gespierde god review

Gespierde God review en ervaringen: LET OP!

Laatste update: 21 september, 2020 | 2 reacties

Waarschijnlijk wil je meer te weten komen over het boek Gespierde God van Glenn Goossens. Slim, want er valt heel wat te vertellen over dit boek. Gespierde God heb ik 2 maanden uitgeprobeerd en vertel je graag wat mijn ervaringen zijn.

Gespierde God Review

Niet alleen ik maar ook vele andere bezoekers van mijn website, zijn benieuwd naar de ervaringen van dit boek. Regelmatig ontvang ik berichten hierover.

LET OP:
Je kunt de Gespierde God met HOGE korting kopen! Bekijk hier de kortingspagina >>

Hoog tijd om Gespierde God aan te schaffen! Met ruim 10 jaar ervaring op gebied van voeding, sport, supplementen en spiergroei leek het mij dé geschikte uitdaging. Laten we beginnen!

Wie is de schrijver Glenn Goossens?

Allereerst gaan we kijken naar de auteur Glenn Goossens. Glenn is gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. Daarnaast is hij ervaringsdeskundige aangezien Glenn zijn eigen lichaam heeft ontwikkeld tot een gespierd lijf.

Zo laat Glenn weten dat hij van nature geen gespierd lijf had en moeilijk aankwam in spiermassa. Hij is zich gaan verdiepen in het menselijk lichaam door opleidingen en cursussen te volgen.

Ook is Glenn in aanraking gekomen met professionals. Hier heeft hij het meeste van geleerd en deze kennis deelt hij graag met anderen in het boek Gespierde God. Wil je meer persoonlijke informatie over Glenn? Lees hier het volledige verhaal van Glenn Goossens >>

Is Glenn Goossens betrouwbaar?

gespierde god

Voordat ik het boek Gespierde God kocht, heb ik ook gekeken naar de betrouwbaarheid van Glenn Goossens. Op het internet kwam ik geen verontrustende verhalen tegen.

Daarnaast bevat de websitepagina van Glenn een kvk nummer en btw nummer. Ook deelt Glenn zijn adres gegevens. Dat is een groot plus punt als je het mij vraagt. Vaak is dit niet het geval en mocht er iets niet aan je bestelling kloppen, ben je in de meeste gevallen je geld kwijt.

Glenn heeft zijn zaakjes en hierdoor heb ik het boek Gespierde God aangeschaft. Of het boek daadwerkelijk zijn beloften nakomt lees je straks.

Voor wie is het Gespierde God boek bestemd?

Volgens Glenn kan iedereen gebruik maken van het boek Gespierde God. Zowel mannen en vrouwen die een mooier en strakker lichaam willen, hebben baat bij zijn boek.

Tegenwoordig hebben we meer oog voor de computer en telefoon in plaats van een gezond lichaam. Kijk maar eens om je heen. Te weinig beweging en ongezond voedsel maakt dikt, iets waar we eigenlijk niet op zitten te wachten.

We willen dan ook allemaal (vooral wanneer het mooie weer eraan komt) een mooi en strak lichaam. Daarnaast voel je je veel fitter en zelfverzekerder.

Wanneer je bereid bent om een korte periode keihard te knallen, beweert Glenn dat je gegarandeerd succes zult hebben. Je komt er uiteraard wel wat voor aan het doen.

De inhoud van het boek

gespierde god

Wat krijg je allemaal zodra je het boek Gespierde God aanschaft? Hieronder laat ik in een overzicht zien welke onderdelen je allemaal ontvangt.

1. Gespierde God boek

Het boek telt maar liefst 130 pagina’s met adviezen, tips, schema’s, recepten en oefeningen. Het samengestelde programma zorgt ervoor dat je voeding, training en rust in balans hebt. Dit is namelijk de basis en zorgt ervoor dat je voorruitgang boekt.

2. Sensationeel Snel Maar Gezond Afvallen (bonus t.w.v. €15,00)

In dit e-book worden tactieken uitgelegd waardoor je nog sneller kunt afvallen. Het vetverbrandingsproces wordt versneld en in combinatie met het Gespierde God boek zorgt dit voor 20% extra vetverbranding.

3. Video’s van het ultieme Afslank Programma (t.w.v. €19,97)

De video’s bevatten waardevolle tips die je helpen, om nog sneller bij je doelen te komen. Glenn legt alles op een begrijpelijke manier uit waardoor je de tips direct kunt toepassen. Let wel op het volgende: Deze bonus is de eerste maand gratis. Daarna betaal je €19,97 per maand voor nieuwe video’s. Je kunt hierin zelf de keuze maken of je dit abonnement wilt volgen. Je bent het niet verplicht.

Mijn Gespierde God review en ervaringen

Dan is het nu tijd om mijn Gespierde God ervaringen met je te delen. Laat ik beginnen bij het begin!

Het boek heb ik gekocht op de website van Glenn Goossens. Via een beveiligde pagina kun je online betalen met IDeal, Paypal, Afterpay en creditcard.

Na betaling ontvang je direct een mail van Glenn. Zorg er dus voor dat je mailadres klopt! In de mail die je ontvang staat een welkomsttekst van Glenn. Ook vind je er een link waar je op kunt klikken. Zodra je dat doet open je direct het Gespierde God boek en de gratis bonussen.

De opmaak en vormgeving van het boek

Gespierde God ziet er overzichtelijk en goed leesbaar uit. Glenn maakt regelmatig gebruik van afbeeldingen zodat je exact ziet wat hij bedoeld.

Het boek bevat een duidelijke inhoudsopgave. Hierdoor kun je makkelijk navigeren en de juiste pagina vinden. Je kunt direct zien dat Glenn veel en tijd en professionaliteit heeft besteed aan het boek.

Oefeningen en trainingsschema’s

Het boek bevat complete voeding en trainingsschema’s. Glenn heeft rekening gehouden met verschillende niveau’s. Of je nu beginner bent of gevorderd, het is toegankelijk voor iedereen.

De trainingen die je moet volgen worden uitgebreid voorgedaan. Hierdoor pak je veel voorsprong. Vaak wordt er op een verkeerde manier getraind en dat zorgt ervoor dat resultaten uitblijven. Door de uitleg van Glenn voorkom je deze fouten.

Een ander pluspunt is dat je veel oefeningen thuis kunt doen. Je bent niet verplicht om naar de sportschool te gaan. Hierdoor kun je met een druk (werk) leven alsnog een programma volgen die je vanuit huis kunt uitvoeren.

Voeding

Voeding is nummer 1 en ik ben blij dat Glenn dit ook weet :-). Hij legt uit wat goede voeding inhoud en hoe je ongezonde voeding kunt herkennen.

Een mooi gezond en strak lichaam kun je alleen creëren wanneer je voeding in orde is. Daarom geeft Glenn de volgende tips:

 • Wat is gezonde voeding?
 • Spier-herstellende voeding
 • Voeding die voor de training kunt eten
 • Voeding die je na de training kunt eten
 • Welke voeding je beter kan vermijden
 • Tips om je vetverbranding te versnellen

Is mijn lichaam veranderd naar een Gespierde God?

2 Maanden geleden ben ik begonnen met het Gespierde God boek. Het viel me direct op dat het om een compleet programma gaat.

Ik kon gelijk beginnen en dat deed ik door de juiste voeding in huis te halen. Daarna ben ik begonnen met de oefeningen die Glenn voor je klaar heeft staan.

De oefeningen uit het boek voerde ik voornamelijk thuis uit. Denk dan aan opdrukken, squatten, tricep dips enzovoorts. Ik moet toegeven dat ik de dagen erna spierpijn had maar door de gezonde en eiwitrijke voeding is het goed te doen.

De eerste paar dagen vielen mij een aantal dingen op. Zo is mijn energie toegenomen en ook had ik minder behoefte aan ongezond voedsel zoals zoete tussendoortjes.

LET OP: Glenn maakt gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale pagina. Klik op de link hiernaast en ontvang direct hogere korting: Gespierde God Kortingspagina >>

Na de eerste maand

waren de verschillen duidelijk aanwezig! Ik voelde me fit en dat straalde ik ook uit. Met name het vet rondom mijn buik en armen was afgenomen waardoor mijn spieren zichtbaar werden. Dit motiveert enorm en zorgt ervoor dat je door wilt gaan.

De weken erna waren top! Je voelt en ziet het verschil. Aangezien ik graag in beweging ben heb ik ook een aantal keer in de sportschool getraind. Ook hier heeft Glenn schema’s voor ontwikkeld.

Ik voelde me sterk en had meer energie tijdens de oefeningen. Een groot pluspunt is dat je zelfvertrouwen met grote stappen toeneemt. Het is een heerlijk gevoel en zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit.

Ook de omgeving ziet dit waardoor ik aardig wat complimenten ontving. Mijn spiermassa was dan ook zichtbaar toegenomen en dat is best schokkend is zo een korte tijd!

Na de tweede maand is mijn bovenlichaam en onderlichaam zichtbaar gespierder geworden. Je voelt het ook in bepaalde kleding. Mouwen zaten strakker om mijn armen en dat is best een cool gezicht.

Ik heb dan ook met veel plezier dit boek gevolgd en maak er tot de dag van vandaag nog gebruik van. Aangezien de zomer langzaam in zicht komt, ben ik in ieder geval ready om het strand op te gaan zoeken :-).

60 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

gespierde god

Inderdaad, ik moest ook twee keer kijken. Je hebt namelijk 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo vertelt Glenn dat wanneer je om wat voor een rede dan ook niet tevreden bent, je het aankoop bedrag krijgt terug gestort.

Op deze manier loop je geen risico op een miskoop en heb je niets te verliezen.. alleen maar te winnen! Glenn toont deze garantie duidelijk op zijn website en laat hiermee zien dat hij gelooft in zijn boek Gespierde God.

Gespierde God kopen + Kortingslink

Wil je ook graag de resultaten van Gespierde God ervaren? Gebruik dan wel de kortingspagina. Je betaalt hier namelijk minder. Gebruik de link hiernaast en ontvang direct hogere korting zodat je veel goedkoper uit bent: Gespierde God Kortingslink >>

Je kunt Gespierde God Downloaden als pdf (e-book). Je hoeft hier verder niets voor te doen. Wanneer je het boek aanschaft ontvang je een mail van Glenn. Hierin staat een link waar je op kunt klikken.

Zodra je dat doet wordt het boek direct geopend en kun je via je je laptop, telefoon en tablet gebruik maken van het Gespierde God boek en de gratis bonussen.

Eindoordeel Gespierde God

Zoals je kunt zien heb ik een uitgebreide Gespierde God Review met je gedeeld. Aangezien het betere weer op komst is, willen we allemaal een lichaam waar we ons lekker in voelen.

Gespierde God kan je hier absoluut bij helpen! Ik ben positief te spreken over het boek aangezien alle elementen erin zitten.

Het is duidelijk dat Glenn enorm veel ervaring heeft opgedaan over dit onderwerp en graag met iedereen deelt die er het beste van wilt maken.

Ook als je gevorderd bent weet ik zeker dat je nieuwe dingen zult leren van Glenn. Persoonlijk maak ik graag gebruik van supplementen en ook hier deelt Glenn tips over.

Een groot voordeel is dat je alle oefeningen zowel thuis als in de sportschool kunt uitvoeren. Hierdoor heb je veel meer vrijheid en kunt je Gespierde God prima combineren met een drukke baan.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het Gespierde God boek.

PS: wees geen dief van je eigen portemonnee. Bekijk hier de flinke korting!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 21 december, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

2 reacties op "Gespierde God review en ervaringen: LET OP!"

 1. Errol schreef:

  Ik ben nu 4 weken bezig met dit boek en ik moet zeggen dat mijn vetpercentage is gedaald. Ik zie er gespierder uit en ook is mijn zelfvertrouwen toegenomen. Ik blijf hiermee doorgaan zodat ik in de zomer mijn doelen hebt bereikt! Ik raad het anderen ook aan die opzoek zijn naar een mooier en strakker lichaam.

  1. timo schreef:

   Hoi Errol,

   Wat tof om te lezen dat je goede resultaten boekt! Top bezig!
   Gespierde God is inderdaad een goed hulpmiddel bij het behalen van je doelen.
   Als je zo door gaat lukt het je absoluut! Laat me over een tijdje weten
   hoe het met je gaat.

   Groeten Timo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


© 2016 - 2022 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies