Laatste update: 17 maart 2021

De website BGreat.nl is opgericht door Timo Breemen. Al op jonge leeftijd raakte ik gefascineerd over gezonde voeding, sport en het menselijk lichaam. Het doel van deze website is om zoveel mogelijk mensen te helpen met mijn kennis en ervaring op het gebied van koolhydraatarme voeding (bron).

Dagelijks deel ik artikelen op BGreat.nl die jou helpen om lichaam en geest in balans te houden. Ik volg te allen tijden de laatste ontwikkelingen rondom koolhydraatarm zodat je de beste en meest verantwoorde resultaten behaald.

Adres gegevens

BGreat
Postbus 1400
6501 BK Nijmegen  
KVK: 84057963 BTW: NL863079908B01

Behaalde diploma’s en studies

Timo Breemen

Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek te Nijmegen. Tijdens mijn studies heb ik mezelf gespecialiseerd op de volgende vlakken:

Voedingsleer
Anatomie
Trainingsleer

Onderbouwd door studies en onderzoek

De teksten die ik schrijf op gebied van gezondheid, zijn afkomstig van wetenschappelijk onderzoek. Hier gebruik ik platform Pubmed voor en de US National Library Of Medicine. De informatie die ik deel is actueel en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Informatie die ik deel over medische problemen komen voort uit de NHG-Standaarden.

Over mij en BGreat

Hallo, ik ben Timo Breemen. Leuk dat je mij beter wilt leren kennen! Ik vertel jou dan ook graag waar mijn passie vandaan is gekomen en hoe BGreat.nl is ontstaan.

over mijTimo Breemen – oprichter BGreat.nl

Al op zestienjarige leeftijd (nu 31) raakte ik gefascineerd over voeding, sport en het menselijk lichaam. Ik kocht boeken zoals The Art and Science of Low Carbohydrate Living, studeerde Voeding en Diëtetiek, volgde cursussen en probeerde vooral heel veel zelf. Zo ben ik niet alleen te weten gekomen hoe je op een makkelijke manier kunt afvallen, maar ook hoe je gezond kunt leven.

Doordat ik al deze kennis, waar ik uren voor studeerde, uitoefende op mijzelf, kreeg ik al snel reacties van anderen om mij heen. De vraag was of ik hen ook kon helpen. Dit deed ik dan ook met alle liefde. Ik kreeg hier onwijs veel energie van en de waardering was groot. Hier moest ik meer mee. Aangezien de vraag om hulp enorm is, kwam ik op het idee een website op te richten namelijk BGreat.nl.

Zo kan ik iedereen in Nederland en België helpen. In de loop der jaren zijn dat duizenden mensen geweest en dat is natuurlijk geweldig. Maandelijks neem ik de tijd om de nieuwste wetenschappelijke onderbouwingen betreft koolhydraatarm tot mij te nemen. Betrouwbare sites die ik gebruik voor onderzoeken zijn:

Tevens is BGreat.nl de samenwerking aangegaan met Nederlands grootste gezondheidsblog namelijk Optimalegezondheid.com

De voedingsindustrie houd je voor de gek!

Ik kwam er dan ook al vroeg achter dat de voedingsindustrie maar een missie heeft en dat is geld verdienen! Er gaat onwijs veel geld in om en het lukt ze dan ook steeds beter om jou voor de gek te houden.

Er worden allerlei namen, ingrediënten en suiker-vervangende woorden bedacht. Laat staan de medicijnen en supplementen die worden uitgebracht en niet werken. Allemaal onzin en het heeft totaal geen invloed op een betere gezondheid. Je zult dan ook echt versteld staan wat de juiste voeding met jou kan doen.

En wie denkt dat gezond eten saai is, heeft het mis. Je kunt namelijk blijven genieten van lekker eten. Hoe je dat op een zo simpel mogelijke manier kunt doen deel ik allemaal op de website!

Laat me je helpen, ik doe het graag!

Over mij Timo Breemen

Je bent nu meer over BGreat en mij te weten gekomen. Ieder dag groeit de website met duizenden bezoekers. Samen met mijn team helpen we jou graag verder naar een gezondere leefstijl.

Je kunt me ook volgen via de volgende social media kanalen:

Laten we er samen voor gaan!

– Timo Breemen

© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies