koolhydraatarm 50 dagen programma review

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Review – Wacht met kopen

Laatste update: 7 november, 2023 | 45 reacties

Dat je met een koolhydraatarm dieet makkelijk en blijvend een aantal kilo’s kunt afvallen is reeds bewezen. Het koolhydraatarm 50 dagen programma gaat nog een stukje verder. De maker Niels Bosman, beweert namelijk dat je wekelijks 2 kilo kunt afvallen via zijn afslankprogramma. Hier wil ik natuurlijk meer over weten. Het complete programma heb ik onderzocht en deel mijn eerlijke koolhydraatarm 50 dagen programma review!

TIP van BGreat:
Er is een geheime kortingspagina van dit boek! Hier betaal je veel minder >>

Wat betekent koolhydraatarm en is het veilig?

Wanneer je een koolhydraatarm dieet volgt, beperk je het aantal koolhydraten dat je binnen krijgt. Koolhydraten zijn een soort caloriebevorderende macronutriënt en komt veel voor in voedingsmiddelen en frisdrank. Daarnaast gebruikt je lichaam koolhydraten als belangrijke brandstofbron.

Krijg je te veel bewerkte koolhydraten binnen (suikers) heeft dit een negatief effect op je gezondheid en gewicht (bron). Wanneer je een koolhydraatarm dieet volgt, is het belangrijk dat de verhoudingen tussen de macronutriënten kloppen. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar zodra je een koolhydraatarm dieet volgt is dit allemaal al voor je gedaan.

Kloppen de verhoudingen?

Ik heb het koolhydraatarm 50 dagen programma hierop gecontroleerd en deze verhoudingen kloppen. Alle maaltijden en tussendoortjes zijn voorzien van de juiste macronutriënten. Dat is zeer goed nieuws als je het mij vraagt! Ik kom het namelijk ook wel eens anders tegen en dat is natuurlijk hartstikke zonde!

Wie is Niels Bosman?

koolhydraatarm 50 dagen programmma

Je hebt zijn naam al voorbij zien komen. Niels Bosman is de oprichter van het 50 dagen koolhydraatarm programma.

Hij is eigenaar van een succesvol blog namelijk makkelijkafvallen.eu. Hier deelt hij dagelijks tips en recepten die met een koolhydraatarme leefstijl te makken hebben.

In de biografie van Niels staat dat hij een gezond maar vooral leuk leven belangrijk vind. Daarom heeft hij een toegankelijk afslank programma ontwikkeld waar volgens hem iedereen profijt van zal hebben.

Is Niels betrouwbaar?

Ook vinden wij het belangrijk dat je als product eigenaar betrouwbaar bent. Als we de website van Niels bekijken, zien we veel positieve reacties. Dit heeft natuurlijk nog niet veel te zeggen.

Wanneer we zijn blog bekijken zien we deze reacties ook, maar dan geplaatst via Facebook. Dit is een positief teken aangezien deze reacties van bestaande personen komen. Ook op de Facebookpagina van Niels is veel activiteit. Hij reageert dagelijks op vragen en geeft tips aan zijn leden.

Wanneer we de website van Niels verder bekijken zien we onderaan zijn kvk gegevens. Zo te zien heeft hij zijn zaakjes netjes op orde. Via Google komen we geen verontrustende ervaringen tegen met Niels, dus we kunnen concluderen dat Niels Bosman betrouwbaar is.

Wat is een koolhydraatarm dieet?

Niels geeft je een duidelijk uitleg over een koolhydraatarme levensstijl. Je vermijdt vooral de ”geraffineerde” koolhydraten.

Bewerkt voedsel en voedsel waar te veel toegevoegde suikers in zitten behoren hieronder. Zo heeft hij een balans weten te creëren zodat je toch bepaalde voedingsmiddelen kunt eten.

Zo beweert Niels op zijn website dat je in het koolhydraatarm 50 dagen programma, een boterham of plakje roggebrood kunt eten en je jezelf niet hoeft uit te hongeren!

Vooral de laatste regel is heel belangrijk als je start met een dieet. De nummer 1 reden dat je een dieet niet lang kunt volhouden, heeft namelijk te maken met uithongeren. Niels voorkomt dit en dat is zeker een pluspunt aan het koolhydraatarm 50 dagen programma.

Een dieet moet op een bepaalde manier ontwikkeld zijn, namelijk dat je je er prettig bij voelt. Zodra een dieet je niet aanstaat is de kans groot dat je ermee stopt.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je even moet doorzetten en moet wennen aan een andere levensstijl. Dit hoort erbij en uiteindelijk raak je eraan gewend.Daarnaast maakt Niels gebruik van 6 Belangrijke pijlers. Hieronder lees hoe de 6 pijlers zijn samengesteld en wat je kunt verwachten.

6 Belangrijke pijlers waar het boek op is gebaseerd

koolhydraatarm 50 dagen programma

1. Afvallen zonder te sporten

Bij een koolhydraatarm dieet ben je niet verplicht om jezelf suf te sporten. Je hebt dan ook zelf de keuze of je wel of niet aan beweging wilt doen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je in verband met drukte, minder tijd hebt om naar de sportschool te gaan. Zodra je alleen de recepten volgt, werkt je aan een slank(er) lichaam. Het is wel belangrijk om de stappen dagelijks te volgen uit het boek voor het beste afslank resultaat.

2. Minder kans op honger

Tijdens het gebruik van dit programma heb je 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. Tussen de maaltijden zit ongeveer 2,5 tot 3 uur. Het voordeel van verdeeld eten over de dag, is dat je tussendoor minder honger hebt. Mocht je toch trek hebben in iets dan kun je een verantwoorde snack kiezen. Ook wanneer je later op de avond trek krijgt, is het toegestaan om te eten.

3. Eenvoudige recepten

De recepten zijn eenvoudig te bereiden en kosten weinig tijd. Bij elk gerecht staat een duidelijke beschrijving. Daarnaast zijn de ingrediënten die je nodig hebt, goedkoop. Je hoeft dus niet naar een speciaal zaak toe om aan je producten te komen. De supermarkt om de hoek heeft alles wat je nodig hebt. Ook deelt Niels een aantal tips over hoe je zo goedkoop mogelijk boodschappen kunt doen.

4. Brood eten mag

Het koolhydraatarm 50 dagen programma bevat tussen door een boterham of plakje roggebrood. Dit zorgt ervoor dat je deze levenstijl makkelijk kunt volhouden. Hiermee voorkom je ook het wel bekende jojo effect. Wanneer je namelijk nul koolhydraten eet, is de kans op een jojo effect aanwezig. Het koolhydraatarm 50 dagen programma voorkomt dit door af ten toe een boterham te eten. Bekijk hier een smaakvol broodrecept.

5. Verantwoord afvallen

De gerechten die je maakt bestaan vooral uit eiwitten en gezonde vetten. Doordat je gaat minderen in koolhydraten is het belangrijk, dat je voldoende eiwitten binnen krijgt. Hierdoor val je af in lichaamsvet en niet in spiermassa. Wanneer je er toch voor kiest om dit dieet te combineren met sport, ervaar je extra voordelen door het hoge eiwitgehalte.

6. Het hele gezin kan profiteren

Je kunt het koolhydraatarm 50 dagen programma, aanpassen aan meerdere personen. Of je partner of kinderen deelnemen of niet, iedereen kan gebruik maken van het koolhydraatarm 50 dagen progamma. Zo hoef je niet apart te koken en kan iedereen mee werken aan een gezonde leefstijl. Dat scheel weer een hoop tijd en kosten.

Welke resultaten kun je behalen?

Je volgt het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma voor vijftig dagen zodat je na 7 weken 10 tot 12 kilo bent afgevallen. Deze cijfers zijn in ieder geval realistisch. Het is namelijk zo dat je op een gezonde manier tussen de 2 en 2,5 kilo per week kunt afvallen.

Iedere dag staan de recepten voor je klaar. Je hebt voor elk eetmoment een gerecht of tussendoortje dat je zelf kunt maken. Er worden voedingsadviezen gegeven en ook heb je de keuze om dit programma langer dan 50 dagen te volgen.

De vetverbranding word op gang gezet rondom je buik, billen en benen. Op deze plaatsen heeft afvallen dan ook het grootste effect. Hierdoor bereik je sneller zichtbaar resultaat en blijf je gemotiveerd om door te gaan.

Het koolhydraatarm 50 dagen programma staat vooral voor het achterwegen laten van geraffineerde koolhydraten(suikers). Zoals eerder besproken zijn er 6 eetmomenten per dag.

Hier ben ik als voedingsdeskundige groot voorstander van. Je kunt namelijk beter verdeeld over de dag kleinere porties eten.

Zo blijf je langer verzadigd en voorkom je ”foute” snackmomenten. Daarnaast blijft je lichaam voorzien van energie. Energie waar je achteraf niet moe van word. Dit heb je met geraffineerde suikers wel.

LET OP: Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma bevat een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale pagina! Klink op de link hiernaast en ontvang direct hogere korting: Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Kortingspagina >>

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Review

koolhydraatarm 50 dagen programma

Het koolhydraatarm 50 dagen programma ontvang je als e-book. Dit pdf-bestand heb ik getest op laptop, tablet en smartphone. Op laptop en tablet werkt het goed als je klaar bent om te gaan koken en tijdens het boodschappen doen was het makkelijk om mijn telefoon te gebruiken. Je kunt het programma op alle apparaten die je thuis hebt, openen.

Wat krijg je allemaal:

♦ 50 complete dagmenu’s verdeeld in 6 eetmomenten per dag

♦ Iedere week oefeningen om het afslanken eenvoudiger te maken

♦ Een e-book met gezonde drink recepten en tips

♦ Een pakket aan boodschappenlijsten die het programma ondersteunen

Koolhydraatarm 50 dagen menu pdf

Hieronder zie je een aantal afbeeldingen uit het Koolhydraatarm 50 dagen programma. Ik laat je exact zien hoe een dagemenu eruit ziet hoe je eenvoudig bij de ingrediënten van het recept kunt komen.

Koolhydraatarm 50 dagen programmaZoals je kunt zien heb je 6 eetmomenten. Wat ik persoonlijk makkelijk aan dit programma vindt,
is dat je snel kunt navigeren na het recept. Zo zie je dat bij lunch en avondeten, de recepten onderstreept zijn. Zie de afbeelding hieronder.

koolhydraatarm 50 dagen programma

Zodra je op het recept klikt, opent gelijk de bladzijde waar je kunt zien hoe je dit recept kunt bereiden. Ook lees je welke ingrediënten je nodig hebt. In de afbeelding hieronder laat ik zien wat er gebeurt, zodra je in dit geval op lunch – Broccoli-wortel roerbak klikt.

koolhydraatarm 50 dagen programma

Zoals je kunt zien is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma overzichtelijk en eenvoudig ingedeeld. Bij alle recepten wordt deze methode toegepast.

Voor wie is dit koolhydraatarm 50 dagen programma bestemd?

Iedereen die wilt afvallen en niet de tijd heeft om dagelijks of zelfs wekelijks naar de sportschool te gaan kan hiermee beginnen. Ik raad je natuurlijk wel aan om erbij te sporten omdat dit de resultaten versneld. Daarnaast is sporten ontzettend gezond en is de kans groot dat je in de eerste weken een kilo extra afvalt.

Maak voor jezelf deze keuze zodat je eerder bij je doelen komt. Het kan even doorzetten zijn maar achteraf ben je enorm trots op jezelf. Jezelf suf sporten is niet nodig maar je kunt wel een blok wandelen of een paar kilometer fietsen. Elke inspanning die je doet zorgt alleen maar voor sneller vet verlies!

Koolhydraatarm 50 dagen programma

Moet je enigszins bekend zijn met koolhydraatarm afvallen?

Ik kan me voorstellen dat koolhydraatarm afvallen ingewikkeld kan overkomen. In het koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels, staat beschreven hoe je hiermee van start kunt gaan. Voorkennis is niet nodig en je kunt Niels een e-mail sturen als je vragen hebt. Ook deze email functie hebben wij uiteraard getest. Zo heb ik een vraag naar Niels gestuurd en gaf hij dezelfde dag een antwoord terug.

Welke garantie heb je?

Koolhydraatarm 50 dagen programma garantie

Niels hanteert een garantie van 30 dagen. Ben je om wat voor een rede niet tevreden of val je niet af, dan krijg je het aankoopbedrag terug gestort. Zonder vragen of moeilijkheden laat Niels weten op zijn webste.

Deze garantie straalt vertrouwen uit en laat zien dat hij 100% overtuigd is van de werking. Ook maakt Niels hiermee duidelijk dat het niet uitmaakt wie je als persoon bent. Je zal hoe dan ook afvallen, althans volgens Niels. Je hebt dus 30 dagen de tijd om het programma risicoloos uit te proberen.

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma ervaringen

De recepten zijn variërend en lekker. Een maaltijd of tussendoortje is gelukkig geen hele klus om klaar te maken. Ook zijn alle ingrediënten makkelijk verkrijgbaar. 

Doordat er langzame koolhydraten worden gebruik die je bijvoorbeeld aantreft in brood, is dit programma makkelijk vol te houden. Met 6 eetmomenten per dag hoef je niet druk te maken om een hongergevoel. Wat me opvalt is dat je een hongergevoel telkens een stap voor bent.

Het valt me vooral op dat je stapsgewijs wordt meegenomen in dit afslank programma. Ook als beginner kun je hier nog dezelfde dag mee van start. Persoonlijk heb ik dit programma gecombineerd met voldoende beweging. Doordat ik de geraffineerde koolhydraten achterwege liet, heb ik meer energie en kracht ervaren.

Tijdens het sporten kwam deze toename aan energie en kracht goed van pas. Ook gedurende dag voel je je fit en gezond. Over de tussendoortjes is goed nagedacht en het gratis e-book met gezonde drink recepten tips smaken goed en hebben een spier herstellende functie door de vele aanwezige eiwitten.

Waar kun je dit boek overal kopen? (KORTING)

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is alleen online te koop. Via een beveiligde betaalpagina kun je het programma aanschaffen.

De betaalmethoden zijn IDeal, PayPal, Credicard en AfterPay. Wanneer je besluit om van start te gaan met het programma, maak dan wel gebruik van de volgende kortingslink:  Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Kortingslink >>

De moeite waard of niet?

Het koolhydraatarm 50 dagen programma heeft een positieve ervaring achtergelaten. Wanneer je op een gezonde en verantwoorde manier wilt afvallen, raad ik je dit programma van harte aan.

De resultaten die je behaald zijn in de meeste gevallen blijvend, ook wanneer je besluit om ermee te stoppen. Dit heeft te maken met de juiste verhoudingen in eiwitten, koolhydraten, vezels en vitamine.

Er is genoeg aandacht besteed aan de inhoud van het programma en ook navigeer je er makkelijk doorheen. Alle stappen worden duidelijk aangegeven waardoor je direct kunt beginnen!

We hopen dat deze review je antwoord gaf op vragen waar je na opzoek was zoals:

 • Is Niels Bosman Betrouwbaar?
 • Ervaringen 50 Dagen Koolhydraatarm Programma?
 • Is Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma De Moeite Waard Of Niet?
 • Welke garantie heb je?

Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust onderaan in dit artikel. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde dag nog op terug! Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma!

Timo

PS: wees geen dief van je eigen portemonnee! Klik hier voor korting >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 26 december, 2021

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

45 reacties op "Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Review – Wacht met kopen"

 1. Sofia schreef:

  Als ik het goed begrijp, stop dit na 50 dagen dus niet? Ik neem aan dat als je eenmaal goed bezig ben je na 7 weken niet wilt stoppen. Hoe zit precies omdat ik lees dat je na 50 dagen verder kunt gaan met dit programma.

  1. Timo schreef:

   He Sofia,

   Klopt, na 50 dagen kun je door gaan. Er komen dagelijks nieuwe recepten bij waar je toegang tot krijgt. Je kunt dus onbeperkt gebruik van het koolhydraatarm 50 dagen programma.

   Er staan zo veel lekkere recepten voor je klaar dat je elke dag iets anders kunt maken.

   Als je nog vragen hebt hoor ik het graag!

   Groeten, Timo

 2. Kennith schreef:

  Kan ik dit ook gebruiken met eiwitten shakes? Ik sport een aantal keren per week en ben benieuwd of het mogelijk is om dit te combineren met een koolhydraatarm dieet? Gr Kennith

  1. timo schreef:

   He Kennith,

   Absoluut! Tijdens dit koolhydraatarme dieet ga je ook meer eiwitten eten.
   Juist om spiermassa te behouden is het goed om extra eiwitten te eten.

   Een shake is een prima aanvulling. Welke eiwitten shake’s gebruik je?
   Veel succes en vooral plezier als je gaat beginnen met dit programma.

   Groeten, Timo

   1. Nancy schreef:

    Hallo timo hoeveel kilo ben jij afgevallen als ik mag vragen en mag je veel eten of niet echt veel meer hoeveel woog jij vroeger dan als ik mag vragen dan

    1. Timo schreef:

     Hoi Nancy, op mij heeft het een positief effect gehad. Ik kan me herinneren dat ik wekelijks kilo’s verloor. Ik ben nu al een tijdje op mijn streefgewicht dus de exacte getallen weet ik niet meer. Honger heb ik niet gehad wat je kunt gewoon 6 keer per dag eten.

     Groeten Timo

 3. Rowana schreef:

  Bedankt voor je duidelijk ervaring. Heb Koolhydraatarm 50 dagen programma zojuist besteld. Ben heel erg benieuwd wat mijn ervaringen zullen zijn. Is het goed als ik hier regelmatig een update plaats?

  1. timo schreef:

   He Rowana,

   Goede keuze! De eerste stap heb je genomen. Als je er volledig voor gaat weet ik zeker
   dat je resultaat zult boeken 🙂 !

   Je mag zeker een update op BGreat.nl bijhouden!!

   Groeten, Timo

   1. Rowana schreef:

    Hi Timo,

    Mijn beloofde update. Ik moet zeggen dat de weken voorbij vliegen. Had eigenlijk al eerder voorgenomen om een berichtje te plaatsen..

    Ik ben ruim 5 weken verder en in totaal 12 kilo afgevallen. Ik had niet gedacht dat ik dit 5 weken later hier kon mededelen dat ik 12 kilo ben afgevallen.

    Ik maak nog altijd gebruik van dit koolhydraat-arme programma en in het begin ben ik sommige weken bijna 3 kilo afgevallen. Op het moment zit ik tussen de 1,5 a 2 kilo per week. Ben er erg trots op en wil deze lifestyle ook combineren met sport.

    In totaal wil ik 18 kilo afvallen. Ik vind het een leuke uitdaging om me hier te melden zodra dit gelukt is 🙂 !

    Groetjes Rowana

    1. timo schreef:

     Hoi Rowana,

     Wat een mooi resultaat heb je behaald zeg! Goed bezig!!
     Zo te lezen wil je er nog meer mee gaan bereiken.

     Ga vooral zo door want dan gaat het absoluut lukken.
     18 kilo is haalbaar en laat het zeker even weten zodra je dit gelukt is!

     Bedankt voor delen van jouw resultaten. Succes en vooral veel plezier :-)!

     Groeten, Timo

 4. Bernadette schreef:

  Hay Timo, Kun je mij helpen bij het volgende?
  Er mogen namelijk een aantal kilo’s vanaf maar dat wilt niet echt lukken.
  Ik ben ook van plan om te sporten aangezien ik dat niet doe.
  Heb verschillende diëten geprobeerd maar ik hou het niet vol. Het is vaak te streng
  voor mij en ik haak dan al gauw af. Ik heb je verhaal gelezen over dit koolhydraatarm dieet.
  Heb het nog nooit eerder gedaan maar zo te lezen lijkt me dit wel wat. Ook omdat je
  snel resultaat gaat zien. Met mijn manier van doen kun je me dit aanraden? Heb graag een eerlijk antwoord want ik ben niet de makkelijkste als het gaat om afvallen. Ik weeg 78 kilo en wil graag 65 kilo wegen.
  Alvast bedankt voor je reactie!
  Groetjes Bernadette

  1. timo schreef:

   Hoi Bernadette,

   Bedankt voor je bericht. Het is in ieder geval goed dat je klaar bent voor verandering.
   Met dit koolhydraatarm dieet is het inderdaad mogelijk om ”snel” af te vallen.
   Je komt het natuurlijk wel zelf aan het doen.

   Je schrijft dat je niet de makkelijkste bent. Probeer er toch positief na te gaan kijken.
   Dit dieet kan er namelijk voor zorgen dat je de eerste weken afvalt zonder jojo-effect.
   Met deze gedachte weet je van te voren dat je dichterbij je streefgewicht kunt komen.

   Geef vooral niet op en blijf door gaan. Je wilt 13 kilo afvallen en dat is zeker mogelijk.
   Dit gebeurt natuurlijk niet van de een op de andere dag. Ik wil je ook nog als tip meegeven
   dat je meer succes behaalt als je erbij sport. Dit hoeft niet maar het raad ik je wel aan!

   Laat me weten wat je doet en of ik nog iets voor je kan betekenen. Blijf positief en neem actie!
   Dan ga je gegarandeerd afvallen 🙂

   Groeten, Timo

   1. Bernadette schreef:

    Erg aardig van je dat je zo snel gereageerd hebt! Aangezien ik er vertrouwen in heb gekregen ga ik het 50 dagen programma proberen.

    Ik weet wat me te doen staat en wil er voor gaan. Zal niet makkelijk worden maar ik probeer mijn mindset positief te houden zoals je zegt. Ik laat binnenkort weer wat van me horen.

    Dankjewel!

    1. timo schreef:

     Graag gedaan Bernadette! Blijf positief en ga ervoor.
     De eerste stap heb je in ieder geval gezet. Niet opgeven en erin geloven.
     Laat me tussendoor weten hoe het met je gaat. Ben heel benieuwd :-)!

 5. Irma Widdershoven schreef:

  Hoi Timo, na het lezen van jouw eigen ervaring heb ik nog een aantal vraagjes..
  Zijn alle recepten makkelijk te maken of is de meerderheid ingewikkeld? Ik heb
  namelijk niet heel veel tijd om uitgebreid te koken (zou ik wel willen).

  Sporten in de sportschool is voor mij geen optie. Ik ben daarom van plan om een
  hometrainer aan te schaffen. Kan ik beter kiezen voor een fiets of loopband? Ik heb
  hier in ieder geval de ruimte voor. Vraag me alleen af waar ik meer aan heb.

  Als de recepten makkelijk mee werken ga ik de uitdaging aan! Gr Irma

  1. timo schreef:

   Ha Irma,

   Goed dat je even een paar vragen stelt. Recepten zijn makkelijk te maken
   en je hebt er geen ingewikkelde ingrediënten voor nodig. De smaak is goed
   en er is ruime variatie in wat je allemaal kunt eten.

   Betreft fiets of loopband ligt het vooral eraan wat je graag doet. Ben je namelijk niet
   van het hardlopen dan zul je ook met een loopband hier niet veel aan doen.
   Beide gevallen zijn trouwens prima. Als je minimaal 20 tot 30 minuten op de fiets
   of loopband gaat, verlies je makkelijker en meer kilo’s lichaamsgewicht.

   Overweeg waar jij het meeste plezier bij ervaart en schaf dat aan. Ik wens je succes
   en vooral veel plezier. Mocht je nog vragen hebben kun je die altijd stellen!

   Groeten, Timo

 6. Bernadette schreef:

  Ik ben vrijdag van start gegaan Timo! De knoop dus eindelijk doorgehakt.
  In plaats van denken denken is het nu doen doen.
  Het weekend ben ik goed doorgekomen ondanks ik een verjaardag had.
  Ik ben heel erg benieuwd wat de weegschaal komende vrijdag aangeeft.
  Als je het goed vind laat ik dan weer wat van me horen. Groetjes en fijne
  avond Detje

  1. timo schreef:

   Goed bezig Bernadette! Leuk dat je even iets laat weten.
   Kijk aan, goed doorkomen op een verjaardag. Dat is echt heel goed van je!!

   Ik ben benieuwd wat je resultaten zijn na een aantal weken. Fijne avond!
   Groeten Timo

 7. Karin Verschuuren schreef:

  Nog een vraag voordat ik dit programma ga bestellen. Na 50 dagen kun je dus doorgaan hiermee? Ik lees regelmatig dat koolhydraat-arm diëten een echte leefstijl is.

  Ik wil namelijk langer door kunnen gaan want er moeten aardig wat kilo’s vanaf. Alvast bedankt!

 8. Jolanda schreef:

  Waar ik benieuwd naar ben is het aantal eet momenten per dag? Ook ben ik niet zo dol op vis. In hoe verre kun je dit dieet naar eigen wens aanpassen als je iets niet lust. Ben best een moeilijke eten maar wil toch een poging gaan wagen. Alvast bedankt voor je reactie! Jolanda

  1. timo schreef:

   Hoi Jolanda,

   Je hebt ongeveer 6 eetmomenten per dag. Het kunnen er ook meer zijn als je
   bijvoorbeeld een tussendoortje neemt.

   Doordat je om de 2,5 a 3 uur iets eet, blijft je bloedsuikerspiegel stabiel.
   Hierdoor verklein je de kans om onnodige snaai en snack momenten.

   Je kunt zelf bepalen of je vis, vlees of vegetarische ingrediënten gebruikt.
   Mocht je iets niet lusten, zijn er alternatieven.

   Ik wens je veel succes en als je nog vragen hebt, hoor ik het graag!

   Groeten, Timo

 9. Bernadette schreef:

  He Timo,

  We zijn bijna een maandje verder en het gaat goed! Ik ben inmiddels 9 kg afgevallen.
  Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat dit ging gebeuren. Ben altijd erg sceptisch maar soms moet je de dingen toch een kans geven. Ook vanwege de garantie hierop had ik niks te verliezen.
  Ik ga nog lekker door met dit programma en laat binnenkort weer iets van me horen.

  Groetjes Bernadette

 10. Kathy Vanderperre schreef:

  Vraagje, zijn er veel recepten met kaas? Mijn vriend eet dit niet dus is het altijd zoeken naar een alternatief in bestaande recepten.
  Wij doen aan indoor Spinning en het is niet altijd gemakkelijk om de maaltijden voor het sporten te plannen. Dan eten wij die dag met de lunch wat meer en voor het sporten al dan niet een shake met banaan. Na het sporten proberen we niets meer te eten wat niet altijd goed gaat. Soms nog wat crackers of een soep.
  Wat raad jij aan?
  Mijn vriend en ik hebben ook een beetje last van een jojo effect, daarom twijfel ik nog om met dit programma n de slag te gaan. Wil echt een blijvend resultaat.
  Alvast bedankt voor je reactie,
  Kathy

  1. timo schreef:

   Hoi Kathy,

   Goed dat je dit even navraagt. De recepten bestaan nauwelijks uit kaas.
   Het praktische aan dit programma is dat je alternatieven kunt kiezen.
   Mocht er iets zijn dat je niet lust, kun je dat vervangen voor iets anders.

   Persoonlijk vind ik dit programma meer een koolhydraat-beperkt programma.
   Je mag namelijk nog altijd brood en rijst/pasta eten. Door dit te doen
   verklein je de kans op een jojo effect. Het is namelijk belangrijk dat je niet
   alle koolhydraten uit je voeding laat. Koolhydraten heb je ook nodig.

   Na het sporten kun je ook een cracker met pindakaas eten. Of je neemt een banaan met pindakaas.
   Deze combi is erg lekker en levert energie met eiwitten. Ook Franse kwark (150-200 gram) met honing
   is lekker en ideaal voor na de training. Dit kun je variëren met een eiwitten shake.

   Het koolhydraatarm programma kun je dus prima gebruiken en de maaltijden zijn makkelijk en kosten niet veel tijd.
   Wat ik je ook als tip wil geven is dat je het programma 30 dagen kan proberen. Mocht je het niks vinden of val je niet af
   dan krijg je het aankoop bedrag terug gestort.

   Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag :-)!

   Fijne avond,

   Groeten Timo

 11. Monique schreef:

  Goedemorgen Timo, Bedankt voor je heldere review. Ik ken het programma en was op zoek naar ervaringen. Zo te zien ben je positief over het e-book. Wil deze dan ook graag bestellen. Vraag me alleen af hoe het zit met een pdf bestand waar ik over lees. Ook heb ik geen e-reader. Is het lastig om dit te instaleren zodra je het aanschaft en kun je me anders helpen via skype ofzo? Ik hoor van je. Groetjes Monique

  1. timo schreef:

   Hoi Monique,

   Goed om te lezen dat je wat aan de review hebt gehad!
   Laat ik je vraag gelijk beantwoorden.

   Zodra je het programma aanschaft ontvang je een mailtje van Niels.
   Hierin staat een link waar je op moet klikken. Zodra je dat gedaan hebt
   open het koolhydraatarm 50 dagen programma direct. Je hoeft hier dus niets voor
   te installeren en ook heb je geen e-reader nodig. Het programma kun je volgen vanaf
   je telefoon, laptop/computer en tablet.

   Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag:)

   Groeten, Timo

 12. Tess schreef:

  Ik ben hier eind januari mee begonnen en vandaag in totaal 8 kilo afgevallen. Het programma werkt voor mij uitstekend. Heb ook al van alles geprobeerd en ben blij dat ik eindelijk iets gevonden hebt dat werkt. Ik raad dit anderen ook aan die graag willen afvallen. Mvg Tess

  1. timo schreef:

   Hoi Tess,

   Wat een goede resultaten zeg! Daar mag je trots op zijn!!
   Fijn dat je hier zoveel baat bij hebt en het 50 Dagen Programma
   zit absoluut goed in elkaar. Ik wens je succes en vooral veel plezier
   met afvallen!

   Groeten Timo

 13. Linda schreef:

  Hallo Timo,

  Al een week ben ik bezig om zoveel mogelijk koolhydraat arm te eten
  Na 2 zwangerschappen moet er echt bijna 30 kg af.
  Is dit haalbaar met dit programma en sporten erbij ?

  De wil is er ZEKER weten !

  1. timo schreef:

   Hoi Linda,

   Bedankt voor je bericht! Het moet zeker haalbaar zijn met dit programma.
   Als je de weekmenu’s volgt en daarnaast beweegt, kan het niet anders dan dat je afvalt.
   Uiteraard is geduld hebben belangrijk. Ik lees dat de WIL er is en dat is natuurlijk super!
   Daar begint het bij. Je kunt namelijk van alles gebruiken of volgen maar alsnog moet je het
   zelf doen :-). Waar ik je nog op wil attenderen is de 30 dagen niet goed geld terug garantie.
   Mocht je om wat voor een rede dan ook niet tevreden zijn, krijg je alsnog je aankoop bedrag
   terug gestort.

   Als je nog vragen hebt hoor ik het graag. Ik wens je in ieder geval succes en vooral veel plezier
   met afvallen!

   Groeten Timo

 14. Jeannette schreef:

  Hallo ik wil graag dit progamma volgen, maar wat zijn de kosten? En de recepten zijn heel divers, maar is het wel zo dat de producten wel steeds terug komen in de recepten? Om bederven te voorkomen, ik ben maar alleen en dan is het een beetje zonde.

  Mvg,

  Jeannette

 15. Trijntje schreef:

  Hallo,
  Ben 74 jaar. Op dit moment ben ik 2kilo afgevallen door zo min mogelijk suiker te gebruiken. Als ik zie wat je allemaal moet eten op een dag verwacht ik dat je weer aankomt.wil nog een paar kilo,s kwijt.

 16. Irene schreef:

  Hallo Timo,

  Ik zou hier graag mee willen beginnen, maar had nog een vraagje zijn de menu’s voor de weken helemaal af en hoef ik niet meer uit te zoeken wat ik moet eten. Want dat vind ik erg lastig.

  1. Timo schreef:

   Hoi Irene,

   Alles is inderdaad af. Je hoeft zelf niet meer op onderzoek uit. Ik wens je succes en vooral veel plezier er mee.

   Groeten Timo

 17. Vanny schreef:

  Gewoon een top boek en makkelijk om te volgen. Ben er blij mee. Bedankt

 18. Lindsey schreef:

  Hoi,
  Ik heb het besteld maar als ik in de weekmenu zit en druk op zin die onderstreept is . Opent die niet gelijk het recept hoe kan dat?

 19. Christine schreef:

  Hoi, even een vraagje.
  Is het ook in boekvorm te verkrijgen?
  Groetjes,
  Christine

 20. AnnaMarie Kramer schreef:

  Ik heb een vraag als je dit doet kun je dan ook je bloedsuiker verlagen .
  Mijn zoon heeft een hoge suiker waarde.s
  Grt

  1. Rozemarijn schreef:

   Hallo AnnaMarie,

   Een koolhydraatarm dieet is zeker geschikt om de bloedsuikerspiegel te verlagen. Veel artsen raden het ook aan wanneer je diabetes hebt of een verhoogde kans op diabetes hebt. Het is wel handig om dit eerst met de huisarts van je zoon te overleggen, zeker als hij nog minderjarig is.

   Groetjes, Rozemarijn (Team BGreat)

 21. Lud schreef:

  Hallo, ik vraag me af, hoe verschilt jullie dieet van het keto dieet?
  Dank voor het antwoorden! L.

  1. Rozemarijn schreef:

   Hallo L.,

   Bij een keto dieet eet je vaak minder dan 50 gram koolhydraten per dag. Dat kan voor velen erg lastig vol te houden zijn. Bij een koolhydraatarm dieet eet je tussen de 50 en 130 gram koolhydraten per dag. De hoeveelheid kan per dag verschillen, maar heeft nog steeds een goede invloed op je lichaam (omdat de meeste mensen al gauw 200+ gram koolhydraten per dag eten). Het is dus minder streng dan een keto dieet, maar wel effectief!

   Groetjes, Rozemarijn

 22. Mary schreef:

  Is dit eetplan ook geschikt ( te maken) voor veganisten?

  1. Rozemarijn schreef:

   Hallo Mary,

   Ik ben zelf ook veganist en het is zeker mogelijk om koolhydraatarm en veganistisch te eten. Omdat het eetplan daar nu echter niet op is ingericht, zal het wel veel werk worden om dat te doen. Via BGreat verkoopt Timo ook (als ik het goed heb onthouden) een vegetarisch menu en heeft ook een kookboek met zowel veganistische als vegetarische recepten. Als je een mailtje stuurt naar bgreatklantenservice@gmail.com kunnen we je naar de juiste producten doorverwijzen!

 23. Roelie Alkema schreef:

  Voor hoeveel personen zijn bijv de ovenschotels

  1. Rozemarijn schreef:

   Hoi Roelie,

   Als het goed is staat er per recept bij voor hoeveel personen deze is bedoeld! Je kan dan ook makkelijk de hoeveelheid van de ingrediënten aanpassen om kleinere of grotere schotels klaar te maken.

   Groetjes, Team BGreat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies