beste koekenpan

Beste koekenpan van 2020: TOP 5 op een rij!

Laatste update: 23 maart, 2020 | Geen reacties

Laatste update: 23-03-2020
Aangezien ik wekelijks een hele hoop recepten maak, is het hebben van een goede koekenpan een must. In de loop der jaren heb ik er heel wat voorbij zien komen. Toch ben ik dit jaar op een aantal koekenpannen gestuit die tot de dag van vandaag super goed werken. Het is dan ook hoog tijd om mijn TOP 7 beste koekenpan met jou te delen. Zo weet je zeker dat je de allerbeste keuze maakt en jaren plezier zult hebben van je aankoop!

TOP 7 Beste koekenpan

Wanneer je echt een goede koekenpan gebruikt ervaar je alleen maar voordelen. Het eten dat je bakt brand niet meer aan en je kunt veel beter de temperatuur regelen. Ik kan dan ook niet wachten om jou te laten zien wat de beste koekenpannen zijn. Het gaat om verschillende top merken voor een scherpe prijs!

 1. Tefal Hero Koekenpan
 2. Tefal Hard Titanium
 3. DeBuyer Mineral
 4. Tefal Expertise
 5. BK Conical
 6. Greenpan Cambridge
 7. Tefal Ingenio

De TOP 7 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer informatie.

1. Tefal Hero Koekenpan

De Tefal Hero Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen. Een moderne pan die voorzien is van een Tefal Titanium anti-aanbaklaag. Deze aanbaklaag is van zeer hoge kwaliteit en 100% veilig. Zo heb je tijdens het bakken geen boter of olie meer nodig. Als kers op taart maakt het zelf niets uit als je met metalen spatels in de pan wilt roeren. Gemaakt van roestvrij staal en geschikt voor in de vaatwasser. Gezond bakken dankzij de Thermo-spot! Lees hier 259 ervaringen van andere Tefal Hero gebruikers >>

Voordelen:

 • Ultra sterk
 • 100% veilig
 • Ook voor inductie
 • Roestvrij staal

beste koekenpan

Een pan met alleen maar voordelen. Ik maak er dagelijks gebruik van en kan eerlijk gezegd niet meer zonder. Echt een aanrader als je het mij vraagt!

Bestel hier de Tefal Hero het goedkoopst >>

2. Tefal Hard Titanium Plus Pannenset

Deze luxe maar betaalbare koekenpannenset geeft jou een unieke kook ervaring. De twee koekenpannen zijn geschikt om allerlei soorten vlees, vis en groenten te bereiden. Een roestvrijstalen bodem en voorzien van een Tefal anti-aanbaklaag. Deze extra dikke anti-aanbaklaag is van een hoge kwaliteit en wederom 100% veilig. Ook in deze pannen heb je geen olie of boter nodig. De bekende rode Thermo-Spot laat zien wanneer de pan de ideale temperatuur heeft bereikt. Lees hier 109 ervaringen van andere Tefal Hard Titanium gebruikers >>

Voordelen:

 • Voor alle warmtebronnen
 • Handig in gebruik
 • Sterke anti-aanbaklaag
 • Vaatwasbestendig

beste koekenpan

Een hele praktische pannenset die in ieder huishouden thuis hoort. Beide pannen hebben een fijn gewicht zodat je er makkelijk mee kunt bakken.

Bestel hier de Tefal Hard Titanium het goedkoopst >>

3. DeBuyer Mineral B Element

De Buyer Mineral B staat voor topkwaliteit! De organische constructie bestaat voor 99% uit zuiver ijzer. IJzer is een 100% natuurlijk mineraal waardoor er hoge temperaturen mogelijk zijn. Geschikt voor aanbraden, grillen en afdichten naast het normale bakken en braden. De natuurlijke anti-aanbaklaag zorgt voor een veilige werking (gegarandeerd geen coating toepast). De pan wordt donker naarmate deze vaker wordt gebruikt. Dit is bevorderlijk voor de prestaties. Lees hier 214 ervaringen van andere Buyer Mineral B gebruikers >>

Voordelen:

 • Enorm sterkt
 • Bak onwijs goed
 • Handig in gebruik
 • Makkelijk te reinigen

beste koekenpan

Je ervaart aan alles dat deze pan absoluut thuishoort tot de beste koekenpan reeks. Handig in gebruik en ideaal om lekker me te bakken en braden.

Bestel hier de DeBuyer Mineral B het goedkoopst >>

4. Tefal Expertise Koekenpan

Opnieuw een topper van Tefal! De extra dikke anti-aanbaklaag is voorzien van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig. Ook deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Tevens is de Tefal Expertise te gebruiken in de oven (maximaal 175 graden). Wist je trouwens dat alle Tefal pannen milieuvriendelijk worden geproduceerd. Daar ben ik persoonlijk een groot voorstander van. Makkelijk schoon te maken en vaatwasbestendig. Lees hier 157 ervaringen van andere Tefal Expertise gebruikers >>

Voordelen:

 • Makkelijk in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Sterk
 • Fraai design

beste koekenpan

Ook de Tefal Expertise zorgt voor een hele hoop bak plezier. De pan heeft een fijne handgreep en voelt niet zwaar aan. Ideaal om te bakken en braden.

Bestel hier de Tefal Expertise het goedkoopst >>

5. BK Conical Deluxe Koekenpan

Een zeer sterke pan die voorzien is van twee lagen roestvrij staal. Goed schoon te houden en de pan verwarmt op elke plek precies evenveel. Hierdoor kun je het voedsel ideaal bereiden. Daarnaast haalt de koekenpan veel vet weg zodat het op de beste manier kan garen. Een ander bijkomend voordeel is dat bij groentes de vitamines en mineralen niet verloren gaan zijn het koken. Een zeer goede koekenpan die absoluut thuis hoort in deze TOP 7 beste koekenpan! Lees hier 25 ervaringen van andere BK Concical gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • Roestvrij staal
 • Dagelijks gebruik
 • Sterk

beste koekenpanEen echte blikvanger tijdens het koken. Robuust maar wel onwijs praktisch en makkelijk in gebruik. BK staat bekend om hele goede pannen waar je jarenlang mee voorruit kunt.

Bestel hier de BK Conical het goedkoopst >>

6. GreenPan Cambridge

De Greenpan Cambride is een keramische koekenpan. Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. De pan warmt makkelijk en snel op waardoor er geweldige bak resultaten ontstaat! De keramische anti-aanbaklaag is versterkt met diamant en daardoor bestand tegen metalen voorwerpen. Gemaakt van natuurlijke materialen en bevat geen gevaarlijke stoffen. Lees hier 41 ervaringen van andere Greenpan Cambridge gebruikers >>

Voordelen:

 • Gezond en veilig
 • Sterk
 • Duurzaam
 • Vaatwasbestendig

beste koekenpan

Ideaal om iedere dag mee te koken. De pan heeft een stabiel frame dat makkelijk in de hand ligt. In de pan kunnen nooit schadelijke stoffen vrijkomen.

Bestel hier de Greenpan Cambridge het goedkoopst >>

7. Tefal Ingenio Expertise Pannenset

Een zeer compact model van Tefal. Dit 3 delige koekenpannenset is voorzien van een veilige afneembare handgreep. Hierdoor kun je de pannen makkelijk stapelen. Zo heb je minder ruimte nodig in de keukenkast. De pannen kunnen zelf tot 260 graden in de oven (zonder handgreep). Voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag waardoor je 100% veilig kunt koken. Lees hier 64 ervaringen van andere Tefal Ingenio gebruikers >>

Voordelen:

 • Fraai design
 • Handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Vaatwasbestendig

beste koekenpan

Je bespaart direct een hoop ruimte in je keukenkast met deze 3 delige pannenset. De pannen zijn makkelijk in gebruik en dus ideaal voor in de oven (tot 260 graden zonder handgreep)

Bestel hier de Tefal Ingenio het goedkoopst >>

De best geteste producten

Ruim 3 jaar schrijf ik reviews van producten en supplementen. Hierdoor weet ik exact wat er wel en niet werkt. Op BGreat.nl deel ik alleen de allerbeste producten die je online kunt bestellen. Hierbij let ik op kwaliteit, prijs, duurzaamheid, gebruiksgemak en werking. Ik nodig je graag uit om ook mijn andere Top 5 beste producten te bekijken!

TOP 5 beste keukenmachine

De beste waterkoker van 2019

Beste mobiele airco ( ZOMER TIP )

TOP 5 beste airfryer

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 30 mei, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies