Afslankoplossing 7 Bonussen Review en Ervaringen

Laatste update: 21 november, 2018 | 8 reacties

De Afslankoplossing 7 Bonussen is een vrij nieuw maar succesvol dieet. Aangezien ik een hoop vragen via mijn mail hierover ontving, werd het tijd om dit te dieet te testen. Het dieet is gebaseerd op je stofwisseling, recepten, smoothies, beperkt maar effectief bewegen en nog veel meer. Lees deze Afslankoplossing 7 bonussen review en ontdek of het ook iets voor jou is.

LET OP: Marijke heeft een kortingspagina actief. Je betaal hier veel minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast geeft direct toegang tot de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Kortingspagina Afslankoplossing 7 Bonussen >>

Afslankoplossing 7 bonussen review

Laat ik gelijk met de deur in huis vallen. Ik moet toegeven dat dit een ander soort dieet is, dan dat ik gewend ben. Dit maakt het interessant om te testen en deel graag mijn afslankoplossingen 7 bonussen ervaringen.

Je leest onder andere wat ik van de afslank tactiek vindt, de smaak van recepten, inhoud van de gratis bonussen en of de Afslankoplossing 7 Bonussen de moeite waard is of niet? Zo als je gewend bent vindt ik het belangrijk om informatie te delen over de bedenker van dit boek namelijk Marijke Helswieg.

Wie is Marijke Helswieg?

afslankoplossing 4 bonussen

Als ik op de naam Marijke Helswieg Google kom ik een hoop ervaringen tegen. Ze heeft namelijk meerde afslank programma’s ontwikkeld. Haar andere succesvolle boek is 125 Groene Smoothie Recepten.

Ze heeft in de loop der jaren veel ervaring op gedaan in de afslank wereld. Ook Marijke heeft te maken gehad met overgewicht. Op haar websitepagina deelt ze haar persoonlijke verhaal. => Ga Naar Het Persoonlijke Verhaal Van Marijke Helswieg.

Zo te zien weet Marijke waar ze over praat en helpt ze graag anderen mensen die ook een slank(er) lichaam willen creëren.

Marijke Helswieg betrouwbaar?

De ervaringen die ik over Marijke tegenkom zijn positief. Op het internet ontdek je namelijk snel genoeg, als er bepaalde dingen niet kloppen. Bij Marijke is dat zover ik heb kunnen zien, niet het geval.

Daarnaast lees ik op haar Facebookpagina waar je toegang tot krijgt zodra je start met de Afslankoplossing 7 bonussen, interessante succesverhalen. Wat ik een voordeel vindt is dat je gelijk ziet dat het om echte personen gaat.

Wanneer je op een website succes verhalen leest is het vaak de vraag of deze echt zijn. Op Facebook heb je in ieder geval de bevestiging. Ook heeft de websitepagina van Marijke een Kvk-Nummer en BTW-nummer.

Wat is Afslankoplossing 7 bonussen voor een dieet?

De afslankoplossing 7 bonussen is met name gebaseerd op je stofwisseling. Marijke geeft hier een hoop uitleg over en waarom je via haar manier, juist kunt afvallen zonder jojo-effect.

Zo zorgt je stofwisseling ervoor dat voedingsstoffen door het lichaam worden getransporteerd, je hart blijft kloppen, longen blijven ademen en je je hersenen actief kunt gebruiken.

Kortom, je stofwisseling zorgt ervoor dat je kunt bewegen. Maar wanneer je bijvoorbeeld makkelijker en meer vet wilt verbranden op korte termijn, is het belangrijk dat je stofwisseling wordt opgevoerd.

Het opvoeren van je stofwisseling doe je door de juiste voedingstoffen te eten. De Afslankoplossing 7 Bonussen geeft alle handvatten die nodig zijn, om het maximale uit je stofwisseling te halen. Dit doe je met name door de juiste koolhydraten te eten.

LET OP: Marijke heeft een kortingspagina actief. Je betaal hier veel minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast geeft direct toegang tot de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Kortingspagina Afslankoplossing 7 Bonussen >>

Welke soorten koolhydraten zijn er?

Marijke laat op haar pagina weten dat er 2 soorten koolhydraten zijn namelijk snelle en trage koolhydraten. De snelle koolhydraten zijn niet gezond en de trage koolhydaten zijn wel gezond.

Ze legt je exact uit wat de verschillen zijn maar ook welke invloed snelle en trage koolhydaten op je lichaam hebben. Ze onderbouwd haar afslankmethode wat ik een groot pluspunt vindt. Het is in ieder geval geen natte vinger werk en het zoveelste afslankboek op de markt.

Inhoud Afslankoplossing + 7 bonussen

afslankoplossing 4 bonussen

Wanneer je besluit om van start te gaan met de Afslankoplossing 4 bonussen ontvang je een aantal boeken op pdf formaat. Afslankoplossing 4 bonussen pdf wilt zeggen dat je het boek kunt openen op je telefoon, laptop en tablet.

Je hebt hier geen e-reader voor nodig. Je ontvang namelijk een mail van Marijke met een link. Zodra je op de link klikt, open je direct de Afslankoplossing met de 7 bonussen.

Het volgende is wat je ontvangt:

De Afslankoplossing

Een compleet afslank boek waar belangrijke tips, recepten en stappen in staan om af te vallen. Je krijgt makkelijke en snelle recepten met de meest verantwoorde tussendoortjes. Je leert welke koolhydraten en vetten goed of juist slecht voor je zijn en welke 13 powervoedingsmiddelen ervoor zorgen dat je buikvet sneller verbrand.

– Ook ontvang je 7 GRATIS bonussen –

1. Bonus stappenplan (t.w.v 12,00,- euro)

2. 75 Vet verbrandende maaltijden (t.w.v 15,00,- euro)

3. Ultieme Kettlebell gids (t.w.v 19,95,- euro)

4. Gezond koken met Marijke (t.w.v 19,95,- euro)

5. Koolhydraatarme paleo recepten (t.w.v 7,95,- euro)

6. Boodschappenlijsten (t.w.v 7,95,- euro)

7. 15 Heerlijke smoothie recepten (t.w.v 4,95,- euro)

Daar bovenop ontvang je ook een levenslange update. Marijke vertelt op haar website dat ze constant opzoek is naar verbetering. Mocht ze nieuwe en goede tips + recepten tegenkomen, ontvang je die er levenslang gratis bij.

Afslankoplossing 7 Bonussen Ervaringen

Het is tijd om de ervaringen Afslankoplossing 4 bonussen met je te delen. Je ontvangt het dieet en bonussen als een e-book (pdf bestand). Zodra de betaling is voldaan krijg je direct toegang.

Marijke laat in de mail weten die je ontvangt, dat je met vragen bij haar terecht kunt. Aangezien de stappen in haar mail eenvoudig zijn, heb ik niet hulp hoeven vragen.

Het boek bestaat uit een duidelijke inhoudsopgave. Je kunt eenvoudig navigeren en ziet exact waar je moet beginnen. De eerste pagina’s gaan over Marijke en ze vertelt haar eigen weg naar een slanker lichaam. Dit verhaal is inspirerend en vooral motiverend.

De recepten

De recepten uit het boek hebben een goede smaak alhoewel ik er af en toe wat extra kruiden aan moest toevoegen. Persoonlijk houd ik van pittig. De instructies zijn eenvoudig en ook zijn de recepten die je maakt snel klaar. Dit is ideaal aangezien ik niet veel tijd heb om te koken.

Mijn resultaten

Het is een prettig boek om te gebruiken en de gratis bonussen zijn van waardevolle toevoeging. Aangezien ik niet hoef at te vallen heb ik het boek 2 weken gebruikt om mijn vetpercentage te minderen. Dat is gelukt! Het vet rondom buik, armen en benen is minder geworden. In twee weken tijd ben ik 2 kg vetmassa verloren. Ik ben tevreden met het resultaat alhoewel ik er extra veel bij gesport heb.

Welke garantie heb je?

afslankoplossing 7 bonussen

De Afslankoplossing 7 bonussen heeft een garantie keurmerk van 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je namelijk afgevallen of om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je het aankoop bedrag terug gestort.

De garantie voorwaarden kun je onderaan de website teruglezen en moet 100% worden nagekomen. Ook vind je hier een telefoonnummer met betrekking tot vragen.

Afslankoplossing 7 bonussen kopen + Kortingslink

De Afslankoplossing 7 bonussen is alleen online te koop. Via een beveiligde pagina kunt je betalen met IDeal, Paypal en Afterpay. Zodra de betaling is voldaan ontvang je een mail van Marijke.

Hierin staat de link die je moet openen zodat je direct van start kunt gaan. Wil je graag gebruik gaan maken van de afslankoplossing 7 bonussen, doe dit dan via de kortingslink.

LET OP: Marijke heeft een kortingspagina actief. Je betaal hier veel minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast geeft direct toegang tot de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Kortingspagina Afslankoplossing 7 Bonussen >>

Ik heb een positief oordeel over de Afslankoplossing + 7 bonussen. De bonussen die je erbij krijgt zijn van goede kwaliteit wat vaak niet altijd het geval is tegenover andere boeken.

Het makkelijke navigeren zorgt ervoor dat je het boek eenvoudig kunt gebruiken. Ik raad je de Afslankoplossing 7 bonussen aan wanneer je graag een aantal kilo’s op een simpele manier wilt afvallen.

Ik hoop dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Afslankoplossing 7 Bonussen Review
 • Wie is Marijke Helswieg?
 • Afslankoplossing 7 Bonussen ervaringen
 • Afslankoplossing 7 Bonussen pdf
 • Is de afslankoplossing de moeite waard of niet?

Mocht je nog vragen hebben stel deze dan onderaan in deze review. Ook lees je hier ervaringen en vragen van anderen. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van de Afslankoplossing + 7 Bonussen!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 29 augustus, 2017

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

8 reacties op "Afslankoplossing 7 Bonussen Review en Ervaringen"

 1. Hanna schreef:

  Vraagje, kan ik dit dieet voor het hele gezin gebruiken? Wil namelijk niet 2 keer hoeven koken. Als mijn man en dochter mee kan eten van de maaltijden wil ik het wel aanschaffen. Ben benieuwd. Groeten Hanna

  1. timo schreef:

   Hoi Hanna,

   Je kunt de Afslankoplossing voor het hele gezin gebruiken. Iedereen kan mee eten van de maaltijden die je maakt.
   Dubbel koken is dus niet nodig :).

   Groeten Timo

 2. Jolanda schreef:

  Zijn de recepten koolhydraatarm? Voorheen al eens goede ervaringen gehad met koolhydraatarm eten en wil het nu als een dieet gaan proberen. Hoe zit het precies hiermee? Mvg Jolanda

  1. timo schreef:

   Hoi Jolanda,

   De recepten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk. Daarnaast maak je ook gebruik van recepten
   die de vetverbranding stimuleren daardoor is dit boek met name interessant en anders dan andere diëten.
   Mocht je van start gaan met dit dieet wens ik je succes toe en laat weten hoe met je gaat 🙂

   Groeten Timo

 3. Lindsey schreef:

  Hi Timo, dankjewel voor het delen van je review. Las ook een ervaring op Facebook. Heb het zojuist aangeschaft en als je het goed vind laat ik je over een tijdje weten of het voor mij ook werkt.

  Heb best wel al veel geprobeerd en omdat ik hier het geld terug kan krijgen, dacht ik laat ik het maar doen. Ben benieuwd. Groetjes Lindsey

 4. Kyra schreef:

  Hoi Lindsey, ik zie dat je inmiddels meer dan een maand bezig bent als het goed is. Hoe ervaar je dit dieet? Ben van plan om dit dieet ook te gebruiken. Alvast bedankt Kyra

 5. Esra schreef:

  Hay Timo!
  Ik ben inmiddels 1 maand bezig met dit dieet en het gaat goed. Ik ben dankzij jouw website
  hiermee van start gegaan en leek me leuk om je te laten weten hoe ik het ervaar. Ook voor
  anderen die het overwegen. Ik vind het makkelijk te volgen waardoor het ook leuk blijft.
  Inmiddels ben ik in 30 dagen 5 kilo afgevallen. Ik blijf doorgaan want wil in de zomer mijn streefgewicht hebben bereikt. Ik laat je nog wel een keer weten hoe het gaat.

  1. timo schreef:

   Hoi Esra,

   Goed bezig zeg! Mooi om te lezen dat het goed gaat en je al behoorlijks wat kilo’s
   verloren bent. Als je zo doorgaat behaal je jouw streefgewicht!
   Ik wens je succes en vooral veel plezier toe. Laat me zeker even tussendoor weten hoe het met je gaat!

   Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies