spierversterkers

Spierversterkers: beste spierversterkers van 2024!

Laatste update: 11 december, 2023 | Geen reacties

Wil je graag meer te weten komen over spierversterkers? In dit artikel deel ik de TOP 5 waarvan de werking gegarandeerd is. 100% legaal en veilig! Ontdek nu welke spierversterkers je het beste in huis kunt halen.

Spierversterkers

De kans is groot dat je jouw spieren wilt ondersteunen, omdat je regelmatig aan het sporten bent. Spierversterkers zijn dan een goede keuze!

Je ervaart namelijk meer kracht, uithoudingsvermogen en herstel. Dit betekent dat je sneller bij je doelen komt op een natuurlijke manier.

Wat zijn spierversterkers?

Spierversterkers zijn supplementen zoals eiwitten shakes, creatine, vitamine en pre workout boosters. Elk supplement heeft zijn unieke eigenschap waar je spieren profijt van hebben.

Onthoud wel dat spierversterkers geen vervanging zijn voor gezonde en gevarieerde voeding. Het is een hulpmiddel dat je gebruikt naast je dagelijkse voedselinname.

Beste spierversterkers van 2024

Laten we beginnen. Ik deel een TOP 5 beste spierversterkers die gegarandeerd werken! Het internet staat namelijk vol met supplementen en meer dan helft werkt niet.

Daarnaast heb ik 10 jaar ervaring met het gebruik van fitness en kracht supplementen. Een ander groot voordeel van deze TOP 5 is dat je ook duizenden ervaringen van andere gebruikers kunt lezen.

Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt!

1. Creapure Creatine

Creapure is de meest zuivere creatine ter wereld waar ze dan ook een keurmerk voor hebben. Het product wordt ontworpen in Alzchem Trostberg waar ook grote Amerikaanse bedrijven bij zijn aangesloten. Je ervaart binnen een paar dagen enorme toename in kracht en energie. Dit betekent dat je zwaarder kunt sporten en dat zorgt voor meer spiermassa. Wil je maximaal resultaat, gebruik dan Creapure Creatine! Lees hier 1416 ervaringen van andere Creapure Creatine gebruikers >>>

Voordelen:

De meest zuivere creatine te wereld
Stimuleert spiergroei
Versnelt spierherstel
6 Weken verpakking

spierversterkers

Bestel hier 500 gram (6 weken verpakking) voor €13,50 bij Body en Fitshop >>>

2. Whey perfection

Whey Perfection bevat zuivere whey proteine van hoge kwaliteit. De allerbeste shake als het gaat om het herstel van je spieren en heeft daarom niet voor niets de hoogste klantwaardering van Europa! Een shake bevat maar liefst 23 gram eiwitten en slechts 1,4 gram suiker. Verkrijgbaar in 35 heerlijke verschillende milkshake smaken. Lees hier 10457 ervaringen van andere Whey Perfection gebruikers >>>

Voordelen:

Snel opneembare whey eiwitten
Goede prijs kwaliteit verhouding
5000 mg BCAA’s per dosering
35 Heerlijke milkshake smaken
Stimuleert spiergroei

spierversterkers

Bestel 26 shakes voor €12,90 bij Body en Fitshop >>>

Bestel 81 shakes voor €34,90 bij Body en Fitshop >>>

162 shakes voor €59,90 bij Body en Fitshop >>>

3. Multivitamine sporters

Multivitamine sporters zijn krachtige spierversterkers. De tabletten zitten namelijk vol met belangrijke vitamine, mineralen, aminozuren en antioxidanten. Onmisbaar voor je lichaam als je voorruitgang wilt boeken! Je beschermt namelijk je spieren tegen afbraak en krijgt er tevens een heleboel energie voor terug. Daarnaast is de kans dat jij de griep of een verkoudheid krijgt zeer klein! Lees hier 19 ervaringen van andere Multivitamine sporters gebruikers >>

Voordelen:

Compleet van A-Z
Sterke formule
Spierbeschermend
2 maanden verpakking

spierversterkers

Bestel 30 tabletten voor €15,90 bij Perfect Body >>

4. C4 Pre Workout

Misschien wel de krachtigste (legale) pre workout booster die er is! Je traint harder, zwaarder en krijgt een ongelooflijke spierpomp. Je drinkt deze pre workout booster 30 minuten voor de training en je bent niet meer te stoppen. Bevat tevens belangrijke aminozuren die je spieren beschermen tegen afbraak! Lees hier 575 ervaringen van andere C4 gebruikers >>>

Voordelen:

Extreme toename in spierkracht
Meer uithoudingsvermogen
Focus
Spierpomp
In 8 lekkere smaken

spierversterkers

Bestel 195 gram voor €16,90 bij Body en Fitshop >>>

Bestel 390 gram voor €26,90 bij Body en Fitshop >>>

5. Muscle Protect

Muscle Protect is de nummer 1 als het gaat om beste aminozuren. Voel jij je moe tijdens het sporten of heb je dagen lang spierpijn? Deze aminozuren zorgen ervoor dat je lichaam niet tekort komt. Muscle Protect wordt door vele professionele bodybuilders gebruikt en dat zegt genoeg! De formule die is samengesteld bevat alle essentiële aminozuren die je lichaam dagelijks nodig heeft. Zowel tijdens als na de training maak je gebruik van dit aminozuur drankje. Lees hier 757 ervaringen van andere Muscle Protect gebruikers >>>

Voordelen:

Best verkrijgbare formule
Werkt snel
Voorkomt spier verzuring
Goede prijs/kwaliteit verhouding

spierversterkers

Bestel hier 38 doseringen voor €15,92 bij Body en Fitshop >>>

Spierversterkers voor vrouwen

De TOP 5 die ik hierboven met je gedeeld hebt, kan zowel door mannen en vrouwen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts.

Zo kan het voorkomen dat je met bijvoorbeeld een zwangerschap, bepaalde supplementen beter niet kunt gebruiken. Ook als je een sport op hoog niveau beoefent is het belangrijk om overleg te plegen met je sportbegeleider.

Welke natuurlijke spierversterkers zijn er?

Naast de supplementen van hierboven is gezonde voeding het allerbelangrijkste. Je denkt waarschijnlijk wat zijn nu natuurlijke spierversterkers?

Het antwoord ga ik je nu geven! Zorg er allereerst voor dat je voldoende eiwitten eet. Eiwitten beschermen je spieren tegen afbraak en herstellen de spierscheurtjes die je oploopt tijdens het sporten.

Voeding met een hoog eiwitgehalte:

  • Vis
  • Vlees
  • Eieren
  • Zuivel
  • Noten
  • Peulvruchten

Zoals je kunt zien zijn er genoeg voedingsmiddelen die eiwitten bevatten. Denk ook bijvoorbeeld aan een boterham met pindakaas of een schaaltje Franse kwark.

spierversterkers

Naast de eiwitten die je nodig hebt zijn ook vitamines enorm belangrijk. Dit zijn een van de krachtigste spierversterkers.

Vitamines tref je met name aan in groente en fruit. Superfoods kun je ook op zijn tijd nemen en staan bekend om de hoge waardes aan antioxidanten.

LET OP! Vermijd onderstaande zo veel mogelijk

Wil je zo min mogelijk schade oplopen, zorg er dan voor dat je jouw suikerinname beperkt. Denk dan aan frisdrank, snoep, koekjes en bewerkt voedsel.

Dit remt de aanmaak van spieren en zorgt ervoor dat je minder energie hebt gedurende dag. Dit wil je uiteraard voorkomen en daarom raad ik je aan om zo min mogelijk geraffineerde suikers (koolhydraten) eten.

Onderschat niet hoe belangrijk rust is

Tot slot wil ik het graag met je hebben over het houden van voldoende rustdagen. Het gebruik van spierversterkers betekent namelijk niet dat je oneindig door kunt blijven gaan met sporten.

Je hebt namelijk voldoende rust nodig om optimaal te kunnen herstellen. Je spieren groeien wanneer je slaapt en minimaal 24 tot 48 uur rust heb gehad naar 1 of twee trainingsdagen achter elkaar.

Conclusie

Je bent nu alles te weten gekomen over spierversterkers. De TOP 5 van hierboven helpt je bij het maken van een keuze. Vergeet niet de ervaringen van andere te lezen zodat je met eigen ogen kunt zien, hoe goed effectief deze supplementen zijn!

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van spierversterkers!

TIP: je kunt ook een pre workout booster gebruiken als spierversterker. Je ervaart namelijk onwijs veel energie en ook je spierkracht neemt toe. Hier vind je een top 5 aan beste pre workout boosters >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 16 oktober, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Supplementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies