vitamine tegen vermoeidheid 1100x700px

De beste vitamine tegen vermoeidheid

Laatste update: 22 maart, 2019 | Geen reacties

Wanneer je last hebt van vermoeidheid wil je daar gelijk iets aan doen. Gelukkig zijn er wel degelijk aan vitamines die je direct een boost geven! Ontdek vandaag nog de beste vitamine tegen vermoeidheid.

Vitamine tegen vermoeidheid

Laten we gelijk het antwoord op jouw vraag geven. De beste vitamine tegen vermoeidheid zijn A, B1, B2, B6, B11, B12, C, D en E. De meeste vitamines haal je uit je dagelijkse voeding alhoewel dat vaak lastig blijkt te zijn.

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan bovenstaande vitamines en mineralen zijn groente, fruit, zuivel, vlees, vis en eieren. Tegenwoordig maken mensen die te maken hebben met vermoeidheid gebruik van supplementen.

Beste supplement tegen vermoeidheid

Total Health

vitamine tegen vermoeidheid

Total Health is ontworpen door Body en Fit. Dit multivitamine supplement bevat alle vitamine en mineralen die je lichaam voorzien van energie. Daarnaast bouw je een sterke weerstand op waardoor je lichaam gezond blijft. Lees hier 164 ervaringen van andere Total Health gebruikers >>

Voordelen:

  • compleet van A-Z
  • maandverpakking
  • voor dames en heren

Bestel hier Total Health het voordeligst bij Body en Fitshop >>

De reden om een voedingssupplement te gebruiken is dat alle vitamines en mineralen in een tablet zijn verwerkt oftewel een multivitamine. Hierboven lees je beste multivitamine mocht je ook gebruik willen maken van een voedingssupplement om snel maar verantwoord meer energie te krijgen.

Waarom je vermoeidheid serieus moet nemen

Als de moeheid toeneemt is het lastig om je focus te behouden. Ook je reactievermogen verminderd. Tevens is de kans groot dat je prikkelbaar bent en emotioneel gevoelig.

Dit zijn allemaal gevolgen waar je niet op zit te wachten. Neem vermoeidheid serieus want uit onderzoek blijkt dat slaaptekort je weerstand beïnvloedt.

Wist je dat…

De volgende onderwerpen helpen tegen vermoeidheid:

– Minimaal 8 uur slaap
– Geen alcohol
– Gezonde voeding
– Zo min mogelijk stress

En, vooral op tijd afschakelen. Ga niet te lang door met werkzaamheden waar te veel inspanning aan verloren gaat. Je lichaam heeft rust nodig en dat creëer je door deze rust ook daadwerkelijk te gunnen aan jezelf.

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 1 januari, 2019

Auteur

Timo

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2021 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies