afslank receptenbijbel review

De Afslank Receptenbijbel review: Wacht met kopen!

Laatste update: 7 november, 2023 | 67 reacties

De afslank receptenbijbel is ontworpen door Oscar Helm. Hij is de eigenaar van HappyHealthy. Op deze site deelt Oscar regelmatig interessante artikelen over het creëren van een gezonde leefstijl. Oscar beweerd inmiddels duizenden mensen geholpen te hebben door middel van de Afslank Receptenbijbel. Hier moest ik natuurlijk meer over weten en ben op onderzoek uitgegaan. Voordat ik deze Afslank Receptenbijbel review met je deel, is het belangrijk om te weten wat voor een soort boek dit is.

Wat is de Afslank Receptenbijbel voor een boek?

TIP:
Er is een geheime kortingspagina van de Afslank Bijbel! Hier betaal je veel minder voor het boek >>

De Afslank Receptenbijbel is gebaseerd op een koolhydraatarm dieet. Uit onderzoek blijkt dat een koolhydraatarm dieet helpt bij het afvallen Daarnaast zijn er ook studies die aantonen dat koolhydraatarme voeding, een positief effect heeft op diabetes type 2.

Oscar heeft met al deze wetenschap, de Afslank Receptenbijbel samengesteld. Een groot voordeel is dat je zelf niet meer op onderzoek uit hoeft te gaan. Het boek is namelijk stapsgewijs is opgesteld en je ontvangt koolhydraatarme recepten voor elk moment van de dag.

Je hoeft vanaf je ontbijt tot aan je avond eten niet na te denken over wat je gaat koken. De recepten zijn dus met name koolhydraatarm en eiwitrijk. Dit betekend in een notendop dat je geen geraffineerde suikers (dik makers) binnen krijgt.

Er is een fysiek boek en digitaal boek beschikbaar. Wanneer je het fysieke boek aanschaft, ontvang je deze de volgende werkdag in huis. Ook krijg je toegang tot het digitale boek (via e-mail) waardoor je direct kunt beginnen.

Wie is Oscar Helm?

 

Oscar helm is de bedenker van de Afslank Receptenbijbel. Hij is van beroep Orthomoleculair voedingsspecialist. Oscar deelt zijn ervaringen graag met anderen en dat doet hij door middel van zijn website happyhealthy.nl (laatst onderzocht maart 2022)

De artikelen die hij schrijft zijn van zeer goede kwaliteit en hij legt alles tot in de puntjes uit. Je kunt zien dat het zijn passie is om over het menselijke lichaam te schrijven.

Oscar is ook te zien op verschillende video’s waarin hij tips deelt die je direct kunt toepassen. Ik kan in ieder geval bevestigen dat hij de moeite doet om je zo goed mogelijk te helpen.

Is Oscar Helm betrouwbaar?

Na onderzoek te hebben gedaan naar Oscar, werkt hij in ieder geval onder zijn eigen naam. Op het internet kun je namelijk makkelijk een valse naam tegen komen. De volledige naam van Oscar helm is Oscar Helm Helmstäter.

Hij heeft zijn naam ingekort omdat het anders een te ingewikkelde achternaam zou zijn. Op die manier is hij makkelijker te benaderen en weet iedereen wie hij is.

Ook heb ik onderzoek gedaan naar de gegevens en achtergrond van Oscar. Zo deelt hij zijn kvk gegevens en btw nummer op de website. Hij heeft in ieder geval zijn zaakjes in orde.

Daarnaast ben ik opzoek gegaan naar een aantal ervaringen met Oscar Helm. Later lees je hier nog veel meer over.

Een aantal reacties over de Afslank Receptenbijbel

Hieronder deel ik een printscreen van de reacties die ik tegen kom op Facebook. Het voordeel van Facebook is dat de reacties afkomstig zijn van ”echte” personen.

De website van de Afslank Receptenbijbel bevat namelijk ook een aantal reacties maar het is lastig te achterhalen of deze afkomstig zijn van echte (bestaande) personen.

afslank receptenbijbel

De inhoud van de Afslank Receptenbijbel

De basis om een gezond gewicht te creëren is een evenwichtige voeding. Zo legt hij het verschil uit tussen langzame en snelle koolhydraten. Ook verteld hij welke producten je kunt gaan gebruiken bij je maaltijden of tussendoortjes.

Daarnaast krijg je antwoord op de vraag, welke zuivelproducten je het beste kunt gebruiken. Vooral de plantaardige vervangers zoals amandelmelk, sojamelk en kokosmelk bevatten veel gezonde eigenschappen, die goed zijn voor je lichaam.

De Afslank Receptenbijbel maakt alleen gebruik van bewezen elementen uit traditionele diëten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen gezonde en ongezonde vetten. Oscar gaat vooral in op gezonde en verantwoorde voeding.

Alle recepten zijn voorzien van een duidelijke foto. Ook staat bij ieder recept aangegeven wat de benodigdheden zijn, de tijd die er nodig is om het gerecht te bereiden, instructies en ook variatietips.

Wat ik prettig vind is dat als je iets niet lust, je altijd de mogelijkheid hebt om een alternatief te nemen. Dit geeft ruimte en vrijheid om je eigen smaak te creëren. Wanneer je namelijk moeite hebt met bepaalde gerechten, is de kans de groot dat je het niet volhoudt.

LET OP: Oscar Helm maakt op het moment gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Afslank Receptenbijbel Kortingspagina >>>

Recepten uit de Afslank Receptenbijbel

Hieronder vind je een aantal recepten, rechtstreeks uit de receptenbijbel. Ik deel een aantal van mijn favoriete dranken en gerechten. Je kunt uit mega veel maaltijden, tussendoortjes en drankjes kiezen. Daarnaast stuur Oscar iedere week per mail, nieuwe recepten toe.

Een aantal van mijn favoriete dranken zijn:

Chocolade milkshake

Afslank receptenbijbel

 Een gezonde fruit/groente sap

Afslank receptenbijbel

Een aantal van mijn favoriete gerechten zijn:

Frietjes met stoofvlees

Afslank receptenbijbel

Ovenschotel met geitenkaas, venkel en prei

Afslank receptenbijbel

De gratis bonussen van de afslank receptenbijbel

Naast de Afslank Receptenbijbel zelf, waar je boordevol handige tips en recepten in terug vindt, ontvang je gratis een aantal bonussen namelijk waar je normaal gesproken de volle prijs voor betaald. Wanneer je nu de deal aan gaat met Oscar krijg je deze bonussen er gratis bij.

♦ Complete dag en week menu’s + handige boodschappenlijstjes

♦ Een receptenboek met 10 gezonde toetjes (aanrader!)

♦ Een boek met 30 gezonde tussendoortje

♦ Een stappenplan met tips hoe je jou lichaam gezond kunt houden
(wanneer je jouw streefgewicht hebt bereikt)

♦ Een ultiem afslankprogramma met waardevolle video’s
(tips en oefeningen waarmee je nog sneller resultaat kunt behalen)

Afslank Receptenbijbel pdf

Al eerder heb je kunnen lezen dat je de Afslankbijbel op 2 manieren kunt ontvangen. Het boek is namelijk fysiek verkrijgbaar (thuis door de brievenbus) en als pdf bestand. Afslank receptenbijbel Pdf bestand wilt zeggen dat je het boek kunt openen via je e-mail.

Wanneer je de afslankbijbel hebt aangeschaft ontvang je namelijk direct een mail van Oscar. In deze mail staat een link waar je op kunt klikken. Zodra je dat doet open je direct de Afslank Receptenbijbel plus bonussen. Je hoeft hier dus niet voor te downloaden en ook heb je geen e-reader nodig.

Wanneer je ook voor het pdf bestand kies kunt je via je telefoon, laptop en tablet het programma bekijken en volgen. Dit is makkelijk zodra je boodschappen gaat doen of ergens op bezoek gaat. Vanaf je telefoon zie je wat je nodig hebt en wel en niet kunt eten.

Welke garantie heb je? 60 Dagen!

Oscar Helm bied een garantie van 60 dagen. Mocht je om wat voor een reden dan ook niet tevreden zijn over de Afslank Receptenbijbel, kun je binnen 60 dagen het aankoop bedrag terug krijgen.

Deze niet-goed-geld-terug-garantie kun je wat ons betreft alleen geven, als je 100% achter je product staat. Je loopt geen enkel risico op een miskoop. Je hebt dus niets te verliezen… alleen maar te winnen!

Voor wie is de Afslank Receptenbijbel bestemd?

Iedereen die op en gezonde en verantwoorde manier wilt afvallen, kan beginnen met de receptenbijbel. Door gebruik te maken van de beste voedingsmiddelen, ga je je fitter voelen en er energieker uitzien.

Volgens Oscar Helm heb je geen gevoel dat je streng aan het diëten bent. Dat zorgt ervoor dat je dit receptenboek en alle bonus boeken, dagelijks zult gaan gebruiken.

Tevens reinig je je lichaam omdat je van start gaat met gezonde fruit en groente shakes, althans dat is je eigen keuze. Niet iedereen is dol op shakes maar ik raad het je wel aan.

Je stofwisseling gaat ’s ochtends vroeg al van start, waardoor je goed op gang komt. Je eet naar je eigen behoeft en daardoor heb je geen last van moeheid of andere bijwerkingen.

Over het algemeen zijn dit de bijwerkingen die je vaak, bij een dieet tegenkomt. Oscar heeft daar rekening mee gehouden en dat is wat mij betreft, wel een groot pluspunt!

Zo te zien gaan de Afslank Receptenbijbel boeken erg goed!

afslank receptenbijbel

Mijn Ervaringen Met De Afslank Receptenbijbel?

Ik heb 3 weken gebruik gemaakt van de Afslank Receptenbijbel. Per week heb ik alle veranderingen bij gehouden. Wat me opvalt is dat de receptenbijbel ondersteuning gaf in de ochtend. Zo weet ik precies wat ik kan eten en de afgelopen 3 weken is mijn leefstijl veranderd. Iedere dag maak ik een andere maaltijd klaar.

Week 1

Na de eerste week gaf mijn lichaam dan ook een signaal, van verandering aan.

Dit signaal kwam vooral vanuit de darmen, een teken dat het reinigproces van start is gegaan. Dit heb ik niet als vervelend ondervonden en ook geen last van gehad.

Persoonlijk vind ik het prettig als je ervaart dat wanneer je een product aanschaft, het voelbaar en zichtbaar werkt. Dit motiveert namelijk en zorgt ervoor, dat je door blijft gaan.

Je hebt natuurlijk een doel en dat is je streefgewicht bereiken. Een dieet is alleen een hulpmiddel. Je moet het natuurlijk wel zelf gaan doen. Als een dieet dan daadwerkelijk fijn is in gebruik, gaat het stukken makkelijker.

Week 2

Tijdens week 2 ervaar ik meer spierkracht tijdens het sporten. Dit heeft vooral te maken met de extra eiwitten die ik eet. De recepten bestaan namelijk voor een groot deel uit eiwitrijke voedingsmiddelen.

Deze eiwitten beschermen en herstellen je spieren. Hierdoor verliep het sporten makkelijker en ervaar ik gedurende dag, meer energie.

Het is niet mijn bedoeling om veel kilo’s af te vallen. Ik eet namelijk gezond en sport 4 tot 5 keer per week. het doel met de receptenbijbel is om vetmassa te verliezen.

In week twee heb ik mijn gewogen en ben ik in twee weken tijd 4,3 kilo afgevallen. Dit heeft met name rondom mijn buik en benen plaatsgevonden. Ook zijn mijn spieren iets zichtbaarder geworden.

Afslank receptenbijbel

Week 3

Zoals eerder besproken is het mijn bedoeling om niet te veel, af te vallen. Vandaar heb ik maximaal 3 weken gebruik gemaakt van de Afslank Receptenbijbel.

De derde week verliep makkelijk en ook heb ik een aantal nieuwe recepten geprobeerd. Er zijn recepten die ik minder lekker vind, maar goed smaken verschillen. Deze nieuwe recepten worden toegevoegd door Oscar en geeft extra afwisseling.

Ook heb ik in de derde week mail contact gehad met Oscar. Ik was namelijk benieuwd hoe zijn service is en heb een aantal vragen gesteld. Dezelfde dag stuurde hij een bericht terug. Hij levert een goede service.

Sporten verloopt goed en hongermomenten zijn er nauwelijks. Mocht ik extra trek hebben, kan ik kiezen uit verschillende snacks die Oscar je aanraad.

In week 3 heb ik mij natuurlijk ook gewogen. Hieronder vertel ik je hoeveel ik ben afgevallen en welke verschillen er zijn ontstaan.

Werkt de Afslank Receptenbijbel?

In 3 weken tijd ben ik 5,7 kilo afgevallen. Mijn vetpercentage is zichtbaar verminderd en ook heb ik een gespierder lichaam. Dit komt met name doordat ik makkelijker heb kunnen sporten. Daarnaast zijn de recepten eiwitrijk.

Het dieet heeft voor mij in ieder geval zijn werking getoond. Wat ik in 3 weken heb bereikt zijn prima resultaten. Als ik in de toekomst meer gewicht wil verliezen is de kans groot dat ik opnieuw gebruik van de afslank receptenbijbel.

Onthoud wel dat je er geen live coaching bij krijgt. Nu is dit receptenboek wel zo samengesteld, dat je dit makkelijk zelf kunt uitvoeren. Ook kun je met al je vragen bij Oscar Helm terecht.

Wanneer je voor live coaching kiest, bijvoorbeeld bij je sportschool of deskundige gaat de prijs natuurlijk ook een stuk omhoog. Oscar staat in ieder geval klaar om je digitaal verder te helpen en dat is handig om op terug te vallen.

Ook zijn er voor bepaalde gerechten verse groente en fruit producten nodig, die je niet altijd bij de kleinere supermarkt verkrijgbaar zijn. Hiervoor kom je dan naar een groenteboer aan het gaan of een van de grotere supermarkten.

Afslank receptenbijbel

Afslank receptenbijbel kopen + Kortingslink!

De Afslank Receptenbijbel schaf je aan via een beveiligde pagina. Je kunt hier betalen met IDeal, Paypal, Credicard en Afterpay. Na betaling ontvang je je betalingsbewijs en kun je direct van start gaan.

LET OP: Oscar Helm maakt op het moment gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Afslank Receptenbijbel Kortingspagina >>

Eindoordeel ervaringen Afslank Receptenbijbel!

k ben tevreden over de werking van de afslank receptenbijbel. Als je op een gezonde en makkelijke manier wilt afvallen, raad ik je dit receptenboek.

Een groot voordeel van dit boek is dat het behaalde resultaat, blijvend is. Dit komt met name door de recepten die je maakt. Oscar heeft namelijk de balans tussen Koolhydraat-arm en Eiwitrijk op de juiste manier in verhouding gebracht.

De periode dat ik de afslank receptenbijbel hebt gebruikt, is me prima bevallen. Persoonlijk wil ik nogal graag tussendoor snacken en de receptenbijbel heeft hier verschillende oplossingen voor.

Er zijn verschillende tussendoortjes waar ik uit kon kiezen. Naast het onder controle hebben van extra eetmomenten, ervaar ik meer energie. Ik heb namelijk geraffineerde suikers achterwege gelaten en meer eiwitten toegevoegd.

In begin is het even omschakelen maar je merkt binnen een paar dagen verschil. Dit motiveert mij enorm waardoor ik het beste eruit wilde halen. Ik ben dan ook zeer tevreden over de resultaten.

Afslank recepten bijbel

Afslank Receptenbijbel de moeite waard of niet?

De Afslank Receptenbijbel bevat wat mij betreft alle elementen om verantwoord en gezond af te vallen. Ook op lange termijn kun je met dit receptenboek blijven afvallen en je gewicht vasthouden.

De extra bonus boeken sluiten goed aan, waardoor je op elk moment van de dag bent voorbereid. De prijs die Oscar hanteert voor zijn receptenboek en het gratis bonusmateriaal is wat mij betreft goed in verhouding.

Wil je graag een aantal kilo’s afvallen dan raad ik je de Afslank Receptenbijbel van harte aan! Daarnaast heb je dankzij de 60 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug garantie niets te verliezen!

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers. Ik wens je succes en vooral veel plezier met de Afslank Receptenbijbel!

PS: Wees geen dief van je eigen portemonnee! Maak snel gebruik van de hoge korting. Kortingspagina >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 27 februari, 2020

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

67 reacties op "De Afslank Receptenbijbel review: Wacht met kopen!"

 1. Rowan schreef:

  Heb hier al vaker over gehoord. Klopt het dat dit receptenboek alleen via het internet verkrijgbaar is?
  Wil het toch gaan proberen…

  1. Timo schreef:

   Avond Rowan,

   Dat klopt! Het boek is alleen via het internet te koop.
   Je kunt veilig via IDEAL, Creditcard of paypal betalen.
   Als je ergens hulp bij nodig hebt laat je het maar weten 🙂

   Groeten Timo

 2. sander schreef:

  Mooie review! Bedankt voor het delen TIMO!

 3. Debby schreef:

  Misschien een ingewikkeld voor jullie maar ik ben al jaren bezig om echt op gewicht te komen.
  Ik kan verleidingen moeilijk weerstaan en eet zowat de hele dag door. Als ik aan een dieet begin dan hou ik dit hooguit 2 weken vol en dan denk ik achja laat ook maar laten we maar lekker gaan snoepen. Het ligt natuurlijk aan mezelf maar het kan ook zo zijn dat het dieet niet boeiend genoeg is op dat moment. Ik zoek nu naar een dieet waar ik toch wel voldoening uit kan halen met wat ik kan eten. Wil er heel graag wat aan doen maar het moet niet al te ingewikkeld zijn. Ik werk 6 dagen per week en ben vaak druk met alles en nog wat. Wil me kunnen focussen en het moet daaorm niet super moeilijk zijn allemaal. Wil daarom wel eens eerlijk van jou weten of dit boek iets kan betekenen voor mij.
  Groetjes Debby

  1. timo schreef:

   Hoi Debby,

   Wat goed dat je je verhaal deelt! Ik weet zeker dat genoeg mensen zich hierin herkennen.
   Dit dieetboek is wat mij betreft interessant genoeg om langere tijd mee door te gaan.

   Er staan ontzettend veel variërende recepten in en je vind er ook veel motivatie in terug.
   Je kunt het boek met garantie uitproberen. Mocht je het alsnog niks vinden
   dan kun je het betaalde bedrag terug vragen.

   Laat even weten wat je gaat doen 🙂

   Groeten, Timo

 4. Rob schreef:

  Kan ik makkelijk afvallen wanneer ik begin aan deze recepten? Hoelang duurt het gemiddeld dat ik resultaat ga zien? Ben er erg benieuwd naar want wil dit aanschaffen als het echt zo goed werkt. Wat heb jij zelf al allemaal geprobeerd en kun je mij dan ook aanraden?

 5. Mandy schreef:

  Hee Timo, Ik heb je review gelezen. De afslankbijbel heeft mijn interesse.
  Ik wil graag voor de zomer nog minimaal 15 kg afvallen.
  Is dit realistisch? Ik heb graag een eerlijk antwoord want ik wil
  mijzelf niet voor de gek houden. Misschien ben ik te laat om dit voor elkaar
  te krijgen maar aan de ene kant denk het is nooit te laat om te beginnen.
  Ben erg benieuwd wat er allemaal nog mogelijk is. Ik hoop een reactie terug te krijgen
  zodat ik snel een keuze kan maken.

  Greetz Mandy

  1. timo schreef:

   Hoi Mandy,

   Goede vraag die je stelt. Als eerst is het nooit te laat om te beginnen met afvallen.
   Elke kilo die je meepakt is meegenomen. Bovendien zijn de eerste kilo’s ook enorm
   motiverend.

   Als we ervan uitgaan dat de zomer in juni/juli begint is het mogelijk om 10/12 kilo af te vallen.
   Meer kan natuurlijk ook maar dat ligt aan jezelf. Ook is het een goed idee om gezond eten
   te combineren met sport!

   De afslankbijbel biedt een goede uitkomst en heeft alle belangrijke onderwerpen in balans!
   Je kunt het altijd een maand proberen want de garantie geld dat als je niet bent
   afgevallen je je geld terug krijgt.

   Natuurlijk moet je je wel 100% inzetten en dan weet ik zeker dat je jouw streefgewicht zult behalen hiermee.
   Als je nog vragen hebt, hoor ik dat graag.

   Groeten Timo

   1. Mandy schreef:

    Hee Timo, Bedankt voor je reactie. Inmiddels ben ik van start gegaan. Zodra ik mijn weging gehad heb laat ik je weten of ik ben afgevallen. Ik moet zeggen dat het mij goed bevalt en ik mezelf in ieder geval een stuk fitter voel. Ben heel erg benieuwd. Ik meld mij zodra ik gewogen heb!

    Greetz Mandy

 6. Romy Hulshof schreef:

  Ik wil afvallen om in de toekomst mee te doen aan wedstrijden.
  Mijn vriendinnen doen vaak mee aan een obstacle run. Maar ik krijg dat
  nu echt niet voor elkaar. Maak dit programma je ook fit of is
  het puur alleen afvallen? Gr Romy

  1. timo schreef:

   Hoi Romy,

   Leuk dat je wilt mee doen aan obstacle runs.
   Ongeveer 2 keer per jaar doe ik hier ook aan mee.

   Je hebt inderdaad een goede conditie hiervoor nodig.
   De afslankbijbel helpt bij het afvallen én fit worden.

   Hier kom je natuurlijk wel wat voor het doen. Ik raad je aan om minimaal
   3 keer per week te sporten. De afslankbijbel begeleid je hierbij
   en wanneer je dit met gezonde voeding combineert, weet ik zeker
   dat jij dit jaar nog mee kan doen aan een run!

   Ben benieuwd 🙂 Hou ons op de hoogte!

   Groeten, Timo

 7. Roy schreef:

  Kan ik de afslankbijbel combineren met een zout-arm dieet? Mvg Roy

  1. timo schreef:

   Hoi Roy,

   Je kunt de recepten zo samenstellen dat je er geen zout aan toevoegt.
   Helaas zijn er wel producten waar te veel zout al in zit. Hier moet je via het etiket
   op letten.

   Wanneer je voor een natuurlijke maaltijd kiest kun het zout zo laag mogelijk houden.
   Denk bijvoorbeeld aan een maaltijd met aardappelen, groente en vis.

   Als je verder nog vragen hebt, hoor ik het graag :-)!

   Groeten, Timo

 8. Helga schreef:

  He allemaal, wie kan er wat ervaringen delen met dit afslank boek. Ben benieuwd wat jullie tot nu toe hiermee bereikt hebben aangezien ik het graag wil gaan doen. Dus als er iemand zo vrij is om het te willen delen ben ik daar erg benieuwd naar. Vriendelijke groet, Helga

  1. timo schreef:

   Hoi Helga,

   Ik heb jouw verzoek verstuurd. Mocht er iemand zijn ervaring willen plaatsen
   stuur ik je een bericht 🙂

   Ben je er zelf ook al mee begonnen?

   Groeten, Timo

  2. Mandy schreef:

   Hi Helga, Ik heb al eerder beloofd om een reactie te plaatsen over hoe het dieet verloopt.
   Timo heeft mij hieraan herinnerd en bij deze deel ik mijn ervaring 🙂

   Ik ben 1 maand actief met de afslankbijbel en ik ben 7 kilo afgevallen. Je kunt het vooral zien aan mijn gezicht, heupen en buik. De recepten zijn makkelijk te maken en ook de hulp van Oscar komt vaak goed van pas. Ik heb veel meer energie gekregen en heb meer zin om dingen te ondernemen.

   Mijn leven is in ieder geval positief veranderd. Je komt er wel wat voor het doen maar dan heb je ook wat. Hiervoor heb ik vooral afslank pillen geprobeerd maar dat heeft voor mij niks betekend. Door echt gebruik te maken van een andere leefstijl voel ik me fris en is mijn zelfvertrouwen toegenomen.

   Als ik er nog meer over wilt weten stuur je maar een reactie hierop. Ik heb nog een aantal kilo’s te gaan dus ga nog door hiermee. Als je gaat starten wens ik je in ieder geval veel succes toe!!!

   Groetjes Mandy

   1. Helga schreef:

    Hi Mandy dankjewel! Ik bekijk niet iedere dag mijn mail en ik zag vandaag dat je gereageerd had. De afgelopen dagen heeft de afslankbijbel me bezig gehouden. Wel doen of niet doen. Jouw reactie en resultaat is in ieder geval duidelijk. Ik ga ermee beginnen. Met blijven nadenken schiet ik natuurlijk niks op. Ben wel nog benieuwd of je tussendoor honger hebt. Ik ben best wel iemand die vooral in de avond trek krijgt. Ik hoor het wel van je. Ik laat ook weten hoe het mij bevalt en of ik er baat bij heb! Fijne avond, groeten Helga.

    1. timo schreef:

     Bedankt voor het delen Mandy! Goed om te lezen dat je deze resultaten hebt geboekt!
     Uiteindelijk moet je zelf de knop omzetten. De receptenbijbel is een goede handleiding
     en begeleid je bij het afvallen. Ik ben trots op je!

     Ga zo door en hou ons zeker op de hoogte! Fijn weekend :-)!

 9. Beau schreef:

  Timo ,

  Ik ben benieuwd hoe de boodschappenlijstjes voor de recepten eruit zien.
  Want ik heb niet veel te besteden maar wil wel gezond kunnen eten. Op dit moment lukt me dat redelijk, ik besteed per week zo’n 40 euro aan eten/drinken voor mij en mijn dochtertje. Is dit ook haalbaar met de recepten uit het boek??

  Alvast bedankt voor de reactie.

  1. timo schreef:

   Hoi Beau,

   Een goede vraag :)!

   De recepten uit het boek zijn betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar in de winkel.
   Je hebt geen speciale ingrediënten nodig die prijzig zijn in aanschaf.

   Goed om te lezen dat je gezond wilt eten en dat redelijk lukt voor jou en je dochtertje!
   Met 40 euro per week moet je uit kunnen komen als je gebruik gaat maken van dit receptenboek.

   Kijk wel van te voren waar goede acties actief zijn. Een handige app die je kunt downloaden
   is reclamefolders in je app store. Daar zie je welke acties er op dit moment zijn in de supermarkten
   maar ook van andere winkels.

   Als je nog vragen hebt hoor ik het graag. In ieder geval succes en veel plezier zodra je van
   start gaat met de afslank recepten bijbel :-).

   Groeten, Timo

 10. Errol schreef:

  Als ik graag meer spiermassa wil opbouwen, klopt het dan dat ik vetmassa moet gaan omzetten? Kan ik daar een dieet voor gebruiken als deze? Ik wil namelijk dat mijn spieren zichtbaar worden. Mijn vetpercentage moet dus omlaag. Ben alleen bang dat ik met dit dieet te veel afval en dat is ook weer niet mijn bedoeling. Het spreekt me wel aan omdat er veel eiwitrecepten worden gebruikt. Ik lees ook dat vetpercentage afneemt. Ik check het nog eff bij jou.

  1. timo schreef:

   He Errol,

   Voor spiermassa is inderdaad ”vetmassa” nodig. Om ervoor te zorgen
   dat je spieren zichtbaar worden moet je vetpercentage omlaag.

   Om ervoor te zorgen dat je geen spiermassa verliest, is het belangrijk je eiwitten
   hoog te houden. Dan voorkom je inderdaad dat je te veel afvalt.

   De afslank receptenbijbel beschikt over eiwitrijke recepten die je kunt gebruiken
   om meer spiermassa te ontwikkelen en te beschermen.

   Wanneer je dus serieus aan de slag wilt gaan is dit dieet geschikt om je spieren
   zichtbaar te maken. In het boek lees je verschillende methodes en ook kun je Oscar Helm
   de bedenker van dit dieet om raad vragen.

   Mocht je gaan beginnen wens ik je veel succes en laat binnenkort nog wat van je horen 🙂

   Groeten Timo

 11. Celeste de Mees schreef:

  Hay Timo, kun je mij misschien helpen met het volgende? De afslankbijbel kan gebruik worden voor het hele gezin? We willen namelijk allemaal ( zijn mijn z’n drieën) afvallen.

  Kun je de recepten uit boek voor meerdere personen gebruiken en is de steun ook aan meerdere personen? Want 3 keer dit boek afrekenen is wel erg prijzig als je snapt wat ik bedoel.

  We hebben verschillende dieeten beken en deze spreekt ons het meeste aan. Mocht je nog een ander alternatief hebben horen wij dat ook graag!

  Vriendelijke groet,

  Celeste

  1. timo schreef:

   Hoi Celeste,

   De afslankbijbel kun je inderdaad gebruiken voor het hele gezin.
   Je kunt namelijk grotere hoeveelheden maaltijden maken.

   Van de hulp mag iedereen gebruik maken. Aarzel ook niet om je vragen te stellen.
   Oscar Helm reageert snel en zorgt ervoor dat je weer verder kunt.

   Als je ervan overtuigd bent dat de afslankbijbel bij je past, zou ik het hierbij houden.
   Anders raak je het overzicht kwijt en uiteindelijk ben je dan nog niet begonnen.

   Ik wens jullie alvast succes toe en als je nog vragen hebt hoor ik het graag :-)!

 12. Marya schreef:

  Misschien een vraag die niet helemaal gepast is. Ik zie dat je het boek niet in de winkel kunt kopen.
  Ik vind het prettig om toch even in een boek te kijken voordat ik het koop.

  De garantie geld dat als je niet afvalt, je je geld terug krijgt. Maar stel ik vind het boek niks, kan ik dan ook het geld terug vragen? Het is wel handig dat je dit boek ook thuis krijgt gestuurd en
  niet alleen via laptop of gsm kunt bekijken.

  Ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn betreft de garantie.
  Met dank Marya

  1. timo schreef:

   Hoi Marya,

   De afslankreceptenbijbel krijg je inderdaad ook thuis gestuurd.
   Het voordeel hiervan is dat je het boek naast je neer kunt leggen, als je gaat koken.

   Je kunt het boek bekijken en als je het niks vind weer terug sturen. Uiteraard is dat geen probleem :-)!
   Mocht je van start gaan met de afslankbijbel wens ik je succes en vooral veel plezier!

   Groeten, Timo

 13. Hanneke schreef:

  Heb je review aandachtig gelezen. Kwam dit programma tegen op het internet. Was van plan om eerst even naar recensies op zoek te gaan. Heb je inmiddels al weer gebruik gemaakt van de afslank receptenbijbel? Ik lees dat je er 3 weken gebruik van hebt gemaakt en je wanneer nodig het boek weer opnieuw gebruikt. Ik wil het boek deze week bestellen en volgende week maandag van start gaan. Ben benieuwd hoeveel ik ga afvallen. Zondag neem ik alle snoep en chips mee naar mijn ouders zodat ik zelf niet meer in de verleiding kom. Alleen nog gezonde producten in huis 🙂

  1. timo schreef:

   Hoi Hanneke,

   Bedankt voor je bericht.
   Ik heb nog niet opnieuw gebruikt gemaakt van de afslank bijbel.
   Heb mijn gewicht goed kunnen behouden en ben nu aan het trainen voor
   meer spiermassa.

   hahaha slim van je hoor. Zo heb je niet de verleiding om te snoepen 🙂
   Laat me tussendoor weten hoe het gaat! Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag.

   Groeten, Timo

   1. Hanneke schreef:

    Hi Timo, nog bedankt voor je reactie terug. Ben begonnen met het boek en inmiddels alweer een paar dagen verder. Heb het even lastig gehad in begin maar nu gaat het goed.
    Ik laat je later nog wel weten of ik ben afgevallen. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in en een vriendin van mij is ook begonnen. Zo motiveren we elkaar en morgen gaan we voor het eerst samen sporten. Heb Oscar nog gevraagd welke oefeningen goed zijn. Nog een fijne maandag avond en je hoort van me.

 14. Jitske schreef:

  Is het misschien mogelijk om een aantal recepten uit jou boek hier te plaatsen?
  Heb rondgekeken op het internet maar kom geen recepten tegen.
  Dan heb ik een idee wat ik kan verwachten. Ik lust namelijk niet alles.

  1. timo schreef:

   Hi Jitske,

   Ik heb een aantal recepten uit het boek toegevoegd.
   Als je nog meer wilt weten hoor ik het graag.

   Groeten, Timo

 15. Sanne Beugels schreef:

  Kun je dit dieet ook gebruiken als je allergisch bent voor kool groenten?
  Ik mag namelijk niet alle groente eten. Heb je anders ook nog een alternatief.
  Ben van plan om een dieet te volgen waar je zo min mogelijk bij hoeft te sporten
  aangezien ik hier geen tijd voor hem en ik dagelijks 15 km fiets voor het werk.
  Met dank Sanne

 16. Violet schreef:

  vraagje, wat word bedoeld met goedkope recepten. Heb niet
  veel te besteden en we zijn met zijn 4 thuis. Kan ook niet dubbel gaan koken
  dus wil iedereen laten mee eten wat ik kook. Graag meer info

  1. timo schreef:

   He Violet,

   De ingredienten die je nodig hebt zijn betaalbaar
   en makkelijk verkrijgbaar. Je hoeft hiervoor niet naar een speciaalzaak.
   Daarnaast deelt Oscar tips hoe je op een goedkope manier boodschappen kunt doen.
   Je kunt iedereen van jouw gekookte recepten laten mee eten. Dat is geen probleem.
   Dubbel koken is inderdaad niet handig nee :-).

   Als je nog vragen hebt hoor ik het graag!

   Groeten Timo

 17. Esra schreef:

  Hoi Timo, doordat ik een tijdje geleden jouw review tegen kwam
  ben ik begonnen met de afslank receptenbijbel.
  Het leek me leuk om te delen ook voor anderen, dat ik inmiddels 11 kilo ben
  afgevallen. Dit is mij binnen 2 maanden gelukt! Heb hiervoor van alles geprobeerd
  waar ik weinig mee bereikt had. Ik laat over een tijdje wel weer wat van me horen!
  Groetjes Esra

  1. timo schreef:

   Hi Esra,

   Wat goed zeg! Leuk dat je dit even deelt. De afslank receptenbijbel is
   een goed programma waar je mooie resultaten mee kunt behalen. Top
   dat je al 11 kilo bent afgevallen.

   Hou me maar op de hoogte! Fijne avond nog 🙂

   Groeten, Timo

 18. Melinda schreef:

  Goedemorgen, misschien staat deze vraag er al tussen maar heb niet veel tijd om alles te lezen. Ik vraag me namelijk 2 dingen af. Zijn de recepten voor het hele gezind of moet ik apart gaan koken? Hoe zit het precies met de garantie. Je schrijft over 60 dagen proberen en mocht je niet zijn afgevallen kun je het geld terug krijgen. Dit is 100% zeker dat je je geld terug krijgt? Alvast bedankt Melinda

  1. timo schreef:

   Hoi Melinda,

   De recepten zijn voor het hele gezin. 2 keer koken is niet nodig. Daarnaast kun je
   makkelijk variatie toepassen. Stel je lust iets niet dan kun je dat vervangen. Oscar
   heeft verschillende opties hiervoor.

   De garantie van 60 dagen niet-goed-geld-terug is gegarandeerd. Stel je vind het programma om wat voor
   een rede niet fijn, of je valt niet af, dan kun je het aankoop bedrag terug krijgen.

   Mocht je van start gaan met de Afslank Bijbel wens ik je alvast succes en vooral veel plezier toe 🙂

   Groeten, Timo

 19. Iva schreef:

  Hi Timo, goed artikel zeg! Ik was opzoek naar info over de afslankbijbel. Je geeft duidelijk weer wat je kunt verwachten. Ik lees ook over de garantie en heb toch nog een vraag.
  Ik heb onregelmatige werktijden ( 3 ploegen dienst)
  Heeft het nu om hiermee van start te gaan aangezien ik op verschillende tijdstippen eet. Wil het graag een kans geven maar zou het jammer vinden als ik tijd en energie hierin steek en uiteindelijk levert het niks op. Ik ben benieuwd wat je mij kunt aanraden. Fijne avond groetjes Iva

  1. timo schreef:

   Hoi Iva,

   Bedankt voor je vraag. Zo te lezen heb je wisselende werktijden maar eten moet je altijd :-).
   Je kunt dan beter verantwoorde maaltijden en tussendoortjes eten. De receptenbijbel
   laat je jouw eigen eet tijden bepalen. Het makkelijke is dat je voor iedere dag recepten hebt
   en tussendoortjes. Je hoeft dus niet na te denken over wat je gaat koken.
   Ik ben benieuwd wat je gaat doen en als je nog vragen hebt hoor ik het graag :-).

   Groeten, Timo

   1. A schreef:

    Ik heb het boek 50 dag kha 3 weken gevolgt en heb de ketogriep en keto keelpijn gehad nog niet helemaal fit zou dit beter gaan met jullie boek want vind het zonde om nu te stoppen

 20. Nadia schreef:

  Kwam dit tegen op Facebook en ging opzoek naar reviews. Kwam jouw site tegen en moet zeggen dat ik overtuigd ben. Zo te zien maken er al vele gebruik van. Ik ga zodra ik mijn loon heb ook de afslank bijbel kopen. Ik laat wel weten hier hoe het gaat als dat mag? Nadia

  1. timo schreef:

   Hoi Nadia,

   Leuk om te lezen en thanks!
   Goed keuze. De Afslank Receptenbijbel gaat je absoluut verder helpen.
   Laat maar weten wanneer je een aantal dagen ermee bezig bent :-).

   Groeten, Timo

 21. Iva schreef:

  He Timo,

  Heb je tips opgevolgd en wat ben ik blij dat ik de afslank bijbel heb leren kennen. Was er 10 augustus mee begonnen en ben inmiddels 6 kilo afgevallen. Heb voorheen al zo veel dingen geprobeerd en dit is het eerste dat werkt voor mij. Heb ook Oscar het goede nieuws gestuurd via de mail. Ik heb nog even te gaan want wil graag mijn streefgewicht bereiken. Ik hou je wel op de hoogte. Groetjes Iva

  1. timo schreef:

   Avond Iva,

   Enorm tof om te lezen dat je al 6 kilo bent afgevallen. De afslankbijbel is ook heel goed en ik maak
   er wekelijks nog recepten uit.

   Het is ook fijn dat je nu eindelijk iets hebt dat voor jou goed werkt. Als je door gaat dan ga je zeker weten
   je streefgewicht behalen. Hou me zeker op de hoogte :-)!

   Groeten, Timo

 22. Monique schreef:

  Wat een enorm uitgebreide review. Heb al mijn vragen beantwoord. Ga de afslank bijbel ook bestellen en nu en ben erg benieuwd wat dit voor mij gaat betekenen.

  Ik laat je over een tijdje wel wat weten. Ik reageer ook vaker op je Facebook berichten :). Je weet dan waarschijnlijk wie ik ben.

  Groetjes
  Monique

  1. timo schreef:

   Bedankt voor je compliment Monique!
   Tof dat je van start wilt gaan met de Afslank Receptenbijbel!

   Laat me zeker weten hoe het over een tijdje met je gaat!

   Fijne avond 🙂

   Groeten Timo

 23. Monique schreef:

  Hoi Timo, ik ben nu meer dan twee weken bezig met de
  Afslank bijbel en inmiddels al 4 kilo afgevallen.
  Wilde dit graag even met jou delen want dit zal je wel leuk vinden 🙂
  Ben er heel erg blij mee en ben benieuwd hoeveel ik na
  een maand ben afgevallen!

  Groetjes
  Monique

  1. timo schreef:

   Hoi Monique,

   Wat Goed zeg! Dat heb je top gedaan!!
   Als je door blijft gaan ga je zeker je streefgewicht bereiken :).
   Hou me op de hoogte want dan vind ik leuk!

   Groeten Timo

 24. Vanessa schreef:

  Gisteren aangeschaft en vandaag van start gegaan. Het boek ziet er inderdaad overzichtelijk uit en bedoel dan het E-book. Het echte boek ontvang ik morgen en daar ben ik ook heel benieuwd naar. Wish me luck en ik laat nog wel wat weten hoe het gaat met afvallen. Mvg Vanessa

  1. bgreat schreef:

   Hoi Nadia,

   De Afslank Receptenbijbel kun je voor het hele gezin gebruiken.
   Dubbel koken is dus niet nodig!

   Wanneer je het fysieke boek aanschaft ontvang je ook het e-book. Het e-book kun je
   openen op je telefoon, tablet en laptop. Zo heb je het iedere moment bij je en is
   het ook makkelijk wanneer je boodschappen gaat doen.

   Het is meer persoonlijk wat je prettiger vindt. Mocht je van start gaan wens ik je succes
   en vooral plezier toe.

   Groeten Timo

 25. Nicole schreef:

  Jouw review heeft me doen overtuigen van de afslank receptenbijbel. Ik ben al 1 maand dit dieet aan het volgen en inmiddels 8 kilo afgevallen. Ben er super trots op en voel me stukken beter. Zo blij dat ik de stap gezet heb en kan het anderen ook aanraden.

 26. Luna schreef:

  Beste Timo, ik ben 1 januari begonnen met de afslank receptenbijbel. Het is namelijk mijn goede voornemen om af te vallen en in de zomer goed uit te zien. Op jouw website ben ik dit dieet tegengekomen en wil je laten weten dat ik 6 kilo kwijt ben. Nu heb ik er nog niet eens bij gesport omdat ik druk ben met mijn werk. Hier wil ik ook meer mee gaan doen. Ben super trots dat ik al 6 kilo ben afgevallen en de maand is nog niet om. Ik blijf gemotiveerd door gaan zodat ik in de zomer er goed uit zie en me goed voel.

  Groetjes Luna

  1. timo schreef:

   Hoi Luna,

   Wat een mooi resultaat. 6 kilo is veel en dat heb je heel goed gedaan!
   Als je zo door blijft gaan weet ik zeker dat je je in de zomer fit en goed voelt.
   Laat me over een tijdje weten hoe het met je gaat :).

   Groeten Timo

 27. Emily schreef:

  Overtuigd! Besteld en begin er morgen mee. Heel benieuwd en hopelijk werkt het ook bij mij!

 28. Noor schreef:

  Heb toch nog een vraag voordat ik het boek bestel. Hoe zit het ermee als je de recepten en weekmenu’s gevolgd hebt. Persoonlijk vind ik het prettig om begeleiding te krijgen aangezien ik misschien te snel daarna weer terug val in mijn oude eet gewoonten. Hoor graag van je!

 29. Edith schreef:

  Ik ben al een aantal jaren een stoma drager en daar door ben ik 35kilo aangekomen ,mijn ontlasting is er dik ook nog doordat ik een ileostoma heb. Veel afslank middelen dieeten geprobeerd tevens nog langzaamwerkende schildklier Kan dit boek voor mij een oplossing zijn voor mijn probleem?
  Groetjes edith

  1. timo schreef:

   Hallo Edith,

   Bedankt voor je bericht! Ik heb informatie opgezocht over de situatie die je mij gestuurd hebt.
   Het is belangrijk om gezonde voeding en met name koolhydraatarm, dagelijks tot je te nemen.
   De Afslank Receptenbijbel staat bekend om de krachtige werking betreft afvallen zonder jojo effect.
   Uiteraard moet je het wel zelf doen en is dit boek een steun in de rug. Waar ik je nog op wil
   attenderen is de 60 dagen niet goed geld terug garantie! Zo kun je het boek uitproberen en mocht je
   het om wat voor een rede dan ook niets vinden, krijg je het volledige aankoop bedrag terug.
   Als je nog vragen hebt hoor ik het graag!

   Groeten Timo

 30. V. Mulders schreef:

  Voor mij werkt het! Ook mijn man gebruikt het en is afgevallen.

 31. Ina schreef:

  Hallo,
  IK heb ouderdomsdiabetes met langdurig hoge suikerwaarden in mijn bloed. Ik zou eigenlijk toe zijn aan insuline spuiten. Heb ik dan iets aan de Afslankbijbel?

 32. Lara schreef:

  Dit werkt echt als een malle. Nu 3 weken bezig en 9 kilo kwijt!!

  1. Timo schreef:

   Super goed Lara! Mijn complimenten 🙂

 33. Kyra schreef:

  Bedankt voor de korting Timo! Scheelt een hele hoop. Morgen ga ik aan de slag en hoop 15 kilo af te kunnen vallen.

  1. Timo schreef:

   Graag gedaan Kyra! Veel plezier ermee :-).

 34. Tom schreef:

  11 kilo in 2 maanden! Ook de service vind ik goed.
  Groetjes Tom

  1. Timo schreef:

   Dat is echt een waanzinnig resultaat Tom! Super 🙂 ?

 35. Caty schreef:

  Is het ook geschikt voor verlaging van je cholesterol ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies