smart protein ervaringen

Smart Protein ervaringen Body en Fit | 2024

Laatste update: 11 december, 2023 | Geen reacties

Ik ben eerlijk gezegd dol op eiwitshakes en heb er dan ook al een hele hoop geprobeerd. In de gekste kleuren, geuren en smaken. Aangezien ik zeer enthousiast ben over de supplementen van Body en Fit is het tijd om mijn Smart Protein ervaringen met jou te delen. Deze shake heeft maar liefst meer dan 5000 reviews dus dat belooft veel als je het mij vraagt. Maar dat betekent niet dat ik zo maar aanneem dat dit een hele goede eiwitshake is. Ik heb gekozen voor de Variety Pack dat zijn 10 zakjes met elk een andere smaak. In deze Smart Protein Review deel ik graag mijn eerlijke mening!

TIP:
Via deze link krijg je op dit moment extra korting op Smart Protein. Klik hier om ervan te profiteren =>

Waarom smart protein

Ik vind het belangrijk dat een eiwitten shake de juiste ingredienten en verhoudingen bevat. Daarnaast ben ik iemand die snel en vooral blijvend resultaat wilt zien. Smart Protein trok vooral mijn aandacht door de hoeveelheid eiwitten per shake (18 gram) en de lage hoeveelheid koolhydraten (1 gram). Daarnaast zitten er per shake slecht 90 calorieen in. Hierdoor past shake perfect in een koolhydraatarm, eiwitrijk en caloriearm dieet. Tot nu toe een proteine shake met alleen maar voordelen!

Smart Protein Variety Pack

Voordat ik mijn Smart Protein ervaringen met deel, wil ik je graag laten zien hoe de Variety Pack eruit ziet. Dit pakket bestaat ui 10 losse zakjes met verschillende smaken zoals vanille, frozen cappucino, cookies & cream, choco coco bounty, banana, chocolate caramel, berry blast en hazelnut choco. Genoeg smaken zoals je kunt zien.

smart protein body en fit

De zakjes hebben een fijn formaat en bevatten eiwitpoeder voor 1 shake. Zo kun je direct na het sporten of op ieder gewenst moment, binnen no-time een shake klaar maken.

De smaak van Smart Protein

Body en Fit weet heel goed hoe ze de lekkerste smaken kunnen overbrengen tot een eiwitshake. Elke smaak is lekker maar uiteraard heb ik wel een top 3. De smaken vanille, frozen cappucino en cookies & cream bevielen mij het best. Ik moet wel eerlijk toegeven dat het best lekker is om iedere dag een andere smaak shake te maken. Uiteraard is een grote verpakking wel een stuk voordeliger. Ik heb dan ook gekozen voor de Smart Protein Vanille met een inhoud van 2000 gram (goed voor 71 shakes).

Zaten er klontjes in de shake?

Het mixen van de shake gaat onwijs makkelijk. Je hebt hier geen blender voor nodig. Ik heb een shakebeker van Body en Fit gebruikt en dat ging goed. In de shake zaten dan ook geen klontjes of stukjes. Het is me zelfs gelukt om zonder mix-rooster de shake te mixen. Zowel met water als met melk is dat geen probleem.

smart protein ervaringen

Werkt Smart Protein ook daadwerkelijk?

Zoals je kunt zien zijn mijn Smart Protein ervaringen tot nu toe heel positief. Zodra je de shake zelf proeft, snap je waar mijn enthousiasme vandaan komt.

Ik neem Smart Protein 1 keer per dag en op dagen dat ik train 2 keer per dag. Ik moet toegeven dat er minder spierpijn optreed zodra ik mij aan deze hoeveelheid hou.

Je lichaam heeft namelijk dagelijks eiwitten nodig aangezien eiwitten niet worden opgeslagen. Naast eiwitrijke voeding kun je eiwitten shakes gebruiken zodat je makkelijker aan je dagelijkse hoeveelheid komt.

Natuurlijk is het niet zo dat je je spieren letterlijk iedere dag ziet groeien zodra je deze shake drinkt. Maar het draagt wel degelijk bij aan het herstel van je spieren. Hoe beter je spieren herstellen, des makkelijker er spiergroei ontstaat. De vraag of Smart Protein werkt kan ik beantwoorden met een ja!

Smart Protein Body en Fit (samenvatting)

Smart Protein is met 18 gram eiwit en zonder toegevoegde suikers de nummer 1 eiwitshake in elk low carb of eiwitdieet. Teven bestaat deze geweldige shake uit een mix van vitamines, mineralen en inulin voedingsvezels. De vitamine B combinatie zorgt ervoor dat energie en uithoudingsvermogen toeneemt. De toegevoegde voedingsvezels zijn gewonnen uit groentes en fruit. Een hoogwaardige eiwit formule onwijs goede voedingswaardes. Uiteraard is de smaak ook belangrijk en ik kan je garanderen dat je ervan zult gaan genieten. Lees hier 5756 ervaringen van andere Smart Protein gebruikers >>

Voordelen:

  • Laag in koolhydrate
  • 18 gram eiwit
  • Heerlijk van smaak
  • De beste eiwitten

smart protein ervaringen

Bestel hier smart Protein het goedkoopst

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 13 juni, 2019

Auteur

Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies