20 dagen suikervrij

20 Dagen Suikervrij Review | SCHOKKEND NIEUWS!

Laatste update: 2 december, 2018 | Geen reacties

20 Dagen Suikervrij is ontwikkeld voor vrouwen vanaf 40 jaar. Het programma is ontwikkeld om blijvend gewicht te verliezen op een verantwoorde manier. Ria Kamelle is de auteur en bekend van haar eerdere bestseller ”slank door de overgang”. In deze review vertel ik je alles over de dieet methode die Ria gebruikt en of je er daadwerkelijk kilo’s mee kunt afvallen?!

LET OP: Ria maakt gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier veel minder dan op de normale aankoop pagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je goedkoper uit bent: 20 Dagen Suikervrij Kortingspagina >>

20 Dagen Suikervrij Review

Aangezien de afslankboeken je om de oren vliegen, is het de hoogste tijd om ook 20 Dagen Suikervrij te beoordelen. Er worden enorm veel beloftes gemaakt wanneer je een afslankboek aanschaft.

Helaas werken de meeste niet en dat is zonde van je tijd en geld. 20 Dagen Suikervrij trok mijn aandacht vanwege de vele positieve reacties op het internet. Nu is de vraag kloppen deze reacties en zijn ze afkomstig van ”echte” personen?

Je ontdekt het allemaal in deze uitgebreide 20 Dagen Suikervrij review. Voordat ik begin vertel ik je eerst wie Ria Kamelle is.

Wie is Ria Kamelle?

Ria kamelle

Ria Kamelle is van beroep overgangsconsulente. Ze heeft eerdere boeken geschreven en is vooral bekend met het boek ”slank door de overgang”.

Ze helpt vrouwen om de overgang een stap voor te zijn of de overgang te overwinnen. Ria Kamelle is toegankelijk naar anderen en je kunt met vragen bij haar terecht. Ik kan in ieder geval bevestigen dat Ria betrouwbaar is en of 20 Dagen Suikervrij ook zo goed werkt, lees je later in deze review.

Wat voor een soort dieet is 20 Dagen Suikervrij?

Wat maakt 20 Dagen Suikervrij uniek? Met talloze dieetboeken moet je van goede huizen komen wilt iemand er in jou ”product” geloven!

Het programma is met name gericht op je bloedsuikerspiegel en hormonen. Suiker werkt verslavend en dat betekent dat je er na hunkert.

Door het nuttigen van snelle koolhydraten stijgt je bloedsuikerspiegel. Er ontstaat een piek. Daarna daalt deze drastisch waardoor je opnieuw trek krijgt in zoet. Ook voel je je moe en futloos.

Wanneer je wilt afvallen is het van belang dat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Het eten van onbewerkte en natuurlijke voeding is enorm belangrijk om een hoge insulineproductie te voorkomen.

Een hoge insulineproductie verstoort namelijk je stofwisseling. Wanneer er te veel insuline in je bloed rondgaat, stopt het lichaam met het verbranden van vet. Hierdoor wordt het vet vastgehouden.

Wanneer je je insulineniveau onder controle kunt houden, kan het afvallen beginnen. Dit is namelijk de KEY! 20 Dagen Suikervrij begeleid je stap voor stap zodat je vanaf nu de juiste keuzes maakt.

Hoe komt het hunkeren naar suiker tot stand?

Suiker is een smaakmaker. Daarnaast is deze grondstof goedkoop waardoor veel fabrikanten er gebruik van maken. Vooral bewerkte producten bevatten een hele hoop suikers.

Ook eten we steeds vaker snelle koolhydraten die aanwezig zijn in brood, pasta, koekjes en frisdrank. Hierdoor krijgt je lichaam constant suikers binnen.

Hierdoor komt er dopamine vrij en dat geeft een heerlijk gevoel. Je hersenen geven een signaal van geluk en je verlangt hierdoor telkens opnieuw naar suiker. Hierdoor neemt je lichaamsgewicht toe en dat wil je natuurlijk zien te voorkomen.

Met 20 Dagen Suikervrij leer je hoe je jouw suikerinname kunt beperken en beheersen. Je zult in lichaamsvet afvallen en ook krijg je uitleg hoe je het beste op gewicht kunt blijven. Je wilt namelijk geen jojo-effect!

Voor wie is dit dieet bedoeld?

20 Dagen Suikervrij is bedoeld voor vrouwen vanaf 40 jaar. Het stappenplan is samengesteld wanneer je de volgende nadelen ervaart:

  • Je komt moeilijke van je buikje af
  • Je kunt lastig afblijven van suikers
  • Diëten ben je meer dan beu
  • Je wil dat kleding waar beter gaat zitten
  • Voelt je moe en energieloos

Een voordeel is dat de recepten zijn samengesteld voor het hele gezin. Je hoeft dus niet dubbel te gaan koken. Ook mannen mogen de recepten nuttigen.

De inhoud van 20 Dagen Suikervrij

20 dagen suikervrij

Wat krijg je allemaal zodra je 20 Dagen Suikervrij aanschaft? Het boek bevat meer dan 50 recepten. Je ontvangt een compleet stappenplan waardoor je direct kunt beginnen.

Je hoeft je dus niet af te vragen of je het wel allemaal goed doet. De stappen volgen uit het boek is de route die je kunt gaan volgen.

Je leert tevens slechte voeding te herkennen zodat je met de juiste voeding naar huis gaat. Een ander voordeel is dat alle recepten 100% gluten en zuivelvrij zijn.

Je kunt 20 Dagen Suikervrij voor het hele gezin gebruiken. Twee keer koken is dus niet nodig. Doordat alle inhoud digitaal is krijg je na aanschaf, direct toegang. Je hoeft hier niets voor te downloaden.

Tijdelijk 6 gratis bonussen

1. Startersgids 20 Dagen Suikervrij t.w.v. €19,-

De startgids ondersteunt je direct vanaf het begin. Je leert waarom suiker ongezond is voor je lichaam en welke gevolgen het kan hebben voor je gezondheid. Ook ontvang je tips voor wanneer je gaat uit eten zodat je nog altijd kunt blijven genieten.

2. 10 suikervrij dranken t.w.v. €10,-

Je ontvangt 10 recepten waarmee je verfrissende suikervrije dranken mee kunt maken. De recepten zijn voor het hele gezin en de ingrediënten voorzien je lichaam van energie. Er is niet alleen aan koude dranken gedacht, ook krijg je recepten voor warme chocolademelk en gemberthee met citroen.

3. 10 suikervrije lekkernijen t.w.v. €10,-

Met deze recepten kun je nog altijd genieten van taart, koekjes, cakes en muffins. Ook hier komt chocolade aan de pas. De recepten zijn voor het hele gezin en zijn snel klaar.

4. Boodschappenlijstjes t.w.v. €10,-

Je hoeft niet meer na te denken over wat je gaat eten. Je ontvangt boodschappenlijstjes waar alles op staat. Doordat het digitale bestanden zijn kun je vanaf je telefoon zien, wat je nodig hebt. Zo heb je altijd je boodschappenlijstjes bij de hand.

5. Facebook community t.w.v. €19,-

Je krijft levenslang gratis toegang tot de Facebook community. Je krijgt ondersteuning en ook lees je ervaringen/tips van andere gebruikers. De community is privé waardoor alleen leden je berichten kun lezen en of beantwoorden.

6. Motivatie e-mails en updates t.w.v. €19,-

Levenslang ontvang je updates, nieuwe recepten, tips en hulp van Ria. Volgens Ria is het behouden van motivatie enorm belangrijk om succes te boeken. Je zult daardoor niet snel opgegeven en succesvol je streefgewicht bereiken.

Zoals je kunt zien ontvang je maar liefst 6 gratis bonussen. Persoonlijk vind ik het een pluspunt dat Ria deze elementen heeft toegevoegd aan 20 Dagen Suikervrij.

Hierdoor ontvang je een compleet pakket en hoef je geen dingen erbij te kopen. Er zijn namelijk een hoop dieetboeken waar je uiteindelijk veel meer voor betaalt dan nodig is. Ria maakt geen gebruik van deze misleidende truc.

LET OP: Ria maakt gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier veel minder dan op de normale aankoop pagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je goedkoper uit bent: 20 Dagen Suikervrij Kortingspagina >>

20 Dagen Suikervrij Ervaringen | Wat zeggen anderen?

Ik ben opzoek gegaan naar ervaringen van ”echte” 20 Dagen Suikervrij gebruikers. Ria deelt op haar website een hoop ervaringen maar het is lastig te controleren of deze personen echt zijn (hier ga ik wel van uit).

Aangezien ik het programma heb aanschaft, is er toegang verleend tot de Facebook community. Het valt me op dat deze pagina actief gebruikt wordt.

Vrouwen delen hier hun ervaringen en resultaten. De meeste vrouwen zijn na 7 dagen tussen de 2 en 3 kilo afgevallen. Dit is een gezond resultaat en laat zien dat je daadwerkelijk verantwoord gaat afvallen.

Ook lees ik dat de recepten goeie beoordelingen krijgen en Ria reageert dagelijks terug op vragen. Ook community leden helpen elkaar. Dat 20 Dagen Suikervrij werkt is in ieder geval duidelijk.

Mijn persoonlijke mening

Dan is het nu tijd om mijn persoonlijke mening te geven over 20 Dagen Suikervrij. Hoe ziet het boek eruit, is het gebruiksvriendelijk en welke garantie heb je?

Hoe verliep de betaling?

Laten we beginnen bij het begin! 20 Dagen Suikervrij is alleen online verkrijgbaar. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Paypal, Afterpay en Creditcard.

Ik heb gekozen voor de betaalmethode van IDeal. Zodra ik het boek had afgerekend ontving ik een mail van Ria. Let er dus goed op dat je mailadres klopt!

In de mail van Ria staat stap voor stap beschreven hoe je het e-book en de gratis bonus boeken kunt openen. Je hoeft hiervoor niets te downloaden. Alle inhoud die je ontvang kun je openen vanaf je telefoon, laptop, computer en tablet.

De inhoud en vormgeving

Het valt direct op dat Ria de tijd heeft genomen om het boek er goed uit te laten zien. Persoonlijk vind ik dit zeer prettig. Het leest makkelijk weg en daarnaast is de inhoud overzichtelijk samengesteld.

Je kunt makkelijk navigeren door het boek en binnen 1 klik de juiste pagina bereiken. Er is over nagedacht en Ria heeft rekening gehouden met de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

De recepten van 20 Dagen Suikervrij

De recepten zijn verrassend en variërend. De ingrediënten en kookinstructies zijn goed zichtbaar en ook staat er een afbeelding bij het recept.

De voedingswaarden van de recepten zijn zeer positief. Je krijgt voldoende vitamine, mineralen, eiwitten en vetten binnen.

Wat vind ik van het bonus materiaal?

20 dagen suikervrij

Ook hier heeft Ria voldoende tijd aan besteed. Het kan eigenlijk niet anders dat ze hier hulp bij heeft gekregen. Alles ziet er tot in de puntjes overzichtelijk uit.

Daarnaast bevat het bonusmateriaal daadwerkelijk waardevolle informatie, tips en recepten. Vooral de 10 drank recepten zijn verrassend en zorgen ervoor dat je direct wilt beginnen.

De Facebook community wordt dagelijks gebruikt en ook hier lees je veel motiverende berichten. Een voordeel is dat niemand van je omgeving weet dat je lid bent van deze groep.

30 Dagen niet goed geld terug garantie!

Je krijgt 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie! Ria deelt deze garantie duidelijk op haar website en moet worden nagekomen.

Ze laat weten dat wanneer je om wat voor een rede dan ook niet tevreden bent, je het volledige aankoop bedrag krijgt terug gestort.

Je loopt dus geen enkel risico op en miskoop en hebt dus niets te verliezen.. alleen maar te winnen! De beloofde garantie vind je hier: 20 Dagen Suikervrij Garantie >>

20 Dagen Suikervrij kopen met korting

LET OP ER IS EEN KORTINGSPAGINA ACTIEF! Ria maakt gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier veel minder dan op de normale aankoop pagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je goedkoper uit bent: 20 Dagen Suikervrij Kortingspagina >>

Conclusie

Je bent alles te weten gekomen over 20 Dagen Suikervrij. Het boek is ontworpen door Ria Kamelle en dat zie je terug aan de kwaliteit van het boek.

Vrouwen vanaf 40 jaar worden geholpen om hun streefgewicht te bereiken. Ik moet toegeven dat dit dieet ook gebruik kan worden als je nog geen 40 jaar bent.

Het is in ieder geval wel een feit dat wanneer je 40 bent, je wel degelijk meer baat hebt bij 20 Dagen Suikervrij als ik dit vergelijk met enkele andere diëten.

De recensies die ik tegenkom op het internet laten in ieder geval zien dat het boek werkt. Wil je graag op een verantwoorde manier afvallen, dan is 20 Dagen Suikervrij wellicht ook iets voor jou.

Ik hoop dat review je antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Wie is Ria Kamelle?
  • Wat voor een soort dieet is 20 Dagen Suikervrij
  • 20 Dagen Suikervrij ervaringen
  • Welke garantie heb je?
  • 20 Dagen Suikervrij kortingspagina

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers. Ik wens je succes en vooral veel plezier met 20 Dagen Suikervrij!

Vergeet niet gebruik te maken van de kortingslink zodat je goedkoper uit bent: 20 Dagen Suikervrij Kortingslink >

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 9 april, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies