strakke buik bijbel review

Waarom de Strakke Buik Bijbel werkt!

Laatste update: 17 januari, 2024 | 8 reacties

De Strakke Buik Bijbel! Een programma met loze beloftes of is een sixpack de uitkomst? Ik heb besloten om de strakke buik bijbel een paar maanden geleden te kopen en deel mijn Strakke Buik Bijbel review en ervaringen. Als jij ook heel graag een strakke buik wilt raad ik je aan om deze blog aandachtig te lezen.

Strakke Buik Bijbel Review

We willen allemaal een platte of strakke buik. Je voelt je zelfverzekerder en in de zomer periode is het fijn als je buik(je) niet in de weg zit.

LET OP:
Je kunt de Strakke Buik Bijbel met HOGE korting kopen! Bekijk hier de kortingspagina >>

Oscar Helm beweert hier de oplossing voor te hebben. Zijn programma bestaat uit verschillende onderdelen die anders zijn dan de methodes die je gewend bent.

Maar voordat ik de Strakke Buik Bijbel kocht, heb ik eerst onderzoek gedaan naar Oscar Helm. Wie is hij en kun je hem vertrouwen?

Wie is Oscar Helm?

strakke buik bijbel

Oscar Helm is dus de auteur van de Strakke Buik Bijbel. Hij is van beroep voedingsdeskundige, (dieet) psycholoog en orthomoleculair voedingsadviseur.

Daarnaast is Oscar Helm bekend op het internet door middel van zijn website happyhealthy. Hij deelt dagelijks recepten en tips van hoog niveau en wordt erg gewaardeerd door zijn website bezoekers.

Ook heeft hij de Afslank Receptenbijbel ontworpen en deze boeken worden goed ontvangen. Dat Oscar kennis heeft over het menselijk lichaam staat als een paal boven water.

Is Oscar Helm betrouwbaar?

Dat je Oscar Helm kunt vertrouwen blijkt uit de vele reacties en ervaringen op het internet. Ook heeft hij zijn zaakjes in orde en staat ingeschreven bij de KVK.

Waar ik wel nog naar gekeken heb is de service die hij verricht. Zodra je de Strakke Buik Bijbel aanschaft ontvang je een mail, waarin Oscar aangeeft dat je ten alle tijden vragen kunt stellen.

Dit heb ik dan ook gedaan. Ik kreeg dezelfde dag nog een antwoord terug en dat is prettig. Het kan namelijk voorkomen dat je ergens vragen over hebt en dan is het fijn als je snel antwoord terug krijgt.

Voor wie is de Strakke Buik Bijbel bestemd?

Zowel vrouwen en mannen kunnen gebruik maken van de Strakke Buik Bijbel. Wat me ook opvalt is dat Oscar een aantal feiten deelt, die je zou moeten begrijpen voor het krijgen van een strakke buik.

Volgens Oscar worden er allemaal foute tips, verkeerde voeding en oefeningen gedeeld die zouden moeten helpen je buik strakker te krijgen.

Heb jij ook al van alles geprobeerd of weet je niet waar je moet beginnen, dan is de Strakke Buik Bijbel de ideale oplossing althans volgens Oscar.

Hij laat je namelijk inzien welke onderwerpen er toe doen zodat een platte of strakke buik de uitkomst is. Met de ervaring die ik heb moet ik toegeven dat zijn manier van denken klopt en onderbouwend is.

Wat is de Strakke Buik Bijbel voor een boek?

strakke buik bijbel

Je kunt de Strakke Buik Bijbel op twee manieren aanschaffen. Er is namelijk een hard cover versie en pdf versie. Wanneer je voor de hardcover versie gaat (deze krijg je thuis opgestuurd) ontvang je ook de pdf versie (e-book).

Zodra je het boek gekocht hebt krijg je een email van Oscar. Zorg er dus voor dat je mail adres klopt. De mail die Oscar je stuurt bevat een link waar je op kunt klikken.

LET OP:
Je kunt de Strakke Buik Bijbel met HOGE korting kopen! Bekijk hier de kortingspagina >>

Zodra je hier op klikt open je direct het e-book. Je hoeft hier niets voor te downloaden. Je kunt het e-book bekijken vanaf je telefoon, laptop en tablet.

De strakke buikbijbel bevat oefeningen voor thuis en voedingsadviezen die gericht zijn op je buik en ook om overtollig vet te verbranden rondom je hele lichaam.

Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden:

1. Het programma voor een platte buik met vinder vet

2. Een strakke buik waar de buikspieren zichtbaar worden (sixpack)

Wat ik een pluspunt vind is dat de oefeningen zijn ingericht per buikspierzone van je lichaam. Je ontvangt oefeningen voor de onderste, middelste, bovenste en zijlingse buikspieren.

De inhoud van de Strakke Buik Bijbel?

Oscar Helm is niet bepaald zuinig geweest in de onderdelen die je ontvangt. Naast de oefeningen, tips en recepten ontvang je ook nog 7 tijdelijke gratis bonussen.

De omschrijving bij de bonussen zijn de woorden die Oscar helm belooft en claimt op zijn website. Later lees je wat ik van deze bonussen vind. Hieronder laat ik je zien welke gratis bonussen je ontvangt.

De 7 Gratis Bonussen zien er als volgt uit:

Bonus hoofdstuk 1: Trainingsschema’s

De schema’s die je ontvang zijn voor verschillende niveau’s samengesteld. Je kunt kiezen uit beginner, intermediate en gevorderd. De schema’s zijn ontwikkeld om vetverbranding te activeren waardoor een slanker en aantrekkelijk lichaam ontstaat. De oefeningen kun je thuis uitvoeren.

Bonus hoofdstuk 2: Voedingsschema’s

Het is logisch dat je niet uit jezelf weet wat nou wel en niet kan betreft voeding. Je hoeft niet opzoek naar deze antwoorden. De voedingsschema’s zorgen er namelijk voor dat je op de juiste manier eet. Het gaat om verschillende weekmenu’s van 4 weken. Je krijgt recepten voor je ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten. Je hoeft er niet zelf meer over na te denken.

Bonus hoofdstuk 3: Strakke billen

Iedere vrouw droom van strakke en mooie billen. Hier kom je alleen wel wat voor aan het doen. In deze complete handleiding staat hoe je op een makkelijke en snelle manier, strakke en mooie billen kunt krijgen. Volgens Oscar is dit de ultieme handleiding voor strakke billen.

Bonus hoofdstuk 4: Strakke benen

Het is belangrijk dat de verhoudingen van je lichaam kloppen. Daarom is hebben van strakke benen belangrijk. Je ontvang oefeningen voor je benen waardoor ze strakker en sterker worden.

Bonus hoofdstuk 5: Strakke huid (cellulite sinaasappelhuid verminderen)

Het hebben van een gezonde huid zorgt ervoor dat je er beter uit ziet en goed in je vel zit. In deze bonus deelt Oscar tips hoe iedere vrouw kan afrekenen met cellulite.

Bonus hoofdstuk 6: Vetrol vrij (love handles)

Love handles zijn de vetrolletjes die boven de spijkerbroek uitsteken. Hier wordt dat ook als eerste het lichaamsvet opgeslagen. Er zijn oefeningen die deze love handels aanpakken. Oscar deelt dit deze oefeningen en tips in hoofdstuk zes.

Bonus hoofdstuk 7: Het ultieme afslank programma

Het bonus programma bestaat uit video’s met waardevolle tips die je kunt toepassen om sneller je doelen te bereiken. Oscar deelt iedere maand nieuwe video’s die volgens hem zeer exclusief zijn en je verder helpen.

Deze video’s zijn de eerste maand gratis. Daarna volgt een abonnement van 12 maanden waarvoor je 19,95 voor betaalt. Je maakt zelf de keuze of je dit wilt of niet. Het is geen verplichting!

LET OP: Oscar Helm maakt op het moment gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina. Strakke Buik Bijbel Kortingspagina >>>

Welke garantie heb je? 60 dagen!

Zodra je de Strakke Buik Bijbel aanschaft heb je recht op 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Deze garantie toont Oscar Helm duidelijk op zijn website en moet hij dan ook nakomen.

Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je het volledige aankoop bedrag terug gestort op je rekening. Zonder vragen en zonder moeilijkheden.

Hierdoor loop je dus geen enkel risico op een miskoop en heb je niets te verliezen. Je kunt een garantie als deze dan ook alleen geven als je ervan overtuigd bent dat het werkt, anders heb je een groot probleem als iedereen zijn geld terug vraagt.

Strakke Buik Bijbel ervaringen

Op de website van de Strakke Buik Bijbel staan een hoop ervaringen. Het is alleen lastig om te controleren of deze ervaringen van echte personen zijn.

Daarom ben ik een stap verder gegaan en terecht gekomen op de Facebook pagina van Oscar. Hier lees ik ervaringen die van echte personen afkomstig zijn.

strakke buik bijbel

Het valt me op dat er veel gesproken wordt over het afnemen van de buikomvang in centimeters. Zo zijn er mannen en vrouwen die 2 kilo per week afvallen en hun buik zichtbaar platter en strakker wordt.

Er heeft zelfs een vrouw een foto gedeeld van haar sixpack dankzij de Strakke Buik Bijbel. Het ziet er dus allemaal goed uit en ook ik deel graag mijn Strakke Buik Bijbel resultaten!

Mijn eigen ervaringen met de Strakke Buik Bijbel

Ongeveer 3 maanden geleden ben ik begonnen met de Strakke Buik Bijbel. Ik heb het de tijd gegeven aangezien je niet van de een op de andere dag, een platte en strakke buik hebt.

Na de eerste week begon met name mijn energie toe te nemen. Dit heeft te maken met de gezonde recepten die Oscar in zijn programma heeft verwerkt.

Aangezien ik druk ben kon ik deze extra energie goed gebruiken. Je voelt je fit en kan beter omgaan met stress is mijn ervaring.

Tijdens de tweede week voelde ik dat mijn buik platter werd. Er was nog niet veel zichtbaar aangezien ik pas twee weken bezig was. Ik merkte het vooral met mijn broeken het is iets dat je direct opvalt.

In de derde week stond ik versteld van de resultaten die ik heb behaald met de Strakke Buik Bijbel. Mijn buik is zichtbaar platter en ook zie ik lichtjes buikspieren ontstaan. Dit motiveert enorm waardoor je door blijft gaan om er het uiterste uit te willen halen.

inmiddels geniet ik nog steeds van mijn strakke buik en ben ik 5 kilo afgevallen aan vetmassa. Het verbaasd mensen vooral wanneer je ze verteld dat je hiervoor niet naar sportschool hebt hoeven gaan.

Ik vind het een groot pluspunt dat je alles vanuit huis kunt doen en daar ook alle uitleg over krijgt. Dat de Strakke Buik Bijbel werkt staat als een paal boven water.

Dit jaar ben ik de Strakke Buik Bijbel opnieuw gaan volgen en de resultaten die ik binnen de eerste paar dagen ervaar zijn geweldig. Dit zorgt ervoor dat mijn sixpack in de zomer weer zichtbaar is!

Strakke Buik Bijbel kopen (+kortingslink)

De Strakke Buik Bijbel is alleen online te koop. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Paypal, Afterpay en creditcard.

Zodra je de betaling hebt voldaan krijg je direct toegang de Strakke Buik Bijbel. Heb je ook gekozen voor het fysieke (hardcover) boek, dan ontvang je deze de volgende werkdag in de brievenbus.

LET OP: Oscar Helm maakt op het moment gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina. Strakke Buik Bijbel Kortingspagina >>>

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over de Strakke Buik Bijbel. Ik heb er veel aan gehad en blijf dit programma gebruiken zodat ik in de zomer mijn sixpack heb.

Wanneer je op een prettige manier aan een platte en strakke buik wilt werken, raad ik je de Strakke Buik Bijbel van harte aan.

Doordat je kunt kiezen uit verschillende niveau’s is het programma toegankelijk voor iedereen. Alle inhoud wordt duidelijk weergeven en door het stappenplan zie je eenvoudig waar je moet beginnen.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen. Ik wens je succes en vooral veel plezier met de Strakke Buik Bijbel!

PS: Wees geen dief van je eigen portemonnee! Bekijk hier de FLINKE kortingspagina

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 22 maart, 2021

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

8 reacties op "Waarom de Strakke Buik Bijbel werkt!"

 1. Samira schreef:

  Ik ben nu 1 maand bezig met de strakke buik bijbel en wat een verschil! Door jouw review heb ik besloten om hiermee van start te gaan en wil je graag laten weten dat het super goed gaat! Het is mijn doel om voor de zomer strak te zijn en daar ga ik alles aan doen. Bedankt voor het delen van de review!

  1. timo schreef:

   Hoi Samira,

   Wat tof om te lezen dat je al verschil ervaart! De strakke buik bijbel is
   een goed in elkaar gezet programma. Leuk dat je me laat weten hoe het met je gaat.
   Als je zo door gaat dan ga je je doelen voor de zomer behalen :).
   Fijne dag!

   Groeten Timo

 2. Merijn schreef:

  Ben er super blij mee! Had vooraf een hoop positieve ervaringen gelezen. Blijft toch altijd een gok maar geen moment spijt gehad. Ik blijf gemotiveerd door gaan zodat ik mijn doelen voor de zomer heb behaald! Gr Merijn

  1. timo schreef:

   Hoi Merijn,

   Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent!
   Ik wens je succes en vooral veel plezier toe.
   Laat me over een tijdje weten hoe het gaat :-).

   Groeten Timo

 3. Lysbeth schreef:

  Zou graag de strakkebuikbijbel willen aanschaffen, met de bonussen, maar heb een gruwelijke hekel aan dingen waaraan ik ‘vast zit’. Kan het ook zonder abonnement?

  1. Rozemarijn schreef:

   Hoi Lysbeth,

   Wanneer je naar de afreken pagina gaat van de Strakke Buik Bijbel, kan je aanvinken “Ik wil het eBook zonder bonussen”. Dan krijg je slechts het eBook en betaal je daar éénmalig voor. Je zit dan verder niet meer aan andere kosten verbonden. Hopelijk heb je wat aan deze tip!

   Groetjes, Rozemarijn (Team BGreat)

 4. Monique van Wanrooij schreef:

  Kan ik ook het boek kopen ipv een ebook. Ik vind het fijner om ergens in te kunnen bladeren.

  1. Rozemarijn schreef:

   Hallo Monique,

   De Strakke Buik Bijbel van Oscar Helm is ook in hardcover formaat beschikbaar. Op de website kunt u kiezen uit beide versies voorafgaand aan het afrekenen!

   Groetjes, Team Bgreat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies