als afvallen niet meer lukt

Als afvallen niet meer lukt: een complete reboot

Laatste update: 18 december, 2018 | Geen reacties

Je kunt er online honderden verhalen over lezen: mannen en vrouwen die er alles aan gedaan hebben om af te vallen maar niet de resultaten kunnen halen die ze als doel hadden gesteld. Dat afvallen niet lukt, is bij een steeds grotere groep het geval.

Als afvallen niet meer lukt

Dat is niet alleen omdat we actiever zijn met het verliezen van overtollig gewicht. Het probleem zit volgens velen dieper, namelijk het grote aantal diëten dat zegt wonderen te kunnen verrichten. Maar achteraf zien we dat afvallen niet lukt, aldus de auteurs van DirectAfvallen.

Wat is dan de oplossing? Hoe kunnen we er alsnog voor zorgen dat we overtollig gewicht kunnen verliezen?

Durf helemaal opnieuw te beginnen

Voor een enorme groep mensen is het een enorme stap: opnieuw beginnen met het afvallen. Je hebt er zonder twijfel al veel tijd in energie in gestopt. Er is alleen nauwelijks verandering geweest. Met je eigen ogen heb je kunnen zien wat het effect is geweest van je inspanningen. Daarom is een volledig nieuwe aanpak nodig.

Verdiep je in hoe verantwoord afvallen precies werkt en hoe jij dit ook kunt gaan doen. Het begint uiteindelijk allemaal bij jezelf. En wanneer jij weer klaar bent om je opnieuw te verdiepen in de mogelijkheden en met een frisse start op 0 te beginnen, kan je weer net zoveel afvallen als dat je van plan was.

Begin met een dieet dat als verantwoord bekend staat

Deze keer gaan we het echter anders aanpakken dat je gewend bent. Nu gaan we namelijk op een verantwoorde manier afvallen waarbij uitsluitend wordt gekozen voor een dieet dat ook te boek staat als gezond. Dat wil zeggen dat het eetschema op de lange termijn gericht is en voor iedere volger vol te houden is.

Zoals je mogelijk op DirectAfvallen.com hebt kunnen lezen, zijn diëten waar koolhydraatarme voeding centraal staan momenteel het populairst. En dat is niet zonder reden. Koolhydraatarme voeding maakt eindelijk een einde aan het grote aantal dikmakers dat je dagelijks binnenkrijgt.

Deze vernieuwende aanpak mag daarom absoluut niet worden onderschat. Mede doordat je juist met het aanpassen van je voeding kunt afvallen en niet door overmatig veel te sporten of te vasten. Deze stappen voorkomen dat je mogelijk in een jojo-dieet terecht komt.

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 15 december, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Afvallen Gezondheid

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies