Beste braadpan? Dit zijn de ALLERBESTE van het jaar!

Laatste update: 19 mei, 2020 | Geen reacties

Een super goede braadpan kan niet ontbreken in de keuken. Met een braadpan kan je zoveel lekkere gerechten maken, vooral vleesgerechten zijn perfect om klaar te maken. Hier deel ik graag de beste braadpannen met jou en deze zijn geschikt voor alle warmtebronnen, zelfs voor inductie. Dus dat is mooi! Daarnaast ben ik benieuwd wat jouw eerste gerecht wordt in jouw nieuwe braadpan. Laten we ontdekken wat de beste braadpan is van dit jaar.

De allerbeste braadpannen van het jaar:

 1. BK Fortalit Braadpan – Ø 36 cm – 7,5 l
 2. Le Creuset Faitout Braadpan – 3,9 l – Ø 28 cm – Ebbenzwart
 3. Sola Fair Cooking Braadpan – 28 cm – met deksel – anti aanbak – Zwart
 4. BK Cuisson Braadpan – Ø 24 cm – Rood
 5. Staub Cocotte – Rond – 20 cm – Zwart

Hieronder lees je meer informatie.

1. BK Fortalit Braadpan – Ø 36 cm – 7,5 l

Deze Fortalit Braadpan van BK, is een echte klassieker. Je kunt hier heel eenvoudig mee bakken en braden. De pan is gemaakt van oersterk en geëmailleerd staal. Hierdoor warmt de pan super snel op en is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken (mag in de vaatwasser). Lees hier 346 reviews van andere gebruikers

Kenmerken:

 • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
 • Vaatwasserbestendig
 • Ovenbestendig tot 230 graden

goede braadpan

Bestel hier de BK Fortalit pan het goedkoopst

2. Le Creuset Faitout Braadpan – 3,9 l – Ø 28 cm – Ebbenzwart

Deze gietijzeren braadpan heeft een plaatstalen deksel, maar is ook nog eens licht van gewicht. Ook heeft deze braadpan een elegante vormgeving. Met de Le Creuset Faitout Braadpan ben je verzekerd van kwaliteit! Le Creuset bestaat al sinds 1925 en de pannen worden tot de dag van vandaag nog steeds op traditionele wijze vervaardigd. Ook deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De warmte in deze pan wordt gelijkmatig verdeeld over het te maken gerecht. Voedingsstoffen blijven hierdoor beter aanwezig in het gerecht en krijgt het gerecht een optimale smaakbeleving. Lees hier de 61 reviews van andere gebruikers.

Kenmerken:

 • Levenslange garantie
 • Ergonomische handgrepen
 • Vaatwasserbestendig
 • Goede kwaliteit

 

Bestel hier de Le Creuset Faitout Braadpan het goedkoopst

3. Sola Fair Cooking Braadpan – 28 cm – met deksel – anti aanbak – Zwart

Deze braadpan heeft een inhoud van 5 liter en is 28 cm. Grote gerechten voor het hele gezin zijn voor de Sola Fair Cooking Braadpan zeer gemakkelijk te maken. Met deze hoogwaardige braadpan kan je bakken, braden, sudderen, stoven en nog veel meer. Het unieke van deze pan is de combinatie van dik gietaluminium, de sterke antiaanbaklaag en de trendy uitziende handvaten. Lees hier de 34 reviews van andere gebruikers.

Kenmerken:

 • Mooi design
 • Goede kwaliteit
 • Fijne handgrepen die niet heet worden
 • Greblon anti aanbaklaag

Bestel hier de Sola Fair Cooking Braadpan het goedkoopst

4. BK Cuisson Braadpan – Ø 24 cm – Rood

Deze braadpan is perfect geschikt voor het langzaam laten sudderen van jouw favoriete gerechten. De BK Cuisson is een ambachtelijke braadpan. Hij is van gietijzer gemaakt en is daardoor bestand tegen zeer hoge temperaturen. Ook deze is vaatwasbestendig, waardoor die met alle gemak snel weer schoon is. Ook kan deze met alle gemak in de oven. Lees hier de 15 reviews van andere gebruikers.

Kenmerken:

 • Gemakkelijk te reinigen
 • Goede kwaliteit
 • Extra zware bodem
 • Handig in gebruik

 

Bestel hier de BK Cuisson Braadpan het goedkoopst

5. Staub Cocotte – Rond – 20 cm – Zwart

Deze Staub braadpan van geëmailleerd gietijzer heeft een deksel met unieke picots. De picots aan de deksel zorgen ervoor dat de condensatiedruppels uniform neervallen op het gerecht wat je bereidt. Dit picotsysteem is het best te vergelijken met de Doufeu-lijn van Creuset. De braadpannen van Staub zijn ideaal, want het vlees wordt mals en de groente wordt zacht. Lees hier de 12 reviews van andere gebruikers.

Kenmerken:

 • Krasvrije bodem
 • Unieke picots
 • Duurzaam

 

Bestel hier de Staub Cocette het goedkoopst

Tot slot

Dit zijn op dit moment de beste braadpannen van het jaar. Welke braadpan is jouw favoriet en ga jij gebruiken in de keuken? Wil je graag meer weten over pannen, zie hieronder 2 andere interessante artikelen:

 1. De TOP 5 beste pannenset voor de dagelijkse keuken!
 2. Beste inductie pannen van 2020!

Als er nog vragen zijn, kan je deze hieronder stellen. Ik kom er dezelfde dag nog op terug. Ik ben benieuwd welke braadpan jij hebt gekozen! Heel veel plezier ermee!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 18 mei, 2020

Auteur

Timo

Categorie

Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2020 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies