Yoga stap voor stap review: Wacht Absoluut Met Kopen (LET OP)

‘Yoga Stap voor stap’ wat houdt dat precies in? In deze review neem ik je mee in mijn ervaring hoe ik deze cursus van ‘Happy with Yoga’ heb ervaren en wat de cursus exact inhoudt. Dus wacht absoluut met kopen, totdat je alle ins & outs van mij krijgt. Dus lees snel verder om meer te weten te komen…

TIP:
Wees geen dief van jouw eigen portemonnee! Bestel hier met flinke korting >>

Wat houdt de cursus precies in?

Het is een online beginnerscursus waarmee je kunt starten als je nog geen ervaring hebt met het beoefenen van Yoga. Het zijn online trainingen die je vanuit huis kan beoefenen. Alle basistechnieken en -houdingen worden voorgedaan, zodat je op jouw eigen tempo Yoga kan leren en een goede basis legt om het beter onder de knie te krijgen. Oftewel om een échte Yogi te worden.

Wil je exact weten over welke cursus ik het heb, bekijk dan hier de volledige cursus.

Waarom starten met de cursus ‘Stap voor stap’?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je aan Yoga denkt om mee te starten. Voor de een is dat bijvoorbeeld een meer flexibel lichaam, terwijl de ander juist een sterker lijf wilt hebben. Iemand anders beoefent Yoga meer voor de mentale kant, gedachtes gemakkelijker te kunnen verzetten, als ook mentaal sterker te worden. Ook hoor je vaak verschillende mensen zeggen dat ze Yoga beoefenen vanwege het ‘ontstressen’. Beter gezegd, om minder stress te ervaren Zo kunnen er ook voor jou verschillende redenen zijn om met Yoga te willen starten.

Mijn redenen om toen te starten met deze cursus, waren de volgende:

  • Fitter in mijn vel voelen
  • Meer energie te ervaren
  • Gedachtes meer los te kunnen laten
  • Meer in het ‘hier & nu’ te kunnen leven

…en ik kan je vertellen dat deze cursus van ‘Happy with Yoga’ absoluut hebben bijgedragen aan mijn bovengenoemde behoeftes. Ik heb écht aan de lijve onder vonden dat Yoga veel voordelen oplevert. Graag neem ik je mee welke voordelen ik heb ervaren, specifiek tijdens deze cursus ‘Stap voor stap’.

Wat zijn de voordelen van deze cursus?

Tijdens een van de eerste trainingen merk je direct al dat je fitter en leniger wordt. Daarbij ook dat je meer bewust wordt van jouw gedachten. Op een gegeven moment merk je dat je meer controle krijgt over jouw gedachten. Hierdoor merk je ook dat je stress vermindert en daardoor positiever tegen dingen aankijkt.

Dat waren écht mijn eerste ervaringen na de eerste paar lessen. Fantastisch! En het grote voordeel van de online trainingen van ‘Happy with Yoga’ is dat je het overal kan doen, wanneer jij maar wilt! Alle video’s en documentatie heb je online, dus dat maakt het zo ontzettend toegankelijk. Ook kan je zelf kiezen hoe lang de Yoga sessie duurt. Jij bent in charge! Gemiddeld kan je rekenen op een sessie van 20 á 30 minuten.

Eveneens een groot voordeel van deze cursus is dat het écht een waardevolle bijdrage levert aan het beter in je vel zitten. Zowel letterlijk als figuurlijk! Nu al nieuwsgierig en enthousiast geworden, klik hier!

En wie zijn nu precies de mensen, het team, achter deze ‘Stap voor stap Yoga’ cursus?

Wie zijn Happy with Yoga?

Melanie Poldervaart  en Rolf van Baalen zijn de oprichters van deze cursus. Inmiddels zijn ze ervaren en goed opgeleiden docenten in het geven van Yoga lessen. Hoe ontstond nu precies de liefde voor Yoga? Het is allemaal begonnen in Amerika, specifiek in New York waar zij per ongeluk in aanraking kwamen met Yoga. Sindsdien wilden ze zich meer verdiepen in Yoga en zijn naar Bali afgereisd. Daar hebben ze hun de Yoga opleiding voor docent gevolgd. Vanuit daar wilden ze ook graag anderen kennis laten maken met Yoga. Voor beide heeft Yoga namelijk zoveel gebracht. Yoga is namelijk veel meer dan alleen oefeningen uitvoeren die jou leniger maken. Melanie en Rolf hebben dit zelf ook écht ervaren!

Voordat ze hiermee zijn begonnen, ervoeren ze beide burn-out achtige klachten. Klachten zoals migraine, spijsverteringsklachten, piekeren, stress, slecht kunnen slapen en dergelijke. Gewoon niet happy kunnen zijn met het leven dat je leidt. Daar kwam het in de kern op neer! Vandaag de dag horen we erg vaak dat veel mensen dit soort klachten ervaren. Yoga kan daar werkelijk verandering in brengen!

TIP:
Wees geen dief van jouw eigen portemonnee! Bestel hier met flinke korting >>

Melanie en Rolf hebben dit zelf ervaren en zijn er fan van geworden. Naast de opleiding in Bali hebben ze ook opleidingen gevolgd in Cambodja, Polen en in Nederland. Via hun gecreëerde platform willen ze graag hun passie voor Yoga, Mindfulness en hoe gezond en bewust te leven delen met anderen. Ze zijn beide Hatha Vinyasa Yoga docenten (E-RYT®500, YACEP®). Ook hebben ze beide een specialisme. Melanie is daarnaast ook RYT 200 Yin Yoga docent. Rolf houdt zich naast Yoga ook veel bezig met Mindfulness en is level II Wim Hof Methode (iceman) instructeur.

De reden voor het ontwikkelen en opzetten van de cursus ‘Stap voor stap’ is dat ze merkten dat er in Nederland eigenlijk geen echte goede basis was om Yoga op juiste wijze te beoefenen. Vooral niet online! Tijdens normale lessen met ervaren yogi’s is het lastig om beginners goed de begeleiding te geven die ze nodig hebben. De tijd is er vaak niet voor! Deze cursus maakt dat wel mogelijk en dat zorgt ervoor dat je de basisbeginselen in jouw eigen tempo kan gaan beoefenen en kan aanleren.

Met alle ervaring op Yoga gebied wat ze de laatste jaren hebben opgedaan, ben je bij Melanie en Rolf absoluut in goede handen. Ook biedt hun online Platform ‘Happy with Yoga’ meer dan alleen online Yoga cursussen. Je kan er terecht voor verschillende leuke blogs, video’s, informatie over events en andere cursussen. Ook al nieuwsgierig geworden?

Wat krijg je nu precies in deze cursus en is deze betrouwbaar?

De ‘Stap voor stap’ cursus van Happy with Yoga is een cursus voor beginners. Er zijn genoeg mensen die zich niet prettig voelen om een Yoga school te bezoeken, waarvoor de drempel te hoog is. Vaak zijn ze bang dat er al ervaren yogi’s zijn, waardoor het erg duidelijk wordt dat ze zelf startende zijn en de oefeningen nog niet goed kennen. Deze cursus zorgt er écht voor dat je met de belangrijkste basisbeginselen van Yoga en met de technieken geholpen wordt. Door middel van 9 video’s maak je kennis met Yoga. De duur van elke video is ongeveer 1 uur. De video’s hebben een prettige fijne voice-over van Melanie en Rolf. Op kalme en serene wijze helpen ze je op weg om Yoga te leren.

Ook kunnen we absoluut laten weten dat het betrouwbaar is.  Beide bieden ze meerdere cursussen aan in Yoga en Mindfulness. Alles is betrouwbaar en transparant. Wat we al hebben gedaan, om je eventueel gerust te stellen, is een KvK check. Zie hieronder:

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles is traceerbaar wat ze doen en dat is erg prettig om te zien! Ook gebruiken ze geen schuilnamen of iets dergelijks. Er zijn diverse recensies over hen te vinden. Dus je kan met een gerust hart met deze fantastische cursus beginnen.

BONUS: wat zijn de bonus producten?

De standaard video’s worden voorzien van een handige e-book met alle basis Yogahoudingen. Dit e-book bestaat uit 56 pagina’s en laat bij elke houding zien wat hiervan de voordelen zijn. Wat ik ook als een groot pluspunt zie, is dat ze ook ingaan op blessures en hoe je deze kan voorkomen. Het e-book is ideaal om naast de video’s te gebruiken, als een soort naslagwerk. Het is een e-book wat wordt aangeboden in PDF. Dit maakt het mogelijk om het gemakkelijk te printen in notitievorm, zodat je er ook aantekeningen bij kan plaatsen. En het voelt zo heerlijk dat je op jouw mobiele apparaat de cursus altijd bij je draagt. Dus op elke gewenste plek kan je een video bekijken en met Yoga aan de slag gaan!

2e BONUS: extra les

Bovenop de 9 eerder benoemde video’s (lessen), ontvang je ook een extra bonus les. Deze les gaat dieper in op de achtergrond van Yoga. Hoe is het precies ontstaan en waarom is het zo ontzettend nuttig om hiermee te starten? Het is meer een informatieve video over Yoga, wat helpt om jouw eigen ervaring ook goed te kunnen plaatsen in een breder perspectief.

3e BONUS: bonus video’s en losse series

De laatste bonus die je ontvangt, zijn extra video’s. Deze video’s gaan dieper in op verschillende belangrijke onderwerpen binnen de Yoga. Hierbij kan je denken aan meer inzicht op:

  • hoe ga je om met de ademhaling?
  • hoe kan je de oefening volhouden?
  • welke oefening kan ik wel aan of juist niet?

Ook vind je in deze 3e bonus ook nog korte video’s. Mocht je op sommige momenten minder tijd hebben, dan komen deze goed van pas! Ook bieden ze in deze bonus ook nog ‘set oefeningen’ aan van 10 minuten. Dan kan je eventueel ook bepaalde oefeningen wat meer trainen.

Wat is de prijs-kwaliteitsverhouding van ‘Stap voor stap’?

Deze cursus kost jou eenmalig €57,- (prijspeil van juni 2020). Als je dit bedrag tegenover de kosten zet van het volgen van lessen in een Yogaschool, dan ben je écht goedkoop uit. Een gemiddelde Yoga les kost toch vaak tussen de €8,- en €10,-. Wat betekent dat je dan rond de 5 à 6 lessen zou kunnen volgen voor het bedrag van deze Stap voor stap cursus. Terwijl je in deze cursus al 9 lessen ontvangt + een e-book en ook nog eens verschillende bonussen, waar ik je net hierboven mee kennis heb laten maken.

Kortom: dit is een geweldige prijs voor een groot aantal Yoga lessen en ook nog eens zeer kwalitatieve lessen die je kan volgen. Daarbij ook nog eens waar en wanneer jij dat wilt! Ben je nu ook volledig om, start hier!

Besloten community Happy with Yoga

Wat ook erg prettig is, dat wanneer je de cursus gaat afnemen, je ook onderdeel wordt van de besloten community van Happy with Yoga. Hier is het mogelijk in contact te komen met elkaar en vragen te stellen. Uiteraard is het niet verplicht, je kan de cursus prima volgen zonder onderdeel te zijn van deze community.

Niet goed geld terug regeling cursus ‘Stap voor stap’

Ik kan me bijna niet voorstellen dat je na het lezen van deze review nog twijfels hebt. Ik zou zeggen, twijfel juist niet langer en begin direct! Mocht je toch nog wat huiverig zijn, is het goed te weten dat je gebruik kan maken van de niet goed geld terug regeling. Je kan de ‘Stap voor stap’ cursus 30 dagen lang risicoloos uitproberen en testen. Als de inhoud eventueel toch tegenvalt, dan kan je een e-mail sturen aan Melanie en Rolf en krijg je zonder lastige vragen het geld terug.

Echter ben ik ervan overtuigd dat dit niet gaat gebeuren. Ik ben écht Yoga leuk gaan vinden door deze cursus en het brengt absoluut een waardevolle bijdrage voor zowel lichaam en geest. Dus mijn advies, start er direct mee en ervaar het zelf!

LET OP: Wees geen dief van jouw eigen portemonnee! Bestel hier met flinke korting >>

15 juni, 2020 - Geen reacties

Auteur

Timo

Categorie

Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2020 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies