shakes om aan te komen

Shakes om aan te komen? DE TOP 3 Van 2024! ( TIP)

Laatste update: 14 december, 2023 | Geen reacties

Wil je een shake om aan te komen? Ondergewicht of jezelf te smal voelen kan zeer frustrerend zijn. Gelukkig zijn er supplementen die jou kunnen helpen om snel en veilig aan te kunnen komen. Wel is het belangrijk om ook je normale voeding te blijven eten. Een shakes om aan te komen is slechts een hulpmiddel maar wel zeer effectief. In deze blog deel ik de TOP 3 beste weigtgainers van 2024! Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Weight gainer aankomen (lees dit eerst)

Werkt een weight gainer echt, is een vraag die ik regelmatig voorbij zie komen. Het antwoord is ja, mits je voldoende normale voeding blijft eten. Gemiddeld ligt een weight gainer shake tussen de 800 en 1400 calorieen. Je kunt ervoor kiezen om twee keer per dag shakes te nemen in combinatie met vast voedsel. Mocht je een zware vorm van ondergewicht hebben, neem dan eerst contact op met je huisarts voordat je een weightgainer besteld. De TOP 3 die ik heb samengesteld wordt in de meeste gevallen gebruikt door sporters die graag extra spiermassa willen opbouwen. Dan is het nu tijd om jou te laten zien welke shakes om aan te komen je nodig hebt.

1. Interactive Nutrition Mammoth 2500

Ieder jaar opnieuw wordt Mammoth 2500 verkozen tot Canada’s beste weightgainer. Niet alleen in Canada maar wereld wijd wordt deze shake gedronken. De reden is simpel, het werkt! Bevat een hoog gehalte aan aminozuren en bevat per shake 60 gram eiwitten 1250 gram calorieen. Verkrijgbaar in 8 lekkere smaken waarvan chocolade mijn favoriet is. Ga voor maximale groei en maak morgen al je eerste weightgainer shake klaar! Lees hier 595 ervaringen van andere Mammoth 2500 gebruikers >>

Voordelen:

 • Hoge kwaliteit aan voedingsstoffen
 • 60 gram eiwitten per dosering
 • 1250 calorieën per shake
 • Heerlijk van smaak

shakes om aan te komen

De Mammoth komt absoluut zijn beloften na. Een shake die makkelijk weg drink en je kunt maken met water of melk. Probeer hem uit zou ik zeggen!

Bestel hier Mammoth het goedkoopst

2. Body & Fit Mass Pefection

Een onwijs krachtige wheigtgainer shake. De Mass Perfection is laag in suiker en bevat gezonde vetten, eiwitten, mineralen, vetten, aminozuren en antioxidanten. Enorm populair onder sporters en mensen die graag op een veilige en snelle manier willen aankomen in gewicht. De unieke samenstelling laat je keer op keer verbazen en in combinatie met vaste voeding kun je op zeer korte termijn aankomen in gewicht. Lees hier maar liefst 1117 ervaringen van andere Mass Perfection gebruikers >>

Voordelen:

 • Vrij van suikers
 • Hoog eiwitgehalte
 • Snelle werking
 • Goede prijs/kwaliteit

shakes om aan te komen

 

Mass Perfection is een super goede aanvulling op je maaltijden. Je zult verstelt staan van de lekkere smaken want je kunt kiezen uit maar liefst 7 verschillende soorten.

Bestel hier Mass Perfection het goedkoopst

3. Mutant Mass

Ook de Mutant Mass behoort tot de absolute top! Een shake die wereldwijd gebruikt wordt door zowel de beginnende en de professionele sporter. Voldoet aan alle eisen om jouw lichaam naar een gezond en zwaarder lichaam te krijgen. 1060 calorieen per dosering en 56 gram eiwitten. Zodra je de smaakt proeft weet ik zeker dat je met gemak iedere dag 1 tot 2 shakes zult drinken. Lees hier 600 ervaringen van andere Mutant Mass gebruikers >>

Voordelen:

 • In 7 smaken
 • Werkt snel
 • Perfecte samenstelling
 • Goede prijs/kwaliteit

shakes om mee aan te komen

De perfecte shakes om aan te komen! Wanneer je deze shake mixt met melk heb je een super lekkere milkshake. Gebruik een shakerbeker of blender voor de beste kwaliteit.

Bestel hier Mutant Mass het goedkoopst >>

Beste weight gainer van 2024

Hierboven vind je de beste weight gainers van 2024! Het is belangrijk om een betrouwbare en goed samengestelde gainer te kopen. Er zijn namelijk onwijs veel shakes verkrijgbaar die te veel suiker bevatten en gezonde voedingsstoffen missen. Mocht je meerdere goede weightgainers willen zien, gebruik dan deze link: Compleet overzicht van de beste weight gainers >>

Hoeveel shakes mag ik drinken?

Ik raad je aan om niet meer dan 2 shakes per dag te drinken tenzij een arts dit anders voorschrijft. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing en overschrijd de dagelijkse hoeveelheid niet. Het heeft namelijk geen enkele zin om meer in te nemen. Dit betekent namelijk niet dat je nog sneller zult gaan aankomen in gewicht. Daarnaast kan ik niet vaak genoeg benoemen dat vaste voeding het allerbelangrijkste blijft en een shake ter aanvulling is.

Ook is het verstandig om jezelf te wegen voordat je begint met shakes. Zo kun je maandelijks je gewicht bijhouden en zien of je voorruitgang hebt geboekt. Meten is weten en dat is heel erg belangrijk om gemotiveerd door te blijven gaan.

De best geteste producten

Ruim 3 jaar schrijf ik reviews van producten en supplementen. Hierdoor weet ik exact wat er wel en niet werkt. Op BGreat.nl deel ik alleen de allerbeste producten die je online kunt bestellen. Hierbij let ik op kwaliteit, prijs, duurzaamheid, gebruiksgemak en werking. Ik nodig je graag uit om ook mijn andere Top 5 beste producten te bekijken!

Beste eiwitrepen van 2024

TOP 5 Beste Creatine

Beste Testosteron Boosters

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 29 mei, 2019

Auteur

Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies