supplementen voor spiermassa

Supplementen Voor Spiermassa? TOP 5 Beste Supplementen!

Laatste update: 11 december, 2023 | Geen reacties

Ben je opzoek naar supplementen voor spiermassa? Wil je graag grote stappen vooruit maken? Lees dan snel verder! Ik deel namelijk een TOP 5 waarvan je spiermassa toeneemt. Zonder nadelige bijwerkingen.

Supplementen voor spiermassa

Ik kan me voorstellen dat je soms iets sneller resultaat wilt zien. Daar is dan ook helemaal niks mis mee. Want het gebruik van supplementen maakt je lichaam sterker.

Het betekent niet dat het allemaal vanzelf gaat. Je komt er uiteraard genoeg voor aan het doen. Het is wel bewezen dat supplementen je lichaam beschermen tegen spierafbraak en je weerstand op peil houden.

Wat zijn supplementen?

Voedingssupplementen zijn stoffen (gezond) die je naast je normale voeding inneemt. Het wordt gebruikt in de vorm van een capsule, tablet, poedervorm of vloeibare substantie.

Daarnaast zijn er verschillende soorten supplementen verkrijgbaar zoals een supplementen met een voedingsstof of een supplement waar meerder voedingsstoffen gecombineerd zijn.

Waarom zou je supplementen nemen?

supplementen voor spiermassa

Of je nu supplementen voor spiermassa wilt gebruiken of andere supplementen, ze hebben wel degelijk een groot voordeel.

De voedingssupplementen die ik met je deel bevatten de meest gezonde stoffen zoals groente en fruit. Het is belangrijk dat je uit je normale voeding gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Helaas lukt het de meeste mensen niet om elke dag gezond te eten. Het kan daarom geen kwaad om voedingssupplementen te gebruiken waarin vitamines en mineralen worden verwerkt.

TOP 5 supplementen voor spiermassa

Dan is het nu tijd om de beste supplementen voor spiermassa met je te delen. Aangezien je meerdere supplementen nodig hebt, deel ik per soort supplement de beste keuze die je kunt maken.

Tevens lees je ook duizenden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je beste keuze maakt!

1. Proteine shakes spiermassa

Eiwitten zijn de basis voor het laten toenemen van spiermassa. Je kunt nog zo hard trainen, zonder de juiste eiwitten (voeding) gebeurt er niets.

Wist je dat eiwitten de bouwstenen zijn van je spieren? Daarnaast kan je lichaam eiwitten niet opslaan heb je ze iedere dag nodig.

De beste proteine shake voor spiermassa is Whey Perfection van Body en Fit. Niet voor niets heeft ze shake inmiddels 10.000 reviews bereikt! Per shake krijg je maar liefst 23 gram eiwitten, 3,6 gram glutamine en 5 gram BCAA’s binnen.

Slechts 1,4 gram koolhydraten per shake en vrij van toegevoegde suikers. Als je het beste van het beste wilt kun je niet om Whey Perfection heen! Lees hier 10699 ervaringen van andere Whey Perfection gebruikers >>

Voordelen:

Geen toegevoegde suikers
23 gram eiwitten per shake
In 36 smaken
Beste prijs/kwaliteit verhouding

supplementen voor spiermassa

Bestel hier 26 shakes voor een tijdelijke prijs van €12,90 bij Body en Fitshop >>

Bestel hier 81 shakes voor een tijdelijke prijs van €34,90 bij Body en Fitshop >>

Of bestel 162 shakes voor een tijdelijke prijs van €59,90 bij Body en Fitshop >>


2. Spiermassa kweken met creatine

Creatine is enorm populair bij krachtsporters en bodybuilders. Hier zijn dan ook grotere redenen voor. Creatine zorgt er namelijk voor dat je zwaarder en langer kunt sporten. Optimum Nutrition heeft een ijzersterke creatine ontwikkeld. De meest zuivere vorm met de beste werking. Lees hier 337 ervaringen van andere Optimum Nutrition gebruikers >>>

Voordelen:

Zuivere kwaliteit
Werkt snel
Meer kracht
Stimuleert spiergroei

supplementen voor spiermassa

Bestel hier 88 doseringen voor een tijdelijke prijs van €9,90 bij Body en Fitshop >>

Bestel hier 180 doseringen voor een tijdelijks prijs van €18,25 bij body en Fitshop >>


3. Multivitamine zijn ook spiergroei pillen

Vitamine en mineralen zijn onmisbaar voor je lichaam. Helaas lukt het je niet altijd om iedere dag gezond te eten waardoor je essentiele voedingsstoffen mist. Sport je regelmatig, dan vraagt je lichaam extra om vitamines en mineralen.

Een gebruik van een multivitamine is dan enorm van belang. Het is namelijk de basis van een gezond en sterk lichaam. Animal pak bevat alle belangrijke vitamine, mineralen en antioxidanten die je lichaam nodig heeft!

Dit multivitamine supplement wordt dagelijks gebruik door professionele bodybuilders en olypische atleten. Ook jij kunt hier nu gebruik van maken. Lees hier 322 ervaringen van andere Animal Pak gebruikers >>

Voordelen:

Alles in één product
Versterkt je gezondheid
Meer spierkracht
Professionele samenstelling

supplementen voor spiermassa

Bestel 30 zakjes voor een tijdelijke prijs van €19,90 bij Body en Fitshop >>

Bestel 44 zakjes voor een tijdelijke prijs van €24,90 bij Body en Fitshop >>


4. Beste testosteron booster

Uiteraard ga ik het hebben over natuurlijke testosteron boosters (geen steroïde). Natuurlijke testosteron boosters verhogen je testosteron en dat zorgt voor een toename in kracht.

Hoe zwaarder je kunt trainen, hoe meer spiergroei er ontstaat. Daarnaast werkt deze testosteron booster NIET verslavend en ervaar je geen nadelige bijwerkingen zoals dat bij steroïde wel het geval is.

Xtreme test van XXL Nutrition bevat een wetenschappelijk onderbouwde formule. Werkzame stoffen zoals tribulus, magnesium, selenium, koper, maca, ashwagandha zorgen ervoor dat je meer spierkracht en spierenergie ervaart. Ook je libido krijgt een enorm boost. Lees hier 81 ervaringen van andere Xtreme Test gebruikers >>

Voordelen:

Krachtige werking
Meer spierkracht
Libido verhogend
Meest gebruikte booster

supplementen voor spiermassa

Bestel 90 capsules voor een tijdelijke prijs van €34,95 bij XXL Nutrition >>


5. Spieren opbouwen met BCAA’s

BCAA staat voor branched chain amino acids. Ze bestaan uit 3 essentiële aminozuren namelijk leucine, isoleucine en valine.

Klinkt misschien allemaal wat ingewikkeld maar ze spelen een belangrijke rol van het spiereiwit. Bij een actieve levensstijl stimuleren BCAA’s het spierherstel.

Muscle Protect is ideaal tijdens en na de training. Dit BCAA supplement is ontwikkeld door Body & Fit en wordt gebruikt door bodybuilders en sporters. Door de 2:1:1 ratio krijgt je lichaam alleen de meest essentiële aminozuren binnen. Lees hier 767 ervaringen van andere Muscle Protect gebruikers >>

Voordelen:

Snelle opname
Gaat spierafbraak tegen
Professionele formule
Goede prijs/kwaliteit verhouding

supplementen voor spiermassa

Bestel hier 33 doseringen voor een tijdelijke prijs van €10,90 bij Body en Fitshop >>


Zijn supplementen voor spiermassa veilig?

Goede vraag! Want je wilt uiteraard niet in de problemen komen. De supplementen en webshop die ik in dit artikel met je deel, zijn veilig en bevatten geen verboden middelen.

Onthoud dat er genoeg webshops zijn die onveilige en niet werkende supplementen verkopen. Er worden vaak ”lokkertjes” gebruikt en achteraf heb je er helemaal niets aan.

Vaak wordt er een verwarring gemaakt betreft anabole steroïde en supplementen. Legale supplementen en anabolen zijn niet hetzelfde. Ook de TOP 5 supplementen voor spiermassa uit dit artikel bevatten GEEN anabole stoffen!

Hoe kun je supplementen het best gebruiken?

Ik raad je aan om de gebruiksaanwijzing van een supplement op te volgen, tenzij een arts anders voorschrijft. Ook heeft geen enkele zin om meer in te nemen dan dat er op de verpakking staat.

Dit betekent namelijk niet dat je spieren nog sneller zullen gaan groeien. Twijfel je bij het gebruik van een supplement, raadpleeg dan eerst je huisarts.

supplementen voor spiermassa

 

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over supplementen voor spiermassa. Deze TOP 5 gaat je absoluut verder helpen. Je kunt zelf bepalen of je er eentje kiest of meerdere uit de TOP 5.

Ik weet zeker dat je er veel profijt van zult hebben. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers!

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van supplementen voor spiermassa.

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 31 augustus, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Supplementen

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies