wei eiwit

Wei eiwit nodig? TOP 5 beste wei eiwit poeders 2024! (TIP)

Laatste update: 14 december, 2023 | Geen reacties

Wat is nou de beste wei eiwit? Tegenwoordig zijn er wei producten verkrijgbaar met een hoge zuiverheidsgraad maar ook met een lage graad. Wanneer je kiest voor een lage graad zijn er stoffen toegevoegd waar je lichaam niet veel mee kan. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Daarom deel ik de TOP 5 beste wei eiwitten met de meest hoog haalbare zuiverheidsgraad!

Wei eiwit

Wei (beter bekend als Whey) is een bijproduct van de kaasbereiding. Dit is tevens het hoofdbestanddeel van een eiwitshake. De van nature aanwezige vitamines en mineralen zijn essentieel voor het herstel van je spieren.

Tegenwoordig zijn wei eiwit shakes enorm populair. Daar zijn dan ook goede redenen voor! Wij mensen en sporters kunnen namelijk niet zonder eiwitten. Je lichaam kan eiwitten niet opslaan en daarom heb je iedere dag eiwitten nodig.

TOP 5 beste wei eiwit

 1. Whey Perfection – Body en Fit
 2. Whey Special Series – Body en Fit
 3. Gold Standard Whey – Optimum
 4. Fushion Pro – Dedicated
 5. Wei Eiwit – Perfect Body

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste wei eiwit zodat je makkelijk een keuze kunt maken. Laten we beginnen!

1. Whey Perfection – Body en Fit

De whey perfection heeft maar liefst 23 gram hoogwaardige wei eiwitten per dosering. De nummer 1 shake van Nederland en België! Vrij van toegevoegde suikers en bevat slechts 1,4 gram koolhydraten. Daarnaast is deze eiwitten shake voorzien van essentiele aminozuren, vitamines en mineralen. Lees hier 11.663 ervaringen van andere Whey Perfection gebruikers >>

Voordelen:

 • 23 gram eiwitten
 • Geen toevoegde suikers
 • In 36 milkshake smaken
 • Ongelooflijk hoge kwaliteit

wei eiwitten

Bestel hier 26, 81 of 162 shakes vanaf €13,50 bij Body en Fitshop >>

2. Whey Perfection Special Series

De Special Series van Whey Perfection is de absolute crème de la crème onder de wei eiwitshakes. Suikervrij en 100% vrij van kunstmatige smaakaroma’s, zoetstoffen, kleurstoffen en zoetstoffen. De Special Series bevat de hoogst mogelijke kwaliteit aan whey proteïne isolaat, whey eiwitten, whey hydrolisaat en peptide. Kortom, deze shake bevat alles wat je lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen groeien! Lees hier 459 ervaringen van andere Special Series gebruikers >>

Voordelen:

 • Hoogste kwaliteit
 • 100% puur
 • Natuurlijke ingrediënten
 • 6 smaken

wei eiwit

Bestel hier 60 shakes voor €41,90 bij Body en Fitshop >>

3. Gold Standard Whey – Optimum Nutrition

Gold Standard Whey bevat maar liefst 23 gram wei eiwit, 3,5 gram glutamine, 3 gram koolhydraten en 5 gram BCAA’s. Niet voor niets de nummer 1 shake bij bodybuilders en krachtsporters. Makkelijk te mixen met water of melk en de smaak is werkelijk verrukkelijk. Lees hier 1888 ervaringen van andere Gold Standard Whey gebruikers >>

Voordelen:

 • 100% wei eiwit
 • TOP merk
 • 14 smaken
 • Mixt goed

wei eiwit

Bestel hier Gold Standard Whey vanaf €14,90 bij Body en Fitshop >>

4. Fusion Pro – Dedicated Nutrition

Wat je ook van Dedicated Nutrition in huis haalt, het werkt! Deze Fushion Pro is de meest ultieme eiwitmix voor elke man of vrouw. Deze shake bestaat uit 50% whey proteïne en 50% caseïne proteïne. Dit betekent zowel een snelle als langzame eiwitopname. Je spieren komen met Fusion Pro niks tekort! Lees hier 444 ervaringen van andere Fushion Pro gebruikers >>

Voordelen:

 • Aspartaam vrij
 • Hoog in BCAA
 • In 7 ijs smaken
 • Laag in vet

wei eiwit

Bestel hier 56 shakes voor €41,90 bij Body en Fitshop >>

5. Wei eiwit – Perfect Body

Een zeer zuivere kwaliteit wei eiwit die in Nederland wordt geproduceerd. Deze shake bestaat uit whey proteïne isolaat, wei eiwitten, whey hydrolisaat en peptide. 24 gram eiwitten per dosering en zeer laag in vet. Wanneer je regelmatig aan beweging doet zijn de shakes van Perfect Body een goede aanvulling op je dagelijks eiwitinname. Lees hier 520 ervaringen van andere wei eiwit gebruikers >>

Voordelen:

 • 24 gram eiwit
 • Aspartaam vrij
 • Zuiver
 • Mixt uitstekend

wei eiwit

Bestel hier 1000 gram voor €27,90 bij Perfect Body >>

Hoeveel wei eiwit mag je per dag nemen?

Dat is geheel afhankelijk van de doelen die je wilt behalen. Gebruik je wei eiwitten om medische redenen, dan raad ik aan om het advies van de dokter op te volgen.

Wil je wei eiwitten gebruiken ter ondersteuning of omdat je regelmatig aan het sporten bent, neem dan de hoeveelheid die op een verpakking staat aangegeven. In de meeste gevallen zijn dat mininaam 1 en maximaal 2 tot 3 shakes per dag.

Onthoud dat een eiwitten shake geen vervanging is voor gezonde en gevarieerde voeding! Het blijft ten alle tijden belangrijk om vast voedsel tot je te nemen.

Ga ervoor!

Je bent nu meer te weten gekomen over de beste wei eiwit. Ook heb je gelezen wat wei eiwitten zijn. Heb je een actief leven dan raad ik je aan om extra eiwitten in de vorm van een shake in te nemen.

Twijfel je of een wei eiwit shake ook iets voor jou is, raadpleeg dan vooraf je huisarts. Het was me een genoegen om deze TOP 5 voor jou samen te stellen. Mocht je nog vragen hebben stel deze dan onderaan op de website. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde dag nog op terug.

De best geteste supplementen

Ruim 12 jaar maak ik gebruik van supplementen. Hierdoor weet ik exact wat er wel en niet werkt. Op BGreat.nl deel ik alleen de allerbeste supplementen die je online kunt bestellen. Hierbij let ik op smaak, kwaliteit, prijs, oplosbaarheid en werking. Ik nodig je graag uit om ook mijn andere Top 5 beste supplementen te bekijken!

TOP 5 beste creatine

Beste testosteron boosters

TOP 5 vitamine C (TIP)

Beste bodybuilding stacks

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 17 maart, 2019

Auteur

Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies