Afslankbijbel

Afslankbijbel Oscar Helm Ervaringen + Kortingscode

Laatste update: 20 november, 2018 | 9 reacties

De Afslankbijbel van Oscar Helm is een van de populairste afslankmethodes. Je ontvang de afslank receptenbijbel pdf en als fysiek boek. Aangezien ik de Afslankbijbel heb getest deel ik mijn ervaringen met Oscar Helm en welke resultaten je hiermee kunt boeken!

LET OP: Oscar heeft op het moment een speciale kortingspagina actief! Je betaalt hier minder dan op de normale pagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je goedkoper uit bent! Afslank Recepten Bijbel Kortingspagina >>

Afslankbijbel Oscar Helm Ervaringen

De afslankbijbel (voluit Afslank Receptenbijbel) gebruik ik nu een aantal maanden. Mijn streefgewicht heb ik ruime tijd geleden behaald en vanwege de gezonde recepten blijf ik het boek gebruiken. Ook ontvang ik wekelijks van Oscar nieuwe recepten via mijn mailbox.

Waarschijnlijk heb je vragen over de Afslankbijbel en ben je opzoek naar meer informatie over Oscar Helm. Ik beantwoord de meeste gestelde vragen zodat je een eerlijk antwoord hebt en de keuze kunt maken, of je ook aan de slag gaat met de Afslank Receptenbijbel!

Oscar Helm

Afslankbijbel

De bedenker van de Afslankbijbel is Oscar Helm. Zijn echte naam is Oscar Helm Helmstäter. Hij heeft zijn achternaam ingekort om het makkelijker te maken. Hij vertelt hier open over op zijn website. Straks vertel ik je meer onder welke website Oscar actief is.

Oscar helm is van oorsprong Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Dit klink ingewikkeld maar het komt er op neer dat hij onwijs veel over voeding en het menselijk lichaam weet. Op het moment is hij vooral actief als afslankcoach, voedingsdeskundige en psycholoog.

Dat Oscar ervaring heeft op het gebied van afvallen, valt in ieder geval niet aan te twijfelen. De Afslank Receptenbijbel is op het moment een van de meest gebruikte boeken om je streefgewicht mee te bereiken. Straks deel ik mijn afslankbijbel ervaringen en ervaringen van anderen.

Happyhealthy Oscar Helm

Happyhealthy.nl is de gezondheidsblog van Oscar. Hij deelt hier dagelijks belangrijke tips over afvallen, bewegen, voeding en mindset. Er is tevens veel activiteit op de website van Oscar.

Hij reageert snel op vragen van zijn websitebezoekers en heeft het ook vaak over de Afslankbijbel. Je kunt zien dat hij 100% achter zijn boek staat en erin gelooft dat iedereen er baat bij heeft.

Wat is de Afslankbijbel?

De afslankbijbel is een boek dat helpt om in gewicht af te vallen. Door middel van gezonde recepten ga je zorgen dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Je kunt in dit boek ervoor kiezen om koolhydraatarme recepten te koken. Je kunt dus ook recepten maken waar meer koolhydraten inzitten.

Daarnaast zijn de recepten eiwitrijk en bevatten ze vetten, vitamine, mineralen en antioxidanten. Je ontvangt complete dag en weekmenu’s zodat je niet meer hoeft na te denken over wat je gaat koken.

Je kunt de recepten voor jezelf maken maar ook voor het hele gezin. Wat ik ook een pluspunt vindt is dat er alternatieven zijn. Mocht je een ingrediënt niet lekker vinden, kun je kiezen uit verschillende alternatieven. Je behoud dan de juiste voedingstoffen.

Afslank Receptenbijbel Ervaringen

Laat ik het nu gaan hebben over de Afslankbijbel Ervaringen. Op de website waar je de afslankbijbel kunt aanschaffen staan onwijs veel positieve reacties. Laat ik wel realistisch blijven en zeggen dat het lastig is om te controleren of deze reacties echt zijn.

Daarom ben ik verder op onderzoek uitgegaan. Zo ben ik op de Facebook pagina van Oscar terecht gekomen. Ook hier staan een hoop positieve reacties waarvan de personen daadwerkelijk bestaan. Hieronder deel ik een aantal afbeeldingen van Facebook en twitter met Afslankbijbel ervaringen.

Op Twitter kwam ik de volgende afbeelding tegen van Nicolette van Dam. Zo te zien gebruikt zij de Afslankbijbel ook en is ze positief over het boek.

Afslankbijbel

Op Facebook ben ik de volgende reacties tegengekomen.

afslankbijbel

Er staan een hele hoop ervaringen en reviews op Facebook. De reacties zijn positief en enorm veel mensen halen voordeel uit de Afslankbijbel.

Eigen Ervaringen Afslank Receptenbijbel

Ook deel ik mijn eigen ervaringen. Zodat je een beter idee hebt van wat je kunt verwachten. Het valt me op dat het boek voorzien is van een duidelijk inhoudsopgave. Het is direct duidelijk waar je moet beginnen.

Ook vertelt Oscar Helm het een ander over zichzelf. Hierdoor ontstaat er vertrouwen en krijg je absoluut het gevoel dat je in goede handen bent.

Afslankbijbel recepten

De recepten uit de afslankbijbel zijn voorzien van voedingswaarde, benodigdheden, instructies en afbeelding. Je ziet precies welke stappen je moet nemen en hoeft niet eerst nog zelf op onderzoek uit. Ook deelt Oscar een aantal handige tips over hoe je goedkoop boodschappen kunt doen. Ik moet toegeven dat je hier geld op bespaart.

Om een gerecht te maken sta je niet uren in de keuken. De recepten zijn namelijk eenvoudig en snel. Dit kwam me goed uit aangezien ik niet veel tijd heb.

De smaak van de recepten

De smaak van de recepten uit de afslankbijbel zijn lekker en ook af en toe verrassend. Er staan namelijk gerechten waarvan je niet zou denken dat je ze tijdens een dieet kunt eten. Dit maakt het dieet makkelijk vol te houden wat ik een groot pluspunt vindt.

Mijn Resultaten Afslankbijbel

De Afslankbijbel heeft een goede indruk achter gelaten. Ik heb namelijk meer energie gedurende dag. Ook ben ik meer bewust van gezond eten en wat de voordelen ervan zijn. Dagelijks maak ik recepten uit het boek en ook ontvang ik via de mail nieuwe recepten van Oscar.

Mijn vetpercentage is behoorlijk afgenomen waardoor ik er fit en strakker uitzie. Ik heb verschillende dieet boeken geprobeerd en vindt persoonlijk de Afslankbijbel het beste bij mij passen. Dit is dan ook de reden dat ik er dagelijks gebruik van maak.

Oscar Helm ervaringen

Met Oscar Helm heb ik contact gezocht tijdens het gebruik van de Afslankbijbel. Hij laat namelijk regelmatig weten dat je met vragen bij hem terecht kunt.

Zo heb ik een mail samengesteld met een aantal vragen. De zelfde dag ontving ik antwoord terug. Of de antwoorden daadwerkelijk van Oscar zijn durf ik niet met zekerheid te zeggen. Ik neem aan dat Oscar een team heeft die hem helpt met het beantwoorden van vragen. Zeker weet ik het niet maar de antwoorden die ik kreeg waren in ieder geval goed.

LET OP: Oscar heeft op het moment een speciale kortingspagina actief! Je betaalt hier minder dan op de normale pagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je goedkoper uit bent! Afslank Recepten Bijbel Kortingspagina >>

Afslank Receptenbijbel pdf

afslankbijbel

Waar ik je ook nog meer uitleg over wil geven zijn de manieren hoe je de Afslankbijbel ontvangt. De Afslank Receptenbijbel is namelijk een fysiek boek maar ook pdf bestand. Afslankbijbel pdf wilt zeggen dat je dit boek vanaf je telefoon, laptop en tablet kunt bekijken.

Je hoeft hier niets voor te downloaden en ook heb je geen e-reader nodig. Je ontvangt namelijk een mail van Oscar waar een link in staat. Zodra je op deze link klikt, open je direct het boek.

Vooral tijdens het boodschappen doen is dit makkelijk. Je kunt dan vanaf je telefoon zien wat je nodig hebt voor de recepten. Het fysieke boek ontvang je via de post wat weer handig is om op het aanrecht te leggen. Oscar heeft het in ieder geval zo makkelijk mogelijk proberen te maken.

Afslankbijbel Garantie (60 DAGEN GARANTIE)

De garantie van de Afslank Receptenbijbel is een stevige als je het mij vraagt. Je ontvang namelijk 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je niet afgevallen of om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je het aankoop bedrag terug gestort.

Op deze manier laat Oscar zien dat hij vertrouwen heeft in zijn boek. Volgens hem kan iedereen afvallen wanneer je gebruik maakt van de Afslankbijbel. Met deze 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie wilt hij laten zien dat je geen enkel risico loopt.

Afslank Receptenbijbel Kopen

Wil je de Afslankbijbel kopen, dan kan dat alleen online. Het boek is niet verkrijgbaar in de boekhandel. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, PayPal en Afterpay.

Na betaling ontvang je een mail van Oscar met de link waar je het boek kunt openen. Het fysiek boek ontvang je de volgende werkdag door de brievenbus.

Afslank Receptenbijbel Oscar Helm Kopen + Kortingscode

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm kun je alleen online aanschaffen. Het boek is niet verkrijgbaar in de boekenwinkel.

Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Afterpay, Paypal en Creditcard. Zodra je dat gedaan hebt ontvang direct de digitale versie van de afslankbijbel via je mail. De volgende werkdag ontvang je het boek in de brievenbus.

Het is je wellicht al opgevallen dat ik een kortingspagina deel van Oscar. Hij geeft hier namelijk hoge korting op het boek. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je goedkoper uit bent: Afslank Receptenbijbel Kortingspagina >>

Afslankbijbel Oscar Helm de moeite waard of niet?

De ervaringen van anderen inclusief de ervaringen van mijzelf, laten zien dat de Afslank Receptenbijbel absoluut de moeite waard is. Wanneer je graag een aantal kilo’s wilt afvallen raad ik je de Afslankbijbel aan.

Je kunt dit boek prima gebruiken bij een drukke levensstijl. De recepten zijn snel en eenvoudig te bereiden. Daarnaast kun je makkelijk navigeren door het boek en zie je direct welke stappen je moet volgen.

Ik heb het er niet eerder over gehad maar ook ontvang je een aantal gratis bonussen bij de Afslankbijbel. Zodra je het boek dus aanschaft krijg je het volgende er gratis bij:

 • 10 Gezonde Toetjes Recepten
 • 84 Gezonde Tussendoortjes
 • 10 Richtlijnen Voor Een Gezond En Slank Lichaam
 • Het Ultieme Afslank Programma

Volgens Oscar hebben deze bonussen een waarde van 70 euro. Je krijgt ze er tijdelijk gratis bij! Alle inhoud die je ontvang is zeker de moeite waard om de Afslankbijbel aan te schaffen. Je loopt geen enkel risico door de 60 garantie die je krijgt.

Alleen jij zelf kunt de stap maken om je leefstijl te veranderen. De Afslank Receptenbijbel geeft je alle handvatten die je nodig hebt en is een stok achter de deur.

Ik hoop dat dit artikel je antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Oscar Helm
 • Wat is de Afslankbijbel?
 • Afslank Receptenbijbel pdf
 • Oscar Helm Ervaringen
 • Afslank Receptenbijbel Oscar Helm Kopen
 • Afslankbijbel Oscar Helm de moeite waard of niet?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van de Afslankbijbel!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 28 augustus, 2017

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

9 reacties op "Afslankbijbel Oscar Helm Ervaringen + Kortingscode"

 1. Tanja schreef:

  Ik kom zo veel tegen over de afslank bijbel op Facebook en was opzoek gegaan naar review over dit dieet. Kwam op deze website terecht en heb nog een vraag. Zijn de recepten nu voor 1 persoon of kan mijn gezin hier ook van mee eten?

  1. timo schreef:

   Hoi Tanja,

   Excuses voor de late reactie, ik behandel alsnog deze vraag aangezien
   ik meerdere vragen binnen krijg die hier over gaan.

   De afslank bijbel kun je voor het hele gezin gebruiken. Dubbel koken is dus niet nodig!
   Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag :).

   Groeten Timo

 2. Nadia schreef:

  Ik ben ook benieuwd naar de vraag van hierboven. Weet iemand hoe dit precies zit? Raden jullie trouwen het E-book aan of het boek?

 3. Cassy schreef:

  Hoi Timo ik ben nu 1 maand bezig met de afslankbijbel en al 7 kilo afgevallen. Door jou review ben ik ermee begonnen en wilde je via deze weg laten weten dat ik heel blij ben. Naast het afvallen heb ik meer energie gekregen en zit lekkerder in mijn vel. Ik laat je over een tijdje weten hoe het gaat want ik wil graag mijn streefgewicht bereiken. Alvast een fijne jaarwisseling! Mvg Cassy

  1. timo schreef:

   Hi cassy,

   Wat goed zeg! 7 kilo in een maand is super netjes!! Daar mag je trots op zijn.
   Als je zo doorgaat ga je jouw streefgewicht zeker behalen. Laat me over een tijdje weten
   hoe het met je gaat :).

   Groeten Timo

 4. Merel schreef:

  Ik lees dat je 60 dagen niet goed geld terug garantie hebt. Klopt dit en wordt het ook daadwerkelijk nagekomen? Wil het graag proberen maar al best veel gedaan en niet veel hielp. Stel ik merk niet veel zou het fijn zijn als ik mijn geld terug kon krijgen. Hoor graag van je!

  1. timo schreef:

   Hoi Merel,

   Dat klopt! Mocht je om wat voor een rede dan ook niet tevreden zijn, kun je binnen 60 dagen je geld terug vragen. Deze garantie wordt duidelijk weergegeven op de website van de Afslank Receptenbijbel en moet worden nagekomen.

   De Afslank Receptenbijbel is bekend en ook Oscar Helm heeft een grote naam in de dieet wereld. Je kunt ervan uitgaan dat hij deze garantie regel nakomt.
   Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag.

   Groeten Timo

 5. Wendy schreef:

  Wil graag mijn ervaring delen. Via jouw review ben ik van start gegaan met de afslank bijbel. Nu 5 weken verder ben ik 8 kilo afgevallen. Ben er mega blij mee en heb nog een lange weg te gaan. Hoop dat ik voor de zomer ben waar ik zijn wil. Groetjes Wendy

 6. Sivia schreef:

  Super trots dat ik hiermee begonnen ben! Juni is net over de helft en al 5 kilo afgevallen. Mijn streven is 18 dus er is nog genoeg werk aan de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies