beste pincet

Beste pincet? TOP 5 Meest Goede Pincet Van 2020!

Als je denkt dat er geen verschil zit tussen een pincet heb je het goed mis! Wanneer je namelijk een echte pincet gebruikt tijdens het epileren, ervaar je hoeveel dat waard is. Daarom heb ik de TOP 5 beste pincet voor je samengesteld. Persoonlijk ben ik dol op de Tweezerman pincet en ik weet zeker dat je deze niet wilt missen. Het gebruiksgemak is enorm en je haalt letterlijk elk haartje er met gemak uit. Ik kan niet wachten om te beginnen dus lets go!

TOP 5 beste pincet

Als je nog nooit een goede pincet hebt ervaren komt daar vanaf nu verandering in. Je betaald misschien ietsje meer, maar dan heb je ook wat. Daarnaast gaat een pincet levenslang mee en is het wat dat betreft een duurzame aankoop.

 1. Tweezerman Mini Slant
 2. Tweezerman Slant Tweezer
 3. Rojafit Pincet
 4. Omeram
 5. La-Tweez

Ik heb deze TOP 5 samengesteld aan de hand van kwaliteit, werking, prijs, eigen ervaring en die van honderden anders. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste pincet!

1. Tweezerman – Mini Slant Tweezer

We beginnen uiteraard met een Tweezerman! Deze mini Slant Tweezer is ideaal wanneer je de meest doorzichtige haartjes wilt epileren. Pakt de kleine haartjes zonder ze af te breken. Wordt geleverd in een plastic kokertjes zodat je jezelf niet prikt tijdens het graaien in je toilet tas. Wanneer je eenmaal de Tweezerman gewend bent, wil je niet anders meer. Lees hier 43 ervaringen van andere Tweezerman Mini Slant gebruikers >>

Voordelen:

 • Makkelijk in gebruik
 • Fraai design
 • Scherp
 • Goede prijs/kwaliteit

beste pincet

Een zeer fijn pincet waar je alleen maar plezier van zult ervaren. Tweerman pincetten staan voor super goede kwaliteit waarvan de gebruiksduur oneindig is.

Bestel hier de Tweezerman Mini Slant het goedkoopst >>

2. Tweezerman Slant Tweezer

Naast de mini variant bestaat er uiteraard ook een grotere variant! De ideale lengte om gemakkelijk mee te kunnen epileren. Je kunt de Tweezerman op verschillende manieren vastpakken zodat je elk haartje kunt verwijderen. Het gebruiksgemak is enorm en je ben daarnaast veel sneller klaar met epileren. Lees hier 45 ervaringen van andere Tweezerman Slant Tweezer gebruikers >>

Voordelen:

 • Grotere variant
 • Makkelijk in gebruik
 • In 6 kleuren
 • Goede prijs/kwaliteit

goede pincet

Een grotere pincet maar net zo makkelijk in gebruik. Verkrijgbaar in 6 kleuren en vandaag besteld is morgen in huis. Ook leuk om cadeau te doen!

Bestel hier de Tweezerman Slant Tweezer het goedkoopst >>

3. Rojafit pincet

De Rojafit is een professionele pincet die gemaakt is uit het allerbeste RVS materiaal. Zeer licht en wordt vaak ingezet bij de professionele gebruiker. De bek is met de hand geslepen en heeft een optimale grip om zelfs de dunste haartjes te kunnen verwijderen. Lees hier 8 ervaringen van andere Rojafit gebruikers >>

Voordelen:

 • Gaat levenslang mee
 • Sterk materiaal
 • Makkelijk in gebruik
 • Professioneel

beste pincet

De Rojafit is direct vanaf het eerste gebruik een pincet die je niet wilt missen. De haartjes worden volledig uitgetrokken waardoor minder snel terug komen.

Bestel hier de Rojafit het goedkoopst >>

4. Omeram

Wil je graag een pincet die alle haren meeneemt? Dan is de Omeram pincet ideaal. Gemaakt van roestvrij staal met een zeer sterke rand. Hierdoor worden de haren pijnloos meegenomen. Ligt prettig in de hand en is licht van gewicht. De schuin aflopende punt met ribbels maakt epileren extra makkelijk! Lees hier 2 ervaringen van andere Omeram gebruikers >>

Voordelen:

 • Roestvrij
 • Licht van gewicht
 • Makkelijk in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit

goede pincet

De Omeram is een pincet waarvan je direct het gebruiksgemak ervaart. De bek is extra dun waardoor je makkelijk de kleinste haartjes kunt epileren.

Bestel hier de Omeram het goedkoopst >>

5. La-tweez Illuminating

De LA-Tweez is prachtig van design en beschikt tevens over een led lampje. Hierdoor kun je nog makkelijker de haartjes zien zitten. Handig in gebruik en makkelijk op te bergen dankzij het bijgeleverde huls. Behoort absoluut tot de beste pincet en geeft je keer op keer een fijne ervaring. Lees hier 2 ervaringen van La-tweez Illuminating gebruikers >>

Voordelen:

 • Led lampje
 • Makkelijk in gebruik
 • Opberghuls
 • Goede prijs/kwaliteit

beste pincet

De led verlichting is ideaal en helpt je bij het epileren. De bek heeft wederom een scherp ontwerp en de handige huls zorgt ervoor dat je de pincet niet zo snel kwijtraakt tussen alle spullen.

Bestel hier de Latweez het goedkoopst >>

Pincet kopen

Je bent nu veel meer te weten gekomen over de TOP 5 beste pincet. Al deze pincetten voldoen aan jouw verwachtingen die je van een goede pincet wilt hebben. Ik ben fan van de Tweezerman pincetten en wanneer je er eenmaal eentje hebt, wil je niets anders meer. Een compleet overzicht van alle tweezerman pincetten vind je hier: Tweerman Pincetten Kortingspagina >>

Leuke pincet weetjes

Het woord pincet komt van de Franse woorden Pioncer en Pince. Hiermee bedoelt met een tang en knijpen/buigen. Wist je dat het eerste metalen pincet ontwikkeld is in het bronzen tijdperk?! Daarvoor werden ze zelfs gemaakt uit beenderen, hout en hoorns [bron]. De uitvinder van de optische pincet is Arthur Ashkin en is zelfs met zijn 96 jaar de oudste persoon die ooit een nobel prijs heeft ontvangen voor het ontwikkelen van super korte en krachtige laserpulsen [bron].

Tot slot

Wellicht vind je de volgende artikelen ook interessant. Zo heb ik een TOP 5 geschreven over de beste nachtcreme,mascara, nagellak en TOP 5 beste mondwater. Ik wens je veel leesplezier en als je vragen hebt, kun je onder aan de website een reactie achter laten. Ik wens je alvast veel plezier met de pincet die jij gekozen hebt!

4 juli, 2019 - Geen reacties

Auteur

Timo

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2020 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies