Series

De creme de la creme onder de eiwitten shakes. De Whey Perfection Special Series is een nieuwe shake (2024) en wordt enorm gewaardeerd. Behoort abosoluut thuis tot de beste eiwitshakes voor vrouwen! Bevat de meest pure vorm van Whey en per shake ontvang je 23 gram eiwitten! Zonder toegevoegde suikers en kunstmatige zoetstoffen. Het beste van het beste! Lees hier 217 ervaringen van andere Whey Perfection Special Series gebruikers >>>

Voordelen:

– Geen toegevoegde suikers
– 23 gram eiwitten per shake
– 50% Whey isolaat
– Goede prijs kwaliteit verhouding

de beste eiwitshakes voor vrouwen

Bestel 10 probeer zakjes voor €12,90 bij Body en Fitshop >>>

Bestel 2270 gram voor €39,90 bij Body en Fitshop >>>


De beste whey proteïne

Hierboven heb ik de TOP 3 beste whey proteïne shakes met je gedeeld. Niet alleen ik maar ook duizenden anderen delen hun mening.

Uiteraard zijn er meer goede supplementen verkrijgbaar. De TOP 3 van hierboven helpt je in ieder geval bij het maken van de beste keuze!

Hoe vaak mag je een eiwitshake drinken?

Eiwitshakes kun je dagelijks drinken. Lees wel voor gebruik het etiket. Hier lees je namelijk de instructies en hoeveel shakes je per dag kunt drinken.

Onthoud wel dat shakes (supplementen) GEEN vervanging zijn voor gevarieerde en gezonde voeding. Het is een hulpmiddel om aan je dagelijkse behoefte te komen.

Je kunt zelf kiezen of je de shake met water of melk maakt. Met melk is de shake dikker en romiger van smaak. De shakes van hierboven gaan ook goed samen met water.

Welke bijwerkingen zijn er?

Bij het drinken van eiwitshakes kunnen er over het algemeen geen bijwerkingen ontstaan. Wel kan het voorkomen dat je niet goed tegen melk kunt.

Reacties van het lichaam zijn diarree, opgeblazen gevoel, winderigheid en misselijkheid. De meeste mensen komen hier op jonge leeftijd achter en weten dat ze beter soja melk of water kunnen gebruiken bij het maken van een shake.

Het betekent overigens niet dat je oneindig eiwitten kunt innemen. Neem niet meer dan op de verpakking staat aangegeven en ook haal je voldoende eiwitten uit voeding.

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over de beste eiwitshakes voor vrouwen! Ook heb je kunnen lezen wat eiwitten precies zijn en waarom we ze iedere dag nodig hebben.

Als je iedere dag zorgt voor voldoende eiwitten, ervaar je daar enorm veel voordelen van. Sport je regelmatig dan zijn eiwitten al helemaal onmisbaar.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van eiwitten shakes. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 3 mei, 2018

Auteur

Timo

Tags

2 reacties op "De Beste Eiwitshakes Voor VROUWEN | Alleen TOP Kwaliteit!"

 1. Daemers hilde schreef:

  Beste,
  Zijn de eiwitshakes van whey perfection ook goed voor het afslanken zonder sport daar ik niet mag en kan sporten…
  Met vriendelijke groeten
  Hilde

  1. Timo schreef:

   Hoi Hilde, ja kunt de shakes ook gebruik zonder dat je nauwelijks of veel sport.
   De ingredienten zorgen er namelijk niet voor dat je aankomt in gewicht.
   Succes en veel plezier ermee 🙂

   Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies