Mozzarella wrap met salami en kaas
Laatste update: 17 juni, 2020 | 2 reacties
Als je het aan mij vraag behoort deze mozzarella wrap tot mijn favorieten! Ik ben er dol op en eerlijk gezegd maak ik ze iedere week klaar. Je kunt er namelijk verschillende ingrediënten aan toevoegen. Voor dit recept gebruiken ik onder andere salami, kaas en kruiden. Daarnaast zijn ze ook nog eens ideaal voor onderweg!
Oh ja, misschien is het je nog niet opgevallen maar van de mozzarella ga je dus wraps maken. Hoe je dat doet lees je hieronder :-).
TIP:
Wil je graag overtollig lichaamsvet verliezen en weer energie voor twee? Deze recepten heb je nodig >>
Ingrediënten
- 125 g mozzarella (bolletjes)
- 1 zakje ijsbergsla
- 1 plakje 30+ kaas
- 2 schijfjes salami
- snufje peper en zout
Bereidingswijze
- De mozzarella doe je samen met het vocht in een kommetje. Doe het kommetje met de mozzarella 2 minuten in de magnetron op de hoogste stand (houd ondertussen in de gaten).
- Controleer nu of de mozzarella in zijn geheel gesmolten is. Als dat zo is haal je het kommetje uit de magnetron en giet je het vocht weg.
- Leg nu de mozzarella op een klein vel bakpapier en leg een ander stukje vel eroverheen. Pak de deegroller erbij en rol er overheen tot je een wrap krijgt.
- Beleg nu de wrap met kaas, salami en ijsbergsla. Voeg er ook een beetje peper en zout aan toe.
- Rol de mozzarella wrap dicht en genieten maar!
Tip van Timo: ben je ook zo dol op wraps? Probeer dan ook een keer deze Koude wraps met kip
De voedingswaarden
Portiegrootte: 1
Calorieën: 397
Koolhydraten: 2 g
Eiwitten: 23 g
Vetten: 34 g
Dag Timo,
Ik heb geen magnetron. Kan het ook in een pan op het gas of in de oven? Gewoon wachten tot de mozarella gesmolten is?
Goedemorgen Gonny, Je kunt het ook in de pan doen. Laat maar weten wat je van het recept vond :-).
Groeten Timo