dieet pro review

Dieet Pro Ervaringen en resultaten: LET OP!

Laatste update: 14 januari, 2023 | 15 reacties

Dieet Pro is 2 jaar op rij de meest verkochte afslankshake van Nederland en België. Komt dit puur alleen door reclame of werkt dit echt zo goed?! Als ik de recensies moet geloven heeft iedereen hier baat bij. Ik snap dan ook heel erg goed dat je eerst op onderzoek uit gaat! Ik heb Dieet Pro onder loep genomen en deel een schokkende onthulling! Aangezien ik meer dan 10 jaar ervaring heb met supplementen weet ik ondertussen wat er wel en niet werkt. In deze dieet pro review deel ik interessante feiten die waarschijnlijk in jou voordeel zijn. Laten we snel beginnen.

LET OP:
Dieet Pro heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder! Klik hier voor hoge korting

Dieet Pro ervaringen

Met ruim 9 jaar ervaring op gebied van voeding, sport en supplementen kan ik inmiddels beoordelen wat wel en niet werkt. Er zijn ontzettend veel supplementen op de markt die je van alles beloven. Zo ook Dieet Pro! Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, lees je antwoorden op vragen zoals:

– Wat is Dieet Pro?
– Voor wie is Dieet Pro?
– Mijn Persoonlijke Dieet Pro Ervaring
– Dieet Pro ervaringen van anderen
– Kun je afvallen met Dieet Pro?

Kortom, je krijgt alle antwoorden die je nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken. Waar ik je ook nog op wil attenderen is een actuele kortingspagina van Dieet Pro. Mocht je er voor kiezen om afslankshakes aan te schaffen, gebruik dan wel bovenstaande kortingslink!

Wat is Dieet Pro?

Dieet pro bestaat uit maaltijdshakes. In de vorm van een dieet ga je deze shakes dagelijks drinken. De samenstelling van deze shakes bestaat uit eiwitten, vitamine en mineralen.

Door het hoge eiwitgehalte in de shakes ontstaan er meerdere voordelen. Zo ben je voor een langere periode verzadigd waardoor je eetlust onderdrukt wordt.

Gluco Aktie

Eiwitshakes werken goed wanneer je snel wilt afvallen. Daarnaast zorgen eiwitten voor het behoud van je spieren. Het is namelijk de bedoeling dat je afvalt in vetmassa en niet in spiermassa.

Door middel van een eet-schema zie je exact wanneer je een shake moet drinken. Je meet de juiste hoeveelheid met een maatschepje af en mixt het poeder met water.

Dieet Pro Eetschema

Om je meer duidelijkheid te geven hoe zo een eet-schema eruit ziet, deel ik hieronder een dagelijks programma van Dieet Pro. Afhankelijk van je dagindeling kun je de tijdstippen aanpassen.

• 08:00 – Dieet Pro Shake
• 10:30 – Tussendoortje
• 12:30 – Dieet Pro Shake
• 15:00 – Tussendoortje
• 16:30 – Tussendoortje
• 18:00 – Avondeten
• 20:30 – Snack

Zoals je kunt zien zit er 2 tot 2,5 uur tussen je eet en drink momenten. Wat ook belangrijk blijft is om voldoende water te drinken. Hierdoor worden alle voedingstoffen sneller opgenomen.

Voor wie is Dieet Pro?

Zowel vrouwen en mannen kunnen gebruik maken van Dieet pro. Het dieet staat voor snel afvallen zonder jojo effect. Laten we wel eerlijk wezen dat een jojo effect altijd kan ontstaan.

Je bepaald namelijk grotendeels zelf, of de kans op een jojo effect toeneemt. Ga je stoppen met een dieet en daarna weer helemaal los, dan ga je in gewicht toenemen.

Zorg je voor een gezonde leefstijl en snack je met mate dan blijft je gewicht stabiel. Het is dus geen wondermiddel wat ervoor kan zorgen dat zodra je stopt, nooit meer kan aankomen in gewicht. Geniet met mate :).

TIP: Ben je benieuwd wat anderen zeggen over Dieet Pro? Bekijk hier meer dan 1000 ervaringen van andere gebruikers >>>

Wat zit er in een Dieet Pro shake?

De samenstelling van een shake is uiteraard belangrijk. Ik heb de voedingswaarde erbij genomen en deze deel ik ook graag met jou. Zo weet je exact waar een shake uit ontstaat.

De shakes bestaan naast hoogwaardige eiwitten ook nog uit andere belangrijke voedingsstoffen. Deze voedingstoffen heeft je lichaam iedere dag nodig. Hieronder omschrijf ik welke toevoegingen deze shake nog meer bevat.

Een cocktail van vitamine en mineralen

De vitamines en mineralen zijn samengesteld om je stofwisseling te versnellen. Ook dragen deze vitamines bij aan het in balans houden van je weerstand. Zo ben je minder vatbaar voor ziektes zoals verkoudheid en griep.

Daarnaast zijn ook alle vitamine B varianten aanwezig. Dit geeft gedurende dag energie dat gewonnen wordt uit vet, koolhydraten en eiwitten.

Groene thee extract

Groene thee extract verhoogt je vetverbranding op een natuurlijke manier. Hierdoor neemt je vetpercentage af waardoor je er fitter en sterker uit komt te zien.

Chroom

Chroom houdt je bloedsuikerspiegel stabiel. Daarnaast ontstaat er minder trek in zoetigheid. Hierdoor vinden er minder onnodige snackmomenten plaats.

Weinig suikers

De shakes zijn uitgebalanceerd op je dagelijkse suikerbehoefte. Hierdoor haal je het maximale resultaat uit je dieet en ervaar je dat je met minder suiker, meer energie en fitheid ervaart.

Groene, Smoothie, Aardbeien, Vruchten, Voedsel, DrinkenEen heerlijke dieet pro shake

Dieet Pro shake gezond?

Zoals je kunt zien bevat Dieet Pro verschillende voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen heb je dagelijks nodig en haal je met name uit voedsel.

Dieet Pro is een supplement en geen vervanger van je dagelijkse behoefte. Zorg er dus voor dat je gevarieerd eet en je avondmaaltijd niet overslaat.

Doordat de shakes uit gezonde stoffen bestaan kun je meerdere keren per dag, een shake drinken. Daarnaast zorgen shakes ervoor dat je op een korte tijd, een aantal kilo’s zult afvallen.

Zolang je de shakes combineert met vast voedsel, kun je er prima gebruik van maken. Ik raad je daarom af om alleen op shakes te leven!

Mijn persoonlijke Dieet Pro Ervaringen

Ik heb Dieet Pro 4 weken uitgeprobeerd. Aangezien ik wekelijks sport is het niet direct mijn bedoeling om veel kilo’s af te vallen. Dieet Pro heb ik ingezet om mijn vetpercentage te verlagen.

Dit wil zeggen dat ik vetmassa verbrand waardoor spiermassa meer zichtbaar wordt. Uiteraard val ik hierdoor af maar in combinatie met sport, creëer ik meer spiermassa.

In mijn persoonlijke ervaringen Dieet Pro, deel ik het verloop van de bestelling, levering, kwaliteit, smaak, werking en resultaten.

Dieet Pro bestellen

Dieet Pro heb ik online aangeschaft. De webwinkel ziet er overzichtelijk uit en je kunt een hoop informatie van de website afhalen. Er staan verschillende recepten op de website die kunt toepassen aan je dieet.

Het makkelijke hiervan is dat je niet hoeft na te denken over wat je gaat koken. De avondmaaltijd is belangrijk naast het drinken van de Dieet Pro shakes.

Onder de categorie bestellen, heb ik gekozen voor Dieet Pro maandpakket. Aangezien ik hier 4 weken gebruik van wilde maken was ik met een maandverpakking goedkoper uit en bovendien loopt er een actie met 45 euro korting op het maandpakket.

Dieet Pro Levering

Op de website staat dat wanneer je voor 16:00 besteld, je de volgende het pakket in huis hebt. Dit klopt! De volgende dag ontvang ik mijn pakket en kon ik als het ware gelijk beginnen.

De levering ziet er netjes uit en is voorzien van pakbon. Zo kun je je bestelling controleren en weet je zeker dat je alles compleet hebt ontvangen.

De kwaliteit van Dieet Pro

De potten die ik ontving hebben een stevige kwaliteit. Er is een maatschepje aanwezig zodat je snel de juiste hoeveelheid kunt nemen.

Op het etiket staat duidelijk wat erin zit en welke voedingswaarde het product bevat. Je kunt zien dat er aandacht is besteed aan de kwaliteit en dat vindt ik persoonlijk een pluspunt.

Dieet pro shake smaak

Zodra je een shake gaat maken gebruik je Dieet pro poeder en water. De shake lost goed op en de bijgeleverde shake beker is ideaal.

Er zaten geen klontjes in de shake. Je proeft wel dat er bijna geen suikers inzitten. De smaak is vrij neutraal en dus geen zoete boel zoals de meeste afslankshakes.

Het is in ieder geval vol te houden om dagelijks een shake met deze smaak, op te drinken. Doordat ik heb gekozen voor een maandpakket heb ik de smaken vanille, chocolade en aardbeien gekozen.

Persoonlijk vind ik vanille en chocolade het lekkerste. Smaken waar je nog meer uit kunt kiezen zijn banaan, cappuccino, kersen en Kokos.

De werking

Wat mij het meest opviel is dat je makkelijker om kunt gaan met tussendoortjes. Nu mag je tussendoortjes eten maar de drang naar ongezond (vet,suikerrijk) voedsel nam af.

Nadat je een shake gedronken hebt, ervaar je een verzadigd gevoel. Ook voel ik me gedurende dag energierijk en heb ik minder last van vermoeidheid. Dit kan natuurlijk tussen de oren zitten maar toch benoem ik het even.

Dieet Pro Resultaten

Week 1

Dat is het nu tijd om mijn persoonlijke resultaten met je te delen. De eerste paar dagen ervaar je een minder honger gevoel. Trek in onnodige eetmomenten neemt af en na een shake heb je een verzadigd gevoel.

Tijdens het sporten heb ik na de eerste week, geen verschillen ervaren. Mijn kracht is niet toegenomen maar ook niet afgenomen. Betreft energie zat het goed en heb ik mijn trainingen af kunnen maken.

Ik ben op een maandag begonnen en de maandag erna heb ik me voor het eerst gewogen. De resultaten naar de eerste week tonen aan dat ik 1,7 kilo ben afgevallen. Geen spectaculaire getallen maar toch was ik er trots op!

Week 2

In week 2 heb ik vrijwel hetzelfde ervaren als in week 1. Het enige verschil is dat mijn kracht tijdens het sporten is toegenomen. Dit heeft te maken met de hoeveelheid eiwitten die je dagelijks door de shakes binnen krijgt.

Verder moet ik toegeven dat het programma makkelijk vol te houden is. Op het eerste moment lijkt het alsof je te weinig binnen krijgt maar het tegendeel is waar. Wel drink ik meer water zodat ik alert blijf en voedingsstoffen goed worden opgenomen.

Het moment van wegen was aangebroken en in week twee ben ik 2,3 kilo afgevallen. Dit gaf een goed gevoel waardoor je gemotiveerd verder gaat. Mijn streefgewicht was bijna bereikt aangezien ik niet te veel moest afvallen.

week 3

In de derde week viel het me op dat mijn lichaam er strakker uit begon te zien. Spieren worden meer zichtbaar en ook anderen viel het steeds meer op dat ik in vetmassa afnam.

Het is een fijn gevoel om complimenten te ontvangen en ook dit zorgt voor een extra boost. Het moment van wegen was aangebroken en in week 3 ben ik 2 kilo afgevallen.

week 4

Het is duidelijk dat je met de shakes van Dieet Pro op een korte termijn, aardig wat kilo’s afvalt. Aangezien ik mijn streefgewicht heb bereikt, heb ik de shakes alleen nog gebruik na mijn trainingen.

Ik ben gezonder gaan eten zodat ik mijn gewicht kan vasthouden. De shakes zijn dan ook een prima opstap om daarna op de juiste manier verder te eten.

Aangezien de Dieet Pro uit hoogwaardige eiwitten bestaan, maak ik wekelijks gebruik van deze shakes. In combinatie met sport lever ik mijn spieren belangrijke voedingsstoffen zodat ik er fit en gezond uit blijf zien.

Dieet Pro reviews en ervaringen van anderen

Op het internet kom je een hoop ervaringen tegen van Dieet Pro. Ook de website pagina van Dieet Pro deelt succesverhalen.

Nu kan ik moeilijk achterhalen of deze succesverhalen allemaal kloppen. Daarom ben ik opzoek gegaan naar betrouwbare reviews.

Hier heb ik Facebook voor gebruikt. Op Facebook lees je namelijk ervaringen van echte gebruikers. Ik kom vooral positieve ervaringen tegen als het gaat over afvallen. Hieronder deel ik een aantal ervaringen van Dieet Pro gebruikers.

Wat zeggen mensen op Facebook?

Dieet pro

Lisa Lois Afgevallen Met Dieet Pro

Ook Lisa lois heeft gebruik gemaakt van Dieet Pro. Ze won in 2015 het zangprogramma X-factor dat op RTL 4 werd uitgezonden. Hieronder lees je een gedeelte van haar succes en ook zie je een foto van voor en na.

Dieet pro

Werkt Dieet Pro?

Mijn eigen ervaringen en de ervaringen van hierboven laten zien, dat je wel degelijk kunt afvallen met Dieet Pro. Onthoud wel dat je zelf de keuze moet maken om ervoor te gaan.

De shakes zijn slechts een hulpmiddel en geen wondermiddel. Je komt er wat voor aan het doen en voor aan het laten. Het is in ieder geval geen streng dieet waar je met moeite doorheen kunt komen.

Zorg dat je de juiste tussendoortjes in huis haalt zodat je verantwoord eet. Voor inspiratie vind je op de website van Dieet Pro een heleboel recepten die makkelijk en snel klaar zijn.

Waar is Dieet Pro te koop?

Het grootste aanbod in Dieet Pro producten is online verkrijgbaar. Ze beschikken over een webshop waar je met kortingen supplementen kunt bestellen.

Ook is Dieet Pro te koop in verschillende drogisten zoals de Kruidvat. Alleen is het aanbod stukken kleiner en niet altijd verkrijgbaar. Ook gelden de acties op het internet, niet in de fysieke winkels.

LET OP: Dieet Pro maakt gebruik van een kortingspagina. Hier betaal je minder

Dieet Pro tips

Om het maximale uit Dieet Pro te halen deel ik een aantal tips. Wanneer je deze tips dagelijks toepast, kan het niet anders dan dat je op een makkelijke en snelle manier, een aantal kilo’s afvalt.

1. Verspreid maaltijden over de dag

Neem kleinere maaltijden (tussendoortjes) en verspreid dit over de dag. Hierdoor ben je je hongergevoel een stap voor en is de kans klein dat je onnodig gaat snacken.

2. Water

Je hebt het al vaker voorbij zien komen. Water is enorm belangrijk om alle voedingsstoffen goed op te nemen. Je reinigt je lichaam en bent gedurende dag alert. Ook vult water je maag waardoor je minder honger zult hebben.

3. Beweging

Voldoende beweging is gezond voor je lichaam. Jezelf suf sporten is niet nodig maar een stevige wandeling of bezoek aan de sportschool kan geen kwaad. Je activeert hierdoor meer vetverbranding waardoor je uiteindelijk meer zult afvallen.

4. Eet gevarieerd

Voedingstoffen zijn belangrijk en essentieel voor je lichaam. Je weerstand blijft op peil waardoor je minder vatbaar bent voor ziektes. Eet geregeld vette vis waardoor je de belangrijke stof omega 3 binnen krijgt. Omega 3 versnelt het afslankproces en onderdrukt je hongergevoel.

Tot slot: Is Dieet Pro de moeite waard of niet?

Zojuist heb je een uitgebreide Dieet Pro Review, ervaringen en resultaten kunnen bekijken. Dat deze afslank shakes werken staat als een paal boven water. Uiteraard zijn de successen die je kunt boeken per persoon verschillend.

De kwaliteit en hoeveelheid die je krijgt is zeker zijn prijs waard. Tegenover andere shakes is Dieet Pro niet perse prijziger. Het allerbelangrijkste is dat het daadwerkelijk werkt en dat is bij veel afslankshakes niet het geval.

Ik hoop dat deze review je antwoord gaf op de volgende vragen:

– Wat is Dieet Pro?
– Voor wie is Dieet Pro?
– Dieet Pro ervaringen van anderen
– Kun je afvallen met Dieet Pro?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen. Ik wens je in ieder geval succes en vooral veel plezier toe met afvallen!

Klik hier voor de kortingspagina van Dieetpro =>

 

Bronnen:

https://www.dieetpro.nl/

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 8 november, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

15 reacties op "Dieet Pro Ervaringen en resultaten: LET OP!"

 1. Hanna schreef:

  Beste Timo, ik was opzoek naar ervaringen en kwam op jouw website terecht. Ik ben nu 1 maand geleden begonnen met dieet pro en inmiddels 7 kilo afgevallen. Ik voel me fit en ook mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Het leek me leuk om je dit te laten weten en ook raad ik anderen dit aan. Heb al best veel geprobeerd en dit is het eerste dat voor mij echt werkt. Ik ben er heel erg blij mee en ga er alles aan doen dat ik in de zomer mijn streefgewicht heb bereikt! Groetjes Hanna

  1. timo schreef:

   Hoi Hanna,

   Wat enorm goed zeg! Leuk dat je dit met me deelt!!
   7 kilo is heel veel en dieet pro is inderdaad een goede manier om kilo’s
   vetmassa te verliezen.

   Als je zo door gaat weet ik zeker dat je je streefgewicht zult behalen :).
   Hou me maar op de hoogte!

   Groeten Timo

  2. tara schreef:

   Hoi top resultaten
   Hen je 3 Shakes per dag genomen

 2. Sanne schreef:

  Zeer tevreden over Dieet Pro. Gebruik het nu 2 maanden en heb als doel om in de zomer goed in mijn vel te zitten. Bedankt voor de review en de korting!

  1. timo schreef:

   Hoi Sanne,

   Bedankt voor je bericht en graag gedaan. Mooi om te lezen
   dat je zo tevreden bent. Dieet pro doet zijn werk en
   je kunt er op een gezonde manier mee afvallen. Ik wens je veel
   succes bij het behalen van je doelen. Ga ervoor!

   Groeten Timo

 3. S. Milders schreef:

  Ik ben 3 weken bezig met dieet pro en inmiddels 6 kg afgevallen. Ik voel me veel lekkerder en heb totaal niet het idee dat ik aan het diëten ben! Vanaf nu ga ik er ook meer bij bewegen.

  1. timo schreef:

   Super goed bezig! Dat is al een hele hoop in 3 weken tijd.
   Wees er trots op en ga zo door!
   Ik wens je succes en vooral veel plezier met het behalen van je doelen :-).

   Groeten Timo

   1. Raeymaekers schreef:

    Ik ben sinds gisteren begonnen met dieet pro het is wel nog wat zoeken wat ik als tussendoor eet. Zijn er ergens sites waar je kan lezen over lotgenoten.

 4. Juna schreef:

  Ik schrijf niet snel een reactie maar voel me bijna verplicht. Ik heb namelijk van alles geprobeerd en dieet pro is het enige dat voor mij in ieder geval werkt. Ik raad het anderen ook aan omdat ik weet hoe lastig het is om iets te vinden waar je echt wat aan hebt!

 5. Maite schreef:

  Ik ga vandaag bestellen maar zou graag weten welke smaken het lekkerste zijn.

 6. B. Hendriks schreef:

  Ik voel me er goed bij en voor mij werkt dieet pro. 7 kilo in 4 weken!

 7. Ruud schreef:

  Top spul! Mijn vrouw en ik gaan er goed op. We gaan dit jaar naar Spanje en verheugen ons nu al op het strand toppie

 8. Mies schreef:

  Ik gebruik dit nu ook twee weken en ben over het algemeen ook positief over dit dieet, alleen lig ik sinds ik dit gebruik echt klaar wakker in bed ’s avonds. Ik vroeg mij af of dit misschien met de supplementen te maken kon hebben. Dat ik bijvoorbeeld niet die groene thee capsule moet nemen aan het einde van de dag of die laatste twee glucomanan capsules bij het avondeten? En zijn er meer mensen die dit hebben

  1. Timo schreef:

   Hoi Mies, je kunt beter de supplementen eerder innemen. Deze activeren namelijk je energie..

   1. tara schreef:

    Welke tussendoortjes eet je hierbij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies

MEGA SALE

LET OP! Bekijk hier de EXTREME korting die Dieet Pro geeft!

Kortingspagina >>