afvallen met nederland

Afvallen Met Nederland Ervaringen 2018 + EXTRA Korting!

Laatste update: 19 oktober, 2018 | Geen reacties

Afvallen Met Nederland is een compleet programma dat ervoor moet zorgen dat je op een prettige en effectieve manier afvalt. Maar hoe goed werkt de dieet methode uit dit programma nu eigenlijk? Ik vertel je er alles over in deze Afvallen Met Nederland Ervaringen Review!

Afvallen Met Nederland Ervaringen + EXTRA Korting!

Het zoveelste dieet programma! Volgens de auteur Jeroen van Egmond, is Afvallen Met Nederland net even anders. Zo beweert hij dat je binnen 10 weken je streefgewicht kunt behalen.

Zijn programma bestaat uit een volledig stappenplan waardoor je exact weet wat je te doen staat. Daarnaast sta je er niet alleen voor.

Zo maak je gebruik van een online motivatie programma en ook krijg je begeleiding van een diëtiste. Ik ben heel benieuwd hoe waardevol deze onderdelen zijn en of Afvallen Met Nederland ervoor kan zorgen dat je kilo’s afvalt?

Jeroen van Egmond

afvallen met nederland

Jeroen van Egmond is de auteur en bedenker van Afvallen Met Nederland. Meer dan 20 jaar zit hij in het vak betreft voeding, sport en deelnemers begeleiden tot een gezond gewicht.

Ook heeft hij een grote naam in de wereld van Taekwondo, deze sport beoefent hij inmiddels 12 jaar. Voordat Jeroen kennis kreeg over voeding en beweging, heeft hij te maken gehad met overgewicht.

Dit moest anders en hij besloot het roer om te gooien. Hij raakte gefascineerd door alles wat zijn lichaam fitter en slanker maakte. Deze kennis en ervaring deelt hij in Afvallen Met Nederland.

LET OP: Afvallen Met Nederland maakt gebruikt van een kortingspagina. Je betaald hier minder dan op de officiële pagina. Door op de link hiernaast te klikken ga je direct naar de hogere kortingspagina: Kortingspagina Afvallen Met Nederland >>

Wat is Afvallen Met Nederland?

Afvallen Met Nederland bestaat uit verschillende elementen. Zo is er een hardcover boek (die je thuis ontvangt) en verschillende online programma’s.

Wat me opvalt is dat online begeleiding voorop staat. Jeroen vind het belangrijk dat je er niet alleen voor staat. Een van de grootste redenen waarom je een dieet niet afmaakt heeft te maken met motivatie.

Daarom heeft Jeroen een motivatieprogramma ontwikkeld. Hierdoor is de kans dat je opgeeft zeer klein. Het werkt tevens als een stok achter de deur en persoonlijk vind ik dit een groot pluspunt!

Wat voor een soort dieet is Afvallen Met Nederland?

Wanneer je wilt afvallen draait natuurlijk heel veel om voeding. De recepten die je maakt zijn eiwitrijk en bevatten weinig suikers.

Het eten van eiwitten is belangrijk om je spieren te ondersteunen. Daarnaast is het de bedoeling dat je afvalt in vetmassa en niet in spiermassa.

De eiwitrijke maaltijden en tussendoortjes zorgen er dus voor dat je op de juiste manier afvalt. Ook is het een dieet waar begeleiding voorop staat en dat maakt een groot verschil tegenover andere dieet programma’s.

Is een eiwitrijk dieet gezond?

Er zijn een hoop diëten waarbij eiwitrijke maaltijden de hoofdrol hebben. De recepten die je maakt bevatten minder suikers en meer eiwitten.

Wanneer je gaat minderen in suiker is het belangrijk dat je voldoende eiwitten eet. Dit zorgt er namelijk voor dat je afvalt in vetmassa en niet in spiermassa. Eiwitten zorgen voor het behoud en herstel van je spieren!

Wanneer een eiwitrijk dieet aan de juiste eisen voldoet, is het absoluut gezond. Een ander groot voordeel is dat je snel en makkelijker af zult vallen.

Aangezien ik Afvallen Met Nederland heb aanschaft, kan ik bevestigen dat de voedingswaarden van de recepten kloppen.

De inhoud van Afvallen Met Nederland

afvallen met nederland

Zo kun je kiezen uit 3 maanden begeleiding en 6 maanden begeleiding. Hieronder zie je de inhoud die je ontvangt.

3 Maanden begeleiding

Je ontvangt 3 maanden begeleiding eiwitrijke recepten. Ook neem je deel aan een motivatieprogramma en krijg je uitleg over gemakkelijke beweegoefeningen.

6 Maanden begeleiding

Wanneer je voor het 6 maanden programma kies ontvang je de volgende inhoud:

 • Een boek met 10 weken aan recepten
 • Begeleiding van diëtiste
 • Dagelijks nieuwe recepten
 • Online motivatie programma
 • HIIT beweegoefeningen
 • Toegang tot de online community

Daarnaast heb je zowel op de 3 maanden begeleiding als op de 6 maanden begeleiding 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je namelijk om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je binnen 30 dagen het aankoopbedrag volledig terug gestort.

Wat staat je te wachten?

Afvallen Met Nederland bevat een aantal belangrijke pijlers. Het geeft aan waar dit programma voor staat zodat je weet waar je aan begint.

1. Voldoende eten en geen hongergevoel

Door de verschillend eetmomenten per dag, ervaar je geen hongergevoel. Nu is ieder lichaam anders en kan het voorkomen dat je toch trek krijgt. De handige en verantwoorde tussendoortjes waar je uit kunt kiezen lossen dit op.

Je ontvangt voor 182 dagen recepten waarmee je jouw lunch, tussendoortjes en avond eten mee kunt bereiden. De recepten zijn makkelijk en snel klaar.

2. Begeleiding op maat

Je krijgt begeleiding op maat door diëtiste Lucinda van der Wardt. Ze helpt met al je vragen door middel van een speciaal ingericht forum.

Je krijgt dezelfde dag nog een antwoord zodat je snel verder kunt met het behalen van je doelen. 7 dagen per week kun je jouw vragen op het forum indienen.

3. Op een leuke manier bewegen

Afvallen gaat sneller wanneer je erbij beweegt. Je hoeft jezelf niet suf te sporten wanneer het om bewegen gaat. Het beweeg programma is eenvoudig samengesteld waardoor je stapsgewijs de oefeningen kunt uitvoeren.

Ook ontvang je eetgedrag oefeningen wat ervoor zorgt dat je verantwoord met het programma door gaat. Sporten kan ertoe lijden dat je meer honger hebt en daar heeft Jeroen rekening mee gehouden.

4. Compleet motivatie programma

Zonder motivatie wordt het lastig om je doelen te bereiken. Jeroen heeft in samen werking met Louis Molenaar een programma ontwikkeld.

Het programma heet ”blijvend op gewicht” en daarmee voorkom je dat je terug valt in je oude eetgewoonten en leefstijl.

5. Het Afvallen Met Nederland Boek

Het boek bevat voor 10 weken aan koolhydraatarme en eiwitrijke recepten. Ook staan er beweegoefeningen in en motiverende tips. Het zorgt ervoor dat je nog sneller op je streefgewicht zult komen volgens Jeroen.

LET OP: Afvallen Met Nederland maakt gebruikt van een kortingspagina. Je betaald hier minder dan op de officiële pagina. Door op de link hiernaast te klikken ga je direct naar de hogere kortingspagina: Kortingspagina Afvallen Met Nederland >>

Afvallen Met Nederland ervaringen

Laten we eerst gaan kijken naar de ervaringen die ik op het internet tegenkom. De website van Afvallen Met Nederland bevat ook een aantal ervaringen van andere gebruikers.

afvallen met nederland

Het is moeilijk om te controleren of deze ervaringen kloppen aangezien je alles op een website kunt plaatsen zoals jij dat wilt. Daarom ben ik een stap verder gegaan.

Eerst ben ik opzoek gegaan naar reacties op Facebook. Er is inderdaad een pagina aangemaakt waar ervaringen worden gedeeld. Ik moet toegeven dat deze ervaringen positief zijn en met name gaan over hoeveel kg deelnemers zijn kwijtgeraakt.

Het voordeel van reacties op Facebook is dat deze afkomstig zijn van ”echte” personen. Aangezien ik Afvallen Met Nederland heb aangeschaft, heb ik toegang gekregen tot het forum. Ook op het forum lees je succesvolle verhalen en naast de kilo’s die deelnemers verliezen, lees ik ook dat met name je energie toeneemt.

Dat je daadwerkelijk kunt afvallen met dit programma is duidelijk. Maar wat is mijn eigen indruk over Afvallen Met Nederland. In de loop der jaren heb ik een hoop verschillende dieet methodes voorbij zien komen!

Wat vind ik van Afvallen Met Nederland?

Aangezien de meeste deelnemers kiezen voor het 6 maanden programma, heb ook ik hiervoor gekozen. Zodra je het programma aanschaft (dit kan alleen online) ontvang je een mail van Jeroen.

Zorg er dus voor dat je het juiste email adres opgeeft. In de mail die Jeroen stuurt staat een link waar je op kunt klikken. Zodra je dat doet open je direct het programma.

Afvallen Met Nederland kun je volgen via je mobiele telefoon, tablet of laptop. In de mail laat Jeroen weten dat wanneer je vragen hebt, je altijd bij hem terecht kunt.

Ook laat hij weten dat het fysieke boek wordt verzonden en je het binnen 1 – 2 werkdagen in huis hebt.

Hoe ziet het online programma eruit?

afvallen met nederland

Het programma is overzichtelijk samengesteld. Er staat duidelijk aangegeven waar je moet beginnen en welke stappen je als eerst moet nemen.

Het klopt dat alles op maat voor je wordt berekend. Dat vind ik een groot pluspunt aangezien iedere leef situatie anders is. Daarnaast is ook ieder lichaam uniek en hier wordt goed naar gekeken.

Ik heb alle onderdelen van het programma bekeken en het ziet er professioneel uit. De kwaliteit die je ontvangt is het geld waard en ook dat is belangrijk.

Je wilt tenslotte niet betalen voor iets waar je achteraf helemaal niets mee kunt. Mocht je het om wat voor een rede toch niets vinden, kun je nog altijd gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

De recepten

De recepten uit het programma zien er lekker uit. Bij ieder recept vind je de ingrediënten die je nodig hebt, bereidingswijze en afbeelding.

Er zijn een hoop recepten die mij aanspreken en heb er een paar geprobeerd. De smaak is lekker en je staat inderdaad niet lang in de keuken. Als je een druk leven lijd is dit ideaal.

Beweegoefeningen

Er zijn verschillende categorieën in beweegoefeningen. Ben je iemand die niet vaak beweegt dan is er een beginnersplan.

Heb je wel al de nodige ervaring dan kun je ook gevorderde oefeningen doen. De oefeningen zien er nuttig uit en in combinatie met gezonde voeding, is de kans groot dat je sneller afvalt.

Motivatie en forum

Zodra je er behoefte aan hebt kun je inderdaad motivatie en steun krijgen van Louis Moolenaar. Ik heb de programma’s bekeken en wanneer je er even doorheen zit kun je hier veel uit halen.

Ook het forum bied veel extra mogelijkheden. Ik heb zelden zo een compleet programma gezien als Afvallen Met Nederland.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit programma je kan helpen met het behalen van je streefgewicht. Je komt het uiteraard wel zelf aan het doen. Een dieet is een hulpmiddel maar alleen jij zelf kunt de stap zetten om er iets aan te gaan doen.

Welke garantie heb je?

afvallen met nederland

Ik heb al eerder in deze review laten weten dat je 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie hebt. Deze garantie staat duidelijk vermeld op de website.

Jeroen laat hiermee zien dat hij gelooft in Afvallen Met Nederland. Een garantie als deze kun je dan ook alleen geven als je overtuigd bent dat het werkt.

Afvallen Met Nederland Kopen + Kortingslink

Afvallen Met Nederland is alleen online te koop. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, AfterPay, Paypal en creditcard.

Zodra je het programma hebt aangeschaft ontvang je direct een mail terug van Jeroen. Via deze mail heb je toegang tot het complete programma Afvallen Met Nederland.

Wanneer je besluit om Afvallen Met Nederland te kopen, doe dit dan via de speciale kortingspagina. Je betaalt hier namelijk minder dan op de officiële pagina. De link hieronder stuurt je direct door naar de hogere kortingspagina:

Kortingspagina Afvallen Met Nederland >>

Afvallen Met Nederland de moeite waard of niet?

Zoals je kunt zien heb ik mijn uitgebreide menig gegeven. Ik heb het programma volledig bekeken en dat je hiermee kunt afvallen is duidelijk.

Er is aan alles gedacht en dat zorgt ervoor dat je daadwerkelijk je doelen zult behalen. Het missen van motivatie is een van de grootste redenen dat je stopt en daar heeft Afvallen Met Nederland een stokje voor gestoken.

De inhoud is van sterke kwaliteit en dat is belangrijk aangezien er een hoop dieet programma’s al op de markt zijn. Afvallen Met Nederland is anders en dat stralen ze uit.

Ik hoop dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wat is Afvallen Met Nederland?
 • Wie is Jeroen van Egmond
 • Inhoud Afvallen Met Nederland
 • Afvallen Met Nederland Ervaringen
 • Is Afvallen Met Nederland de moeite waard?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van Afvallen Met Nederland. Vergeet niet de onderstaande kortingslink te gebruiken:

Kortingspagina Afvallen Met Nederland >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 16 januari, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


© 2016 - 2022 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies