Beste gezichtsscrub? TOP 5 gezichtsscrub van dit moment!

Laatste update: 25 januari, 2024 | Geen reacties

De buitenste laag van onze huid bestaat uit dode huidcellen. Dit klinkt heel naar, maar zij vormen eigenlijk gewoon een beschermende laag die de andere huidlagen beschermen tegen bacteriën en andere schadelijke dingen. Dagelijks verliezen we duizenden dode huidcellen. Deze laten los wanneer zij niet meer nodig zijn. Soms blijven ze echter wat meer hangen en kan je last krijgen van verschillende huidklachten, zoals puistjes of een doffe huid. Door je huid te scrubben, maak je deze dode huidcellen los waardoor er een zachte, gezonde huidlaag achterblijft. Je gezicht is echter erg gevoelig, daarom is het belangrijk om gebruik te maken van speciale gezichtsscrubs. Welke het beste zijn, lees je hier!

Wat is de beste Gezichtsscrubs? Hier komen ze!

 1. Clinique 7 Day Scrub Cream
 2. RITUALS The Ritual of Namasté Purify Skin
 3. ATELIER REBUL Reinigende Peeling
 4. Naïf Natuurlijke Circulaire gezichtsscrub
 5. L’Oréal Paris Men Expert Pure Charcoal Gezichtsscrub

1. Clinique 7 Day Scrub Cream

De Clinique gezichtsscrub is onderdeel van een drie-stappenplan voor een gezonde gezichtsverzorging. De scrub voelt aan als een zachte crème met kleine korreltjes die je in je over je huid masseert. Na gebruik kan je de scrub van je huid af spoelen en ben je klaar om verder te gaan met je routine! De scrub is volledig parfumvrij en geschikt voor mensen met allergieën. Daarnaast heeft het geen negatieve effecten op je ogen of wanneer je lenzen draagt mits je de crème niet in je ogen wrijft. Lees hier de 34 reviews van andere gebruikers.

Voordelen:

 • Parfumvrij
 • Anti-allergeen
 • Zacht gevoel

Bestel hier de Clinique 7 Day Scrub Cream hier het goedkoopst.

2. RITUALS The Ritual of Namasté Purify Skin

Dit is niet zomaar een huidscrub. De gezichtsscrub van Rituals gebruikt namelijk kleine bamboedeeltjes om de huid mee te reinigen. Dit natuurlijke product helpt daarbij ook nog eens om je gezicht te beschermen tegen vuil en beschadigingen van buitenaf. Met de aanvulling van lotus en moringa wordt je huid verzacht en goed gehydrateerd. Lees hier de 27 reviews van andere gebruikers.

Voordelen:

 • Bamboedeeltjes als scrub
 • Beschermt tegen vuil
 • Hydraterend

 

 

Bestel hier de Rituals Namasté Purify het goedkoopst.

3. ATELIER REBUL Reinigende Peeling

De Peeling van Atelier Rebul is vrij van parabenen en minerale oliën. Dankzij de nauwkeurig geselecteerde ingrediënten is deze scrub ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Laat de naam je echter niet misleiden, je kan deze scrub niet van je gezicht peelen. Het is de bedoeling dat je de scrub over je huid masseert in cirkels en daarna met lauw water afspoelt. Lees hier de 3 reviews van andere gebruikers.

Voordelen:

 • Geschikt voor de gevoelige huid
 • Vrij van parabenen en minerale oliën

Bestel hier de Atelier Rebul het goedkoopst.

4. Naïf Natuurlijke Circulaire gezichtsscrub

Deze scrub is niet alleen goed voor je gezicht, maar ook voor het milieu! De tube is gemaakt op basis van suikerriet en zowel de scrub als de verpakking bevatten geen plastic. De scrubkorrels zijn gemaakt van calsiet, een stof die je in het Nederlandse drinkwater kan terugvinden. De rest van de crème is aangevuld met natuurlijke oliën, waaronder macadamia- en amandelolie. Lees hier de 12 reviews van andere gebruikers.

Voordelen:

 • Milieuvriendelijk
 • Van Nederlandse bodem
 • Natuurlijke ingrediënten

Bestel hier de Naïf gezichtsscrub het goedkoopst.

5. L’Oréal Paris Men Expert Pure Charcoal Gezichtsscrub

Hoewel deze gezichtsscrub voor mannen wordt aangeraden, kunnen vrouwen deze crème ook prima gebruiken. Gezichtsscrub ziet namelijk geen geslacht. De scrub is gemaakt op basis van geactiveerde houtskool, wat het een diepzwarte kleur geeft. De houtskool heeft echter ook nog een andere functie: het gaat mee-eters tegen. De rest van de scrub haalt de dode huidcellen weg en reinigt je huid goed. Lees hier de 6 reviews van andere gebruikers.

Voordelen:

 • Tegen mee-eters
 • Met geactiveerde houtskool

Bestel hier de L’Oréal Paris Men Expert het goedkoopst.

Tot Slot

Ben je al overtuigt van je nieuwe favoriete gezichtsscrub? Wacht dan niet langer en plaats de bestelling! Terwijl je wacht, vind je het wellicht nog een leuk idee om door onze andere lijstjes met de beste producten van dit moment te bladeren. Lees hieronder de reviews van:

De beste dagcrème >>

De beste nachtcrème >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 6 juli, 2020

Auteur

Timo

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies