Nieuwste recepten

20 februari 2019 door Timo Lunch

Spinaziesalade met aardbei en kiwi

Spinaziesalade met aardbei en kiwi moet je een keer geprobeerd hebben. Onwijs gezond en uiteraard ook heel erg lekker. Een ander groot pluspunt is dat je binnen 15 minuten deze salade op tafel hebt staan!

Lees verder
19 februari 2019 door Timo Avondeten

Tortilla’s met tofu

Zelf Tortilla’s met tofu maken? Dit is een lekkere vegetarische recept en koolhydraatarm door de speciale wraps die wij gebruiken. Deze tortilla’s ga jij nooit meer te vergeten. Lees snel verder! 

Lees verder
18 februari 2019 door Timo Dessert

Gezonde cheesecake smoothie

Het houdt maar niet op met het delen van lekkere recepten. Ook deze gezonde cheesecake smoothie is er een om nooit meer te vergeten. Afgelopen weekend werd ik verrast met dit recept en wat ongelooflijk lekker zeg! Ik moet toegeven…

Lees verder
door Timo Lunch

Roerei met groente

Roerei met groente maken? Een lekkere maaltijd hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Daarnaast is dit recept makkelijk en binnen 15 minuten klaar. De aanwezige voedingsstoffen zijn gezond en ideaal tijdens een koolhydraatarm dieet.

Lees verder
door Timo Dessert

Recept voor koolhydraatarme tiramisu

Koolhydraatarme tiramisu moet je echt een keer geprobeerd hebben. Je maakt dit recept eenvoudig klaar en de smaak is niet te onderscheiden van de variant uit de winkel. Slechts 4 gram koolhydraten per portie.

Lees verder

BGreat categorieën

Afvallen »

Een lifestyle naleven is belangrijk voor het behalen en vooral behouden van je doelen. Ontdek hier hoe je dat doet.

Fitness »

Lees artikelen over hoe je op de juiste manier kunt bewegen zodat je jouw gewenste doelen versnelt!

Supplementen »

Supplementen zijn naast je dagelijkse voeding, onmisbaar om gezond te blijven. Ontdek hier alleen de allerbeste supplementen!

Volg BGreat op social media:

© 20016 - 2018 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies