10 kilo afvallen binnen 4 weken

8 tot 10 Kilo Afvallen Binnen 4 Weken? Feit of Fabel?

Laatste update: 18 juni, 2020 | 1 reactie

Laatste update: 18 juni 2020
Hoe kun je 10 kilo afvallen binnen 4 weken? Is 10 kilo afvallen binnen een maand wel gezond? Het is logisch dat je opzoek bent naar het juiste antwoord. Tegenwoordig is een gezonde lifestyle niet meer weg te denken. We willen er allemaal fit en goed uitzien. In dit artikel leg ik je uit hoe je 8 tot 10 kilo binnen 4 weken kunt afvallen. Zonder jojo effect!

TIP:
Wil je graag wekelijks afvallen en veel meer energie? Ontvang tijdelijk gratis mijn Koolhydraatarm Weekmenu! Direct ontvangen >>

10 Kilo afvallen binnen 4 weken

Laat ik je eerst vertellen of het een feit of een fabel is, om binnen 4 weken 10 kilo lichter te zijn. Er wordt tegenwoordig van alles beloofd en meer dan de helft werkt op afslank gebied niet. Daarom zijn de antwoorden verschillend. Want wanneer is het een feit en wanneer is het een fabel.

Stel je hebt 2 verschillende personen die een dieet volgen. De een is het gelukt om daadwerkelijk 10 kilo af te vallen en de ander is hooguit 2 kilo verloren. Je krijgt 2 verschillende reacties waarvan de een zegt het kan en de ander beweert het tegendeel.

”Don’t Stop
Until You’re Proud”

Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat je op een gezonde manier tussen de 8 en 10 kilo per maand kunt afvallen. Ook wanneer je 4 tot 6 kilo afvalt binnen een maand, heb je een onwijs mooi resultaat behaald. Maar goed, je wilt natuurlijk die 8 tot 10 kilo per maand afvallen en wat moet je daarvoor doen?

Ik geef je verschillende tips en stappen die er in de meeste gevallen voor zorgen, dat je daadwerkelijk veel kilo’s afvalt. Toch is het niet verkeerd om voor jezelf een stok achter de deur te hebben. Daarom deel ik later in dit artikel een afslank programma waarmee je gegarandeerd afvalt en risicovrij!

Afvallen binnen een maand – Hoe begin ik?

Allereerst moet je mindset in orde zijn. Wanneer je 100% ervoor wilt gaan, gaat het je absoluut lukken. Heb je het gevoel dat het niks wordt en kijk er alleen maar tegen op, kan ik je nu al vertellen dat je niet zult slagen. Daarom is het belangrijk om positief te blijven.

Je gedachten zijn enorm krachtig en sturen je gemoedstoestand. Grotendeels heb je je emoties zelf in de hand en kun je deze sturen. Ik deel een aantal tips waarmee je je mindset krachtig kunt maken.

10 KILO AFVALLEN

1. Denk niet in problemen maar in oplossingen

Je herkent het vast wel, je besluit om te gaan afvallen en je denkt opeens aan allerlei dingen die je waarschijnlijk moet gaan laten. De kunst is om niet in problemen te denken maar juist in oplossingen. Zo weet je dat frisdrank niet in je gezonde voedingspatroon past.

Je kunt hier over in gaan zitten maar je kunt ook bedenken wat je wel mag gaan drinken. Maak bijvoorbeeld een fris citroen drankje klaar of neem water met een aroma smaakje. Ook het drinken van thee (zonder suiker) kan heel veel goed maken. Dit is slechts een klein voorbeeld. Er ontstaan meerdere momenten waar je even doorheen moet. Kies voor de juiste oplossingen zodat je gemotiveerd door blijft gaan!

2. Verplaats je in de toekomst

Voordat je begint met afvallen denk je vooral na over je huidige situatie. Je wilt dit graag veranderen. Als je telkens naar het huidige moment kijkt, ontstaan er vaak negatieve gedachten. Gedachten die je kunt hebben zijn; het heeft geen zin, er moet te veel gebeuren en ik hou het toch niet vol.

Je kunt jezelf veel beter verplaatsen in de toekomst. Wat ik als ik vandaag nog begin. Dan val ik iedere week af en ben ik na 4 weken een stuk fitter, gezonder en zie ik er beter uit. En zeg nou zelf, 4 weken vliegen voorbij. Het is alleen wel belangrijk dat je knopen doorhakt en van start gaat. Stel dus niet langer uit en kijk in de toekomstige spiegel.

3. Gemotiveerd blijven tijdens het afvallen

Gemotiveerd blijven is een hele belangrijke. 10 kilo afvallen in 4 weken is alleen mogelijk met de juiste instelling. Erken je sterke en zwakke punten. Je kunt zwakke punten aan jezelf een stap voor zijn door op tijd te handelen.

Voel je dat je moeite begint te krijgen, pas dan de volgende tip toe:

  • Wat enorm motiveert is het bekijken van fitness en voeding tijdschriften of video’s op het internet. Het gaat hier niet om de lichamen die anderen hebben gecreëerd, maar om de wilskracht die je ziet in een persoon. Je raakt hierdoor gemotiveerd en dit zorgt ervoor dat je er weet tegen aan kunt gaan.

Het zijn vaak de simpelste methodes die werken voor je mindset. Je gedachten zorgen vaak voor de acties die je wel of niet neemt. Stuur je gedachten op de juiste manier zodat je jouw dag afsluit met een voldaan gevoel.

10 Kilo afvallen met gezonde voeding

10 kilo afvallen doe je vooral met gezonde voeding! Wat je eet, wanneer je eet en hoe je eet is mega belangrijk. Er zijn verschillende soorten diëten en lang niet allemaal effectief genoeg. Daarom benoem ik in dit artikel een afslank methode waar ik achter sta.

Daarnaast behaal je met deze afslank methode gegarandeerd resultaat. Onthoud wel dat je zelf tot actie moet komen. Een dieet of stappenplan is een hulpmiddel en niet HET MIDDEL.

De Eiwitrijke Afslank Methode

10 kilo afvallen in 4 weken is dichterbij dan je denkt. Door het vanaf het begin goed aan te pakken, bespaar je een hoop tijd. Ik leg je graag uit waarom afvallen met eiwitten een gouden methode is om bij je streefgewicht te komen.

Eiwitten zijn de bouwstenen van je spieren. Zonder eiwitten kan het lichaam niet functioneren. Het menselijk lichaam maakt aminozuren aan en eiwitten zijn essentiële aminozuren die je binnenkrijgt door voeding.

Dagelijks hebben we eiwitten nodig. Ook hebben eiwitten een spierbeschermende functie. Of je nu wilt afvallen of regelmatig in de sportschool bent, zonder eiwitten boek je geen voorruitgang.

Waarom afvallen met eiwitten?

Je bent inmiddels meer te weten gekomen over afvallen met gezonde voeding. Een belangrijke stap is het vermijden van geraffineerde koolhydraten. Koolhydraten zijn suikers die het lichaam omzet in lichaamsvet. Vooral de ”foute koolhydraten” ga je vermijden met een eiwitrijk dieet.

Hierdoor ga je op een snelle maar verantwoorde manier afvallen. Toch laat je koolhydraten niet volledig uit je voeding. Wanneer je dat wel doet is de kans op een jojo effect groter. Ik kan me voorstellen dat je deze informatie vrij ingewikkeld vind. Toch is dit de meeste effectieve en gebruikte methode om snel en blijvend af te vallen.

Aangezien het belangrijk is dat je de juiste stappen neemt, ontvang je later van mij het stappenplan waarmee je alles in één kunt uitvoeren. Van recepten tot afslank tips en video’s!

5 Afval tips waar je wat aan hebt

De volgende afval tips zijn eenvoudig en praktisch. Afslanken hoeft namelijk niet ingewikkeld te zijn. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer en begin je aan de meest ingewikkelde methodes. NIET DOEN!

Wist je dat afvallen vooral te maken heeft met je voeding en niet met beweging. Beweging is absoluut gezond en bevorderlijk voor je prestaties, maar je voeding is nummer 1!!

Er zijn dan ook genoeg mensen die puur en alleen afslanken door middel van gezonde voeding. Jezelf suf sporten is dus niet nodig. Dagelijks of een aantal keren per week bewegen of naar de sportschool gaan is onmisbaar om gezond te blijven. Hou het goed in balans!

”Stop Wishing
Start Doing”

1. Vermijd geraffineerde suikers

Dit klinkt inderdaad bekend, hier heb je zojuist het een en ander over gelezen. Je weet inmiddels dat deze foute suikers, je vetmassa verhogen. Daarnaast maken deze koolhydraten je moe en voel je je minder fit de gedurende dag. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Hieronder heb ik een lijstje gemaakt waar vooral geraffineerde suikers in zitten.

Χ – Frisdrank, sappen en chocolademelk
Χ – Koekjes, cake en wafels
Χ – Suikerrijk broodbeleg
X – Taarten, vlaai en cupcakes
X – Suiker die je toevoegt in de thee of koffie
X – Alcohol
Etc

2. Eet plantaardig voedsel

Je lichaam heeft er mega veel baat bij wanneer je plantaardig voedsel eet. Denk bijvoorbeeld aan groente, fruit, soja bonen, noten en zaden. Deze voedingsmiddelen bevatten belangrijke voedingstoffen en zitten boordevol eiwitten. Vervang wekelijks je vleesinname door ook vegetarisch te koken.

Daarnaast bevat plantaardig voedsel veel vitamine en mineralen. Deze vitamine en mineralen houden je gezond en maken de kans op ziektes kleiner. Ook bevat plantaardig voedsel minder calorieën, koolhydraten en vetten. 10 kilo afvallen doe je makkelijker met plantaardig voedsel.

3. Haal geen suikers in huis

Klinkt logisch als je wilt afvallen, toch doet niet iedereen dit. Wanneer je namelijk suikers in huis hebt, is de kans groot dat je ze opeet. Dit wil je natuurlijk voorkomen!

Neem geen suikers in huis maar verantwoorde tussendoortjes. Mocht je honger krijgen heb je achteraf geen schuldgevoel. Probeer elke verleiding onder controle te hebben, ook op je werk. Zorg ervoor dat je geen ongezond eten koopt tijdens je pauze of dat je langs je favoriete snackbar gaat. Rekening houden met jezelf mag je niet onderschatten. Gebruik deze tip!

4. Maak gebruik van een Cheat Day

Waarschijnlijk de leukste tips die ik je kan geven. Maak gebruik van een cheat day. Een cheat day wil zeggen dat je 1 dag in de week, niet op je voeding let. Eet wat je lekker vind. Doe het wel met mate. Eet 1 a 2 bakjes chips in plaats van de hele zak. Eet een paar stukjes chocolade in plaats van de hele reep.

Door het inlassen van een cheat day reageert je lichaam direct. Alle alarmbellen gaan rinkelen en je lichaam gaat actief aan de slag om dit voedsel te verwerken. Als je contstant gezond eet, prikkel je je lichaam een stuk minder.

Je lichaam raakt er namelijk aan gewend en hoeft minder te doen. Door een keer in de week te cheaten blijft je lichaam constant en alert op voedingstoffen die weer uit het lichaam moeten.

10 kg afvallen

5. Begin direct

Van uitstel komt afstel. Er is geen perfect moment om te beginnen met afvallen. Zorg er wel voor dat je bent voorbereid door ongezonde voedingsmiddelen niet in je huis te hebben. Communiceer met familie, vrienden en collega’s. Leg ze uit wat je van plan bent zo dat ze je kunnen stimuleren.

Ook als je een feestje hebt kun je 2 dingen doen. Of je zorgt ervoor dat je alleen het gezonde voedsel neemt. Of je plan die dag tot een cheat day. We hebben het er net nog ver gehad, denk ik oplossingen niet in problemen!

Afvallen met hulpmiddelen

Afvallen kan op verschillende manieren. Ik neem aan dat je opzoek bent naar de MEEST effectieve manier. Waarschijnlijk heb je van alles geprobeerd en ben je weer terug bij af. Wanneer je serieus wilt afvallen is een stok achter de deur nooit verkeerd.

10 Kilo afvallen dankzij mijn 30 Dagen Menu

Wil je graag meer gezonde koolhydraatarme recepten, dan raad ik je het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu aan. Dit programma bevat 30 complete dagmenu’s met ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. De Recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden.

Het voordeel van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is dat je anders gaat eten en niet minder! Geen honger lijden dus!!

Daarnaast kun je het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu met 100% afslank garantie gebruiken. Val je namelijk niet af, krijg je gewoon je geld terug.   Open hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu >>>

Heb je nog vragen over het recept of het dieet programma dat ik met je deel, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

vanille cake

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 25 juli, 2017

Auteur

Timo

Categorie

Afvallen Gezondheid

Tags

1 reactie op "8 tot 10 Kilo Afvallen Binnen 4 Weken? Feit of Fabel?"

  1. Marieke schreef:

    Interessant artikel! Het gaat bij mij op en af. Ook ontbreekt mijn motivatie nogal vaak.
    Ga deze tips gebruiken en heb nog een vraag over de afslank receptenbijbel.
    Kan ik dit gebruiken voor het hele gezin of kom ik apart aan het koken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies