strakkebuikspieren kettlebell review

Strakkebuikspieren Kettlebell Workout Review

Laatste update: 28 januari, 2020 | 2 reacties

Strakkebuikspieren Kettlebell Workout is ontworpen door Jesse van der Velde. Hij heeft een compleet fitness programma ontworpen dat je vanuit huis kunt uitvoeren. De afgelopen maand heb ik gebruik gemaakt van dit programma en deel graag mijn Strakkebuikspieren Kettlebell Workout ervaringen!

Strakkebuikspieren Kettlebell Workout Review

Tegenwoordig vinden we het prettig om vanuit huis te kunnen sporten. We zijn dan ook steeds drukker en naar de sportschool gaan is vaak geen optie.

LET OP:
Je kunt dit programma met HOGE korting kopen! Bekijk hier de kortingspagina >>

Thuis trainen kan alleen effectief zijn wanneer je daadwerkelijk alle spiergroepen traint. Met ruim 10 jaar ervaring als sport en voedingsdeskundige weet ik inmiddels of een thuis-train-programma de moeite waard is of niet?!

Aangezien ik enorm veel reacties tegenkom over de Strakkebuikspieren Kettlebell Workout, werd het hoog tijd om dit programma te beoordelen. Laten we beginnen :-)!

Wie is Jesse van der Velde?

strakkebuikspieren kettlebell workout

Jesse is van beroep personal trainer. Inmiddels heeft hij honderden mensen persoonlijk begeleid. Omdat zijn manier van trainen enorm succesvol bleek te zijn, ontwikkelde Jesse Strakkebuikspieren Kettlebell Workout.

Met zijn programma kan hij iedereen bereiken, ook als je niet in de buurt woont. Jesse is tegenwoordig dagelijks op het internet actief en deelt zijn ervaringen en tips graag met anderen.

Inmiddels is Strakkebuikspieren Kettlebell Workout een van de bekendste thuis-train-programma die ons land kent. Dat wil toch wel wat zeggen.

Wat voor een programma is de Kettlebell Workout DVD?

De Strakkebuikspieren Kettlebell Workout is een compleet programma dat je thuis kunt uitvoeren. Door middel van DVD’s (5 om precies te zijn) krijg je stap voor stap begeleiding.

De DVD’s zijn gericht op het verbranden van buikvet en het ontwikkelen van een mooi strak lichaam. Hieronder kun je zien welke inhoud de DVD’s beschikken:

 • DVD 1 gaat over vet verbranding. Je krijgt waardevolle informatie en tips over het verbranden van vet en hoe je dit op een gezonde manier kunt versnellen.
 • DVD 2 bestaat uit een buikspierprogramma. Alle spieren van de buik worden aan het werk gezet. Dit gebeurt stap voor stap en zorgt ervoor dat je buik strakker, platter en gespierder wordt.
 • DVD 3 laat zien hoe je je benen optimaal traint. Dagelijks gebruiken we onze benen en er zijn speciale oefeningen nodig om je benen een prikkel te kunnen geven. Deze prikkel zorgt ervoor dat je benen sterker en strakker worden.
 • DVD 4 geeft je alle tools die je nodig hebt om aan je conditie te werken. Ook krijg je oefeningen die voor het hele lichaam zijn ontwikkeld. Hierdoor worden ook je benen, billen, heupen en armen strak.
 • DVD 5 is een bonus DVD waarin vet kunt verbranden binnen 20 minuten. De oefeningen zijn intens en zorgen ervoor dat je nog sneller vet verbrand.

Zoals je kunt zien heeft Jesse aan alles gedacht om een zo compleet mogelijk programma te ontwikkelen. De video’s en opdrachten die je ontvangt zorgen ervoor dat je uiteindelijk je doelen behaalt. Je komt hier natuurlijk wel wat voor aan het doen.

Voor wie is dit programma?

Vrouwen en mannen kunnen gebruik maken van Strakkebuikspieren Kettlebell Workout. Kan je om wat voor een rede dan ook niet naar de sportschool, dan is dit programma wellicht de ideale oplossing.

Het programma staat voor 2 keer per week, 30 minuten trainen. Vaker is uiteraard ook mogelijk. Doordat je gebruik maakt van Kettlebells behaal je veel sneller resultaat.

Het is dan ook mogelijk om binnen een paar weken strakker en sterker te zijn. Jesse onderbouwt dit allemaal in zijn video’s waardoor je vertrouwen en motivatie krijgt.

De inhoud van Strakkebuikspieren Kettlebell Workout

Strakkebuikspieren Kettlebell Workout

Wat krijg je allemaal? Uiteraard de 5 DVD’s die ik hierboven heb benoemd! Daarnaast ontvang je ook een kettlebell naar keuze en 4 digitale bonussen.

De digitale bonussen die je er gratis bij ontvangt zijn:

– Lekker in je bikini
– Verlies 5 kg buikvet
– Superverbrander methode

Ook krijg je voedingsadviezen zodat je gezonde maaltijden en tussendoortjes kunt eten. Jesse heeft wat mij betreft een zo compleet mogelijk programma ontwikkeld. Er staat alles in dat je nodig hebt om te werken aan je ideale lichaam.

LET OP:
Je kunt dit programma met HOGE korting kopen! Bekijk hier de kortingspagina >>

Strakkebuikspieren Kettlebell Workout ervaringen

Dat is het nu tijd om mijn ervaringen met je te delen. Ruim 1 maand geleden ben ik van start gegaan met Strakkebuikspieren Kettlebell Workout.

De inhoud van het programma is overzichtelijk en zorgt ervoor dat je exact weet waar je moet beginnen. Ook het voorwoord van Jesse vind ik een pluspunt. Je kunt zien dat Jesse enorm veel ervaring en kennis heeft van het menselijk lichaam.

De oefeningen

Het valt op dat je stap voor stap begeleid wordt. Eerst een waring up en dan ga je van start met de oefeningen. De kettlebell heeft een prima gewicht en na de warmin up voelt deze minder zwaar dan in het begin.

De oefeningen worden op een leuke manier uitgelegd. Je kunt zien dat er enorm veel tijd in is gestoken. Elke DVD heeft een ander thema wat ik persoonlijk heel prettig vindt.

Voor niks gaat de zon op en in het begin is het dan ook vrij pittig. Hierdoor krijg je wel het gevoel dat je iets aan het doen bent en dat motiveert meer dan een programma waar je zo doorheen wandelt.

Mijn behaalde resultaten na 4 weken

De eerste week heb ik alle stappen en oefeningen opgevolgd. Vanaf week twee heb ik meer spierkracht en energie ervaren. Niet alleen tijdens het sporten maar ook op mijn werk kon ik veel meer verdragen.

In week 1 heb ik mijn gewicht gemeten en een week later ben ik 1,7 kilo afgevallen. Dit motiveert enorm waardoor je gedreven verder gaat met de oefeningen en opdrachten uit het programma.

Wat me ook opviel is dat je zelfvertrouwen toeneemt. Je voelt je sterker en fitter en dat straal je dan ook uit. In de laatste week ben ik 2,3 kilo afgevallen in vetmassa.

Het is niet alleen voelbaar maar ook zichtbaar. Ik kan bevestigen dat Strakkebuikspieren Kettlebell Workout werkt en je er daadwerkelijk voorruitgang mee boekt!

Welke garantie heb je?

strakkebuikspieren kettlebell workout

Een belangrijke voorwaarde is dat je garantie krijgt! Er zijn namelijk enorm veel diëten en programma’s actief op het internet. Helaas werkt merendeels niet en daarnaast is ieder lichaam anders.

Je hebt 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op Strakkebuikspieren Kettlebell Workout. Mocht je om wat voor een rede dan ook niet tevreden zijn, krijg je het aankoop bedrag terug gestort.

Zo loop je geen risico op een miskoop en heb je niets te verliezen.. alleen maar te winnen!

Waar kun je dit programma kopen met korting?

Strakkebuikspieren Kettlebell Workout is alleen online te koop. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Afterpay, Creditcard of PayPal.

Zorg ervoor dat je je juiste mailadres opgeeft. Je ontvang namelijk na betaling een email van Jesse. In de email ontvang je informatie en linkjes waarmee je de digitale bonussen direct kunt openen. Je hoeft hiervoor niets te downloaden.

De kettlebell en DVD’s ontvang je binnen 3 dagen aan huis. Ook hier krijg je een mail van zodat je de zending in de gaten kunt houden.

Wil je gebruik maken van Strakkebuikspieren Kettlebell Workout? Doe dit dan via de onderstaande kortingslink zodat je goedkoper uit bent. Je betaalt hier namelijk minder voor het complete programma plus gratis bonussen: Strakkebuikspieren Kettlebell Workout Kortingslink >>

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over Strakkebuikspieren Kettlebell Workout. Wil je graag effectief vanuit huis kunnen trainen dan is dit programma wellicht ook iets voor jou!

Alles staat stap voor stap uitgelegd. Zowel beginners al gevorderde kunnen van start gaan met de kettlebell workout. Je kunt ten alle tijden Jesse benaderen via de mail voor eventuele vragen.

In mijn persoonlijke Strakkebuikspieren Kettlebell Workout ervaringen heb je kunnen lezen wat ik van het programma vindt en welke successen ik heb behaald. Ik ben in ieder geval zeer tevreden en positief over het programma dat Jesse heeft ontwikkeld!

Ik hoop dat deze review je antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wie is Jesse van de Velde?
 • De inhoud van Strakkebuikspieren Kettlebell Workout?
 • Strakkebuikspieren Kettlebell Workout ervaringen
 • Welke garantie heb je?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het Strakkebuikspieren Kettlebell Workout programma!

PS: wees geen dief van je eigen portemonnee! Bekijk hier de flinke korting!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 13 november, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

2 reacties op "Strakkebuikspieren Kettlebell Workout Review"

 1. Vera schreef:

  Ik ben blij dat ik de stap heb genomen! Heb eindelijk iets gevonden dat voor mij werkt. Voorheen best veel geprobeerd maar ik bleef steeds hangen op een bepaald punt. Ik blijf doorgaan want wil voor de zomer mijn doelen hebben behaald!!

  1. timo schreef:

   Hi Vera,

   Goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Het is een goed programma waarmee
   je mooie resultaten kunt behalen. Als je zo door gaat ga je absoluut
   je doelen bereiken. Ik wens je succes en vooral veel plezier toe!

   Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies