beste condooms

Beste Condooms? TOP 5 Beste Condooms

Laatste update: 17 januari, 2024 | Geen reacties

Wat zijn de beste condooms die je online kunt kopen? Er zijn tegenwoordig enorm veel aanbieders maar je wilt natuurlijk wel de beste kwaliteit in huis halen. Ik ben op onderzoek uit gegaan en deel graag de TOP 5 beste condooms met jullie. Ik heb onder andere gelet op de betrouwbaarheid van de webshop, kwaliteit van de condooms en waar je goede condooms het goedkoopst kunt aanschaffen.

Beste condooms van dit jaar!

 1. Orgasm’Intense – Durex
 2. Feel Sensual – Durex
 3. Pleasure me – Durex
 4. Hex – Lelo
 5. Ultra dun – Wingman

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, smaak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste condooms. Laten we beginnen!

1. Orgasm’Intense – Durex

De Orgasm’Intense condooms zijn een van de meeste gebruikte condooms op het moment. De ribbels en nopjes geven een subtiele stimulatie waardoor de vrouw sneller een orgasme ervaart. Tevens bevatten de condooms een glijmiddel soort dat zorgt voor een warm, koud en tintelend gevoel. Ideaal voor wanneer je de seksuele beleving wilt verbeteren. Lees hier 24 ervaringen van andere Orgasm’Intense gebruikers >>

Voordelen:

 • Sneller orgamse
 • Top merk
 • Vlekt niet
 • Nopjes en ribbels

beste condooms

Super fijne condooms waar je absoluut vaker gebruik van zult maken. Makkelijk in gebruik en tevens onwijs prettig voor de vrouw. Doordat de condoom relatief dun is ervaart de man extra gevoelige wrijving.

Bestel 10 condooms voor €11,95 bij Willie.nl >>

2. Feel Sensual – Durex

De Feel Sensual condooms zijn ultra dun en dat voel je! Daarnaast zijn deze voorzien van extra glijmiddel waardoor er een sensueel gevoel ontstaat. De glade pasvorm zorgt voor een beter gevoel tijdens het vrijen. Ondanks de condooms dunner zijn, bieden ze wel dezelfde bescherming en zekerheid als normale condooms. Lees hier 94 ervaringen van andere Feel Sensual gebruikers >>

Voordelen:

 • Extra dun
 • Gevoeliger
 • Met glijmiddel
 • Vlekt niet

beste glijmiddel

De Feel Sensual condooms zijn 56 mm dik. De aanwezige glijmiddel is op waterbasis waardoor het niet zal vlekken. Huidvriendelijke condooms en dat voel je.

Bestel hier 12 condooms voor €9,95 bij Willie.nl >>

3. Pleasure me – Durex

De ribbels en nopjes geven extra stimulatie tijdens het vrijen. De pasvorm is ideaal en de condoom rolt makkelijk uit. Ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber en special gevormd voor het beste comfort. Deze condooms zijn voorzien van glijmiddel op waterbasis en dat geeft geen irritaties tijdens gemeenschap. Lees hier 34 ervaringen van andere Pleasure me gebruikers >>

Voordelen:

 • Voelt heerlijk
 • Stevig en sterk
 • Vlekt niet
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste condooms

Wanneer je graag tijdens het vrijen extra genot wilt ervaren, gebruik je pleasure me. Je zult verstelt staan van de extra gevoeligheid maar wel op een prettige manier.

Bestel hier 12 condooms €9,95 bij Willie.nl >>

4. Hex – Lelo

De Lelo Hex is de laatste nieuwe ontwikkeling van Lelo. Lelo is een voorloper als het gaat om condooms. De vormgeving zorgt voor een ideale pasvorm en de Lelo is onwijs sterk en veilig (tot 1 meter uitrekbaar). De nieuwe vorm zorgt voor een verbeterde gevoeligheid en itimteit tijdens de seks. Lees hier 23 ervaringen van andere Lelo Hex gebruikers >>

Voordelen:

 • Onwijs sterk
 • Geurloos
 • Meest veilige condoom
 • Blijft goed zitten

beste condooms

Lelo Hex moet je eigenlijk een keer geprobeerd hebben. Dit gaat verder dan de meeste rubbers die je ooit gebruikt heb. Persoonlijk heb ik deze condooms standaard in huis!

Bestel hier 12 condooms voor €19,00 bij Willie.nl >>

5. Ultra dun – Wingman

De Wingman condooms zijn misschien wel de meest makkelijke condooms om om te doen. Zelf met 1 hand! Je pakt de Wingman bij de vleugels en rolt het condoom af tot de vleugels loslaten. Extra dun waardoor er een natuurlijk gevoel ontstaat. Ben je geen kei in het omdoen van condooms? Gebruik dan de Wingman. Lees hier 30 ervaringen van andere Wingman Ulta Dun gebruikers >>

Voordelen:

 • Ultra dun
 • Plakt niet
 • Sterk
 • Geurloos

beste condooms

Wingman heeft zich enorm bewezen in de loop der jaren. Deze rubbers zijn sterk, zeer makkelijk in gebruik en hebben geen chemische geur.

Bestel hier 12 condooms voor €12,95 bij Willie.nl >>

Wat zijn de beste condooms?

Zojuist ben je alles te weten gekomen over de beste condooms. Bovenstaande rubbers zijn veilig en 100% goed gekeurd. Zorg ervoor dat je altijd de condoom bekijkt zodra je de hebt omgedaan.

Daarnaast bepaald de dikte van de condoom hoeveel je voelt van het vrijen. Te dikke rubbers zijn niet fijn en zorgen ervoor dat je het vrijen minder lekker vindt.

De TOP 5 van hierboven beschikt over de juiste dikte zodat je enorm veel plezier zult ervaren. Veilig vrijen is lekker en dat ervaar je met de TOP 5 uit deze lijst.

Condooms aanbieding

Uiteraard wil je niet teveel betalen voor condooms! Bij het samenstellen van de TOP 5 heb ik gekeken waar je ze het goedkoopst kunt aanschaffen.

Wil je graag weten welke condooms nog meer in de aanbieding zijn? Ga dan naar de volgende website: Condooms aanbiedingen >>

Tot slot wens ik je veel plezier met de keuze die je maakt. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan op de website. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde dag nog op terug!

Tot slot

Lees ook de volgende TOP 5 Artikelen:

Beste Glijmiddel

Beste Viberator

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 7 februari, 2019

Auteur

Timo

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies