salade met rosbief

Heerlijke salade met rosbief, rucola en kaas!

Vandaag deel ik een heerlijke salade met rosbief. Makkelijk om te maken en ook nog eens koolhydraatarm. Ik ga er vandaag opnieuw van genieten. Uiteraard dacht ik ook gelijk aan jullie. Wanneer je de volgende ingrediënten in huis haalt, kun je direct beginnen. Dit recept is voor 1 persoon en bevat 4 gram koolhydraten per portie. Ook bestaat deze salade met rosbief uit gezonde voedingstoffen. Welke dat zijn lees je verderop in het artikel. Laten we beginnen.

TIP:
Overtollig buikvet verliezen en jouw lichaam sterk maken tegen ziektes en virussen is niet moeilijk (maar wel belangrijk). Dit heb je nodig

Ingrediënten:

  • 100 g rosbief
  • 150 g rucola slamelange
  • 30 g Parmezaanse kaas (vlokken)
  • 30 g pijnboompitten
  • 1 tl limoensap
  • 60 g cherrytomaten
  • halve komkommer
  • 4 el pesto
  • 1 el olijfolie

Bereidingswijze:

  1. De komkommer en cherrytomaten snijd je in kleine stukken. Dit doe je ook met de rosbief.
  2. In een kom meng je de pesto, olijfolie en limoensap. Zo ontstaat er een lekkere dressing.
  3. Pak de koekenpan erbij en rooster kort de pijnboompitten (zonder olie).
  4. Leg de rucola slamelange op een bord en leg hier de stukjes rosbief op.
  5. Doe ook de tomaten, komkommer en pijnboompitten bij de sla.
  6. Garneer tot slot met de dressing en de Parmezaanse kaas. Geniet ervan!

TIP van Timo:
Weet je welke salade ook erg lekker is? Deze Carpaccio salade

Voedingswaarden

Portie: 1/1
Calorieën: 430
Koolhydraten: 4 g
Eiwitten: 25 g
Vetten: 33 g

Wist je dat?

Pijnboompitten zijn geen noten maar zaden. Deze zaden bevatten gezonde vetten en zijn rijk aan magnesium, zink, ijzer, calcium, fosfor, vitamine E en vitamine K [bron].

25 mei, 2020 - Geen reacties

Auteur

Timo

Categorie

Lunch Recepten

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2020 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies