beste sport oordopjes

Ontdek hier de beste sport oordopjes

Laatste update: 28 januari, 2019 | Geen reacties

Wat zijn nou de beste sport oordopjes? Welke duursport je ook beoefent, het is wel zo prettig als oordopjes goed blijven zitten. Ook het geluid moet goed zijn! In deze blog deel ik de TOP 5 beste sport oordopjes.

Beste sport oordopjes

Het is een must om goede sport oordopjes te hebben. Je kunt tijdens het sporten muziek luisteren en vaak motiveert dat enorm.

Mijn eigen ervaring is dat ik meer energie heb, het langer vol hou en een betere focus heb. Hierdoor verleg je je grenzen en ontstaat er meer voorruitgang. Laten we snel beginnen!

1. Bose Soundsport Wireless

De Soundsport Wireless van Bose staat bekend om zijn krachtige en zuivere geluid. De oordopjes hebben een perfect comfort waardoor ze blijven zitten tijdens het sporten. Via bluetooth kun je de oordoppen met je telefoon verbinden en je eigen muziek bepalen. Ze zijn zweet en weerbestendig en gaan maar liefst 6 uur meer! De rede waarom Bose eruit springt is de kwaliteit van geluid maar ook zeker de schokbestendigheid. De meeste hoofdtelefoons kunnen niet tegen uitdagende omstandigheden en met de Bose Soundsport Wireless ervaar je geen enkel probleem. Lees hier 74 ervaringen van andere Bose Soundsport Wireless gebruikers >>>

Voordelen:

100% schokbestendig
Past perfect
Top geluid
Eenvoudig in gebruik

beste sport oordopjes

Bestel hier Bose Soundsport Wireless het goedkoopst bij Bol.com >>>

2. Jaybird Freedom Special Edition

Het zijn de kleinste en meest geavanceerde draadloze oordopjes op de markt. Dankzij de gepatenteerde secure-fit hebben ze een goede pasvorm. Er worden namelijk 3 verschillende formaten oor-kussentjes mee geleverd. Geschikt voor elke telefoon en via een makkelijke app aan te sluiten door middel van bluetooth. De gebruikstijd is 4 uur en onderweg kun je de oordopjes opladen. Kortom, er is aan alles gedacht! Lees hier 103 ervaringen van andere Jaybird Freedom gebruikers >>>

Voordelen:

Fijne pasvorm
Goed geluid
Sterk van kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste sport oordopjes

Hier bestel je Jaybird Freedom het goedkoopst (Bol.com) >>>

3. Jaybird X3

De Jaybrid X3 gaat nog een stap verder dan de Jaybird freedom. Maar liefst 8 uur lang spelen deze oordopjes muziek af. Kunnen absoluut tegen een stootje en ook hier zul je de perfecte pasvorm ervaren. Je kunt tijdens het rennen je telefoon opnemen, volume aanpassen en van track wisselen. Tevens kun je de Jaybird 3 verbinden met je smart watch. Zo kun je je telefoon zelfs thuis laten. Lees hier 48 ervaringen van andere Jaybird X3 gebruikers >>>

Voordelen:

Perfect geluid
Comfortabel
Eenvoudig in gebruik
8 uur batterij

beste sport oordopjes

Hier bestel je Jaybird X3 het goedkoopst >>>

4. Viking draadloze oordopjes

Viking staat bekend om de hoge kwaliteit en scherpe prijs. De oordopjes hebben een laag gewicht en zijn daarom ideaal tijdens het bewegen. De pasvorm zorgt ervoor dat iedereen uit de voeten kan met deze oordopjes. De geluidskwaliteit is hoog en de afspeeltijd is maar liefst 5,5 uur. Zweetbestendig, spatwaterdicht en voorzien van ruisonderdrukking. Geschikt voor elke smartphone en alle andere bluetooth apparaten. Lees hier 23 ervaringen van andere Viking gebruikers >>>

Voordelen:

Hoge kwaliteit
Zuiver geluid
Past perfect
Batterij gaat lang mee

beste sport oordopjes

Hier bestel je Viking Draadloze Oordopjes het goedkoopst >>>

5. JBL Endurance (Beste Waterdichte Oordopjes)

De JBL Endurance is waterdicht en beschikt over een geheugencapaciteit van 1 gigabyte. Dat wil zeggen dat je je telefoon thuis kunt laten. Er kunnen 200 nummers worden opgeslagen. De oordoppen gaan 8 uur lang mee zijn geschikt tijdens het zwemmen, hardlopen, fietsen en fitnessen. De kwaliteit van het geluid is super scherp en valt niet uit je oren. Nog maar net nieuw maar nu al enorm succesvol! Lees hier 2 ervaringen van andere JBL Endurance gebruikers >>>

Voordelen:

Waterdicht
Gaat 8 uur mee
1 gigabyte geheugen
Met microfoon

beste sport oordopjes

Hier bestel je JBL Endurance het goedkoopst >>>

Waarom zou je sport oordopjes gebruiken?

De redenen die ik hierboven omschrijf, zijn genoeg om sport oordoppen aan te schaffen. Tevens komt er ook endorfine vrij (gelukshormoon).

Dit zorgt ervoor dat je je goed voelt waardoor je motivatie toeneemt. Niet voor niets sporten de meeste professionele sporters met muziek. Het geeft namelijk een enorme boost!

Draadloze oordopjes sport

Je hebt nu de TOP 5 beste sport oordopjes kunnen zien. Van de normale oordoppen tot en met waterdichte sport oordopjes.

Uiteraard zijn er meerdere sport oordoppen verkrijgbaar. Wil je graag oordopjes bekijken voor elke budget, dan raad ik je de volgende link aan: compleet overzicht van sport oordopjes >>>

Hier vind je namelijk redelijk goede sport oordoppen voor elk budget. Onthoud wel dat je meestal voor goede en stabiele oordoppen iets meer geld neerlegt.

De voordelen van de bekendere en duurdere sport oordoppen zijn een betere pasvorm, schokbestendig, zeer goede geluidskwaliteit en een langere levensduur.

Draadloze oordopjes met bluetooth

De oordopjes die je in dit artikel tegen bent gekomen zijn voorzien van bluetooth. Je kunt makkelijk connectie maken met je telefoon.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om je smart watch ermee te verbinden. Op deze manier hoef je je telefoon niet mee naar buiten te nemen.

De nummer 5 uit de TOP 5 beste sport oordopjes heeft zelf internet 1 GB geheugen. Hier kun je maar liefst 200 nummers op kwijt.

Waar moet je op letten bij het kopen van sport oordopjes?

Het is belangrijk dat je oordopjes koopt die tegen een stootje kunnen. Wanneer je ze gebruik tijdens het hardlopen kom je allerlei obstakels en ondergronden tegen.

Ook de kwaliteit van geluid, batterij duur en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijk! Vergeet ook zeker niet te checken hoelang je garantie hebt op de oordoppen die je koopt.

Daarnaast is het soms even zoeken naar de perfect pasvorm. Ervaar welke verwisselbare doppen die worden mee geleverd het beste zitten. Probeer het uit en stel het bij als dit nodig is.

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over de beste sport oordopjes. De TOP 5 uit dit artikel gaat je absoluut bevallen. Vergeet ook zeker niet de vele ervaringen van andere gebruikers te lezen.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met de oordopjes die jij uitkiest!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 2 juli, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Fitness Gezondheid

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies